You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αυτες που δεν ασχολουνται με το να αναδυκνειουν την θυληκοτητα τους.. να περιποιουνται τον εαυτο τους..υπαρχουν και τετοιες...
Του κατηχητικού μήπως;
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οχι μονο...Του κατηχητικού μήπως;
Επισκέπτης
Η θεολογική σχολή παρεμπιπτόντως, έχει τα πιο δυνατά και ξέκωλα μουνιά!Του κατηχητικού μήπως;
Αυτές που γύριζαν όλη μέρα και δεν διάβαζαν στο σχολείο κι απλά περάσαν στη θεολογική επειδή έχει από τις χαμηλότερες βάσεις.
Μπλαζέ το αποκαλούν οι μαλακισμένες. Ακούγεται πιο μουράτο...Το υπεροπτικο υφακι
Ετσι γουσταρουν μερικες ρε φιλε! Νισαφι πια, αντε αγοραστε καμμια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμεαυτες που δεν ασχολουνται με το να αναδυκνειουν την θυληκοτητα τους.. να περιποιουνται τον εαυτο τους..υπαρχουν και τετοιες...
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πας καλα ρε?Ετσι γουσταρουν μερικες ρε φιλε! Νισαφι πια, αντε αγοραστε καμμια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμε![]()
Οχι! Αλλα αυτο ειναι ασχετοπας καλα ρε?
Επισκέπτης
Κι άμα εμάς μας τη σπάει ποιο είναι το πρόβλημα ρε τύπε; Γούστο μας δεν είναι να γουστάρουμε τις προσεγμένες;Ετσι γουσταρουν μερικες ρε φιλε! Νισαφι πια, αντε αγοραστε καμμια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμε![]()
Σας την σπανε που καπνιζουν, που ειναι και δεν ειναι πουτανες κτλ κτλ. Για αυτα λεω μια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμε.Κι άμα εμάς μας τη σπάει ποιο είναι το πρόβλημα ρε τύπε; Γούστο μας δεν είναι να γουστάρουμε τις προσεγμένες;![]()
Απλως λεω πως το εχετε παρακανει μεινετε στα ουσιωδη.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Θα σου ανέβει η χοληστερίνη με τόσο ποπ κορν :birdman:
Επισκέπτης
Μα ούτε τα βασικά δεν έχουμε πει ακόμη...Σας την σπανε που καπνιζουν, που ειναι και δεν ειναι πουτανες κτλ κτλ. Για αυτα λεω μια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμε.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Σας την σπανε που καπνιζουν, που ειναι και δεν ειναι πουτανες κτλ κτλ. Για αυτα λεω μια πλαστικη κουκλα να τελειωνουμε.
Εμένα μου τη σπάει άτομα που βάζουν ψεύτικη ηλικία στο νικ τους
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
Γιατί ρε; Εσύ 7 χρονών είσαι;Εμένα μου τη σπάει άτομα που βάζουν ψεύτικη ηλικία στο νικ τους
Ε ως γυναίκες είναι φυσιολογικό να έχουν πολλά ελαττώματα ρε τύπεΠαντως ο Μαριος εχει κι ενα δικιο εδω που τα λεμε.....
Το ενα μας ξυνιζει το αλλο μας βρωμαει.....
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Εκανες την μεγαλη ανακαλυψηΕμένα μου τη σπάει άτομα που βάζουν ψεύτικη ηλικία στο νικ τους
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Λες και δεν το εχω πει 1000 φορες πως ειμαι 22
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ε δεν του φαινεται ?Γιατί ρε; Εσύ 7 χρονών είσαι;![]()
Επισκέπτης
Εμένα μου τη σπάει άτομα που βάζουν ψεύτικη ηλικία στο νικ τους
Τόσο είανι ρε φίλε ο τύπος γενημένος το '51,δηλαδή 60αρης.....τι νόμιζες δηλαδή.....ότι όλοι είναι σαν εσένα που το κρύβουν;;;
Αφού ξέρουμε ότι είσαι γενημένος το '44 (ίσως και το '43,δεν είμαι βέβαιος)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις