Επισκέπτης
πάρε μια μεγάλη τύπε, να χωράν!
πάρε μια μεγάλη τύπε, να χωράν!
Την παιρνω παρεα στην τσαρκα μαζι μου ....Αχαχουχα, ειμαι σιγουρος οτι στην επιλογη ιεροδουλης εχει γνωμη και η μαμα.
Και μετα πας ολο καμαρι και της περιγραφεις πως εβγαλες τα ψυχολογικα σου προβληματα πανω στα ανυπερασπιστα κοριτσακια.
Για σενα θα κανω εξαιρεση και θα της μιλησω να σε δεχτει ..... :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είμαι καλή στο να κλειδώνω πόρτες. Πώς να την προστατέψω?
Το HOT ζευγαρι του φορουμ.Για σενα θα κανω εξαιρεση και θα της μιλησω να σε δεχτει ..... :-* :-* :-* :-* :-*
Και αμα δεν περασεις καλα, παει μεσα και κραζει την τσατσα και την πουτανα.Την παιρνω παρεα στην τσαρκα μαζι μου ....
Οταν μου λεει Αζωρ ορμα..... παιρνω το συνθημα και ορμαω.
πω πω κακιαααααααΔεν είμαι καλή στο να κλειδώνω πόρτες. Πώς να την προστατέψω?
Τωρα με βαρας εκει που ποναω γαμωτο .... Και ειναι φρεσκο παναθεμαΔεν είμαι καλή στο να κλειδώνω πόρτες. Πώς να την προστατέψω?
Την παιρνω παρεα στην τσαρκα μαζι μου ....
Οταν μου λεει Αζωρ ορμα..... παιρνω το συνθημα και ορμαω.
Ισα ισα που μονο καλο θα μου κανει αυτο !!!!!!!Το HOT ζευγαρι του φορουμ.
Αρκει παιχτη να μην την αφησεις να μιλησει και πολυ στην μαμα, και αρχισει τις μαλακιες περι χορτοφαγιας κ.ο.κ
Και αμα δεν περασεις καλα, παει μεσα και κραζει την τσατσα και την πουτανα.
Τωρα με βαρας εκει που ποναω γαμωτο .... Και ειναι φρεσκο παναθεμα
Γιατι εισαι τοσο κακια βρε ? Ε ?
ΓΙΑΤΙ ?
Θα με κανεις να σε λατρεψω με αυτο που ειπες :-* :-* :-* :-* :-* :-*Το καλό της κοιτάω.
Δε θες κ πολύ.Θα με κανεις να σε λατρεψω με αυτο που ειπες :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα με κανεις να σε λατρεψω με αυτο που ειπες :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα τον πάρεις κ θα πάτε να ζήσετε τα δύο σας δηλαδή;;;To οποίο είναι να την αφήσεις μπας κι ηρεμήσει η γυναίκα, που της έτυχε μαλάκας γιος.
Θα τον πάρεις κ θα πάτε να ζήσετε τα δύο σας δηλαδή;;;
Δεν εχεις καθολου δικιο γλυκιτατη .....To οποίο είναι να την αφήσεις μπας κι ηρεμήσει η γυναίκα, που της έτυχε μαλάκας γιος.
Δε θες κ πολύ.