pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εσύ δεν είσαι ο φέθρυ,αλλά μήπως ο φέθρυ είσαι εσύ.δεν είμαι ο φέθρυ?
Εσύ δεν είσαι ο φέθρυ,αλλά μήπως ο φέθρυ είσαι εσύ.δεν είμαι ο φέθρυ?
Η κλασικη παπια δεν εισαι. Και εγω αυτο ελεγα μεχρι που σας ειδα να ποσταρατε μαζι.δεν είμαι ο φέθρυ?
Σκέφτηκες ότι ίσως έβαλε κανέναν κολλητό να δουλέψει τον Φέθρυ,για παραπλάνηση;;;Η κλασικη παπια δεν εισαι. Και εγω αυτο ελεγα μεχρι που σας ειδα να ποσταρατε μαζι.
Χουντα εχουμε και σημερα οποτε αφηστε το παρελθον
Εγω λεφτα και μουνια να χω και στα @@ μου το πολιτευμα ρε κεφτεδες.Αυτο ειναι το νοημα και οχι οι πιπες που σας βαζουν στα κεφαλια σας
Αν με κομμουνισμο εχο οτι θελω θα γινω κομμουνιστης αν τα εχω με φασισμο με φασισμο
Στα @@ μου οι υπολοιποι εγω να περναω καλα και οσοι διαφωνειται ειστε μαλακες...Ολοι γαμημενοι παρτακηδες αριστεροι δεξιοι
Βρειτε εναν ακροδεξιο που βοηθησε με λεφτα συνΕΛληνα η ζητιανο στα @@ τους η Ελλαδα απλα φωναζουν
Βρειτε αριστερο που εδωσε τα μισα λεφτα του σε παιδια της Αφρικης η πηρε μεταναστη σπιτι του και παει λεγοντας
Ειστε για τον πουτσο οτι σκατα σας μαθανε στη σχολη και στην tv το λετε σαν ευαγγελιο
Δεν εχετε δικια σας κριση και σαν προβατακια της κακιας ωρας λετε τι ειπε ο ενας και ο αλλος
Χουντα εχουμε και σημερα οποτε αφηστε το παρελθον
Εγω λεφτα και μουνια να χω και στα @@ μου το πολιτευμα ρε κεφτεδες.Αυτο ειναι το νοημα και οχι οι πιπες που σας βαζουν στα κεφαλια σας
Αν με κομμουνισμο εχο οτι θελω θα γινω κομμουνιστης αν τα εχω με φασισμο με φασισμο
Στα @@ μου οι υπολοιποι εγω να περναω καλα και οσοι διαφωνειται ειστε μαλακες...Ολοι γαμημενοι παρτακηδες αριστεροι δεξιοι
Βρειτε εναν ακροδεξιο που βοηθησε με λεφτα συνΕΛληνα η ζητιανο στα @@ τους η Ελλαδα απλα φωναζουν
Βρειτε αριστερο που εδωσε τα μισα λεφτα του σε παιδια της Αφρικης η πηρε μεταναστη σπιτι του και παει λεγοντας
Ειστε για τον πουτσο οτι σκατα σας μαθανε στη σχολη και στην tv το λετε σαν ευαγγελιο
Δεν εχετε δικια σας κριση και σαν προβατακια της κακιας ωρας λετε τι ειπε ο ενας και ο αλλος
αβραμης ειναι το μητρικο νικ?Να σου πούμε τους κλώνους του Αβράμη;;;;
Πιο εύκολο η ημερομηνία της δευτέρας παρουσίας ή του δ' ράιχ των χρυσαύγουλων.
Τσου,αβράμης είναι αυτό που έμεινε κ δεν υπήρξε ποτέ ως νικ,το ονομά του φημολογείται πως είναι.αβραμης ειναι το μητρικο νικ?
αβραμης ειναι το μητρικο νικ?
τι λες ρε μαν το νικ του ήτανΤσου,αβράμης είναι αυτό που έμεινε κ δεν υπήρξε ποτέ ως νικ,το ονομά του φημολογείται πως είναι.
Όχι ρε μαν λάθος κάνεις..δεν τα ξέρεις καλά,δεν θυμάσαι που έλεγε πως δεν του αρέσει το ονομά του;;;τι λες ρε μαν το νικ του ήταν
Αβραμης ως νικ, ποτέ.τι λες ρε μαν το νικ του ήταν
εγώ ως αβράμη τον θυμάμαι να μπαίνει στο τσατ δεν ήξερα ότι δεν αντιστοιχούσε σε νικΌχι ρε μαν λάθος κάνεις..δεν τα ξέρεις καλά,δεν θυμάσαι που έλεγε πως δεν του αρέσει το ονομά του;;;
Αβράμης ως νικ δεν υπήρξε ποτέ.
Ναι το chat είχε αυτή την λειτουργία,πολύ γούστο...εγώ ως αβράμη τον θυμάμαι να μπαίνει στο τσατ δεν ήξερα ότι δεν αντιστοιχούσε σε νικ
chat μπουρδελα. Μιλαμε ηταν για τον πουτσο, 3 φορες ειχα μπει μονο και τις 2 με κατηγορουσαν για τον αβραμη.
Και εγω νομιζω οτι ειχε κανει νικ Αβραμης.
Ο Αβράμης ναι,ο Νώντας κοτζάμ γαϊδαρός είναι 25-26 κ ακόμα να ωριμάσει...δώστε μερικά νικ του αβραμη και πείτε μου τι εστι νώντας.
μιλάμε για πιτσιρίκια μέχρι 20-22?
Ναι γιατι εσυ που εισαι 23 εισαι πολυ ωριμος.Ο Αβράμης ναι,ο Νώντας κοτζάμ γαϊδαρός είναι 25-26 κ ακόμα να ωριμάσει...