Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Το να γουστάρουν τα κωλολαϊκά καψουροτράγουδα.......ΑΙΣΧΟΣ!
Και εν γένει τα μπουζουκομάγαζα
θεος
Το να γουστάρουν τα κωλολαϊκά καψουροτράγουδα.......ΑΙΣΧΟΣ!
Και εν γένει τα μπουζουκομάγαζα
ότι δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς;ti eχουν τα σκυλακια?! :'(
Μελας Τερλεγκας Καρρας Διονυσιου
Μελας Τερλεγκας Καρρας Διονυσιου
οχι?!ότι δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς;
Γεια σου ρε γύφτο Αλέκο,με το χρυσό ρολόι,και τη χρυσή αλυσίδα που μπλέκεται ανάμεσα στις τρίχες του ανοικτού πουκαμίσου σου.....και μετά περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά
ρε κιθαρα κι εγω τα τραγουδια που ποσταρεις τα βρισκω μαλακιες αλλα δεν καθομαι να σου πω τιποτα.Το ότι ο στίχος τους είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μισή σου λέει τίποτα;;;;
Γενικά οι Έλληνες δεν το έχουν με τον στίχο
Άκου δεν έχω τίποτα με τα σκυλάκια αλλά όταν πας να κοιμηθείς και η γκόμενα πάει να σου τα δείξει πως να μην τα μισήσεις; Σκέψου εσένα κατακουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθείς , και να σκάει ο γκόμενος να σου δείξει φωτογραφίες από τοπ μόντελ......
Άκου δεν έχω τίποτα με τα σκυλάκια αλλά όταν πας να κοιμηθείς και η γκόμενα πάει να σου τα δείξει πως να μην τα μισήσεις; Σκέψου εσένα κατακουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθείς , και να σκάει ο γκόμενος να σου δείξει φωτογραφίες από τοπ μόντελ......
ρε κιθαρα κι εγω τα τραγουδια που ποσταρεις τα βρισκω μαλακιες αλλα δεν καθομαι να σου πω τιποτα.
ελεος ο καθενας οτι γουσταρει ακουει.
Μπορεί μουσικά να μη σ'αρέσουν....και το καταλαβαίνω,γιατί στην Ελλάδα ζεις,με μαλακίες έχουν μεγαλώσει οι περισσότεροι.,....αλλά έχουν στίχο......
Και είναι στίχος που μετράει.....για μένα τουλάχιστον.... ;)
Αλλά ο καθένας με τα γούστα του όπως λες....αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η λέξη δυστυχώς!
Οταν σου λενε εναν μηπως εννωουν λοχοΕμένα μου αρέσει πολυ στις περισσότερες γυναίκες που έχω συναντησει(και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός γι' αυτό μπορώ να πώ) ότι έχουν πάει ΜΟΝΟ με ΕΝΑΝ(άντε δυο το πολύ) πρίν απο μένα.......................
ρε συ αφου δεν γουσταρεις την κωλοελλαδα δεν πας πουθενα αλλου να μην μας τα πρηζεις κιολας?μας τα ζαλισες με την ελλαδα που μεγαλωσαμε με την ελλαδα που μαθαμε αυτα που μαθαμε...Μπορεί μουσικά να μη σ'αρέσουν....και το καταλαβαίνω,γιατί στην Ελλάδα ζεις,με μαλακίες έχουν μεγαλώσει οι περισσότεροι.,....αλλά έχουν στίχο......
Και είναι στίχος που μετράει.....για μένα τουλάχιστον.... ;)
Αλλά ο καθένας με τα γούστα του όπως λες....αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η λέξη δυστυχώς!
Εμένα μου αρέσει πολυ στις περισσότερες γυναίκες που έχω συναντησει(και νιώθω ιδιαίτερα τυχερός γι' αυτό μπορώ να πώ) ότι έχουν πάει ΜΟΝΟ με ΕΝΑΝ(άντε δυο το πολύ) πρίν απο μένα.......................
Τι λεει ο στιχος αυτων που ακους Αβραμακο ?Και είναι στίχος που μετράει.....για μένα τουλάχιστον.... ;)
ρε χαζοβιολη τα ελληνικα τραγουδια ειναι στη γλωσσα μας, αυτη μιλαμε και αυτα καταλαβενουμε. και ο στοιχος τους μιλαει στις καρδιες μας. οι μαλακιες που ακους εσυ και που δεν καταλαβενεις τιποτα γιατι να μας αρεσουν? εσυ με τι μεγαλωσες ρε βλητο, με σεξ πιστουλς και χεβυ-μεταλ? τετοια σου βαζανε να ακουσεις οταν ησουν παιδι? για αυτο εγινες κοτζαμ μαλακας?