Επισκέπτης
Τύπε αγρίεψε η σχιζοφρένειά σου, να το κοιτάξειςΟσο για το θρεντ η απαντηση μου ειναι :
Δεν απανταμε σε μαλακιες που ανοιγουν αυτοι που δεν εχουν πατησει ποτε σε μπουρδελο
Τύπε αγρίεψε η σχιζοφρένειά σου, να το κοιτάξειςΟσο για το θρεντ η απαντηση μου ειναι :
Δεν απανταμε σε μαλακιες που ανοιγουν αυτοι που δεν εχουν πατησει ποτε σε μπουρδελο
σκεφτομαι ποσοι αγαμητοι απο εδω μεσα την γαμησαν πριν και μου πεφτει
φαντασου τωρα να εχει γαμησει κανενας νωντοτυπος πριν την ιδια, μπλιαχ...
φαντασου τωρα να εχει γαμησει κανενας νωντοτυπος πριν την ιδια, μπλιαχ...
τουλαχιστον μην ειναι ληγμενα
θα μυριζει κ φαλαφελ η κοπελα....
Ξαναγυρισες Σταμ;τουλαχιστον μην ειναι ληγμενα
ειχε γραψει-αν θυμαμαι καλα-οτι θα ξαναγυρισει....Ξαναγυρισες Σταμ;
Πως και ετσι; Νομιζα οτι ειμασταν για τον πουτσο σαν σαιτ και οτι διπλα ηταν πολυ καλυτερα.
Πρωτα μας βριζει και μας κατηγορει για τα προσωπικα του προβληματα και μετα γυριζει σαν να μην εχει γινει τιποτα;ειχε γραψει-αν θυμαμαι καλα-οτι θα ξαναγυρισει....
την αποψη την στηριζω ακομα.. ;) απλα βαριεμαι του θανατα αυτες της 2 μερες και ειπα να μπω.. ;)Ξαναγυρισες Σταμ;
Πως και ετσι; Νομιζα οτι ειμασταν για τον πουτσο σαν σαιτ και οτι διπλα ηταν πολυ καλυτερα.
αγορινα οτι εχω πει ηταν απλα οργη επειδη εχανα στο στοιχημα, με περνας τοσο μαλακα να πω τα δικα μου εδω?Πρωτα μας βριζει και μας κατηγορει για τα προσωπικα του προβληματα και μετα γυριζει σαν να μην εχει γινει τιποτα;
Θελει ενα κατουρημα να στρωσει.
Πρωτα μας βριζει και μας κατηγορει για τα προσωπικα του προβληματα και μετα γυριζει σαν να μην εχει γινει τιποτα;
Θελει ενα κατουρημα να στρωσει.
κωλοδαχτυλιασου ρε μπινε παθητικεΜας κατηγορούσε ότι φταίμε που δεν έχει γκόμενα και προσωπική ζωή! Το έχω κάνει κουότ στο νήμα της αποχώρησης. Εμείς έλεγε και οι "ελλεεινίδες" τράπεζες που δεν του δίνουν δάνειο να επενδύσει στο στοίχημα είμαστε υπαίτιοι για όλα τα δεινά της ζωής του. Μάλιστα έκανε και πολιτική ανάλυση ότι θα χρεωκόπησουμε σίγουρα και θα ξεσπάσουν ταραχές αφού το κράτος δεν στηρίζει τους νέους επιχειρηματίες κλπ κλπ.
Υποθέτω ότι απαλλαγμένος απ' το ζυγό μας και με σύμμαχο τους φοβερούς τύπους από το ανταγωνιστικό σάιτ μπόρεσε και αυτός να ζήσει όπως ζουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, να γαμήσει γκόμενες και να αποκτήσει όλα όσα του στερούσαμε. Και τώρα ήρθε να μας τα τρίψει στη μούρη.
Έλα Σταμάτη, γνώρισε μας τις γκόμενες σου! Ταπείνωσε μας!
κωλοδαχτυλιασου ρε μπινε παθητικε
ψοφα πλεον ;)Τι έγινε με τα τρία χιλιάρικα που τον πολιορκούσες να του δανείσεις; Έπεσε το κάστρο ή ακόμα;
αγαπητε μηπως ειδες, ΜΗΠΩΣ ειδες κανεναν να αναφερει το ονομα μου?κωλοδαχτυλιασου ρε μπινε παθητικε