Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
και 14.15/30 ασε μεγαλε εχω ολα τα στοιχεια.Δεν μπαίνει πάντα βράδυ.
θες να κανουμε ενα κουιζ ?
και 14.15/30 ασε μεγαλε εχω ολα τα στοιχεια.Δεν μπαίνει πάντα βράδυ.
και 14.15/30 ασε μεγαλε εχω ολα τα στοιχεια.
θες να κανουμε ενα κουιζ ?
Η κοινη λογικη λεει οτι ΠΟΤΕ ο λακης δεν εχει κοπιαρει ποστ.Για να μην χάσουμε τελείως την μπάλα, πρέπει να έχουμε ως σημείο αναφοράς την κοινή λογική.
τι μαρκα ειναι το αυτοκινητο που εχει σε αχρηστια αλλα κρατα για συναισθηματικους λογους ?Ναι, αμέ.
Για πες.
τοση αγαπη , τοση στηριξη κ συ με παρατησες για εναν τρελο.
τι μαρκα ειναι το αυτοκινητο που εχει σε αχρηστια αλλα κρατα για συναισθηματικους λογους ?
σε αυτο εχω συμφωνησει κ γω.Ε, δεν ξέρω.
Εγώ επικεντρώνομαι σε πιο αφηρημένους συσχετισμούς.
Ο Λάκης (ως προφίλ) απέχει έτη φωτός από τον ΗALCON (ως προφίλ). Αυτό είπα βασικά.
Με μια μικρή επιφύλαξη επειδή είμαστε σε εικονικό περιβάλλον.
Εγώ επικεντρώνομαι σε πιο αφηρημένους συσχετισμούς.
Ο Λάκης (ως προφίλ) απέχει έτη φωτός από τον ΗALCON (ως προφίλ). Αυτό είπα βασικά.
Με μια μικρή επιφύλαξη επειδή είμαστε σε εικονικό περιβάλλον.
Το γεγονος ειναι οτι οι εξηγησεις για το κοπιαρισμενο ποστ ειναι,ας το πουμε ευγενικα,ανεπαρκεις...
Ο Λαλάκις που παραθέτει τον εαυτό του, έκανε copy & paste το σχόλιο στου στόκου...
Λογω ηλικιας λες να εχω σκισει μαναδες
συναγωνιστων εξαρχειων και να εχω και νοθο???
Ρε συ Λάκη διαφωνούμε σε μερικά αλλά γενικώς έχεις δίκιο σε κάποια άλλα. Με σένα ας πούμε μπορώ να συνεννοηθώ σε 2-3 πράγματα, με έναν αριστερό σε τίποτα. Αλλά έχω μια απορία. Αν ζούσες 70 χρόνια πριν θα ήσουν με το Ζέρβα ή με το Στούπα; Για να καταλάβω πού παίζεις...
Μαλλον για αλλαξοκωλια προκειταιστοκος ειναι το"προχειρο"/κοινοχρηστο νικ για να παιζει ο Λακης και μερικοι αλλοι(γι' αυτο και οι ανορθογραφιες και η ασυναρτητη φαση γενικα,οσον αφορα τον στοκο).
Απο την αλλη το καθε φασιστοπουστακι εχει και το"καλο"του νικ για να"κραταει χαρακτηρα".
Εχει ξαναγινει στο παρελθον τετοια φαση.
Εχεις να χορεψεις πολυ ακομη στο ταψι γι' αυτο το σκηνικο.Ρε γκιόζη
με το κανονικό μου
ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
10.000 ΦΟΡΕΣ.
Γιατί να χρειάζομαι άλλο ;;;
Για να πω τι ;;;;
Κάποιοι πολέμησαν πλάι στους Γερμανούς (οι οποίοι τους εξόπλιζαν) και κάποιοι πολέμησαν τους Γερμανούς.ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.
Γιατι δεν το εκανες παραθεση τοτε?ΕΚΑΝΑ COPY & PASTE ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ HALCON
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ...
Τόσο πουστρόνια είστε όλοι ρε ;;;;;;
Ρε γκιόζη
με το κανονικό μου
ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
10.000 ΦΟΡΕΣ.
Γιατί να χρειάζομαι άλλο ;;;
Για να πω τι ;;;;