Νέα

τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• ωερα.jpg
    ωερα.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 12

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
οτιδηποτε ειναι αυτο... απο το πως μιλανε..πως την εχουν δει...πως ντυνονται..και διαφορα αλλα...
εμενα π.χ μου την εχει σπασει μια γκομενα που μου ειπε αγαπουλακι μου..και γενικα μαλακογκομενες που χρησιμοποιουν το ..ακι πολυ συχνα ....ποτηρακι.. γλυκακι...μοσχαρακι...κτλ...

Η γκρίνια...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
οτιδηποτε ειναι αυτο... απο το πως μιλανε..πως την εχουν δει...πως ντυνονται..και διαφορα αλλα...
εμενα π.χ μου την εχει σπασει μια γκομενα που μου ειπε αγαπουλακι μου..και γενικα μαλακογκομενες που χρησιμοποιουν το ..ακι πολυ συχνα ....ποτηρακι.. γλυκακι...μοσχαρακι...κτλ...

Οπ τώρα το είδα αυτό! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα υποκοριστικά πρέπει να καταργηθούν από το λεξικό των ενηλίκων  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τι μου την σπαει στις γκομενες?
τα ξινα τους μουτρα,το attitude,η πεποιθεση οτι ειναι οι πιο ωραιες γκομενες που υπαρχουν,η μεγαλομανεια τους,η αγαπη για το χρημα κ η εκδηλη αφοσιωση σε αυτο,οτι καποιες μπορει να το παιζουν παρθενοπιπιτσες (ενω δεν ειναι),το wannabe σταριλικι τους,ο χαζος καταναλωτισμος τους (ποσες ugg μποτες μαρι θελεις να γεμισεις?),η ψευτο-κουλτουρα ορισμενων,η δεθεν ωριμοτητα ορισμενων,αυτες που δεν ξερουν να πινουν κ ξερνοβολανε σαν τα γατια,οι χοντρες κ κομπλεξικες γκομενες που σταβομουτσουνιαζουν,αυτες που χαζογελανε χωρις να υπαρχει λογος....η λιστα ατελειωτη... :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαs την σπαει καθε χρονο να τουs ευχομαστε το..."Χρονια Πολλα" :thefinge: :thefinge:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εμενα μου την σπαει η μανια τους με το καπακι, και με την ευστοχια.
Ειδικα οταν σου λενε "μα καλα ποσο δυσκολο ειναι πια"

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όταν δε λένε πόσο χρονών είναι. Για δουλειά σε ρωτάω μωρή μαλάκω, τι απαντάς με νάζι πόοοοοσο με κάαααανεις? Άει γαμήσου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ε μα οντως....ποσο δυσκολο ειναι πια?!
:headbang:
Δεν καθομαστε πανω στην λεκανη οπως εσεις, και μερικες φορες δεν φευγουν οπως τα θες.
Και αντε να τα κανεις αυτα και μεθυσμενος.

Όταν δε λένε πόσο χρονών είναι. Για δουλειά σε ρωτάω μωρή μαλάκω, τι απαντάς με νάζι πόοοοοσο με κάαααανεις? Άει γαμήσου.
Αφου λεσβιοφερνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom