Νέα

Τί κολόνια φοράτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 769
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ela ρε συ ειναι πολυ ωραια αντρικη!!!!!!

αν μου βγαλεις κι αυτην
σκαρτη τι να πω!!!!

αλλα το σωμα εχει σχετικα βαρια μυρωδια! :o
είναι αδερφίστικη ρε silva όπως όλες οι gautier
τη dolce τη φοράω :sunglasses:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς τύπε. :headbang2:

baldessarinieaucolognes.png
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
είναι αδερφίστικη ρε silva όπως όλες οι gautier

Δεν υπάρχουν αδελφίστικες ανδρικές κολώνιες. Υπάρχει αδερφίστικος ιδρώτας ή αδερφίστικο δέρμα??? Η Κouros του Laurent είναι από τις κλασσικές κολόνιες που δημιουργήθηκαν ποτέ. Η Le Male δεν απέχει πολύ.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν αδελφίστικες ανδρικές κολώνιες. Υπάρχει αδερφίστικος ιδρώτας ή αδερφίστικο δέρμα??? Η Κouros του Laurent είναι από τις κλασσικές κολόνιες που δημιουργήθηκαν ποτέ. Η Le Male δεν απέχει πολύ.
[size=6pt]συγγνώμη[/size]  [size=7pt]:'([/size]

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
κούρος body ξηγιέται ο νώντας επίσης :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

πες τα ανθρωπε μου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
[size=6pt]συγγνώμη[/size]  [size=7pt]:'([/size]

Ελα ρε :grin: :grin: :grin: Αν το καλοσκεφτείς τα περισσότερα αρώματα δημιουργούνται από συγκεκριμένες εταιρείες που απλώς οι σχεδιαστές μόδας πατεντάρουν για να βγάζουν τρελό χρήμα.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...καμια εξισου καλη προτεινεται απο τις καινουργιες? :rockon:...απο το χοντο τις παιρνεται η απο νοτος?...μηπως εχεται παρατηρησει οτι τα δειγματα ειναι πιο δυνατα απο τις κλειστες? η μηπως μου φαινεται? :think:...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
καλά ντάξει...είναι καρααδερφίστικες οι gautier

hussain πήγαινε μύρισε μια escada σε rozouli μπουκάλι και πες μου αν θα την έβαζε άντρας αυτή την κολωνια

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλά ντάξει...είναι καρααδερφίστικες οι gautier

hussain πήγαινε μύρισε μια escada σε rozouli μπουκάλι και πες μου αν θα την έβαζε άντρας αυτή την κολωνια

Τί σημασία έχει αυτό ή το μπουκάλι; Η κολόνια έχει να κάνει πολύ με το σώμα και τις εκκρίσεις αυτού που την φοράει. Μπορεί η Εσκάδα που λες να σου θυμίζει γυναικείο άρωμα όταν την μυρίζεις, αλλά στο κορμί σου να ταιριάζει απόλυτα ή ακόμα και να τονίζει εντονότατα την αρρενωπότητά σου. Τί να πεις τότε για τις unisex του Κάλβιν Κλαϊν που κάνουν θραύση;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λες και με το λινκ θα μπορούμε να τη μυρίσουμε. :2funny:

για να την εχετε στα υποψιν σας την εβαλα,λες και τις αλλες απο τις φωτο τις μυριζεις.
Τί σημασία έχει αυτό ή το μπουκάλι; Η κολόνια έχει να κάνει πολύ με το σώμα και τις εκκρίσεις αυτού που την φοράει. Μπορεί η Εσκάδα που λες να σου θυμίζει γυναικείο άρωμα όταν την μυρίζεις, αλλά στο κορμί σου να ταιριάζει απόλυτα ή ακόμα και να τονίζει εντονότατα την αρρενωπότητά σου. Τί να πεις τότε για τις unisex του Κάλβιν Κλαϊν που κάνουν θραύση;

εισαι τυπος εσυ :cool2: :cool2:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Οταν πηγα στο hondos μου ειπανε για κολωνιες "απομιμησεις" που πουλανε.
Ειναι φθηνοτερες και εχουν και μικροτερη διαρκεια απ'οτι μου ειπαν.
Μετραει να παρω καποια ετσι ή τζαμπα τα λεφτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom