Νέα

Τι μου συμβαινει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Φιλε καλημερα
Η κενοτητα που ενιωσες και που θα νιωθεις καθε φορα μετα απο ενα πληρωμενο πηδημα ειναι δυσκολο να φυγει ...
Απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να διαχωρισουμε το σεξ απο τον ερωτα ( ναι καποιοι απο εμας δυστυχως που ειμαστε γλυκομαλακοαγαπουληδες ... ) ειναι δυσκολο ....
Προσφατα ημουν με μια μουναρα , ειχα ανοιξει και σχετικα 2 thread γιατι η τυπισα δεν παιζοταν απο ψεμμα και υποκρισια ...
Ουσιαστικα ηταν κι αυτη μια πουτανα , απλα τα περνε αλλιως ... Δεν μπορεσα παρα ελαχιστες φορες να ευχαριστηθω το γαμησι μαζι της γιατι ενιωθα και καταλαβαινα οτι ηταν fake πολλες φορες ... Οπως ακριβως νιωθεις με μια πουτανα ...
Η ωριμοτητα και η ολοκληρωση μας σαν ανθρωπους καθως και η αγαπη προς τον ευατο μας , θα φερει μονο τα απαραιτητα αποτελεσματα και τον καταλληλο συντροφο ( αν θες αυτο ) διπλα μας ...
Γυναικες να πηδαμε πολλες .. Το θεμα ειναι μετα τι γινεται ?
Δεν ξερω σε τι ηλικια εισαι , αλλα ισως εχεις δρομο μπροστα σου . Καταπολεμησε αν μπορεις τα παθη σου , τραβα και καμμια μαλακια , πες και καμμια φορα οχι σε ανουσια γαμησια που θα σε χαλασουν μετα ..
Θα νιωσεις καλυτερα
Καλη σου μερα

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.229
Πόντοι
4.365
Ασχετο.Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ασχετο.Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?

ααααααχαχαχαχαχα
αχαχα
ειδε φως κ μπηκε να πει τον πονο του αχαχαχα :2funny:

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.229
Πόντοι
4.365
Σιγα ρε μαγκα εσενα θα σε χαλαγαν δηλαδη 4 εξτρα ποντακια?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
χε χε α ρε Lion,το ποστ που γραφεις ειναι κλασσικο συμπτωμα των cg και ct,ενιοτε και στα studio οταν γουσταρεις πολυ τη γκομενα.Γυρισετο στα μπουρδελα,εκει δεν θα χεις τετοιο προβλημα
μπα δεν το ξαναγυρνάω εκεί, έχω ευαίσθητη μυτούλα πλέον

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
.Γυρισετο στα μπουρδελα,εκει δεν θα χεις τετοιο προβλημα
καλυτερα μαλακια
ασχετο
[size=3pt]μονο η εγχειρηση εχει αποτελεσμα..
ακομα και αυτη ομως μπορει να σου προκαλεσει προβληματα στυσης/σκληροτητας[/size]

**φιλε που ανοιξες το θρεντ,γιατι δε λες ποια ειναι η κοπελα;

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.229
Πόντοι
4.365
Οκ εισαι ο απολυτος θεος τωρα μπορει κανεις να σοβαρευτει και να μου πει αν ξερει μην με πιασουν κοτσο?

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μαγκεσ ειναι σοβαρο το θεμα. Μολις πηρα ενα cg. Ηταν γαματα. Τρελλο gfe με παθος κλπ κλπ. Εχυσα δυο κιλα σπερμα. Και τωρα νιωθω σκατα. Αντι να νιωθω την ευφορια που συνηθως νιωθει κανεις μετα απο ενα καλο γαμησι νιωθω σκατα. Και αντι να παω να κοιμηθω σα πουλακι νιωθω σκατα και ποσταρω εδω γιατι δεν εχω τι να κανω.

Νομιζα πως ενα καλο γαμησι ειναι η λυση για ολα τα προβληματα αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα.

Τι μου συμβαινει? Μηπως να κοψω τις πουτανες? Αλλα δε μπορω εγω δε θελω να πηγαινω αλλα παω ομως.

Οχι φιλε,δεν φταις  εσυ.Ο αναδρομος ερμης φταιει μεχρι της 30/12 και η χθεσινη εκλειψη σεληνης με την πανσεληνο που ειχαμε.Ολα θα πανε καλα απο 32/12 και μετα  :P :grin:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
καλα ρε φιλε εδω βρηκες να κανεις ερωτηση για μεγαλωμα πουτσου.εδω ολοι τον εχουν απο 22 κι απανω ειπαμε.τι να την κανουν την επιμηκηνση .εγω προτινω το σαιτ να αλλαξει ονομα και να γινει.cock fuck-tor

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διαβασα μονο την 1η σελιδα.

Πρωτη φορα βλεπω τυπους να ξεσκιζουν
μουναρες και μετα να αναρωτιουνται
"μηπως δεν ειμαι καλος?" "Μηπως δεν μπορω να την κερδισω χωρις λεφτα?"

τι μαλακιες διαβασα ρε φιλε... παπαριες τελειως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και για να διορθωσω καποιον παραπανω
με την πουτανα περνας καλυτερα αν εισαι προχωρημενος
εχεις μυαλο και δεν εισαι παιδακι.

Αμα σας χαλαει τοσο ρε τυποι κοψτε το  :)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Και για να διορθωσω καποιον παραπανω
με την πουτανα περνας καλυτερα αν εισαι προχωρημενος
εχεις μυαλο και δεν εισαι παιδακι.

Αμα σας χαλαει τοσο ρε τυποι κοψτε το  :)
ε οχι ρε.θα συμφωνησουμε πρωτη φορα.χαλασα το σερυ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μπα δεν το ξαναγυρνάω εκεί, έχω ευαίσθητη μυτούλα πλέον
δεν πηγαινε για σενα το ποστ ρε lion,σε αυτον που ανοιξε το θρεντ αναφερομαι
Δηλ hitman καλυτερα να τη παιζεις απ το να πηδας εστω και σε μπουρδελα..μαλιστα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Ρε μαγκεσ ειναι σοβαρο το θεμα. Μολις πηρα ενα cg. Ηταν γαματα. Τρελλο gfe με παθος κλπ κλπ. Εχυσα δυο κιλα σπερμα. Και τωρα νιωθω σκατα. Αντι να νιωθω την ευφορια που συνηθως νιωθει κανεις μετα απο ενα καλο γαμησι νιωθω σκατα. Και αντι να παω να κοιμηθω σα πουλακι νιωθω σκατα και ποσταρω εδω γιατι δεν εχω τι να κανω.

Νομιζα πως ενα καλο γαμησι ειναι η λυση για ολα τα προβληματα αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα.

Τι μου συμβαινει? Μηπως να κοψω τις πουτανες? Αλλα δε μπορω εγω δε θελω να πηγαινω αλλα παω ομως.

Αγαπητέ Τελευταίε.

Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι άρρενες,  κάποια στιγμή της ζωής τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιου ή παρόμοιου είδους προβληματισμούς.

Δεν ντρέπομαι διόλου να ομολογήσω δημοσίως, ότι κάποια στιγμή είχα και εγώ παρόμοια συμπτώματα. Έτσι λοιπόν θεώρησα καλό απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό προκειμένου να μου δώσει μερικές συμβουλές.

Ο ειδικός με παρακίνησε λοιπόν να διακόψω  κάθε επαφή με "εκδιδόμενες" και να αναζητήσω αλλού τις "χαρές της ζωής". Όπως είναι φυσικό ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τα 138 κιλά, ή αρτηριακή πίεση μου να φτάσει 19-11, το τριχωτό της κεφαλής μου να φθίνει ραγδαία και η ψυχολογική μου κατάσταση να παραμένει απελπιστική (για τους προαναφερθέντες σε αυτήν την παράγραφο λόγους, αυτήν τη φορά).

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε, η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε πάραυτα να ενεργήσω προς όφελος της υγείας μου.

Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω ξαναρχίσει τις πουτάνες έχω χάσει 34 κιλά, η αρτηριακή μου πίεση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα, έχω ξαναβγάλει μαλλιά και η ψυχολογική μου κατάσταση είναι περίφημη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αγαπητέ Τελευταίε.

Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι άρρενες,  κάποια στιγμή της ζωής τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιου ή παρόμοιου είδους προβληματισμούς.

Δεν ντρέπομαι διόλου να ομολογήσω δημοσίως, ότι κάποια στιγμή είχα και εγώ παρόμοια συμπτώματα. Έτσι λοιπόν θεώρησα καλό απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό προκειμένου να μου δώσει μερικές συμβουλές.

Ο ειδικός με παρακίνησε λοιπόν να διακόψω  κάθε επαφή με "εκδιδόμενες" και να αναζητήσω αλλού τις "χαρές της ζωής". Όπως είναι φυσικό ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τα 138 κιλά, ή αρτηριακή πίεση μου να φτάσει 19-11, το τριχωτό της κεφαλής μου να φθίνει ραγδαία και η ψυχολογική μου κατάσταση να παραμένει απελπιστική (για τους προαναφερθέντες σε αυτήν την παράγραφο λόγους, αυτήν τη φορά).

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε, η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε πάραυτα να ενεργήσω προς όφελος της υγείας μου.

Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω ξαναρχίσει τις πουτάνες έχω χάσει 34 κιλά, η αρτηριακή μου πίεση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα, έχω ξαναβγάλει μαλλιά και η ψυχολογική μου κατάσταση είναι περίφημη.

δλδ εκοψες τις πουτανες κ αναζητησες αλλες χαρες κ δεν βρηκες κ επεσες χειροτερα? κ μολις τις ξαναρχισες βρηκες ξανα το φως το αληθινο? :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
δλδ εκοψες τις πουτανες κ αναζητησες αλλες χαρες κ δεν βρηκες κ επεσες χειροτερα? κ μολις τις ξαναρχισες βρηκες ξανα το φως το αληθινο? :think:

Όχι ακριβώς αγαπητή μου Βελούδω. Βρήκα και αλλού "χαρές της ζωής". Απλώς η όλη κατάσταση με είχε καταστήσει νωχελικό. Εξ' άλλου, δεν ισχυρίστηκα ότι βρήκα το φως το αληθινό. Αυτό θα ήταν το λιγότερο "ασύνετο". Απλώς βοήθησε με τον "τρόπο" του την όλη κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom