sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δε ξερω ρε τυπε..μαλλον για σκυλους κυνιγιαρικους το χρησιμοποιουν κατι βλαχοι που τους εχω ακουση να το λενε...τι ειναι το ζαγαρι ?
δε ξερω ρε τυπε..μαλλον για σκυλους κυνιγιαρικους το χρησιμοποιουν κατι βλαχοι που τους εχω ακουση να το λενε...τι ειναι το ζαγαρι ?
αφου δεν ξερεις τι ειναι, τι το λες ?δε ξερω ρε τυπε..μαλλον για σκυλους κυνιγιαρικους το χρησιμοποιουν κατι βλαχοι που τους εχω ακουση να το λενε...
Μου τη σπάει 1)να σέρνουν μαζί το γκόμενο για ψώνια
2)να μιλάνε ναζιάρικα
3)που ενώ την κοιλιά τους την κοντρολάρουν με τα γόνατα αυτες επιμένουν να φορανε κοντά
μπλουζάκια ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ
4)που ενώ έχουν περιττά κιλά φοράνε χαμηλοκάβαλο και σε κάθε σκίψιμο φαίνεται το φαράγγι της
Σαμαριάς ΚΑΙ νομίζουν ότι αυτό είναι σέξυ
είπα να σπαμάρω λίγο
που κολας ρε μητσοοοοοοοο...πω...αλιμονο στη γυναικα που θα σε παρει...αφου δεν ξερεις τι ειναι, τι το λες ?
Αστα τυπε .... αστα ....ζαγαρι σκετο λεμε.....που κολας ρε μητσοοοοοοοο...πω...αλιμονο στη γυναικα που θα σε παρει...
1)Αν έχω φάει πριν δεν έχουν πλάκαΆσε τον κόσμο να ντυθεί όπως θέλει μωρή.1) Ντάξει οκ, έχουν πλάκα, αλλά αν νιώθουν γαμάτες, μην τους το στερείς.
2)Κι εμένα μ'αρέσει να πηγαίνω με τον γκόμενο για ψώνια.
εχεις αγορι βελβο?Άσε τον κόσμο να ντυθεί όπως θέλει μωρή. Ντάξει οκ, έχουν πλάκα, αλλά αν νιώθουν γαμάτες, μην τους το στερείς.
Κι εμένα μ'αρέσει να πηγαίνω με τον γκόμενο για ψώνια.
Κι εμένα μ'αρέσει να πηγαίνω με τον γκόμενο για ψώνια.
ο σκρουντζ δεν γαμαγε τυπε?
ρε μαλακα δεν αφηνεις τα κομιξ να πας να δουλεψεις;Ο Σκρουτζ κατά βάθος ήταν μουνάκιας,και μεγάλος γαμιάς.....φυσικά δε διατυπωνόταν στα κόμιξ αυτό..... ;)
Αλλά αν έχεις μελετήσει τα κόμιξ σε βάθος μπορείς να συμπεράνεις κάποια πράγματα σε βάθος,απ'αυτά που καταλαβαίνουν τα κάθε παιδάκια που διαβάζουν.
Γιάυτό σου λακίζουν μωρή
εχεις αγορι βελβο?
Δε σου κάνουν παρατήρηση που βάζεις ζώο μες το μαγαζί;
περιμενουμε αποκαλυψειςΚαλησπερα
περιμενουμε αποκαλυψεις
Εγω δεν ξερω τπτ.
Εγω δεν ξερω τπτ.
ρε μαλακα δεν αφηνεις τα κομιξ να πας να δουλεψεις;