kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Που κολλαει ο Μπιθικωτσης ρε παιδια?
όλων το ποιόν φαίνεται...
του υμετέρου μη εξαιρουμένου.
Υπαρχει και ακομη πιο σουρεαλ σκηνικο για να γελαμε με τα εθνικια...
μετά τον αριστερό Μπιθικώτση ανευρέθη και ο αριστερός Παπακωνσταντίνου...
κριτήριο? ότι κάποτε πέρασαν ή σχετίστηκαν με την αριστερά...
να προσθέσω "αριστερούς"?
Κύρτσος
Πάγκαλος
Λαζαρίδης
Δαμανάκη... κοκ
και στα καθ ημας : Βολτέρος....
για να καταλήξω: τα συγκεκριμένα ποστ σου είναι απλώς εμπαθή και ανόητα...
να υποθέσω λοιπόν σύμφωνα με την λογική σου ότι οι κκ Κατράκης,Καζακος και Σταρενιος συνέχισαν την καριέρα τους στις θεατρικές σκηνές και στον κινηματογράφο διότι προτιμουσαν την χούντα των συνταγματαρχών έναντι του σοσιαλιστικού παραδείσου.συμμετέχοντας μάλιστα και σε προπαγανδιστικές υπέρ του καθεστώτος παραγωγές του αλησμονητου Τζέημς παριςΤην εκλεισε γιατι προτιμουσε αλλη χουντα...αυτηνα που ετοιμαζε ο Κωνσταντινος...Σα να λεμε διαφωνια στο protagon μεταξυ Τελογλου και της αλλης της καρακαξας που θελει τον Φραγκουλη...
Α,και το ζητημα"Μπιθικωτσης"παραμενει,ε?Προσωπικα αλλωστε δεν εχω να αποδειξω τιποτε γιατι πολυ απλα δεν επικαλουμαι τιποτε περαν των γνωστων περι στρατευμενης τεχνης(που ηδη αναφερθηκε).
να υποθέσω λοιπόν σύμφωνα με την λογική σου ότι οι κκ Κατράκης,Καζακος και Σταρενιος συνέχισαν την καριέρα τους στις θεατρικές σκηνές και στον κινηματογράφο διότι προτιμουσαν την χούντα των συνταγματαρχών έναντι του σοσιαλιστικού παραδείσου.συμμετέχοντας μάλιστα και σε προπαγανδιστικές υπέρ του καθεστώτος παραγωγές του αλησμονητου Τζέημς παρις
Η χρυσή έπταετία ήτανε.......... πού είσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!
Η χρυσή έπταετία ήτανε.......... πού είσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!
Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;
χουντα ηταν σαφως , θελει και ρωτημα . το παραδεχονται ακομα και ανθρωποι που συμετειχαν π.χ πλευρης κλπ
το ερωτημα απο εμενα ειναι " κατα ποσον αφορουν καποιον που δεν εχει να φαει , να πληρωσει φαρμακα κλπ τετοια ιδεολογικα ζητηματα"
εμας εδω ευτυχως μας αφορουν μιας και εχουμε ακομα και ξοδευουμε στις ιεριες του ερωτα
Eσυ που αποκαλείς ΗΛΙΘΙΟΥΣ,αυτούς που ΚΑΝΑΝΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ αυτά,ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.Για κάτι καθίκια που κλέψανε τα κερατά τους ήταν πράγματι χρυσή.
Υ.Γ. 1 Αυτό το "που είσαι Παπαδόπουλε ? " γιατί το ρωτάτε συνέχεια ? Είναι εκεί όπου έπρεπε να έχει πάει πολύ νωρίτερα. Σε ένα λάκκο με σκουλήκια !
Υ.Γ 2 Δεν πρέπει να στεναχωριέστε. Υπάρχουν άξιοι συνεχιστές των ηλίθιων της χούντας μέχρι σήμερα σε όλα τα κόμματα που ολοκληρώνουν το καταστροφικό της έργο με διαφορετικούς τρόπους.
Eσυ που αποκαλείς ΗΛΙΘΙΟΥΣ,αυτούς που ΚΑΝΑΝΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ αυτά,ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Eσυ που αποκαλείς ΗΛΙΘΙΟΥΣ,αυτούς που ΚΑΝΑΝΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ αυτά,ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Αγαπημένε <<Τιγουανάκου>> κατάφεραν τά βδεγλίματα πού κυβέρνησαν αύτόν τόν ίερο τόπο ,
νά ξουδετερώσουν όλα τά άντανακλαστικά τής κοινωνίας καί στοχευμένα τών νέων άνθρώπων.....
Απάντηση 1)Μαζί με τους Μαπούτσε και τους Κετσούα Εκανα,και όταν εφυγα και τους ρώτησα τελικα εγω τι είμαι μου απάντησαν αυτό.GULUCHE.Aπαντηση 2)περι ΒΔΕΛΙΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ,όχι απο εμέ.Αγαπημένε <<Τιγουανάκου>> κατάφεραν τά βδεγλίματα πού κυβέρνησαν αύτόν τόν ίερο τόπο ,
νά ξουδετερώσουν όλα τά άντανακλαστικά τής κοινωνίας καί στοχευμένα τών νέων άνθρώπων.....
Οχι, έφαγε ολος ο Ελληνικός λαός γιατί παρήγαγε πλούτο. Με αυτή την έννοια έφαγε, υγιώς και σωστά δηλαδή, οχι κλεψιμέικα και σκατένια οπως με πασοκ νδ κλπ. Ο μόνος που έτρωγε οπως το εννοείς εσυ ηταν ο πατέρας του τσιπρα που ηταν ο μπόμπολας της εποχής με κατασκευαστική εταιρεία που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις στην Αφρική. Και σήμερα ο γιόκας του το παίζει σοσιαλοπατέρας μεσσίας εργατών, το πλουσιο κωλόπαιδο.
πράγματι για αυτό υπάρχουν κάποιοι που φωνάζουν "που είσαι παπαδόπουλε" ...
Υ.Γ. τι είναι τα "βδεγλιματα" ???????
Για τα λοιπα δεν ξερω, φαινονται πιθανα, ομως το sonar ηταν ηδη σε λειτουργεια απο τον Β' ΠΠ