You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36
Κάνω μια προσευχή για την καρδουλίτσα μου.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 61
Σκέφτομαι τα ντριν-ντριν της Βουλγάρας και ο πούτσος μου κάνει προθέρμανση.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Γελάω σαν κορνούτος και μιλάω μόνος μου.
Κάνω μια προσευχή για την καρδουλίτσα μου.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 61
Σκέφτομαι τα ντριν-ντριν της Βουλγάρας και ο πούτσος μου κάνει προθέρμανση.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Γελάω σαν κορνούτος και μιλάω μόνος μου.
Επισκέπτης
Να ανοίξουμε και ένα τόπικ για το τι κάνουμε αφού φύγει...
ε κλασσικά, πλύσιμο εργαλείου, ντύσιμο, γρήγορη φύυγα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.625
- Πόντοι
- 5.827
Ε, μπορεί άλλοι να είναι πιο δημιουργικοί, όπως εδώ πχ που θα περίμενες απαντήσεις του τύπου ότι κοιτάνε το ταβάνι.ε κλασσικά, πλύσιμο εργαλείου, ντύσιμο, γρήγορη φύυγα
Επισκέπτης
Ε, μπορεί άλλοι να είναι πιο δημιουργικοί, όπως εδώ πχ που θα περίμενες απαντήσεις του τύπου ότι κοιτάνε το ταβάνι.
δε διαφωνώ, απλά πριν το υπάρχει κενός χρόνος, ενώ μετά απλά κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις.
απ την άλλη όπως είπες, ποτέ δεν ξέρεις η δημιουργικότητα τι μπορεί να σκαρφιστεί
χαχαχαχαχαχαχαχα σωστός !!!!!Aναρωτιεμαι αν θα παει χαμενο αλλο ενα εικοσαρικο
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.788
- Πόντοι
- 1.936
Εγω σκεφτομαι συνεχεια........."Που πηγα ο μαλακαs κι αφησα τ αμαξι??Να το σπασουν αραγε?"
Η σκεψη βοηθαει στην αργη εξπερματωση ;) ;)
[/quo
Σωστός ο τύπος!!
Επισκέπτης
ΧΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!! Τρομερο θεμα.... ως πητσιρικας που ειχα θεμα με το να χυσω γρηγορα λιγο το ανχος λιγο το οτι οι πουτανες με ξεπεταγανε μοθ πηρε 20,30 γαμησια να το συνιθησω και ετσι πρωετοιμαζομουνα πριν ερθει το μανουλο-μανουλο! η φαντασιωση ηταν stadaraki! ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ! εχω ριξει τονους σπρεματος για παρτυ της!!
τωρα ξαπλωνω και ηδονιζομε με τα βρωμικα δωματια και τα λερομενα απο τα φλωκια στροματα(οχι οτι με χαλαει και η καθαροτητα τον studio) αλλα γουσταρω με αυτον τον βρωμερο πορνικο τροπο ζωης μου να πηγενω κοντρα στην life style ζωη τον συχρονων ελεηνιδων και τον πιρφορων που καταστρεψαν την ελλαδα!
τωρα ξαπλωνω και ηδονιζομε με τα βρωμικα δωματια και τα λερομενα απο τα φλωκια στροματα(οχι οτι με χαλαει και η καθαροτητα τον studio) αλλα γουσταρω με αυτον τον βρωμερο πορνικο τροπο ζωης μου να πηγενω κοντρα στην life style ζωη τον συχρονων ελεηνιδων και τον πιρφορων που καταστρεψαν την ελλαδα!
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Παίζω angry birds στο κινητο
....αλλά τι "κάμω"......τραβάω μαλακία μέχρι το σημείο που είναι να χύσω.....έτσι όταν μπει η γκόμενα μέσα,με το που ακουμπάει το πουλί μου....χύνω και πάει χαμένο το 20ρικό...................Πάντως,δεν στρώνω το δικό μου σεντόνι.....................
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
1. στο μπουρδέλο. μπαίνω στο δωμάτιο, γδύνομαι, πλένω το πουλί μου στη βρύση να είναι φρέσκο, ξαπλώνω, βλέπω τσόντα και περιμένω...
2. στούντιο. το ίδιο... αλλά αντί για πλύσιμο μόνο... κάνω ντουζάκι... (όπου έχει ντούζ)... αν δεν έχω τελειώσει μέχρι να μπει το κορίτσι... τη φωνάζω μαζί μου...
3. call girls. πάω ξενοδοχείο... δεν κάνω τίποτα... αν αργήσει λίγο, ίσως κάνω κανένα τσιγαράκι... παίρνω ποτό, καφέ... ανάλογα την ώρα και υποδέχομαι το κορίτσι για παιχνίδι, ντουζάκι μαζί και
2. στούντιο. το ίδιο... αλλά αντί για πλύσιμο μόνο... κάνω ντουζάκι... (όπου έχει ντούζ)... αν δεν έχω τελειώσει μέχρι να μπει το κορίτσι... τη φωνάζω μαζί μου...
3. call girls. πάω ξενοδοχείο... δεν κάνω τίποτα... αν αργήσει λίγο, ίσως κάνω κανένα τσιγαράκι... παίρνω ποτό, καφέ... ανάλογα την ώρα και υποδέχομαι το κορίτσι για παιχνίδι, ντουζάκι μαζί και
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Άμα λάχει τη πέφτω για ύπνο.
Μπάνιο & νάνι! Το καλύτερο που λέτε. Και έρχεται η άλλη και φωνάζει ξύυυυυπναααααα!
χαχα ωραιος, το έχω κάνει και εγώ μια φορά που ήμουν κουρασμένος.
fanismetal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γαμαω περιεργους.
sexybitches
Μέλος
- Εγγρ.