vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οτι δεν μου καθονται οι γαμημενες
εχει γεμισει ο κοσμος λεσβιες
>
εχει γεμισει ο κοσμος λεσβιες
>
Φίλε με την Λουκ εδώ:εγω της αρεσω αλλα στα one off. αν πω δυο στη σειρα χαλιεται.
αυτο ειναι αληθεια.εγω της αρεσω αλλα στα one off. αν πω δυο στη σειρα χαλιεται.
καλισπερα Never Satisfied..
κάνε βρε ένα κόπο να σε πιάκω κι εγώ η χαζή.δεν σου φταιω που δεν τα πιανεις
μην τους τα λες απότομα μαρή.νο οφενς αλλα θεωρω οτι εχει χιουμορ γ κατωτατου νοημοσυνης ατομα.
εμένα μαγκόνια μου την σπάει που είναι κυκλοθυμικές. μία έτσι μία γιουβέτσι.
για την μουρμούρα τι να πούμε γάμησετα.
επιπρόσθετα είναι σπαστικό η άλλη να στο παίζει ντίβα και να έχει απαίτηση να έχεις ακριβό ντύσιμο αμάξι κλπ ενώ εκείνη στην πραγματικότητα πέρα από τρύπα δεν έχει τίποτα άλλο τις περισσότερες φορές ούτε μόρφωση.
γτ θα αγχωθουν αυτοι που πιστευαν οτι ειναι εξυπνοι?κάνε βρε ένα κόπο να σε πιάκω κι εγώ η χαζή.
μην τους τα λες απότομα μαρή.
ποια ειναι τα μικροπρεπη σχολια και ποιος τα εκανε?σίγουρα δεν μπορώ να είμαι satisfied με μικροπρεπή σχόλια.
κάνει κρύο κι εκεί αλήθεια?
δεν είχα και μεγαλύτερς προσδοκίες.αλλά το να γελάει κάποιος με την καταγωγή του άλλου είναι ένα αστείο που ειλικρινά δεν πιάνω.εκτός από τις ελλεηνίδες σας χαλάνε και οι αλβανίδες τρελά αγόρια?
δεν λεει να εξηγεις τα αστειακάνε βρε ένα κόπο να σε πιάκω κι εγώ η χαζή.
ελααα!!!!ρισπεκτ ειναι.
Εντελώς γελοίος το άτομο.....
ποια ειναι τα μικροπρεπη σχολια και ποιος τα εκανε?
ναι μωρέ.είναι και ευαισθητούλια.γτ θα αγχωθουν αυτοι που πιστευαν οτι ειναι εξυπνοι?
εσύ πώς το εκλαμβάνεις όταν γελάει ο άλλος ?ποια ειναι τα μικροπρεπη σχολια και ποιος τα εκανε?
ειδικα αν δεν ειναι αστεια.δεν λεει να εξηγεις τα αστεια
νο οφενς αλλα θεωρω οτι εχει χιουμορ γ κατωτατου νοημοσυνης ατομα.
ελααα!!!!ρισπεκτ ειναι.
δεν λεει να εξηγεις τα αστεια
ασταδιαλα μαρη με πρόλαβες.ειδικα αν δεν ειναι αστεια.
Δεν νομίζω να σε ρώτησα βασικά,ούτε αυτός....
Εντελώς γελοίος το άτομο.....