master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε οταν εχει μποφορια το λογιστηριο του πλοιου κουνιεται και αυτο,μεσα στο πλοιο ειναι.ασε μας ρε ναυτικε του γραφειου......
Τυπε οταν εχει μποφορια το λογιστηριο του πλοιου κουνιεται και αυτο,μεσα στο πλοιο ειναι.ασε μας ρε ναυτικε του γραφειου......
ρε συ συλβακι για να τελιωνει η ιστορια...η λιστα σου δεν μου λεει τιποτα...καθαριστης ειπες..καθαριστες ειναι στην μηχανη οχι στο καταστρωμα....σιννερ το wiper που γραφει τι σημαινει για εξηγησε μου?
εσυ να συμφωνησεις χωρις να δεις γιατι το ειπε η σιλβα...αυτο μου την σπαει... ;)Τυπε οταν εχει μποφορια το λογιστηριο του πλοιου κουνιεται και αυτο,μεσα στο πλοιο ειναι.
πιανουν μποφορια και τα ποσταλια?Τυπε οταν εχει μποφορια το λογιστηριο του πλοιου κουνιεται και αυτο,μεσα στο πλοιο ειναι.
τζοβενο ειπε δεν συμφωνησε μαζι μου.εσυ να συμφωνησεις χωρις να δεις γιατι το ειπε η σιλβα...αυτο μου την σπαει... ;)
Τι εννοεις νεαρε ?
συμφωνω μονο με αυτον που εχει δικιο.να τα λεγατε αναποδα για να συμφωνουσα μαζι σου.εσυ να συμφωνησεις χωρις να δεις γιατι το ειπε η σιλβα...αυτο μου την σπαει... ;)
Ειπαμε να μιλαμε ομορφα σημερα.....
εχω φαει 9αρια με ταχυπλοο,και δεν εμενε τιποτα ορθιο στο πλοιο.πιανουν μποφορια και τα ποσταλια?
πιανουν μποφορια και τα ποσταλια? τζοβενο ειπε δεν συμφωνησε μαζι μου.
Ρε δεν γ.....ε λεω εγω...συμφωνω μονο με αυτον που εχει δικιο.να τα λεγατε αναποδα για να συμφωνουσα μαζι σου.
Πιτσιρικο, ακομα περιμενω να πας πεις, τι εννοεις λεγοντας "Σταρχιδια μας"..
Τον εκανε κανεις μοντερατορα να κριτικαρει τις γνωμες των αλλων ?
Αντε για πεστε μου, μιας που ειμαι καινουργιος να μαθαινω και γω..
δεν τρεχει κατι μια μαλακια ειπα απλα.
Εννοεί ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που έγραψες
Ααα..Επισης μου την σπανε παρα πολυ οι χοντρες με κολαν..οι χοντρες με μινι φουστα..οι χοντρες με εφαρμοστο μπλουζακι που κανει την μεση τους να φαινεται σαν σαμπρελα..Γενικα μου την σπανε οι χοντρες..!
Αλλα πανω απο ολα οπως προειπα, μου την σπανε οι γκομενες που σου χαιδευουν τον πουτσο πανω απο το παντελονο και μετα, οταν τις στριμωξεις σου λενε "αχ..οχι..μη..για ποια με περασες.."..Αυτες δεν τις παλευω με τιποτα..!
Χέστηκες πάνω σου μπολντάκο;
Σε έκανε να πας αίμα ο νόκια;
Χέστηκες πάνω σου μπολντάκο;
Σε έκανε να πας αίμα ο νόκια;
Παθιαρηηηη..
Ψαχνω να βρω τι στην σπαει εσενα, αλλα χαθηκα στις τοσες σελιδες..
Μπορεις να κανεις ενα ριπετισιον ?
Νοκια ?
Αυτος παει..Πανε κατι χρονια που τον χασαμε
Που το θυμηθηκες το φαντασμα ?