Νέα

Τί κάνετε στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η κορασίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ξαπλαρο τυποι μου , και περημενο...αλλες φορες τον χαιδευο πολυ αργα, αλλες καθολου κια περημενο....Αν παλυ ακουο βογγητα απο δωματιο που γινεται αγωνας γινεται καγκελο χωρις να το αγγιξω....Τα τελευταια 3 χρονια...προσπαθων αμην σκευτομε , γιατι κυνδινευο να χυσο...Σκευτομε κατι που ειναι αντικαυλοτικο..μεχρι να ερθει η κορασιδα...αλλες φορες σεν σκευτομε τιποτε και κοιταο το ταβανι ξαπλομενος...τις πιο πολλες φορες κοιταο το ειδολο μου στον καθρεπτη  :rockon:

Να διαβάζεις κανένα βιβλίο περιμένοντας ρε φίλε.

Αυτό

Συνημμένα

• T090064002-200.JPG
    T090064002-200.JPG
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 61

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.923
Πόντοι
216
Η καλύτερη αναμονή ήταν στο Φυλής 61 όπου ενώ περίμενα στο δωμάτιο έσκασε πελάτης στην αναμονή τον οποίο ο τσάτσος τον θυμόταν από την δεκαετία του 80 οπότε και ήταν θαμώνας αυτός... και άρχισαν να μιλάνε για τις χρυσές εποχές της Φυλής  ...

Δεν έχει και καθόλου ηχομόνωση οπότε ήταν σαν να άκουσα ντοκυμαντέρ για τα μπουρδέλα της Φυλής για μισή ώρα όσο έκανε να έρθει στο δωμάτιο η πουτάνα  :dancing:

Το κορυφαίο ήταν όταν έλεγε για την καλύτερη εποχή στην φυλής όταν ήταν γεμάτη δίμετρες ρωσίδες τέλος της δεκαετίας του 90 ... Έλεγε ότι έβγαζαν 500 χιλιάρικα στην βραδιά και πήγαιναν τα έτρωγαν όλα στα μπουζούκια παρέα μαζί με την πουτάνα  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
380
Πόντοι
36
αν εχει τιβι το δωματιο και παιζει τσοντα, κρατιεμαι να μην τον παιξω και χυσω προωρα

αλλιως καθομαι και σφυραω τη μελωδια απο το Καποτε στην Αμερικη.

aegean37

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
θυμαμαι μια φορα στην φυλης σ΄εναν φιλο μου ειχε μπει ο τσατσος και του επερνε πιπα για να την ζεστανει μεχρι να μπει η κοπελα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παιδια την τελευταια φορα που πηγα,θυμαμε ξαπλωσα και τον επαιζα να σηκωθει και δεν σηκωνοταν και ηθελα να κοιμηθω,και λεω πωωωω ρε πουστη γιατι μπηκα βαριεμαι,μετα αλλαξα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom