Κατουριέμαι αλλά βαριέμαι να σηκωθώ.....
Βάλε πάνες να μην σηκώνεσαι.
Κατουριέμαι αλλά βαριέμαι να σηκωθώ.....
Αφησε τα οπως εισαι.. ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΚατουριέμαι αλλά βαριέμαι να σηκωθώ.....
Βάλε πάνες να μην σηκώνεσαι.
Με συγκινησες ρε μπαγασα!
Αποσυρομαι μονο και μονο για την ευγενεια σου ;)
Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ ομορφη.. Κ οσο για την καρδια της, δε νομιζω οτι μπορει να την κερδισει καποιος.. Δυστυχως..
Ρε Αμαντα παντρεψου τον ρε κοριτσι μου..Δεν έχεις κανέναν απολύτως να αποσυρθείς. Η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Ειδικά αν στο τέλος της σε περιμένει ότι πιο όμορφο έχει αντικρύσει ποτέ ανθρώπου μάτι!!! (αυτήν εννοώ φυσικά)
Πού ζεις εσυ?Μαθ....ποια είναι η "αυτή" που μας περιγράφεις κάθε 3 και λίγο....αναρωτιέμαι.... :S
Αν είναι η δικιά σου....απλά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου...
Ρε Αμαντα παντρεψου τον ρε κοριτσι μου..
Το βρήκα....θα τα κάνω στο καλάθι του σκύλου που μου κάναν δώρο το πάσχα.......πως τον λένε να δεις....α,αζώρ τον λένε!!!!!
Πού ζεις εσυ?
Ποιος Μερκουτιος, ο φιλος του Ρωμαιου?Εγώ λέω πως αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου!
Ο Μερκούτιος όμως έχει άλλη άποψη:
"Βέβαια, μιλάω για όνειρα, που δεν είναι τίποτα,
μον' τέκνα οκνού μυαλού και μάταιης φαντασίας,
που αυτή είναι από ύλη πιο λεπτή κι απ' τον αέρα..."
Αφου θελεις να παντρευτεις την Αμαντα, λεω εγω τωρα, γιατι δεν της το ζητας?Εγώ λέω πως αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου!
Ο Μερκούτιος όμως έχει άλλη άποψη:
"Βέβαια, μιλάω για όνειρα, που δεν είναι τίποτα,
μον' τέκνα οκνού μυαλού και μάταιης φαντασίας,
που αυτή είναι από ύλη πιο λεπτή κι απ' τον αέρα..."
:- :- :-Ζει στον πραγματικό κόσμο.
Υ.Γ. Εγώ δεν έχω ιδέα που ζω...
Ποιος Μερκουτιος, ο φιλος του Ρωμαιου?
ειχα την εντυπωση οτι ηταν φιλος του αμλετ.Ποιος Μερκουτιος, ο φιλος του Ρωμαιου?
ειχα την εντυπωση οτι ηταν φιλος του αμλετ.
Αφου θελεις να παντρευτεις την Αμαντα, λεω εγω τωρα, γιατι δεν της το ζητας?
μαι μιστεικ σουιτι.ντοντ μπαδερ.Ο Άμλετ δεν είχε φίλους, ήταν μοναχικό παιδί (ο Ρόζενγκρατς κι ο Γκύλντερστεν ήταν δήθεν)
και επισης ποια ειναι αυτη η αμαντα;;;;