life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
επ αοριστο?
Οχι μονο τουτη τη βδομαδα
Με απειλησε το αφεντικο....Η την παιρνειs τωρα(την αδεια ) η τα Χριστουγεννα ξεχνα το.....Οποτε
επ αοριστο?
του ειπες τυπε να χρωστας χαρη....Οχι μονο τουτη τη βδομαδα
Με απειλησε το αφεντικο....Η την παιρνειs τωρα(την αδεια ) η τα Χριστουγεννα ξεχνα το.....Οποτε
του ειπες τυπε να χρωστας χαρη....
Ναι.......του ειπα εχε χαρη που παθιαζομαι για δουλεια, που δεν μπορω να καθομαι , που δεν μ αρσει η ξαπλα.....Δεν το κανω για τα λεφτα, απο ιδεολογια και μονο
Αν η δουλειά ήταν κάτι καλό, δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε ρε τύπε... :-Ναι.......του ειπα εχε χαρη που παθιαζομαι για δουλεια, που δεν μπορω να καθομαι , που δεν μ αρεσει η ξαπλα.....Δεν το κανω για τα λεφτα, απο ιδεολογια και μονο
Ναι.......του ειπα εχε χαρη που παθιαζομαι για δουλεια, που δεν μπορω να καθομαι , που δεν μ αρεσει η ξαπλα.....Δεν το κανω για τα λεφτα, απο ιδεολογια και μονο
η δουλεια ειναι κατι καλο, γιατι πληρωνουμε για να μας την κανουν ρε τυπε...Αν η δουλειά ήταν κάτι καλό, δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε ρε τύπε... :-
Μόνο στο σεξ είναι καλό να πληρώνεις...η δουλεια ειναι κατι καλο, γιατι πληρωνουμε για να μας την κανουν ρε τυπε...
Αναθεμα το χομπυ μαs......Ωρεs ωρεs ευχομαι ναμουν πλουσιοs μονο και μονο να ξεφυγω απ το αλκοολικι τηs ιδεολογιαs τηs δουλειαsΈτσι μπράβο. Είμαστε χομπίστες!!!
Μόνο στο σεξ είναι καλό να πληρώνεις...
αμα δεν εχεις παραπανω λεφτα, σταματας εκει...Μόνο στο σεξ είναι καλό να πληρώνεις...
η δουλεια δεν ειναι για τον ανθρωπο..αποδιξει οτι σε κουραζει...
ε καλα δε με παει κ τοσο πισω.στον αιωνα μας ειμαι παλι.
Ποιο σε πάει πίσω;;; Το να καπνίζει η γυναίκα στο δρόμο;;;
Εμένα μου φαίνεται εντελώς νορμάλ πάντως
το ιδιο λεμε βρε.οτι αυτα που γραφαν οι αλλοι μου φαινονται απαρχαιωμενα.Ποιο σε πάει πίσω;;; Το να καπνίζει η γυναίκα στο δρόμο;;;
Εμένα μου φαίνεται εντελώς νορμάλ πάντως
το ιδιο λεμε βρε.οτι αυτα που γραφαν οι αλλοι μου φαινονται απαρχαιωμενα.
το ιδιο λεμε βρε.οτι αυτα που γραφαν οι αλλοι μου φαινονται απαρχαιωμενα.
Αυτο ειναι που λεμε οποιος εχει λεφτα γαμαει οτι θελει!Μόνο στο σεξ είναι καλό να πληρώνεις...
Είναι που είστε πολύ πιό μπροστά από την εποχή σας, γαλή μου...
Αυτο ειναι που λεμε οποιος εχει λεφτα γαμαει οτι θελει!