nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ψοφα πλεον ;)
Ξύρισε κώλο και θα τα πάρει τα δανεικά. Έχει επενδυτικές ιδέες ο Σταματάκης που θα είναι κρίμα να μην πραγματοποιήσει.
ψοφα πλεον ;)
καλε μου φιλε μια πουσταρα παθητικια με ενοχλει και δεν μπορω να απολαυσω τα τραγουδακια μου.Το ονομα σου ειναι θρυλος τα πουταναρια νδεν κανει να το μαγαριζουναγαπητε μηπως ειδες, ΜΗΠΩΣ ειδες κανεναν να αναφερει το ονομα μου?
γιατι εγω δεν βλεπω κανεναν :-
δυστηχως εφυγε και το τελευταιο στανταρακι μου η σιμονα και ειναι δυσκολο να καλυψω πλεον τα βιτσια μου περι λατρειας εις το γυναικειο ποδι...καλο ειναι και αυτο..ξεκοψα λιγο απο την γνωστη πιατσα.. ;)καλε μου φιλε μια πουσταρα παθητικια με ενοχλει και δεν μπορω να απολαυσω τα τραγουδακια μου.Το ονομα σου ειναι θρυλος τα πουταναρια νδεν κανει να το μαγαριζουν
εισαι αρχοντας παντα βρισκεις λυσειςδυστηχως εφυγε και το τελευταιο στανταρακι μου η σιμονα και ειναι δυσκολο να καλυψω πλεον τα βιτσια μου περι λατρειας εις το γυναικειο ποδι...καλο ειναι και αυτο..ξεκοψα λιγο απο την γνωστη πιατσα.. ;)
αγαπητε μηπως ειδες, ΜΗΠΩΣ ειδες κανεναν να αναφερει το ονομα μου?
γιατι εγω δεν βλεπω κανεναν :-
ελα ρε πουταναριο παρε δρομο εχασες καταλαβε το ;)Αφού θα κάνεις κατάθεση ψυχής ρε στο τέλος και το ξέρεις! Γιατί το καθυστερείς; Δεν είχες κάτι απορίες σε πμ; Δε θες να τις λύσεις; Έλα λοιπόν! Μια ερώτηση θα σου κάνω εγώ και μία εσύ. Μία θα απαντάω εγώ και μία εσύ.
Πως τις λένε τις γκόμενες σου Σταμάτη; Δε λέμε για την Έλσα και τη Σίσυ τώρα. Λέμε για αυτές που σε εμποδίζαμε να κατακτήσεις.
Ορκίστηκες φεύγοντας ότι θα έπιανες γκόμενα μια μουνάρα και θα την έφερνες μπροστά μου να με κοροϊδεύεις. Το θυμάσαι; Αφού είχες το θράσος να ξαναεμφανιστείς μπροστά μου θα πει ότι τα κατάφερες. Ποιό είναι το όνομα της ρε τελειωμένο δράμα;
Που ήρθες εδώ να μας παίξεις θέατρο ότι είσαι διαφορετικός από αυτό που ήσουν.
Το ίδιο μηδενικό είσαι και θα είσαι σε όλη σου τη ζωή!
Και καλύτερα ξαναπάρε δρόμο γιατί εδώ μέσα πλέον είσαι ξένο σώμα. Το αισθάνεσαι και το αισθάνονται και οι υπόλοιποι. Κάνε μόνο δίπλα την ψηφοφορία.
ελα ρε πουταναριο παρε δρομο εχασες καταλαβε το ;)
θα σου γαμησω τα κουταλοπηρουνα σου μπινεδακοΑν είναι να πετάγεσαι συνεχώς σαν την πούτσα μπορείς τουλάχιστον να μην επαναλαμβάνεις φράσεις δικές μου ή των άλλων; Είναι κουραστικό.
[size=18pt]
Σταμάτη, αν σκοπεύεις να φύγεις σαν τον κλέφτη, είναι δειλία.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι κρατάς το θυμό μέσα σου. Θα σου βγει σε καλό;[/size]
[size=8pt](Έλα πες μου στο αυτί... πως τη λένε τη μουνάρα τη γκόμενα σου;)[/size]
εγω εχω ξαπλωσει και με ειχε παρει ο υπνος...
Με το που εμπαινα στο δωματιο γενικα χαλαρωνα οχι κατι ιδιαιτερο η επαιζα με το κινητο.Παντως αυτο που μου εχει μεινει πριν 6-7 χρονια ειναι που μπηκα στην ιεροφαντων και στο δωματιο ειχε τηλεοραση και εδειχνε αεκ μπασκετ.Καθομουν και χαζεβα και με το που μπηκε η κοπελα με επιασαν τα γελια συνειδητοποιοντας οτι θα πηδαγα και η tv θα εδειχνε μπασκετ αντι για καμια τσοντουλα.Η κοπελα με ρωταγε για τι γελαω της δειχνω την τηλεοραση και αρχισε να γελαει και αυτη.Φυσικα την εκλεισα και συνεχισαμε
γιατί τι είναι το μπάσκετ?
δέκα άνδρες προσπαθούν να βάλουν μία μπάλλα σε ένα στρογγυλό στεφάνι.
η τεστοστερόνη τις ίδιες εμμονές μας δημιουργεί πάντα.