Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τ προνόμια των επιχειρηματικών κύκλων ήταν τ ίδια προ χούντας, κατά τη διάρκεια της χούντας καθώς και μετά αυτής (δες εφοπλιστές πχ). Το μόνο που έκαναν (με τις ευλογίες των ΗΠΑ) ήταν ν κάνουν χούντα και να βολέψουν δικούς τους ανθρώπους. Σα τη χούντα της Ελλάδος έγιναν παγκοσμίως δεκάδες άλλες στη θερμή 25ετία του ψυχρού πολέμου (60-85). Χιλή, Αργεντινή, Νικαράγουα. Έτσι λειτουργούσαν οι Αμερικάνοι. Πίσω από τις κουρτίνες. Οι Σοβιετικοί ήταν πιο άμεσοι. Έκαναν ντου οι ίδιοι.

εισαι για γελια απαντησεις ΜΗΔΕΝ η πετρελαικη κριση η μεγαλυτερη που χτυπησε τις οικονομιες
δεν την θυμασε η δεν συμφαιρει.Αναπτυξη πριν το 1967 ΝΑΙ με σχεδια μαρσαλ βοηθειες στη ελλαδοζιμπαμπουε
δωρεαν οπλισμους απο τα σκουπιδια των ΗΠΑ κλπ κλπ.
ανεβασε εσυ την τιμη του πετρελαιου απο 4 δολαρια το βαρελι στα 17 και ελα να μου πεις τα καλαντα.
Και ενας λαος μεσα στην δυστυχια μαλλον σε αλλη χωρα ησουν αν ζουσες.
Δυστυχια ειχαν τα μουνοπανα που δεν μπορουσαν να αρπαξουν και ριμαξουν τον τοπο.
Το καταφεραν τωρα καθειστε τωρα στα παπαρια τις ΕΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ

Δέν εξασκούσε κανέναν άλλο επάγγελμα πέραν τού στρατιωτικού στό πυροβολικό ότι καί μπαγιάτικο νά είχε κάποτε συμπληρωματικά σπουδάσει. Έχεις δεί κανένα Φρίντμαν καί κανά Ντράγκι μέ στολή; :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εισαι για γελια απαντησεις ΜΗΔΕΝ η πετρελαικη κριση η μεγαλυτερη που χτυπησε τις οικονομιες
δεν την θυμασε η δεν συμφαιρει.Αναπτυξη πριν το 1967 ΝΑΙ με σχεδια μαρσαλ βοηθειες στη ελλαδοζιμπαμπουε
δωρεαν οπλισμους απο τα σκουπιδια των ΗΠΑ κλπ κλπ.
ανεβασε εσυ την τιμη του πετρελαιου απο 4 δολαρια το βαρελι στα 17 και ελα να μου πεις τα καλαντα.
Και ενας λαος μεσα στην δυστυχια μαλλον σε αλλη χωρα ησουν αν ζουσες.
Δυστυχια ειχαν τα μουνοπανα που δεν μπορουσαν να αρπαξουν και ριμαξουν τον τοπο.
Το καταφεραν τωρα καθειστε τωρα στα παπαρια τις ΕΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ
Φυσικά και υπήρχε κρίση το 73. Όμως η κρίση αυτή όπως όλες οι παγκόσμιες κρίσεις ήρθαν στην Ελλάδα ετεροχρονισμένα. Του 29 το 30, του 73 το 74, του 79 (όπου σε σύγκριση με το 73 η κρίση ήταν ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη) το 80-81, του 08 το 09 και πάει λέγοντας.
Φυσικά και το 60-66 που αναφέρομαι εγώ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ (μάλλον σε σου τ έμαθαν καλά στις συγκεντρώσεις. Να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω). Το σχέδιο Μάρσαλ ήταν τις περιόδους 47-53. Από εκεί και πέρα η όποια βοήθεια είχε η Ελλάδα στον στρατιωτικό εξοπλισμό ήταν μέσω ΝΑΤΟ. Επίσης δε θυμάμαι να άνοιξαν και πολλά εργοστάσια στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.
Ενώ επί χούντας ο λαός ήταν μέσα στη τρελλή χαρά ε; Νταξ τι να λέμε τώρα  :headbang: :headbang: :headbang:
Που κολλάει η ΕΕ; Συγκρίνουμε την ΕΕ με τη χούντα τώρα;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για να στάθηκες μονο στην βίλα και να έκανες γαργάρα την διαφθορά κάτι σημαίνει. :cheesy:
Ναι αλλα δεν μας λες γιατί ο Ωνάσης του παραχώρησε την βίλα! Λες να τον συμπάθησε και του λέει έλα μείνε στο φτωχικό μου κοτζάμ πρωθυπουργός μην έχεις το αχούρι των 140τμ.  Η μήπως γιατί είχε ευνοική μεταχείριση από τον Παπαδόπουλο ε? Λέω εγώ τώρα...πήγαινε το ρουσφέτι σύννεφο.
Αν μπορείς σύγκρινε το με το μέγαρο μαξίμου και άσε τα κουτόχορτα!

A μάλιστα ο Ιωαννίδης δηλαδή τη ήταν? Δεν ήταν χουντικός? Σαν να λέμε δηλαδή επί Σαμαρά κυβέρνηση έφερε ένας υπουργός μια τροπολογία, εκείνη πέρασε, γαμήθηκε ο δίας και φτάει μονο εκείνος! Μην προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις hitman.

χαχα hitman! Μιχαλολιάκος και Παπαδόπουλος υπηρετούσαν κάποτε την ίδια ιδεολογία. Ήταν μαζί στην ίδια ομάδα. ΕΠΕΝ! Αρχηγός ο Παπαδόπουλος, γενικός γραμματέας νεολαίας ο Μιχαλολιάκος. Τώρα εάν άλλαξε ή όχι είναι άλλο θέμα. Πάντως χουντικός ήταν και γούσταρε.

Αλλα τέλος πάντων, για εμενα στην βουλή και οι 300 είναι ίδιοι. Βλέπεις την αντιπολίτευση και τα αλλα κόμματα να σκούζουν, να φωνάζουν στα κανάλια και όταν πάνε στην βουλή για ένα μείζον σκάνδαλο ή θέμα προς ψήφισμα φωνάζουν ΠΑΡΩΝ! Και λες δεν γίνετε έχουν πιει ληγμένα!

Συμφωνώ στα περισσότερα που λες. Και εννοείται πως ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθος της διαφθοράς. Είτε στη χούντα είτε στη δημοκρατία. Από τον τρόπο μου και γενικότερα εδώ μέσα θα καταλάβεις ότι δεν έχω σχέση με φασισμό. Γιατό απλά δε θεωρώ και φασισμό την 21η.

Είμαι Έλληνας και το γουστάρω. Με νοιάζει η χώρα μου.

Όταν τότε πριν τηην21η η Ελλάδα ήταν ένα χάος, παίζανε μπουνιές μέσα στη Βουλή και πηγαίναμε κατά διαόλου, ναι μου άρεσε που κάποιος βγαίνει και λέει αναλαμβάνω με το έτσι θέλω για να τα φτιάξω όλα. Και τα έφτιαξε. Σίγουρα τις πρώτες μέρες δεν είναι ευχάριστο. Για τη νεολαία που πάντα η νεολαία είναι αντιδραστική εννοείται πως δεν είναι ευχάριστο. Όταν ήμουν 18 χρονών και εγώ είχα άλλο πνεύμα. Τώρα το βλέπω αλλιώς.

Μου άρεσε που στα σχολεία τότε υπήρχαν βιβλία. Δωρεάν παιδεία. Φτιάχτηκαν δρόμοι. Και υπήρχε ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Αυτά γκρεμίστηκαν μετά. Πήραμε τόσα δάνεια και χωρίς λόγω από λάθος διαχείριση. Με εκνευρίζει αυτό.

Δε με ενοχλεί λοιπόν το ρουσφέτι στον Ωνάση.

Δε με ενοχλούν που κάποια έργα δώθηκαν σε κουμπάρους.

Αυτό το πράγμα που γίνεται τα τελευταία χρόνια από αντρέα και μετά είναι ανήκουστο. Εκεί μίζες έπαιρνε όλη η Ελλάδα και κάθε δημόσιο γραφείο. Αναγκαστήκαμε να δίνουμε μίζες και εμείς οι πολίτες για να εξυπηρετηθούμε. Τα ξεχνάτε τα φακελάκια για παράδειγμα?

Η Ελλάδα τότε είχε γίνει ισχυρή. Δεν κολλάω λοιπόν με το πολίτευμα της χούντας... που μετά από λίγα χρόνια ζητήσανε εκλογές και θα νομιμοποιούνταν αυτό. Ο κόσμος θα ψήφιζε υπέρ αν διαβάσεις.. με νοιάζει το καλό της χώρας μου και σε αυτό συμφωνούμε.

Αλλά όπως και τότε κάνανε ντού οι αμερικάνοι και "δημιούργησαν" το πολυτεχνείο μαυρίζοντας στα μάτια όλων την 21η, έτσι μπήκαν οι αμερικάνοι τότε με τις φασαρίες γρηγορόπουλου και μαρφίν αν θυμάστε. (Η ιστορία γνωστοί που ήρθαν με πλοία..)

Όσο για τον Ιωαννίδη εγώ ο ίδιος σου παραδέχθηκα πως ναι ήταν στους Απριλιανούς. Και εξαιτίας της προδοσίας στην ιδέα που είχαν όλοι για το πλάνο τους γάμησε τα πάντα, και τη Κύπρο.

Όμως από τη στιγμή που τράβηξε διαφορετικό δρόμο και συνέλαβε τον Παπαδόπουλο, δε θεωρώ την ΑΡΧΙΚΗ ιδέα της 21ης υπευθυνη για αυτά. Ένας προδότης ο Ιωαννίδης άλλαξε και τράβηξε το δρόμο του. Δε φταίνε σε αυτά ο Μαρκεζίνης, ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός, ο Μακαρέζος και οι άλλοι. Τους πούλησε, τους συνέλαβε.

Και έτσι για τα πρακτικά... Ο Παπαδόπουλος ακόμα και όταν η οικογένεια του παρακαλούσε να τον βγάλουν έξω από τη φυλα΄κή, έλεγε ότι ο ελληνικός λαός με έκρινε ένοχο, οπότε θα πληρώσω στη φυλακή. Πες μου ποιος σημερινος ιδεολόγος υπάρχει που θα τα έλεγε αυτά.

Προσπάθησε σε παρακαλώ να το δείς και να μάθεις κάποια πράγματα αντικειμενικά.. και όχι σκευάσματα από αριστερούς.

Η οικογένεια μου έμενε δίπλα στο πολυτεχνείο τότε.. Ξέρεις τι γινότανε πριν μπεί το τανκ μέσα? Σε καφέ απέναντι ήταν ο Λαλιώτης με τον ανώτερο του κλιμακίου και κανονίζανε για να το λήξουνε. Εδώ τους λέγανε οι φαντάροι, "ρε παιδιά άντε να πάμε σπίτι μας".

Στα είπε και ένας φίλος παραπάνω ότι αίμα δε χύθηκε. Μόνο ξύλο. Και το ξύλο ξέρεις ότι ξεκινάει και έρχεται πάντα από όλες τις πλευρές. Πάρε παράδειγμα πορείες σήμερα..

Συγγνώμη αν σε κούρασα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τι κουτόχορτο τρώτε ρε εδερφέ!
30 χρόνια τώρα συνεχίζετε και το μασάτε!!!
ρε πουλήσανε τη χώρα αλλά συνεχίζουν να σας παραμυθιάζουν για την κακή χούντα!!!
και θέλοντας να καλύψουν τις κλεψιές δισεκατομμυρίων συνεχίζουν να σας ταίζουν το παραμύθι..."μα και επί χούντας ρουσφέτια γινόταν"!!!!

Ξυπνάτε ρεεεεεε!
ούτε χρέη είχε η Ελλάδα επί χούντας, ούτε νεκρούς στο πολυτεχνείο!
είδατε ποτέ κανέναν να βγει στην τουβου και να πει
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ/ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ/ κοκ  το τανκ!!!
βγήκε???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε αυτό γιατί μου φαίνεται τα ξεχάσατε όλα!!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ή βίλα στο λαγονήσι είχε δωθεί στον Παπαδόπουλο από τον Ωνάση για ν έχει καλύτερη μεταχείρηση και ν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Και δεν ήταν μόνο η βίλα. Πχ επί χούντας ξεκίνησε η διαδικασία για το 3ο δυιλιστήριο. Ο Ωνάσης το ήθελε σα τρελλός. Εκείνη τη περίοδο το λοιπόν υποσχέθηκε στον Παπαδόπουλο τρελλέ φράγκα γι αυτόν και την γυναίκα του (ή ερωμένη του, δε θυμάμαι πότε πέρασε το νόμο που ίσχυσε για 2-3 μέρες απλά για να τη παντρευτεί). Μάλιστα στ προκαταβολή παρέδωσε στη βίλα μια βαλίτσα με 5εκ δολλάρια. Και έτσι το πήρε ο Ωνάσης. Αλλά λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ο γιος του δολοφονήθηκε ( ο Ωνάσης έλεγε πως ήταν Αμερικάνοι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήταν αντίπαλοι του που ήθελαν το 3ο δυιλιστήριο) μετά ο Ωνάσης κατέρρευσε σε θέμα υγείας και τελικα δεν ασχολήθηκε καν
Αλλά δεν είναι μόνο η βίλα. Επί 7ετίας έργα μακέττα είδαν ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όπως πχ η εκκλησία (ή νέα Μητρόπολη θα σε γελάσω και βαριέμαι να ψάχνω) που χωρίς να πέσει ούτε μία φτυαριά κόστισε γύρω στα 500εκ δραχμές (ή κάτι τέτοιο). Για να μη πούμε για τον Πάππας κτλπ κτλπ.
Φυσικά και η Χ.Α έχει τις ρίζες της στη χούντα. Η ΦΥΣΙΚΗ συνέχεια της Χούντας είναι η ΕΠΕΝ (που την ίδρυσε ΜΕΣΑ από τη φυλακή ο Παπαδόπουλος). Ο Μιχαλολιάκος ήταν ΜΕΛΟΣ της ΕΠΕΝ. Όπως μέλος και πρόεδρος της νεολαίας ήταν και ο Βορίδης όπως και κανένας δυο ακόμα που αυτλη τη στιγμή είναι στους κόλπους της Ν.Δ όμως. Να τα λέμε ΟΛΑ. Τόσο ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος της Χ.Α το λοιπόν ΟΣΟ και ένας από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του πρώτου κόμματος ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ. Και ενώ τους μεν προσπαθούμε (με λάθος τρόπο) να τους εξαφανίσουμε τους δε τους χαϊδεύουμε. Στο τέλος όμως ΚΑΙ ο Βορίδης, όταν του δωθεί η ευκαιρία θα θυμήθει το παρελθόν του που ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχει ξεχάσει ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ.

Ας πηγαίνει η οικονομία της χώρας μας καλά και ας τρώνε κάποιοι και από τη βούτα. Δε με νοιάζει αλήθεια. Αλλά ας υπάρχει ισοζύγιο. Τώρα ούτε αυτό δεν υπάρχει φίλε μου και λυπάμαι που το λέω. Το ότι τρώγανε χωρίς σταματημό και ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΝΑΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ είναι ανήκουστο.

Για τη σχε΄ση ΧΑ και ΕΠΕΝ δεν αντιλέγω. Απλά όταν μπλέκονται άλλοι άνθρωποι πολλές φορές η ιδέα αλλάζει. Άλλωστε είπα αυτά περί ναζισμού που λένε για τη ΧΑ δε με εκφράζουν εννοείται. Ούτε το ξύλο σε μάυρους και ξένους. Ναι θέλω να φύγουν από τη χώρα γιατί μαζέυτηκαν πολλοί, μα πάρα πολλοί και δε χωράμε ούτε σε δουλειές. Αλλά δε με ενοχλούν. Άνθρωποι είμαστε όλοι. Πιστέυω να καταλαβαίνετε το ύφος μου και την ιδέα μου

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ξέρεις ότι υπάρχει σχετική έρευνα από εισαγγελέα.
Επίσης ξέρεις όταν λέμε "οι νεκροί των γεγονότων του πολυτεχνείου" ΔΕΝ εννοούμε νεκρούς του πολυτεχνείου αλλά νεκρούς που έπεσαν από σφαίρες τις ημέρες του Πολυτεχνειου. Όπως πχ στους νεκρούς του Ελληνο-ιταλικού πολέμου συγκαταλέγονται ΚΑΙ οι πολίτες που σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της Αθήνας και του Πειραιά από εχθρικά αεροπλάνα.
Επίσης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ρουσφέτια έγιναν και μάλιστα πολλά επί χούντας. Δεν είναι δικαιολογία για τα σημερινά ρουσφέτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και καθαρά χέρια όπως τη παρουσιάζουν.
Όσο για το χρέος, για ξαναψάξτο. Γιατί δε γίνεται η Ελλάδα ν έχει ένα σκασμό χρέος στις 20 Απριλίου του 67 και στις 20 Απριλίου του 70 να έχει μηδενικό χρέος. (τυχαίες ημερομηνίες)

Το βραβείο νόμπελ γιαυτόν το λόγο τον πήρε. Όταν βοήθησε την παραγωγή και μπήκε ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ στη χώρα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τί είναι αυτό στήν wiki τότε; :think:

"Η πρώτη λίστα με τους καταγεγραμμένους νεκρούς της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπως δόθηκε σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο υφυπουργός της Χούντας Σπύρος Ζουρνατζής στις 19 Νοεμβρίου 1973, από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Δημήτρη Καψάσκη. Αναφέρονται τα ονόματα των νεκρών που είχαν νεκροτομηθεί ως το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973."

20_November_1973.jpg

Μετά το πολυτεχνείο βγήκαν και λέγανε νούμερα νεκρών.

Τα νούμερα αλλάζανε και μετά από χρόνια σα ξαφνικά να προστέθηκαν και αν αφαιρέθηκαν. Ποτέ δεν υπήρχε ακρίβεια.

Δώθηκαν μικρά ονόματα.

Ο κόσμος ρώταγε όπως και δημοσιογράφοι και βγάλανε και κάποια ονοματεπώνυμα μετά.

Νεκρός και οικογένεις δε βρέθηκε πο΄τε κανείς !!! Μα κανείς.

Στην αρχή όσοι δήλωσαν ότι αγνοούνται οι δικοί τους μετά εξαφανίστηκαν. Ξαναλέω την ιστορία με το σαμπουάν. Βγαίνει ένς και λέει μου σκότωσαν τη γυναίκα μου. Απεδείχθηκε ότι αυτή ήταν εικόνα μοντέλου από το εξωτερικό και η φωτογραφία που είχε δωθεί στη δημοσιότητα ήταν από εξώφυλλο σαμπουάν. Μετά ο τυπάς απλά εξαφανίστηκε. Δε σου μυρίζουν ούτε τώρα αυτά???? Ε πραγματικά ρε παιδιά.. τη δικαιούστε την κρίση !!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Τα νούμερα αλλάζανε και μετά από χρόνια σα ξαφνικά να προστέθηκαν και αν αφαιρέθηκαν. Ποτέ δεν υπήρχε ακρίβεια.

Δώθηκαν μικρά ονόματα.

Ο κόσμος ρώταγε όπως και δημοσιογράφοι και βγάλανε και κάποια ονοματεπώνυμα μετά.

Στην αρχή όσοι δήλωσαν ότι αγνοούνται οι δικοί τους μετά εξαφανίστηκαν. Ξαναλέω την ιστορία με το σαμπουάν. Βγαίνει ένς και λέει μου σκότωσαν τη γυναίκα μου. Απεδείχθηκε ότι αυτή ήταν εικόνα μοντέλου από το εξωτερικό και η φωτογραφία που είχε δωθεί στη δημοσιότητα ήταν από εξώφυλλο σαμπουάν. Μετά ο τυπάς απλά εξαφανίστηκε. Δε σου μυρίζουν ούτε τώρα αυτά???? Ε πραγματικά ρε παιδιά.. τη δικαιούστε την κρίση !!!

Βρές άν δέν είναι γνήσια ή εφημερίδα. Γιατί άν δέν αμφισβητείται ή γνησιοτητά της καί έδωσε τά παραπάνω ονοματεπώνυμα ή χούντα, ζόνκ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δώθηκαν μικρά ονόματα.

Δες και 1-2 σελίδες πιο μετά και κάτι βιντεάκια στο γιουτιούμπι που έχουν βγει άνθρωποι και λένε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο Παπανδρέου (και με αναγκάζεις τώρα να γράψω καλά λόγια γι έναν άνθρωπο που πήρε την έννοια του σοσιαλισμού και τη βίασε σε σημείο ΦΟΥΜΠΑΡ) αναγνωρισε ΟΛΟΥΣ τους αντιστασιακούς. Ξανδες το λινκ που έβαλε και διάβασε και την εφημερίδα της κυβερνήσεως. Σου λέω το λοιπόν πως ξέρω κάποιον από την οικογένεια μου που ήταν στο ΕΔΕΣ και έπαιρνε σύνταξη σαν αντιστασιακός. Μεταξύ άλλων αυτό που προέβλεπε ο νόμος είναι να θεωρούνται συντάξιμα τα χρόνια κάποιου που πέρασε στη φυλακή επειδή ήταν κουμμουνιστής και δεν υπέγραψε το χαρτί (επίσης άλλος συγγενείς μου. Είμαι απ αυτούς που η οικογένεια τους σχιστηκε στα 2 επειδή ο Στάλιν και ο Τσώρτσιλ είπαν να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον).
Που ξέρεις ότι ΔΕΝ άφησε χρέη η χούντα; Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Θέλεις να μου πεις πως όταν γύρισε ο Καραμανλής βρήκε τα ταμεία γεμάτα με χρυσό; Η προσπάθεια ανασυγκρώτησης του κράτους αμέσως μετά την επαναφορα του συντάγματος αν μη τι άλλο αποτελεί για τον Καραμανλή τη κορυφή της πολιτικής του καριέρας (εξ άλλου απ εκεί και μετά πήρε την ονομασία "Εθνάρχης"). Με τα καλά του και τα κακά του.
Θεωρώ πως αν θέλεις να πολεμήσεις μια ιδεολογια με την οποία είσαι αντίθετος το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τη βγάζεις στη παρανομία.
Βέβαια για σένα οι κουμμουνιστές (σύγχρονοι και παλιοι) είναι προδώτες/σφαγείς και καλά τους έκαναν αλλά οι ακροδεξιοί σύγχρονοι και παλιοί είναι καλά παιδιά.

Δηλαδή σε όλη την πολιτική οτυ καριέρα ο Καραμανλής κατάφερε και έφτσε στην κορυφή της καριέρας του ακριβώς μετά από τη χούντα? Επειδή έφτιαξε και ανέβασε την οικονομία?        Μετά τη χούντα????    

Δηλαδή είσαι με τα σωστά σου? Δε μιλάει από μόνο του? Τη δίκη του Παπαδόπουλου την έχεις δεί. ΝΑι φίλε μου τα ταμεία ήταν γεμάτα και με νούμερα μάλιστα.

Και εμφανίστηκε μετά ο πουταναςγιός Καραμανλής να το παίξει ότι έβγαλε χρήμα (με πλάτες άλλων) για να ονομαστεί εθνάρχης? Την ατάκα για την Κύρπο τη θυμάσαι? Ότι είναι μακριά?

Ποιος προδότης πέρα από τον Μακάριο έβαλε το χεράκι του για την καταστροφή της Κύπρου. Αν ξέρεις Κύπριο άνω των 40 θα σου πεί. Μακάριος και Καραμανλής προδώσανε τηΝ Κύπρο και μέσα και ο Ιωαννίδης επειδή τον πιάσανε κορόιδο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αερολογιες τα χρηματα απο τον ναο του Σωτηρος τα φαγανε οπως και τις σαρκες του τοπου
οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς μαζι με το κουτοχορτο που ταισαν
εναν ολοκληρο λαο.Ματαια προσπαθησαν εισαγγελεις και φαρισαιοι να βρουν φαγωματα
στην δικη της "χουντας"βλεπεις ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΩΤΡΙΑ,η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (διεθνες δικαιο κινημα
που επικρατει επι 6μηνο δημιουργειιδιον δικαιο)αφησε μηδενικο σχεδον πληθωρισμο(με 2 πετρελαικες κρισεις)
την δραχμη μεσα στα 6 ισχυροτερα νομισματα,μηδενικη ανεργια,πανεπιστημια και πολυτεχνεια διεθνους κυρους,
δανεια ελαχιστα και μια υγιη κοινωνια .Σημερα δεν χρειαζεται νααναφερθω στα οικονομικα πανεπιστημια μπουρδελα
και απιστευτη πρεζα σε μια νεολαια που αργοπαιθαινει.
να τους χαιρεστε.η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγετε πολυ παγωμενο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μ αυτό λέω. Η χούντα δεν έφερε την οικονομική άνθιση της Ελλάδος. Οικονομική άνθιση είχε ΚΑΙ ΠΡΟ χούντας. Γι αυτό όταν λένε "επί χουντας δεν είχαμε ανεργεία κτλπ κτλπ ενώ σήμερα δες τα χάλια μας" λέω πως και ΠΡΙΝ τη χούντα δεν τ είχαμε αυτά οπότε δε μου λέει κάτι. Αν είμασταν σκατά προ χούντας οικονομικά και ήρθαν και μας έφεραν την άνοιξη να το δεχτω, αλλά όταν προ χούντας έχουμε άνοιξη κ εσύ μου λες ότι και κατά τη διάρκεια της χούντας άνοιξη είχαμε είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Από τη στιγμή μάλιστα που η άνοιξη υπήρχε και μέχρι τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ κρίση του 79. Δηλαδή και μια 5ετία μετά την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας η Ελληνική οικονομία άνθιζε. Οπότε τι μαλακίες λέμε; Μετά σου λέει "η χούντα ήταν κακιά ενώ οι σημερινοί είναι κλύτεροι;" Όχι ρε φίλε. Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Αλλά μη βγαίνεις και λες τις μπαρούφες του κοντού, χοντρού και μελαμψου Μιχαλολιάκου περί καθαρώ χεριών γιατί θα γελάει ο Πάππας και ο Μακντόναλντ εκεί που είναι.

Είσαι σίγουρος για την άνοιξη? Πέρα από νούμερα δες λίγο παραπάνω τι γινόταν στην τότε εποχή προ χούντας

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Έγραψες αυτό. : Όσο για το χρέος, για ξαναψάξτο. Γιατί δε γίνεται η Ελλάδα ν έχει ένα σκασμό χρέος στις 20 Απριλίου του 67 και στις 20 Απριλίου του 70 να έχει μηδενικό χρέος. (τυχαίες ημερομηνίες)

και απαντάω ότι γιαυτη τη ραγδαία αύξηση της οικονομίας πήρε νόμπελ η Ελλάδα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή σε όλη την πολιτική οτυ καριέρα ο Καραμανλής κατάφερε και έφτσε στην κορυφή της καριέρας του ακριβώς μετά από τη χούντα? Επειδή έφτιαξε και ανέβασε την οικονομία?        Μετά τη χούντα????    

Δηλαδή είσαι με τα σωστά σου? Δε μιλάει από μόνο του? Τη δίκη του Παπαδόπουλου την έχεις δεί. ΝΑι φίλε μου τα ταμεία ήταν γεμάτα και με νούμερα μάλιστα.

Και εμφανίστηκε μετά ο πουταναςγιός Καραμανλής να το παίξει ότι έβγαλε χρήμα (με πλάτες άλλων) για να ονομαστεί εθνάρχης? Την ατάκα για την Κύρπο τη θυμάσαι? Ότι είναι μακριά?

Ποιος προδότης πέρα από τον Μακάριο έβαλε το χεράκι του για την καταστροφή της Κύπρου. Αν ξέρεις Κύπριο άνω των 40 θα σου πεί. Μακάριος και Καραμανλής προδώσανε τηΝ Κύπρο και μέσα και ο Ιωαννίδης επειδή τον πιάσανε κορόιδο.
Ξαναλέω. Η οικονομία που παρέδωσε η χούντα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια μ αυτή που παρέλαβε. Γεμάτα ταμεία παρέλαβε, γεμάτα παρέδωσε (αν θες να το πάμε έτσι). Μόνο που παρέλαβε σχεδόν 0 πληθωρισμό και παρέδωσε πληθωρισμό στο 16%. Επίσης Αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει πως ήταν τοο στράτευμα όταν ξέσπασε η κρίση στη Κύπρο θα σου πει πως ήταν τα μαύρα του τα χάλια. Σχεδον διαλειμένο. Πήγε ο Ιωαννίδης να κάνει τσαμπουκα στη Κύπρο και να ρίξει τον Μακάριο χωρίς να αναλογιστεί τις αντιδράσεις. Όταν είσαι στο σπίτι σου και τα κάνεις πουτάνα δε μπορεί ν έρθει ο γείτονας σου και να σε πετάξει έξω και να βάλει άλλον. ΕΙΔΙΚΑ όταν ξέρει πως έτσι και ο παραδίπλα γείτονας αφορμή ψάχνει για να πάρει το σαλόνι.
Επίσης μ ένα στράτευμα στα μαύρα του τα χάλια τι ακριβώς ήθελες να κάνει ο Καραμανλής; Πόλεμο; Με τι; Το μόνο που σχετικά ήταν σε καλή κατάσταση ήταν το ναυτικό και οι επίλεκτες δυνάμεις. Όλα τ άλλα ήταν σκάτα. Και τ η κύπρος είναι μακρια είχε να κάνει ότι η Κύπρος γεωγραφικά είναι πιο κοντά στη Τουρκία. Για να στείλει 100 άνδρες η Ελλάδα ήθελε 1 μέρα ενώ η Τουρκία 1 ώρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έγραψες αυτό. : Όσο για το χρέος, για ξαναψάξτο. Γιατί δε γίνεται η Ελλάδα ν έχει ένα σκασμό χρέος στις 20 Απριλίου του 67 και στις 20 Απριλίου του 70 να έχει μηδενικό χρέος. (τυχαίες ημερομηνίες)

και απαντάω ότι γιαυτη τη ραγδαία αύξηση της οικονομίας πήρε νόμπελ η Ελλάδα
Δεν ήξερα ότι νόμπελ δίνονται σε χώρες. Εγώ ήξερα ότι τα παίρνουν άνθρωποι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είσαι σίγουρος για την άνοιξη? Πέρα από νούμερα δες λίγο παραπάνω τι γινόταν στην τότε εποχή προ χούντας
Μιλάτε για ανεργεία και σας λέω ότι παρέλαβε ανεργία στο 5% και παρέδωσε στο 2%. Αλλά 5 χρόνια μετά η δημοκρατία τη κατέβασε στο 1.5%. Αυτό που θέλω να πω ήταν ότι ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ τη χούντα η δυναμική της Ελληνικής οικονομίας ήταν τέτοια που η ανεργία θ έπεφτε. Και φυσικά η δυναμική της Ελληνικής οικονομιας είχε να κάνει με τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δυναμική.
Και ξαναλέω. Δεν ήταν μαύρα και αραχνα προ χούντας (όπως κάποιοι θέλουν ν πιστεύουν και να λένε) και ήρθε η χούντα και είδαμε το φως τ αληθινό.
Τι γινόταν στη προ χούντας εποχη ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν το πρόλαβες... το κατέβασαν...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα διάβασα περί πρέζας. Γενίκευση ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ναρκωτικά στην Ελλάδα υπήρχαν από την αρχαιότητα. Όσο για τη πρέζα; Πρεζάκιδες υπήρχας και το 30 και μάλιστα παίζει και να πέθαιναν και πιο πολλοί απ ότι σήμερα. Φυσικά κανένας δεν έδινε συμμασία τότε γιατί ήταν κυρίως των χαμηλωτέρων κοινωνικά στρωμμάτων και φυσικά τα ΜΜΕ της εποχής δεν το διαλαλούσαν όπως σήμερα. Φυσικά ΚΑΙ τότε υπήρχαν τα στέκια των πρεζάκιδων στο Πειραιά, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Αλλα στη γενική βλακεία λέμε ότι οι πρεζάκιδες είναι δημιουργημα της δημοκρατίας. Η βλακεία στα καλύτερά της  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom