Νέα

Tί καφέ πίνουν οι μπουρδελιάρηδες/σες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tί καφέ πίνουν οι μπουρδελιάρηδες/σες;

• φραπέ

Ψήφοι: 7 16,7%
  • ελληνικό

Ψήφοι: 6 14,3%
  • εσπρέσσο

Ψήφοι: 10 23,8%
  • καπουτσίνο

Ψήφοι: 5 11,9%
  • φρέντο

Ψήφοι: 10 23,8%
  • φίλτρου

Ψήφοι: 3 7,1%
  • φρεντοτσινο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • άλλο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν πινω καφε

Ψήφοι: 2 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42

Επισκέπτης
Εγώ πρωσωπικά δεν μπορώ να κατσω σε καφετέρια πάνω απο μια ώρα...Σε μερικά ποστς που διαβασα πριν απορω με την αντοχή μερικων να κλεινουν και οκταωρο στην καφετέρια..Ότι πιο ανούσιο και χασομέρικο.Με το που περναεί μια ώρα και δεν έχουν σηκωθεί απο το τραπέζι η παρέα μου μπριζωνω και ειμαι σε φάση να κλοτσήσω το τραπέζι:P

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω προσωπικα δεν εχω κολλημα με τον φραπε. Ο καφες για μενα δεν ειναι μονο γευση, αλλα και μυρωδια, που ενας παγωμενος φραπες δε μου προσφερει. Τι καλυτερο απο ενα αχνιστο καφε (οτιδηποτε, ειμαι λατρης του καφε). Βεβαια, ο νες (ζεστος φραπε), σου προσφερει κατι τετοιο. Οχι τοσο ομως οπως οι αλλοι καφεδες. Σε αυτο πρεπει να βοηθα οτι ο φραπες, ειναι ο χειροτερος σε ποιοτητα απο την πρωτη υλη κατασκευης του. Οτι περισσευει το κανουν υλικο για στιγμιαιο καφε.
Ειναι βεβαια μια λυση στο ζεστο τοπο που ζουμε, και αφορμη για αραγμα, αλλα οι πολλες ωρες για να πιεις φραπε μια ζεστη μερα τον μετατρεπουν σε νεροπλυμα μολις λιωσουν τα παγακια.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
espressoooooooooooooooooooooooooooo

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Ενα δυωρο ειναι υπερ αρκετα....στο τελος μετα κατανταει αηδια οχι φραπες... :tickedoff:

:think:

Για το δίωρο χρειάζεται να έχω πιει δύο φραπόγαλα και να πηγαίνω για στο τρίτο….στο οκτάωρο θα με παίρνουν με συμπτώματα πάρκινσον και σε κατάσταση νευρικής κρίσης…όποτε για εμένα ο φράπες είναι μερικά λεπτά αλλιώς καταντάει αηδία…Όποτε  ψήφος ναού θα είναι υποκειμενικοί αλλά δεν πιστεύω να αλλοίωση τα αποτελέσματα…

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Υπάρχει κάποιος που έχει ψηφίσει 9 ώρες και πάνω...Ας μας περιγράψει λίγο…

είναι όντως ομηρικό κατόρθωμα…  :new_shocked:

asxeto_username

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
από τις στιγμές που μου έχουν μείνει όταν ήμουν φοιτητής είναι όταν βάλαμε 'χτυπητήρι' φραπέ στο student's union στην Αγγλία!

το αποτέλεσμα ήταν...

απο τη μία, όταν παραγγελναμε "a frappe, please", ο αγγλάρας που είχε την καντίνα μας έλεγε να μπαίνουμε και να τον φτιάχνουμε μόνοι μας, γιατί δεν ήξερε και δεν μπορούσε να μάθει να τον φτιάχνει...  :2funny:

και από την άλλη κάποιοι Άγγλοι συμφοιτητές, απορώντας πως μας αρέσει αυτό το ζουμί καφέ να μας ρωτάνε γιατί δε δοκιμάζουμε να του βάλουμε και μπύρα  :uglystupid:

όσον αφορά τις ώρες που περνάγαμε εκεί και το στυλ μας...
οι Άγγλοι κάθονταν σε ένα τραπέζι. 4 Άγγλοι, 4 καρέκλες, ένα τραπέζι, 4 μπύρες και τα παλτά και οι τσάντες στο πάτωμα...
εμείς, 8-10 άτομα, ενώναμε 3 τραπέζια, είχαμε μία καρέκλα για τα πόδια ανά 2-3 άτομα και από μία καρέκλα για παλτά και τσάντες. και πάνω στο τραπέζι χαμός από συσκεβασίες σάντουιτς και ποτήρια φραπέ...

Εγώ νομίζω ότι εκεί κατάλαβα την ουσία, τη φιλοσοφία και το μεγαλείο του φραπέ!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει κάποιος που έχει ψηφίσει 9 ώρες και πάνω...Ας μας περιγράψει λίγο…

είναι όντως ομηρικό κατόρθωμα…  :new_shocked:

9 ωρες????  :bounce:
Μηπως του κολλουσαν και ενσημα? :rolleyes:
Ενα 2ωρο και με το ζορι γιατι μετα δεν ειναι πλεον καφες...

Επισκέπτης
Το ρεκόρ μου θα είναι κανένα τρίωρο με καφέ αλλά μετά το γυρίζουμε στα ούζα και τσίπουρα και χάνουμε την μπάλα με τις ώρες. Ο καλύτερος συνδυασμός. 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ρεκόρ μου θα είναι κανένα τρίωρο με καφέ αλλά μετά το γυρίζουμε στα ούζα και τσίπουρα και χάνουμε την μπάλα με τις ώρες. Ο καλύτερος συνδυασμός. 

Εγώ πάλι.....γουστάρω όταν μου τον φέρνουν στην αρχή , παγωμένο - παγωμένο....και τον κατεβάζω με μερικές γουλιές !!
Δεν πρέπει να έχω κρατήσει ποτέ μου φραπέ για παραπανω από 15-20 λεπτά !
Μετά πια δεν είναι φραπέ....είναι κάτουρο!

Επισκέπτης
Εγώ πάλι.....γουστάρω όταν μου τον φέρνουν στην αρχή , παγωμένο - παγωμένο....και τον κατεβάζω με μερικές γουλιές !!
Δεν πρέπει να έχω κρατήσει ποτέ μου φραπέ για παραπανω από 15-20 λεπτά !
Μετά πια δεν είναι φραπέ....είναι κάτουρο!

Ακριβώς...Μέσα σε 5-6 λεπτά τον έχω εξολοθρεύσει απορώ πως αντέχουν άλλοι να πινουν γουλια γουλια μεχρι να περάσουν 10 ωρες...Αυτό ειναι πολεμος νευρων οταν το βλέπω:p

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβώς...Μέσα σε 5-6 λεπτά τον έχω εξολοθρεύσει απορώ πως αντέχουν άλλοι να πινουν γουλια γουλια μεχρι να περάσουν 10 ωρες...Αυτό ειναι πολεμος νευρων οταν το βλέπω:p

λοοολ
εσυ αγαπη μου δεν πινεις καφε,νερακι πινεις ετσι οπως τον κατεβαζεις :P
Ο καφες θελει την ηρεμια του και το τσιγαρακι του...
Αν και ομολογω οτι σπανια θα πιω φραπε ειμαι της σοκολατας περισσοτερο εγω :grin:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Ο Αινστάιν προσπαθώντας να εξηγήσει σε ένα συνέδριο το νόμο της σχετικότητας με απλά λόγια είπε:

"Φανταστείτε να βάλετε το δάχτυλο σας σε ένα καζάνι νερό που βράζει. Το 1 δευτερόλεπτο θα σας φαίνεται για 1 ώρα......

Αν όμως απολαμβάνετε τη συντροφιά μιας πολύ ωραίας γυναίκας, τότε η 1 ώρα θα σας φαίνεται για ένα δευτερόλεπτο....."

Η ουσία του φραπέ δεν είναι το ρόφημα αυτό καθεαυτό.....αλλά η παρέα, το περιβάλλον, η συντροφιά, οι συζητήσεις, ο έρωτας, οι τσακωμοί, οι πολιτικές αναλύσεις, οι αθλητικοσυζητήσεις, τα αστεία, η περισυλλογή, το φλερτ, οι "καφρίλες" με τους φίλους.....και ό,τι συναίσθημα ή κατάσταση ψυχής μας εκφράζει τη δεδομένη χρονική στιγμή.....και που αποτελεί πάντα μια δυνατή στιγμή, μια ωραία ανάμνηση.....

Αλλά είπαμε ότι οι ατελείωτες ώρες σε καφετέρια συνάδουν κυρίως με τη φοιτητική ζωή.....άλλες προτεραιότητες, άλλοι ρυθμοί.....

Επισκέπτης
λοοολ
εσυ αγαπη μου δεν πινεις καφε,νερακι πινεις ετσι οπως τον κατεβαζεις :P
Ο καφες θελει την ηρεμια του και το τσιγαρακι του...
Αν και ομολογω οτι σπανια θα πιω φραπε ειμαι της σοκολατας περισσοτερο εγω :grin:

χεχε οταν ειμαστε για καφέ έξω με την παρέα μολις με βλεπουν οτι παίρνω φόρα αρχίζουν να φωνάζουν "εεε ήρεμα λίγο πιες νερό πρωτα τουλάχιστον" λολ

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για να πιεις τον καφέ σφηνάκι προϋποθέτει όχι τσιγάρο......

Υ.Γ κάποια μέλη έχουν ψηφίσει 9 ώρες...Παίδες θέλουμε σχόλια.. ??

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
περιστατικο που εγινε πριν δεκα χρονια περιπου στην βαρκελωνη.γνωστο μου ζευγαρι επεισε τον μπαρμαν του ξενοδοχειου να τους φτιαξει φραπε.αφου του εδειξαν και δοκιμασε και αυτος επαθε πλακα...απο την ιδια μερα και για οσο εμειναν εκει τα κερδη πολλαπλα,ο μπαρμαν εφτιαχνε φραπεδες και τους παρουσιαζε σαν κατι εξωτικο :2funny:τον ονομασε αις κοφι!!! και σερβιρε πολλους αγγλους και γερμανους οι οποιοι τους κατεβαζαν σαν νερακι :2funny:το ζευγαρι οι ελληναρες βεβαια δεν ξαναπληρωσαν τιποτα στον μπαρμαν και αυτος τον χρεωνε τον αις κοφι πιο ακριβο απο ολους!ελληνοισπανικη συμμαχια :rockon: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
9 ωρες????  :bounce:
Μηπως του κολλουσαν και ενσημα? :rolleyes:
Ενα 2ωρο και με το ζορι γιατι μετα δεν ειναι πλεον καφες...

Πράγματι, πάνω από 9 ώρες!!! Απλά, παραγγέλνω και δεύτερο στα καπάκια...Μετράει; :rockon:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Πράγματι, πάνω από 9 ώρες!!! Απλά, παραγγέλνω και δεύτερο στα καπάκια...Μετράει; :rockon:

Πως την παλευεις?? :huh: :o
Παντως θα μπορουσες καλλιστα να πιασεις και δουλεια στην καφετερια που συχναζεις...
Τοσες ωρες...
Δουλεια και διασκεδαση μαζι :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο Αινστάιν προσπαθώντας να εξηγήσει σε ένα συνέδριο το νόμο της σχετικότητας με απλά λόγια είπε:

"Φανταστείτε να βάλετε το δάχτυλο σας σε ένα καζάνι νερό που βράζει. Το 1 δευτερόλεπτο θα σας φαίνεται για 1 ώρα......

Αν όμως απολαμβάνετε τη συντροφιά μιας πολύ ωραίας γυναίκας, τότε η 1 ώρα θα σας φαίνεται για ένα δευτερόλεπτο....."

Η ουσία του φραπέ δεν είναι το ρόφημα αυτό καθεαυτό.....αλλά η παρέα, το περιβάλλον, η συντροφιά, οι συζητήσεις, ο έρωτας, οι τσακωμοί, οι πολιτικές αναλύσεις, οι αθλητικοσυζητήσεις, τα αστεία, η περισυλλογή, το φλερτ, οι "καφρίλες" με τους φίλους.....και ό,τι συναίσθημα ή κατάσταση ψυχής μας εκφράζει τη δεδομένη χρονική στιγμή.....και που αποτελεί πάντα μια δυνατή στιγμή, μια ωραία ανάμνηση.....

Αλλά είπαμε ότι οι ατελείωτες ώρες σε καφετέρια συνάδουν κυρίως με τη φοιτητική ζωή.....άλλες προτεραιότητες, άλλοι ρυθμοί.....

Σωστος...Ποσοι θυμουνται τον Λεντζο στο Παγκρατι....Κατι 4ωρα-5ωρα που κλειναμε εκει, μιλωντας επι παντως επιστητου με την φοιτητοπαρεα....και το ταβλι βεβαιως-βεβαιως.

Στο εν λογω φραπομαγαζο,τον φραπε τον συμπληρωναμε συνεχεια με νερο και παγακια και δεν γινοτανε ποτε νεροζουμι...Πασχιζαμε να αποσπασουμε το μυστικο της συνταγης αλλα φευ...Ειχε βγει και βρωμα οτι τον εφτιαχνε με ...ακουσον ακουσον...ασπραδι απο αυγο....χαχαχαχαχαχα

Στο σπιτι μετα,η μαλακια μας ηταν οτι προσπαθουσαμε να φτιαξουμε και εμεις φραπε με το εν λογω ασπραδι αυγου και γινοτανε ..τερτελο...στο γελιο....Τι φασεις Θεε μου...

Μετα περασαμε στην Κεντια στο Μπουρναζι....Αλλο φραπομαγαζο και αυτο...Αλλες ωρες εκει...

Τωρα δεν υπαρχει χρονος για τοση ωρες αφιερωμενες στην τελετουργια του φραπε...Στην τρεχαλα και δεν τον πολυευχαριστιεμαι...Εξαλλου μην ξεχναμε οτι..."...ο φραπε δεν ειναι απλως ενας ακομη καφες...Ειναι χρονος για τον εαυτο σου..." ......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Σωστος ο γεμιστης που λεει και μια ψυχη...

Ποτε στο μηχανημα που στον κανει κρεμα....Παντα στο χερι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom