ωραιο θεμα ρε παιδια αλλα δυστηχως ανηκω και εγω σε αυτο !!! μετα απο σχεση 13 χρονων και μαλιστα κατελιξε και σε γαμο ολα χα8ικαν κατεληξα και εγω να παρω 25 κιλα οπως ειπε και καποιοσ πριν και εγω να νιωθω αχρηστοσ κενος και καθε μερα να περναει απλως για να περναει , παντα αδεια βεβαια . κατεληξα να ψαχνομαι σε στριπ μαγαζια , με την γυναικα εξαφανισμενη απο το σπιτι λογο δουλειας . τα αποα τελεσματα αρτιριακι πιεση 20/12 καταθλιψη και ολα τα σχετικα . τελικα πηγα σε ψυχολογο απο παροτρυνση γιατρου καρδιολογου , εδωσε φαρμακα , τα πηρα αλλα ξερετε ποτε ενιωσα καλα ? οταν γνωρισα ενα πιτσιρικι απο ενα στριπ . αυτο με ανεβασε με εκανε να νιωθω παλι δυνατοσ . μετα πολλα χωρισα εμεινα μαζι του ανοιξα καινουργιο σπιτι και τελικα να μην πολυλογω εγω τωρα ειμαι καλα νιωθω καλα εχω κανα 2 μονιμεσ και ριχνω και απο εξω και το μικρο ειναι παλι στριπ ψαχνεται γενικα η γυναικα μονη με ψαχνει ακομα . το συμαντικοτερο ομως ειναι οτι το κρεβατι μου το βραδυ ειναι αδειο και το μυαλο και ψυχη χωρις αγαπη και ναι ερχονται γιορτεσ και μασ λειπουν καποια πραγματα και καποια συναισθηματα , μην αφινεστε ομωσ προσπαθιστε και μεσα πο στυντιο μποθρδελα ct cg οτι να ναι ρε παιδια για να περναμε καλα και στο τελοσ ολα θα γινουν ολα θα ερθουν αρκει να το προσπαθουμε . συγνωμηγ για οσουσ κουρασα