Νέα

Τί κάνετε στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η κορασίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Χααχαχα!!! Μια πιο πιασάρικη απάντηση θα ήταν ότι στήνουμε την κάμερα.

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
1.βλεπεις την τσοντα αν εχει τηλεοραση(και δεν δειχνει γκει  οπως ειχε πει καποιος)

2.τον παιζεις για να ζεσταθει

3.κανεις ερευνα στα σεντονια αμα εχουν φλοκια

4.κατουρας στο νιπτηρα(αν εισαι πακιστανος/βρωμιαρης/μαλακας)

5.καθεσαι και ξεπαγιαζεις μεχρι να πεις στην τσατσα οτι εχει το κλιματιστικο πολυ χαμηλα(τους καλοκαιρινους μηνες)

6.τραβας φωτογραφιες το δωματιο για να το ανεβασεις μετα στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα(για φανατικους του σαιτ)

7.δεν προλαβαινεις ουτε το πουκαμισο να βγαλεις γιατι η κοπελα ερχεται πολυ γρηγορα

8.διαβαζεις ενα βιβλιο(για κουλτουριαρηδες η φοιτητες)

9.ξαπλωνεις και κοιτας το ταβανι(αν δεν εχει φλοκια το σεντονι αλλιως ορθιος-κοβεις βολτες στο δωματιο)

10.κρυβεσαι πισω απο κουρτινα(αν εχει)  για να τη σπασεις στην κοπελα
11. κανεις τσεκ ιν  απο το κινιτο να ενημερωσεις τους φιλους σου στο φεισμπουκ οτι γαμας

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σωστός ο αποπάνω. Εγώ επειδή δεν τα πάω καλά με τις τεχνολογίες, αράζω στο κρεβάτι και κάνω κανα τσιγάρο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Προύπόθεση να επιτρέπεται το κάπνισμα και να μην υπάρχει σύστημα πυρασφάλειας με ανιχνευτές καπνού.

Επισκέπτης
κανά δυό φορές κόντεψε να με πάρει ο ύπνος...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εγω γαμαω το ρολο χαρτι και βλεπω τσοντες.
Καμια φορα χυνω πριν ερθει η κοπελα, και τη βγαζω τσαμπα την εξαερωση...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
όχι ρε, κανά δυό χαστουκια του ρίχνω για να ξυπνήσει, και να ειναι έτοιμος για δράση  :grin:

δικέ μου μου τα ανατρέπεις όλα τώρα......εγώ σκέφτομαι το μελαγχρινό που είδαμε στην καφετέρεια(βέβαια το βλέπω χρόνια :grin:) ;)

:bigdick: :bigdick:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
498
Πόντοι
306
δε ξέρω πρίν αλλα μια φορά αφού τελείωσα και εφυγε η κοπέλα,έριξα ένα χέσιμο δίπλα από το κρεβάτι και εξαφανίστηκα :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
523
Like
73.365
Πόντοι
41.129
εγω ισα που προλαβαινω να τοποθετησω την μικροκαμερα στο καλυτερο δυνατο σημειο για τελεια οπτικα αποτελεσματα...
βεβαια τα βιντεο ειναι  για ιδιωτικη και μονο χρηση δεν ανεβαινουν πουθενα αλλου τα εχω για παρτη μου...χοχο

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Συναγωνιστη δεν εισαι καθολου cult τυπος.Ορμας οπως εισαι πανω στα φλοκια και γαμας αν ελεητα...............................χεχεχεχε.....................
;) ;) ετσι ακριβως ...στα τεσσερα να πηδας το μωρακι κ να νιωθεις υγρα τα γονατα σου απο του προηγουμενου τα ψωλοχυσηματα :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom