Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να σου πω εγω που μας το ειπε ο Αλεξ προχθες, τις βαζει να πινουν νερο και δεν τις αφηνει να πανε τουαλετα για να καυλωνει οταν τις βλεπει να σφιγγονται για να κρατηθουν
Αυτό είναι κλασσική συμπεριφορά στο BDSM. Εχει βίτσια κυρίαρχου μάλλον. Αφέντης κι έτσι.....

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Να την πέσω στην κόρη του και αν καταφέρω να τη ρίξω να του στέλνω βίντεο όταν την πηδάω.
Εντελώς αντίστοιχο: Να την πέσω στην αδερφή του και να του στείλω βίντεο και φωτογραφίες. Μου είχε στείλει μάλιστα φωτογραφίες της αδερφής του με άλλον που έκανε το ίδιο. Τελικά γνώρισα την αδερφή του, αλλά δεν προχώρησε

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Χαχα πες το ψεμματα τυπε μου
Σπανια οι καριολες να κανουν κινηση να πληρωσουν...
Κι αν σπανια κανουν σημαινει οτι νοιωθουν τυψεις που δε θα ενδωσουν...
Φιλε μου οντως ισχυει αυτο...
οσες φορες βγηκα με γκομενακια 1η φορα η μεσω ιντερνετ η μεσω κοινων φιλων κτλ.
Οποτε θελανε να πληρωσουνε αυτες, εννοειται πως δεν θα ειχε συνεχεια η νυχτα, και γενικα ητανε αυτο που λενε,....καλο παιδι αλλα για 1 καφε ποτο φαγητο, τιποτε παραπανω,,,
Την εχω ψηλιαστει πλεον.,...και κατι τετοιο μου συνεβη κιολας παρα πολυ προσφατα...και δεν με νοιαζει πλεον...ας κερναει και ας μην ξαναμιλησουμε....οπου και να κοιταξεις γυναικες βλεπεις :)

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Εντελώς αντίστοιχο: Να την πέσω στην αδερφή του και να του στείλω βίντεο και φωτογραφίες. Μου είχε στείλει μάλιστα φωτογραφίες της αδερφής του με άλλον που έκανε το ίδιο. Τελικά γνώρισα την αδερφή του, αλλά δεν προχώρησε
Κακώς δεν το εκμεταλλεύτηκες, θα είχες μια εμπειρία για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση έκανε πίσω αυτός, κλασικός αυνάνας ο οποίος την παίζει μόνο με φαντασιώσεις στο διαδίκτυο και δεν κάνει ποτέ το επόμενο βήμα στην αληθινή ζωή.

Κρίμα πάντως διότι αυτή ήταν καλό κομμάτι: φοιτήτρια ψυχολογίας, κομψό ντύσιμο, καλές αναλογίες κ.λπ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΓΕΝΙΚΑ ενα 10-15% απο γυναικες βαζει το χερι να πληρωσει και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Στα υπολοιπα 2 φορες να γαμησω γυναικα αλλλου 30+ οταν ημουν 25...και αυτος να βλεπει.
στο πριν γινει ελεγα τι εμπειρια θα ειναι και αυτη κοιτωντας πισω σιγα την μ@@@@!!!!
και τις 2 φορες ανωνυμα απο ιντερνετ το mirc κ το αλλο δεν το θυμαμαι...
το πιο παλαβο που απεφυγα μια ρωσιδα ηθελε να τρωει ξυλο πριν την πραξη...

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
Να το γραψω κι αυτο το ασχετο παντως.

Η Μαντώ πρεπει να ειναι ισως η μονη μη εκδιδομενη που ειναι μελος εδω μεσα και δεν εχει προκαλεσει φασαριες και εν τελει την διαγραφη της.
Πολλα τα προσφατα παραδειγματα.
Προς τιμην της αυτο. Συμπαθης σε ολους
Εγώ να πω σαν νεο μέλος ότι ήταν το καλύτερο thread που έχω διαβάσει μέχρι τώρα και μπράβο για την ιδέα Μαντώ!

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Πηδούσα μια 18χρονη όταν ήμουν φοιτητής και με παρακαλούσε πραγματικά για να μου κάνει γλυφωκολι, η τύπισσα παίζει να το γουσταρε περισσότερο από μένα, μιλάμε το έκανε με λύσσα,

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ήμουν με μια γκομενα μια φορά στο αυτοκίνητο και λέω ας το κανουμε αυτοκινητάτο, σταματάω σε μια ανηφορίτσα, σκοτάδια, όλα τέλεια, παλαμουτιάσματα, δάχτυλα, ξεγυμνώματα, ξαφνικά ακούγεται μια μηχανή από πίσω και ενα φως και ρίχνει ένας μαλάκας ζητάς με τον φακό απο το παράθυρο πάνω στην πούτσα μου το φως λες και η πούτσα ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και ήθελε προβολέα, κοιτάζαμε εγώ ο μπάτσος και η γκόμενα όλοι μαζί την πούτσα μου.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πηδούσα μια 18χρονη όταν ήμουν φοιτητής και με παρακαλούσε πραγματικά για να μου κάνει γλυφωκολι, η τύπισσα παίζει να το γουσταρε περισσότερο από μένα, μιλάμε το έκανε με λύσσα,
Ήταν δηλαδή σαν την Ρίτα στο Φυλής 66 πριν από 25 χρόνια.

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Λαχειο ειναι αυτες.. αλλα που να τις πετυχεις....

kalogamias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Είσαι τυχερός

Snadier

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
842
Πόντοι
300
Ωραίο το θρεντ!! Μου θύμισε πράγματα που είχα ξεχάσει ότι είχαν συμβεί!

πριν από κάποια χρόνια είχα μπλέξει με μια κοπέλια η οποία γούσταρε το πολύ ξύλο! Όπως προανάφερε και κάποιος συναγωνιστής, μιλάμε για μπουνιές και το μαλλί να βγαίνει τουφα… ξενέρωσα αμέσως και την εκανα!!
Φυσικά έχω μπλέξει με Γερμανίδα η οποία γούσταρε να την κατουράνε… Μάλιστα μου ζήτησε να βρούμε και άλλους δυο να την βλέπω να την γαμάνε και να την κατουράνε!
Το πιο περίεργο όμως που θυμάμαι το έζησα πριν από καμμία 25ρια χρόνια όπου ειχα μπλέξει με μια της Νομικής! Το γκομενακι γούσταρε ένω την γαμουσα να της διαβάζω Δίκαιο! Επιμορφωτικό γαμησι δλδ! Εντάξει… ένα δυο κεφαλαία άντεξα… μετά ‘αλλαξα’ σχολή!

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.345
Πόντοι
5.646

πριν από κάποια χρόνια είχα μπλέξει με μια κοπέλια η οποία γούσταρε το πολύ ξύλο! Όπως προανάφερε και κάποιος συναγωνιστής, μιλάμε για μπουνιές και το μαλλί να βγαίνει τουφα… ξενέρωσα αμέσως και την εκανα!!
Φυσικά έχω μπλέξει με Γερμανίδα η οποία γούσταρε να την κατουράνε… Μάλιστα μου ζήτησε να βρούμε και άλλους δυο να την βλέπω να την γαμάνε και να την κατουράνε!
Το πιο περίεργο όμως που θυμάμαι το έζησα πριν από καμμία 25ρια χρόνια όπου ειχα μπλέξει με μια της Νομικής! Το γκομενακι γούσταρε ένω την γαμουσα να της διαβάζω Δίκαιο! Επιμορφωτικό γαμησι δλδ! Εντάξει… ένα δυο κεφαλαία άντεξα… μετά ‘αλλαξα’ σχολή!
Τι γκόμενα ήταν αυτή που ήθελε όταν πηδιεται να της διαβάζουν;Και πως τα κατάφερες ήθελα να ήξερα;

Snadier

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
842
Πόντοι
300
Τι γκόμενα ήταν αυτή που ήθελε όταν πηδιεται να της διαβάζουν;Και πως τα κατάφερες ήθελα να ήξερα;
Από τα πιο δύσκολα γαμησια της ζωής μου!! Άντε να ανταπεξέλθεις όταν διαβάζεις για αγωγές και μηνύσεις !

• Χαχα
Αντιδράσεις: lavro

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ήμουν με μια γκομενα μια φορά στο αυτοκίνητο και λέω ας το κανουμε αυτοκινητάτο, σταματάω σε μια ανηφορίτσα, σκοτάδια, όλα τέλεια, παλαμουτιάσματα, δάχτυλα, ξεγυμνώματα, ξαφνικά ακούγεται μια μηχανή από πίσω και ενα φως και ρίχνει ένας μαλάκας ζητάς με τον φακό απο το παράθυρο πάνω στην πούτσα μου το φως λες και η πούτσα ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και ήθελε προβολέα, κοιτάζαμε εγώ ο μπάτσος και η γκόμενα όλοι μαζί την πούτσα μου.

και μετά και μετά :rockon:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

αυτο πριν 10-12 χρονια ακου ρε τυπε, να μου φερεσαι οπως οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!!!
ημαρτον που λεει κ ο γεωργιου...λακισα απο την αλλη επειδη ηταν ομορφη καμια φορα το σκεφτομαι...-
αλλα οταν ακους ξυλο...τρεχα!!! μου λεγε οχι να με στειλεις νοσοκομειο αλλα καμια μελανια δεν πειραζει-

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.450
Πόντοι
9.931

Γενικα κατι παιζει με τους Γερμανους και το κατουρημα!:huh::think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom