Νέα

Τι μου συμβαινει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
καλα ρε φιλε εδω βρηκες να κανεις ερωτηση για μεγαλωμα πουτσου.εδω ολοι τον εχουν απο 22 κι απανω ειπαμε.τι να την κανουν την επιμηκηνση .εγω προτινω το σαιτ να αλλαξει ονομα και να γινει.cock fuck-tor

Η φαινόμενη άποτελεσματικότητα τους άποδίδεται στό φαινόμενο Placebo,
δηλαδή σε άλλαγή της αύυτοαντίληψης κάποιου όταν δεν υπαρχει,
καμία μετρήσιμη άλλαγή στο μέγεθος τού Λάκι του... :headbang: :headbang: :headbang:

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
τι να πεις αβυσος η ψυχη του ανθρωπου...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όχι ακριβώς αγαπητή μου Βελούδω. Βρήκα και αλλού "χαρές της ζωής". Απλώς η όλη κατάσταση με είχε καταστήσει νωχελικό. Εξ' άλλου, δεν ισχυρίστηκα ότι βρήκα το φως το αληθινό. Αυτό θα ήταν το λιγότερο "ασύνετο". Απλώς βοήθησε με τον "τρόπο" του την όλη κατάσταση.
α τωρα που σε πετυχα και ειπες και για μαλλια...στην κολοκοτρωνη μαγαζι με ειδη κομμωτικης δεν υπηρχε :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.891
Πόντοι
25.467
α τωρα που σε πετυχα και ειπες και για μαλλια...στην κολοκοτρωνη μαγαζι με ειδη κομμωτικης δεν υπηρχε :birdman:

Σου ζητώ συγγνώμη. Έχεις δίκιο. Πήγα τις προάλλες για να αγοράσω κάτι και μου είπαν ότι έχει κλείσει εδώ και οκτώ μήνες. Λυπάμαι.  :(

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
ααααααχαχαχαχαχα
αχαχα
ειδε φως κ μπηκε να πει τον πονο του αχαχαχα :2funny:
MΗΝ χασεις την ευκαιρια να χλευασεις εσυ....
Οταν ομως σου πει καποιος ενα στραβο σου αρχιζεις τα ξεφωνητα
αλλα ειπαμε.... η καμηλα ΔΕΝ κοιτα την καμπουρα της....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ασχετο.Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?
Μακρια απο τετοιες μαλακιες
Αποδεξου τον εαυτο σου οπως ειναι για να σε αποδεχτουν και αλλες  ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
MΗΝ χασεις την ευκαιρια να χλευασεις εσυ....
Οταν ομως σου πει καποιος ενα στραβο σου αρχιζεις τα ξεφωνητα
αλλα ειπαμε.... η καμηλα ΔΕΝ κοιτα την καμπουρα της....

πες καλο μου οτι θελεις, σε καταπιεσα ποτε? :2funny:
αλλα να τα λες δημοσια, οχι με πμ! :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε μαγκεσ ειναι σοβαρο το θεμα. Μολις πηρα ενα cg. Ηταν γαματα. Τρελλο gfe με παθος κλπ κλπ. Εχυσα δυο κιλα σπερμα. Και τωρα νιωθω σκατα. Αντι να νιωθω την ευφορια που συνηθως νιωθει κανεις μετα απο ενα καλο γαμησι νιωθω σκατα. Και αντι να παω να κοιμηθω σα πουλακι νιωθω σκατα και ποσταρω εδω γιατι δεν εχω τι να κανω.

Νομιζα πως ενα καλο γαμησι ειναι η λυση για ολα τα προβληματα αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα.

Τι μου συμβαινει? Μηπως να κοψω τις πουτανες? Αλλα δε μπορω εγω δε θελω να πηγαινω αλλα παω ομως.
περιεργο...απ το νικ σου φαινεσαι αισιοδοξος και με υψηλη αυτοεκτιμηση ανθρωπος γενικα :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Μπορεις να την ξανα τιμησεις  :pipa1: :pipa3:  Αλλα οχι να την καψουρευτεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαγκεσ ειναι σοβαρο το θεμα. Μολις πηρα ενα cg. Ηταν γαματα. Τρελλο gfe με παθος κλπ κλπ. Εχυσα δυο κιλα σπερμα. Και τωρα νιωθω σκατα. Αντι να νιωθω την ευφορια που συνηθως νιωθει κανεις μετα απο ενα καλο γαμησι νιωθω σκατα. Και αντι να παω να κοιμηθω σα πουλακι νιωθω σκατα και ποσταρω εδω γιατι δεν εχω τι να κανω.

Νομιζα πως ενα καλο γαμησι ειναι η λυση για ολα τα προβληματα αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα.

Τι μου συμβαινει? Μηπως να κοψω τις πουτανες? Αλλα δε μπορω εγω δε θελω να πηγαινω αλλα παω ομως.
τι προβληματα εχεις τυπε?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eίναι απλό ο φίλος που άνοιξε το θέμα αισθάνεται κενός γιατί έδωσε ένα κάρο λεφτά για να κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου,σεξ!!Θα πρότεινα να το γυρίσει σε μπουρδέλα η σε studio και με τα λεφτα που θα εξοικονομήσει να βγει έξω και να κάνει παιχνίδι κερνώντας κανά ποτό όποιο κορίτσι του αρέσει.Τώρα αν πάραυτα τα συμπτώματα συνεχίσουν να εμμένουν τότε θα πρέπει να μιλήσει με κάποιον ειδικό για να του χορηγήσει αντικαταθλιπτικά.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ξερει κανεις τις διαδικασιες που γινονται σε ψυχολογο
καθως και τι αμοιβες παιζουν και πως πανε (ωρα η μισαωρο) ?

Υγ. Απο περιεργεια ρωτω απλα....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το cg όμως θα νιώθει καλύτερα και πλουσιότερα χαχα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γαμω τα υστερογραφα. μπας κ σε κακοχαρακτηρισουν ε?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Από 80-100 και πανω η συνεδρία.
Αμα πας και άλλον πελάτη (πχ τον βελβι) παίζει και σκόντο  :rolleyes:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Δεν είναι φίλε,
αλλά πρέπει να περνάμε και λίγο καλά (γαμώντας πότε πότε) μην σαλτάρουμε εντελώς.....

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

υπαρχουν και πιο φθηνες συνεδριες απο τα 80-100 που ειπε καποιος συναγωνιστης(την μια ωρα).γενικος αναλογα το προβλημα του καθενος η διαδικασια μπορει να κρατησει απο 12 εως και 36 μηνες.υπαρχουν αρκετα ειδη ψυχολογιας αλλα το παν ειναι ο απεναντι σου να σου εμπνεει εμπιστοσυνη πραγμα πολυ σημαντικο γιατι θα του πεις πραγματα που δεν εχεις πει σε κανενα.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ωραιο θεμα ρε παιδια αλλα δυστηχως ανηκω και εγω σε αυτο !!! μετα απο σχεση 13 χρονων και μαλιστα κατελιξε και σε γαμο ολα χα8ικαν κατεληξα και εγω να παρω 25 κιλα οπως ειπε και καποιοσ πριν και εγω να νιωθω αχρηστοσ κενος και καθε μερα να περναει απλως για να περναει , παντα αδεια βεβαια . κατεληξα να ψαχνομαι  σε στριπ μαγαζια , με την γυναικα εξαφανισμενη απο το σπιτι λογο δουλειας . τα αποα τελεσματα αρτιριακι πιεση 20/12 καταθλιψη και ολα τα σχετικα . τελικα πηγα σε ψυχολογο απο παροτρυνση γιατρου καρδιολογου , εδωσε φαρμακα , τα πηρα αλλα ξερετε ποτε ενιωσα καλα ? οταν γνωρισα ενα πιτσιρικι απο ενα στριπ . αυτο με ανεβασε με εκανε να νιωθω παλι δυνατοσ . μετα πολλα χωρισα εμεινα μαζι του ανοιξα καινουργιο σπιτι και τελικα να μην πολυλογω εγω τωρα ειμαι καλα νιωθω καλα εχω κανα 2 μονιμεσ και ριχνω και απο εξω και το μικρο ειναι παλι στριπ ψαχνεται γενικα η γυναικα μονη με ψαχνει ακομα . το συμαντικοτερο ομως ειναι οτι το κρεβατι μου το βραδυ ειναι αδειο και το μυαλο και ψυχη χωρις αγαπη και ναι ερχονται γιορτεσ και μασ λειπουν καποια πραγματα και καποια συναισθηματα , μην αφινεστε ομωσ προσπαθιστε και μεσα πο στυντιο μποθρδελα ct cg οτι να ναι ρε παιδια για να περναμε καλα και στο τελοσ ολα θα γινουν ολα θα ερθουν αρκει να το προσπαθουμε . συγνωμηγ για οσουσ κουρασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom