Νέα

τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μελας Τερλεγκας Καρρας Διονυσιου
:rockon:

Επισκέπτης
Μελας Τερλεγκας Καρρας Διονυσιου
:rockon:

Το ότι ο στίχος τους είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μισή σου λέει τίποτα;;;;

Γενικά οι Έλληνες δεν το έχουν με τον στίχο

Γεια σου ρε γύφτο Αλέκο,με το χρυσό ρολόι,και τη χρυσή αλυσίδα που μπλέκεται ανάμεσα στις τρίχες του ανοικτού πουκαμίσου σου.....και μετά περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Γεια σου ρε γύφτο Αλέκο,με το χρυσό ρολόι,και τη χρυσή αλυσίδα που μπλέκεται ανάμεσα στις τρίχες του ανοικτού πουκαμίσου σου.....και μετά περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά

ζηλεβεις φιλε? εσενα ποιος σε περνει στα σοβαρα αμυαλε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το ότι ο στίχος τους είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μισή σου λέει τίποτα;;;;

Γενικά οι Έλληνες δεν το έχουν με τον στίχο
ρε κιθαρα κι εγω τα τραγουδια που ποσταρεις τα βρισκω μαλακιες αλλα δεν καθομαι να σου πω τιποτα.
ελεος ο καθενας οτι γουσταρει ακουει.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Άκου δεν έχω τίποτα με τα σκυλάκια αλλά όταν πας να κοιμηθείς και η γκόμενα πάει να σου τα δείξει πως να μην τα μισήσεις; Σκέψου εσένα κατακουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθείς , και να σκάει ο γκόμενος να σου δείξει φωτογραφίες από τοπ μόντελ......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Άκου δεν έχω τίποτα με τα σκυλάκια αλλά όταν πας να κοιμηθείς και η γκόμενα πάει να σου τα δείξει πως να μην τα μισήσεις; Σκέψου εσένα κατακουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθείς , και να σκάει ο γκόμενος να σου δείξει φωτογραφίες από τοπ μόντελ......
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε κιθαρα κι εγω τα τραγουδια που ποσταρεις τα βρισκω μαλακιες αλλα δεν καθομαι να σου πω τιποτα.
ελεος ο καθενας οτι γουσταρει ακουει.

Μπορεί μουσικά να μη σ'αρέσουν....και το καταλαβαίνω,γιατί στην Ελλάδα ζεις,με μαλακίες έχουν μεγαλώσει οι περισσότεροι.,....αλλά έχουν στίχο......

Και είναι στίχος που μετράει.....για μένα τουλάχιστον.... ;)

Αλλά ο καθένας με τα γούστα του όπως λες....αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η λέξη δυστυχώς!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εμένα μου αρέσει πολυ στις περισσότερες γυναίκες  που έχω συναντησει(και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός γι' αυτό μπορώ να πώ) ότι έχουν πάει ΜΟΝΟ με ΕΝΑΝ(άντε δυο το πολύ) πρίν απο μένα.......................
:rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολλα νευρακια διακρινω Αβραμακο.....  :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Μπορεί μουσικά να μη σ'αρέσουν....και το καταλαβαίνω,γιατί στην Ελλάδα ζεις,με μαλακίες έχουν μεγαλώσει οι περισσότεροι.,....αλλά έχουν στίχο......

Αλλά ο καθένας με τα γούστα του όπως λες....αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η λέξη δυστυχώς!

ρε χαζοβιολη τα ελληνικα τραγουδια ειναι στη γλωσσα μας, αυτη μιλαμε και αυτα καταλαβενουμε. και ο στοιχος τους μιλαει στις καρδιες μας. οι μαλακιες που ακους εσυ και που δεν καταλαβενεις τιποτα γιατι να μας αρεσουν? εσυ με τι μεγαλωσες ρε βλητο, με σεξ πιστουλς και χεβυ-μεταλ? τετοια σου βαζανε να ακουσεις οταν ησουν παιδι? για αυτο εγινες κοτζαμ μαλακας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμένα μου αρέσει πολυ στις περισσότερες γυναίκες  που έχω συναντησει(και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός γι' αυτό μπορώ να πώ) ότι έχουν πάει ΜΟΝΟ με ΕΝΑΝ(άντε δυο το πολύ) πρίν απο μένα.......................
Οταν σου λενε εναν μηπως εννωουν λοχο  :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ρε συ αφου δεν γουσταρεις την κωλοελλαδα δεν πας πουθενα αλλου να μην μας τα πρηζεις κιολας?μας τα ζαλισες με την ελλαδα που μεγαλωσαμε με την ελλαδα που μαθαμε αυτα που μαθαμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε μηπως ηταν μπαζα και δεν μπορουσαν
να πανε με παραπανω ?  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τουπε μαριολας ψηλομυτας
οτι χειροτερο....  >:( >:( >:(

Επισκέπτης
ρε χαζοβιολη τα ελληνικα τραγουδια ειναι στη γλωσσα μας, αυτη μιλαμε και αυτα καταλαβενουμε. και ο στοιχος τους μιλαει στις καρδιες μας. οι μαλακιες που ακους εσυ και που δεν καταλαβενεις τιποτα γιατι να μας αρεσουν? εσυ με τι μεγαλωσες ρε βλητο, με σεξ πιστουλς και χεβυ-μεταλ? τετοια σου βαζανε να ακουσεις οταν ησουν παιδι? για αυτο εγινες κοτζαμ μαλακας?

Ρε....χαζοβιόλη

Τα ελληνικά τραγούδια προσωπικά,δε μου "μιλάνε" καθόλου....όλο για έρωτες και μαλακίες λένε....

Όσο για τα "άλλα" που ακούω,αν εσύ δε τα καταλαβαίνεις,δε σημαίνει ότι εμείς είαμστε ηλίθιοι :2funny:

Και έπειτα....το να εξισώνεις τους SP με το χέβι μέταλ....δείχνει π΄σοο χαζός είσια....οιν Sex Pistols ήταν πανκ,που δεν έχει καμιά σχέση με το χέβι με΄ταλ.....μάθε 5 πράγματα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom