lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
λες;αλλα δεν το εμφανιζει,εμεις τα μοστραρουμε τα κοριτσια μαςτυπε μην κανει μαγκιες γιατι ο αχαχουχας κυκλοφορει καλυτερο γκομενακι ;)
τον ξένια ;)
λες;αλλα δεν το εμφανιζει,εμεις τα μοστραρουμε τα κοριτσια μαςτυπε μην κανει μαγκιες γιατι ο αχαχουχας κυκλοφορει καλυτερο γκομενακι ;)
τον ξένια ;)
σ'αρέσει να σε γαμάνε εσένα. Κάνεις μπαμ![]()
Tύπε για τον Σοφία θυμάμαι το σχόλιο του hotyan που ρώταγε γιατί το [size=18pt]προσόντο[/size] κοιτάει προς τα κάτω;
Με το δάχτυλο τη σφεντονιάζει την τσαπού για να φαίνεται μεγαλύτερη στη φωτό![]()
Ναι αλλα το κραταει κρυφο ο Μητσος.τυπε μην κανει μαγκιες γιατι ο αχαχουχας κυκλοφορει καλυτερο γκομενακι ;)
τον ξένια ;)
τυπε εμεις του κεντρου τα ξερουμε πλεον αυτα τα πουστικα τρυκ με τις σκουπες πριν τις εκλογες
ετσι γινεται παντα
την επομενη των εκλογων δε ξαναβλεπεις μπατσους στο κεντρο
σεντερ μπακ ε;Η δικια μου εχει κορμαρα γιατι απο μικρη επαιζε παιδοσφαιρο στα Ασπρα Χωματα.
Και ο Σοφιας τυπε εχει ωραιο σωμα μπασκεμπολιστα.
Μολις πουλησουμε το κτημα στην Ασπροβαλτα θα βαλει και η δικια μου βυζαρες.
λες;αλλα δεν το εμφανιζει,εμεις τα μοστραρουμε τα κοριτσια μας
τυποι μου αφου ξερετε οτι ο αχαχουχας ειναι ντροπαλο παιδι :SΝαι αλλα το κραταει κρυφο ο Μητσος.
Ενω εμας ειναι τιμη και καμαρι μας τα γυναικακια μας...
μπουρουχα θαθελεσ να εισαι στο ροστερ μου για να δεις
ασπρη μερα και οχι σκουρα.
σεβομαι τις γυναικες και το σταματαω εδω.
ρε λακη τι λενε οτι εσυ και ο χαλκον εισαστε το ιδιο προσωπο,για πες,εγω δεν το πιστευω φυσικαΚάποιους όμως τους αρέσει αυτό.
Μην κοιτάς εσύ που γουστάρεις να καρφώνεις γκράνια.
Άλλοι γουστάρουν να νοιώθουν πύρκαβλα Πάκια από πίσω τους ....
τυπε με τετοιο ποδι για δεξι εξτρεμ τον κοβωσεντερ μπακ ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το δεύτερο τ απαραίτητο
δεν σας κάνει εντύπωση που του ξεφεύγουν συνεχώς ορθρογραφικά ή τα κάνει για το ξεκάρφωμα![]()
μπορει να μην γουσταρει η μαμα του τον ξενιατυποι μου αφου ξερετε οτι ο αχαχουχας ειναι ντροπαλο παιδι :S
εεε σορυ
λυκος ηθελα να πω
να παιζει στην γραμμη την αντεπιθεση;τυπε με τετοιο ποδι για δεξι εξτρεμ τον κοβω![]()
Δύο μέρες έχει να μπει ο λύκος(Τελευταία σύνδεση:20/04/12, 23:11),κανονίστε τσογλάνια να τον τρομάξατε κ να μην ξανα μπει.τυποι μου αφου ξερετε οτι ο αχαχουχας ειναι ντροπαλο παιδι :S
εεε σορυ
λυκος ηθελα να πω
να μας καλεσει για συμπαρασταση τυπεμπορει να μην γουσταρει η μαμα του τον ξενια
Κοφτης. Με διπλο τακλιν τους σηκωνε στον αερα μου ελεγε.σεντερ μπακ ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πανω στον ασβεστη που λεει και ο φαφουτης τυπενα παιζει στην γραμμη την αντεπιθεση;
σάλτα μπαγλαμαδιάσου ρε στράκι΄, δεν έχω πούτσα να με βάλεις και στο ρόστερ σου.
του φερνει και λιγο τυπε :SΚοφτης. Με διπλο τακλιν τους σηκωνε στον αερα μου ελεγε.
Αφου ειχε για ινδαλμα τον Καλιτζακη.