οι ψυχολογοι δεν νομιμοποιουνται στην ελλαδα να χορηγουν φαρμακα.μηπως πηγες σε ψυχιατρο?ωραιο θεμα ρε παιδια αλλα δυστηχως ανηκω και εγω σε αυτο !!! μετα απο σχεση 13 χρονων και μαλιστα κατελιξε και σε γαμο ολα χα8ικαν κατεληξα και εγω να παρω 25 κιλα οπως ειπε και καποιοσ πριν και εγω να νιωθω αχρηστοσ κενος και καθε μερα να περναει απλως για να περναει , παντα αδεια βεβαια . κατεληξα να ψαχνομαι σε στριπ μαγαζια , με την γυναικα εξαφανισμενη απο το σπιτι λογο δουλειας . τα αποα τελεσματα αρτιριακι πιεση 20/12 καταθλιψη και ολα τα σχετικα . τελικα πηγα σε ψυχολογο απο παροτρυνση γιατρου καρδιολογου , εδωσε φαρμακα , τα πηρα αλλα ξερετε ποτε ενιωσα καλα ? οταν γνωρισα ενα πιτσιρικι απο ενα στριπ . αυτο με ανεβασε με εκανε να νιωθω παλι δυνατοσ . μετα πολλα χωρισα εμεινα μαζι του ανοιξα καινουργιο σπιτι και τελικα να μην πολυλογω εγω τωρα ειμαι καλα νιωθω καλα εχω κανα 2 μονιμεσ και ριχνω και απο εξω και το μικρο ειναι παλι στριπ ψαχνεται γενικα η γυναικα μονη με ψαχνει ακομα . το συμαντικοτερο ομως ειναι οτι το κρεβατι μου το βραδυ ειναι αδειο και το μυαλο και ψυχη χωρις αγαπη και ναι ερχονται γιορτεσ και μασ λειπουν καποια πραγματα και καποια συναισθηματα , μην αφινεστε ομωσ προσπαθιστε και μεσα πο στυντιο μποθρδελα ct cg οτι να ναι ρε παιδια για να περναμε καλα και στο τελοσ ολα θα γινουν ολα θα ερθουν αρκει να το προσπαθουμε . συγνωμηγ για οσουσ κουρασα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι μου συμβαινει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ναι σε ψυχιατροοι ψυχολογοι δεν νομιμοποιουνται στην ελλαδα να χορηγουν φαρμακα.μηπως πηγες σε ψυχιατρο?
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλησπερα φιλε μου αυτα που αναφερεισ παραπανω γινανε γιατι παντρευτηκεσ τη μια και μοναδικη γυναικα που γνωρισεσ και ηταν πολλυ φυσιολογικο να κανεισ μετα τη ζωη που δεν εζησεσ.......ομωσ οπωσ βλεπεισ ολα τελεια δεν ειναι απλα περαστικα γεγονοτα που πωτε μασ γεμιζουν και πωτε μασ αδειαζουν με την γυναικα σου τωρα αμα γυρναγεσ πισω πιστευω οτι θα συνεχιζεσ πιο καλα την ζωη σου......ωραιο θεμα ρε παιδια αλλα δυστηχως ανηκω και εγω σε αυτο !!! μετα απο σχεση 13 χρονων και μαλιστα κατελιξε και σε γαμο ολα χα8ικαν κατεληξα και εγω να παρω 25 κιλα οπως ειπε και καποιοσ πριν και εγω να νιωθω αχρηστοσ κενος και καθε μερα να περναει απλως για να περναει , παντα αδεια βεβαια . κατεληξα να ψαχνομαι σε στριπ μαγαζια , με την γυναικα εξαφανισμενη απο το σπιτι λογο δουλειας . τα αποα τελεσματα αρτιριακι πιεση 20/12 καταθλιψη και ολα τα σχετικα . τελικα πηγα σε ψυχολογο απο παροτρυνση γιατρου καρδιολογου , εδωσε φαρμακα , τα πηρα αλλα ξερετε ποτε ενιωσα καλα ? οταν γνωρισα ενα πιτσιρικι απο ενα στριπ . αυτο με ανεβασε με εκανε να νιωθω παλι δυνατοσ . μετα πολλα χωρισα εμεινα μαζι του ανοιξα καινουργιο σπιτι και τελικα να μην πολυλογω εγω τωρα ειμαι καλα νιωθω καλα εχω κανα 2 μονιμεσ και ριχνω και απο εξω και το μικρο ειναι παλι στριπ ψαχνεται γενικα η γυναικα μονη με ψαχνει ακομα . το συμαντικοτερο ομως ειναι οτι το κρεβατι μου το βραδυ ειναι αδειο και το μυαλο και ψυχη χωρις αγαπη και ναι ερχονται γιορτεσ και μασ λειπουν καποια πραγματα και καποια συναισθηματα , μην αφινεστε ομωσ προσπαθιστε και μεσα πο στυντιο μποθρδελα ct cg οτι να ναι ρε παιδια για να περναμε καλα και στο τελοσ ολα θα γινουν ολα θα ερθουν αρκει να το προσπαθουμε . συγνωμηγ για οσουσ κουρασα
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
δεν γνωρισα μια αλλα αρκετες σιγουρα οχι σαν καποιουσ αλλουσ , αλλα με την γυναικα μου ??? και πωσ 8α με δει αυτη ή πωσ θα την δω εγω μετα πο 3 χρονια . για σκεψου να ρωτησει πηγεσ με καμοια αλλη ??? τι να πω εγω μετα ?? μιση ρωσια μιση ρουμανια λιγο μολδαβια κανα χωριο στην ελλαδα και ενα προαστιο κινασ !!! θα με σκοτωσει στα 2 μετρα !!!καλησπερα φιλε μου αυτα που αναφερεισ παραπανω γινανε γιατι παντρευτηκεσ τη μια και μοναδικη γυναικα που γνωρισεσ και ηταν πολλυ φυσιολογικο να κανεισ μετα τη ζωη που δεν εζησεσ.......ομωσ οπωσ βλεπεισ ολα τελεια δεν ειναι απλα περαστικα γεγονοτα που πωτε μασ γεμιζουν και πωτε μασ αδειαζουν με την γυναικα σου τωρα αμα γυρναγεσ πισω πιστευω οτι θα συνεχιζεσ πιο καλα την ζωη σου......
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ωραιο θεμα ρε παιδια αλλα δυστηχως ανηκω και εγω σε αυτο !!! μετα απο σχεση 13 χρονων και μαλιστα κατελιξε και σε γαμο ολα χα8ικαν κατεληξα και εγω να παρω 25 κιλα οπως ειπε και καποιοσ πριν και εγω να νιωθω αχρηστοσ κενος και καθε μερα να περναει απλως για να περναει , παντα αδεια βεβαια . κατεληξα να ψαχνομαι σε στριπ μαγαζια , με την γυναικα εξαφανισμενη απο το σπιτι λογο δουλειας . τα αποα τελεσματα αρτιριακι πιεση 20/12 καταθλιψη και ολα τα σχετικα . τελικα πηγα σε ψυχολογο απο παροτρυνση γιατρου καρδιολογου , εδωσε φαρμακα , τα πηρα αλλα ξερετε ποτε ενιωσα καλα ? οταν γνωρισα ενα πιτσιρικι απο ενα στριπ . αυτο με ανεβασε με εκανε να νιωθω παλι δυνατοσ . μετα πολλα χωρισα εμεινα μαζι του ανοιξα καινουργιο σπιτι και τελικα να μην πολυλογω εγω τωρα ειμαι καλα νιωθω καλα εχω κανα 2 μονιμεσ και ριχνω και απο εξω και το μικρο ειναι παλι στριπ ψαχνεται γενικα η γυναικα μονη με ψαχνει ακομα . το συμαντικοτερο ομως ειναι οτι το κρεβατι μου το βραδυ ειναι αδειο και το μυαλο και ψυχη χωρις αγαπη και ναι ερχονται γιορτεσ και μασ λειπουν καποια πραγματα και καποια συναισθηματα , μην αφινεστε ομωσ προσπαθιστε και μεσα πο στυντιο μποθρδελα ct cg οτι να ναι ρε παιδια για να περναμε καλα και στο τελοσ ολα θα γινουν ολα θα ερθουν αρκει να το προσπαθουμε . συγνωμηγ για οσουσ κουρασα
Δεν κουρασες καθολου φιλαρακι....
Ισα ισα που ειπες τα πραγματα οπως ειναι στην πραγματικοτητα.....
13 ετη σχεση και μετα απο γαμο....... αυτα ειναι ρε γαμωτο.....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααδεν γνωρισα μια αλλα αρκετες σιγουρα οχι σαν καποιουσ αλλουσ , αλλα με την γυναικα μου ??? και πωσ 8α με δει αυτη ή πωσ θα την δω εγω μετα πο 3 χρονια . για σκεψου να ρωτησει πηγεσ με καμοια αλλη ??? τι να πω εγω μετα ?? μιση ρωσια μιση ρουμανια λιγο μολδαβια κανα χωριο στην ελλαδα και ενα προαστιο κινασ !!! θα με σκοτωσει στα 2 μετρα !!!
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε τι γινεται
ολοι παιρνουν κιλα τρωνε τον αγλεορα
που τα βρισκετε τα λεφτα ρε
ολοι παιρνουν κιλα τρωνε τον αγλεορα
που τα βρισκετε τα λεφτα ρε
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Παιδια νταξει λυθηκε το προβλημα. Πιπινι Ιασωνοσ. 15 ευρω. Δεν αλλαξαμε κουβεντα, μπηκα βγηκα τελος.
Και κοιμηθηκα σα πουλακι
Τελικα μαλλον ηταν το υποσηνειδητο μου που επαναστατησε και μου λεει μα καλα ποσο μαλακας εισαι να δινεις 130 ευρω για ενα γαμησι? Και μαλιστα εν μεσω κρισης.
Μεταξι και ξερο ψωμι. Και οταν θελω χλιδες αντε και καμια φυλης.
Και κοιμηθηκα σα πουλακι
Τελικα μαλλον ηταν το υποσηνειδητο μου που επαναστατησε και μου λεει μα καλα ποσο μαλακας εισαι να δινεις 130 ευρω για ενα γαμησι? Και μαλιστα εν μεσω κρισης.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε πούστη φαρμακείο,καλύτερα να πηγαίνω σε ιερόδουλες για ''ψυχανάλυση''!!!!Από 80-100 και πανω η συνεδρία.
Αμα πας και άλλον πελάτη (πχ τον βελβι) παίζει και σκόντο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επιτελους μπηκες στον σωστο δρομο τυπεΜεταξι και ξερο ψωμι. Και οταν θελω χλιδες αντε και καμια φυλης.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε προτυνω αν τυχον υποτροπιαση να του δοθη επιγοντος η απολυτη θαραπιαεπιτελους μπηκες στον σωστο δρομο τυπε
Παιδια νταξει λυθηκε το προβλημα. Πιπινι Ιασωνοσ. 15 ευρω. Δεν αλλαξαμε κουβεντα, μπηκα βγηκα τελος.
Και κοιμηθηκα σα πουλακι
Ιάσωνος πόσο;;; Να περάσουμε κι εμείς για μια συνεδρία...
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Ιάσωνος πόσο;;; Να περάσουμε κι εμείς για μια συνεδρία...
λοιπον ηταν σε ενα απο τα ιασωνος τα τελευταια 45 εκει κοντα. Αλλα προχθεσ που πηγα παλι την ειδα σε αλλο στην κωλονου νομιζω. Παντως κατεθεσα σε αλλη αυτη τη φορα.
Πιπινι τρελλο εμφανισιακα για την περιοχη. Ηταν στο Ιασωνος 30 νομιζω. Δεν ειμαι 100% σιγουρος για το νουμερο αλλα ειναι αυτο που ανεβαινεις μια σκαλα και εχει ενα σαλονι πολυ χαρακτηριστικο μικρο με ξυλινη επενδυση γυρω γυρω και ξυλο παντου. Μεταμεσονυχτια βαρδια.
Οπως ειπα πολυ καλη εμφανισιακα (για την περιοχη βεβαια) 20 χρονων. Παντως μεσα ηταν μετρια. Αλλα αν καποιος γουσταρει τη φαση πιπινι ομορφο να παει γιατι και φιλοτιμη ηταν απλα δε γυρναγε στα 4 γιατι ποναγε ειπε.
Αλλα εγω παντως δε ξαναπαιρνω πουτανα βαση της ομορφιας. Τελικα τα μπαζα ειναι πολυ καλυτερα στο κρεβατι.
Εκανα και τσαρκα χθες αλλα δεν ειχα φραγκα γιατι τα χαλασα ολα την παραμονη που μεθυσα και κερναγα ολο το μαγαζι και ζητιανευα απο τους πακιστανουςσ στο μεταξι
σαν το πρεζακι μιλαμε ελεεινες καταστασεις
Τωρα ξερω πως νιωθουν οι ζητιανοι και τα πρεζακια. Μιλαμε τραγικο συναισθημα παιδια καθε φορα που ρωτας καποιον νιωθεις ελεεινος και οταν σου αρνειται ακομα πιο ελεεινος. Απο δω και περα θα τους δινω λεφτα γιατι ειναι πολυ ελεεινο το συναισθημα οταν σου αρνουνται.
Χαχα απο γονος "αριστοκρατικης" οικογενειας των ΒΠ σε ζητιανο του μεταξουργειου για ενα γαμησι. Τελικα εχει πατο αυτο το βαρελι?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ρε μαγκεσ ειναι σοβαρο το θεμα. Μολις πηρα ενα cg. Ηταν γαματα. Τρελλο gfe με παθος κλπ κλπ. Εχυσα δυο κιλα σπερμα. Και τωρα νιωθω σκατα. Αντι να νιωθω την ευφορια που συνηθως νιωθει κανεις μετα απο ενα καλο γαμησι νιωθω σκατα. Και αντι να παω να κοιμηθω σα πουλακι νιωθω σκατα και ποσταρω εδω γιατι δεν εχω τι να κανω.
Νομιζα πως ενα καλο γαμησι ειναι η λυση για ολα τα προβληματα αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα.
Τι μου συμβαινει? Μηπως να κοψω τις πουτανες? Αλλα δε μπορω εγω δε θελω να πηγαινω αλλα παω ομως.
Post coitum omne animal triste est
μετα το σεξ ολα τα ζωα (και ο ανθρωπος) ειναι λυπημενα
αλλα ετσι ειναι η ιστορια ,μεχρι να φορτωσεις ξανα και να ξανα χυσεις σε ενα ωραιο αιδοιο και ξανα τα ιδια ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις