sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μπα ολοκληρη...Όχι ολόκληρη...μισή-μισή...απ'όσο θυμάμαι
μπα ολοκληρη...Όχι ολόκληρη...μισή-μισή...απ'όσο θυμάμαι
τπτ περαν του προφανες.τσακαλι εισαι...εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερουμε.. ;)
δλδ μιση ελληνιδα μιση αλβανιδα?γινονται τετοια πραγματα? :oΌχι ολόκληρη...μισή-μισή...απ'όσο θυμάμαι
για πες μας το αστείο νέε μου να γελάσουμε κι εμείς.αλβανιδα τυπε?
χαχαχχαχα καλο...βεβαια το προφανες καμια φορα ειναι πιο προφανες για εσας τις γυναικες..εμεις κοιμομασταιτπτ περαν του προφανες.
δλδ μιση ελληνιδα μιση αλβανιδα?γινονται τετοια πραγματα? :o
το σαιτ πασχει απο χιουμορ...τωρα το καταλαβες;για πες μας το αστείο νέε μου να γελάσουμε κι εμείς.
ισχυει...χαχαχχαχα καλο...βεβαια το προφανες καμια φορα ειναι πιο προφανες για εσας τις γυναικες..εμεις κοιμομασται
το σαιτ πασχει απο χιουμορ...
κάτσε ρε φιλενάδα.παίζει να μην έχω εγώ καλή αίσθηση του χιούμορ και να μην πιάνω το αστείο.το σαιτ πασχει απο χιουμορ...τωρα το καταλαβες;
το σαιτ πασχει απο χιουμορ...τωρα το καταλαβες;
Και εσύ τί κάνεις εδώ τόσο καιρό;;;το σαιτ πασχει απο χιουμορ...τωρα το καταλαβες;
καλισπερα Never Satisfied..κάτσε ρε φιλενάδα.παίζει να μην έχω εγώ καλή αίσθηση του χιούμορ και να μην πιάνω το αστείο.
μπα οχι....εκτος απο 8-10 ατομα οοοολοι οι αλλοι σχεδον εχουν κατωτερο χιουμορ κ απο τον μιστερ μπιν...κάτσε ρε φιλενάδα.παίζει να μην έχω εγώ καλή αίσθηση του χιούμορ και να μην πιάνω το αστείο.
Τί επιπέδου χιούμορ σας αρέσει για πείτε μερικά ονόματα....μπα οχι....εκτος απο 8-10 ατομα οοοολοι οι αλλοι σχεδον εχουν κατωτερο χιουμορ κ απο τον μιστερ μπιν...
Πες μου τωρα οτι δεν σου αρεσει ο μιστερ μπιν.μπα οχι....εκτος απο 8-10 ατομα οοοολοι οι αλλοι σχεδον εχουν κατωτερο χιουμορ κ απο τον μιστερ μπιν...
Τί επιπέδου χιούμορ σας αρέσει για πείτε μερικά ονόματα....
σίγουρα δεν μπορώ να είμαι satisfied με μικροπρεπή σχόλια.καλισπερα Never Satisfied..
δεν είχα και μεγαλύτερς προσδοκίες.αλλά το να γελάει κάποιος με την καταγωγή του άλλου είναι ένα αστείο που ειλικρινά δεν πιάνω.εκτός από τις ελλεηνίδες σας χαλάνε και οι αλβανίδες τρελά αγόρια?μπα οχι....εκτος απο 8-10 ατομα οοοολοι οι αλλοι σχεδον εχουν κατωτερο χιουμορ κ απο τον μιστερ μπιν...
δεν σου φταιω που δεν τα πιανειςκάτσε ρε φιλενάδα.παίζει να μην έχω εγώ καλή αίσθηση του χιούμορ και να μην πιάνω το αστείο.
νο οφενς αλλα θεωρω οτι εχει χιουμορ γ κατωτατου νοημοσυνης ατομα.Πες μου τωρα οτι δεν σου αρεσει ο μιστερ μπιν.