Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες. Και εννοείται πως ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθος της διαφθοράς. Είτε στη χούντα είτε στη δημοκρατία. Από τον τρόπο μου και γενικότερα εδώ μέσα θα καταλάβεις ότι δεν έχω σχέση με φασισμό. Γιατό απλά δε θεωρώ και φασισμό την 21η.

Είμαι Έλληνας και το γουστάρω. Με νοιάζει η χώρα μου.

Όταν τότε πριν τηην21η η Ελλάδα ήταν ένα χάος, παίζανε μπουνιές μέσα στη Βουλή και πηγαίναμε κατά διαόλου, ναι μου άρεσε που κάποιος βγαίνει και λέει αναλαμβάνω με το έτσι θέλω για να τα φτιάξω όλα. Και τα έφτιαξε. Σίγουρα τις πρώτες μέρες δεν είναι ευχάριστο. Για τη νεολαία που πάντα η νεολαία είναι αντιδραστική εννοείται πως δεν είναι ευχάριστο. Όταν ήμουν 18 χρονών και εγώ είχα άλλο πνεύμα. Τώρα το βλέπω αλλιώς.

Μου άρεσε που στα σχολεία τότε υπήρχαν βιβλία. Δωρεάν παιδεία. Φτιάχτηκαν δρόμοι. Και υπήρχε ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Αυτά γκρεμίστηκαν μετά. Πήραμε τόσα δάνεια και χωρίς λόγω από λάθος διαχείριση. Με εκνευρίζει αυτό.

Δε με ενοχλεί λοιπόν το ρουσφέτι στον Ωνάση.

Δε με ενοχλούν που κάποια έργα δώθηκαν σε κουμπάρους.

Αυτό το πράγμα που γίνεται τα τελευταία χρόνια από αντρέα και μετά είναι ανήκουστο. Εκεί μίζες έπαιρνε όλη η Ελλάδα και κάθε δημόσιο γραφείο. Αναγκαστήκαμε να δίνουμε μίζες και εμείς οι πολίτες για να εξυπηρετηθούμε. Τα ξεχνάτε τα φακελάκια για παράδειγμα?

Η Ελλάδα τότε είχε γίνει ισχυρή. Δεν κολλάω λοιπόν με το πολίτευμα της χούντας... που μετά από λίγα χρόνια ζητήσανε εκλογές και θα νομιμοποιούνταν αυτό. Ο κόσμος θα ψήφιζε υπέρ αν διαβάσεις.. με νοιάζει το καλό της χώρας μου και σε αυτό συμφωνούμε.

Αλλά όπως και τότε κάνανε ντού οι αμερικάνοι και "δημιούργησαν" το πολυτεχνείο μαυρίζοντας στα μάτια όλων την 21η, έτσι μπήκαν οι αμερικάνοι τότε με τις φασαρίες γρηγορόπουλου και μαρφίν αν θυμάστε. (Η ιστορία γνωστοί που ήρθαν με πλοία..)

Όσο για τον Ιωαννίδη εγώ ο ίδιος σου παραδέχθηκα πως ναι ήταν στους Απριλιανούς. Και εξαιτίας της προδοσίας στην ιδέα που είχαν όλοι για το πλάνο τους γάμησε τα πάντα, και τη Κύπρο.

Όμως από τη στιγμή που τράβηξε διαφορετικό δρόμο και συνέλαβε τον Παπαδόπουλο, δε θεωρώ την ΑΡΧΙΚΗ ιδέα της 21ης υπευθυνη για αυτά. Ένας προδότης ο Ιωαννίδης άλλαξε και τράβηξε το δρόμο του. Δε φταίνε σε αυτά ο Μαρκεζίνης, ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός, ο Μακαρέζος και οι άλλοι. Τους πούλησε, τους συνέλαβε.

Και έτσι για τα πρακτικά... Ο Παπαδόπουλος ακόμα και όταν η οικογένεια του παρακαλούσε να τον βγάλουν έξω από τη φυλα΄κή, έλεγε ότι ο ελληνικός λαός με έκρινε ένοχο, οπότε θα πληρώσω στη φυλακή. Πες μου ποιος σημερινος ιδεολόγος υπάρχει που θα τα έλεγε αυτά.

Προσπάθησε σε παρακαλώ να το δείς και να μάθεις κάποια πράγματα αντικειμενικά.. και όχι σκευάσματα από αριστερούς.

Η οικογένεια μου έμενε δίπλα στο πολυτεχνείο τότε.. Ξέρεις τι γινότανε πριν μπεί το τανκ μέσα? Σε καφέ απέναντι ήταν ο Λαλιώτης με τον ανώτερο του κλιμακίου και κανονίζανε για να το λήξουνε. Εδώ τους λέγανε οι φαντάροι, "ρε παιδιά άντε να πάμε σπίτι μας".

Στα είπε και ένας φίλος παραπάνω ότι αίμα δε χύθηκε. Μόνο ξύλο. Και το ξύλο ξέρεις ότι ξεκινάει και έρχεται πάντα από όλες τις πλευρές. Πάρε παράδειγμα πορείες σήμερα..

Συγγνώμη αν σε κούρασα
M'αρέσει ο τρόπος που απαντάς hitman, και δεν το λέω ειρωνικά. E όπως και να το κάνουμε χούντα είχαμε, τι φασισμός, τι ναζισμός, ότι και να ήταν ένα είναι σίγουρο, δεν βασίλευε η ελευθερια. :cheesy:
Εγώ πάντως θα στο θέσω και αλλιώς, άσε έξω εάν έκανε έργα ή όχι η χούντα ή τις διαφθορές, πιστεύεις ότι θα μπορούσε ή θα άντεξε ο κόσμος να συνεχίσει να ζει σε ένα τέτοιο πολίτευμα? Θα αντέχαμε να έχουμε όλα αυτά τα χρονια περιορισμούς στην ελευθερια? Και ας είχαμε οικονομία Ελβετίας.

Και μένα με νοιάζει φιλε, μου είναι αδιανόητο όχι μονο για Έλληνα αλλα και ξένο που ζει εδώ να μην θέλει το καλο της χώρας γιατί αυτό είναι που επηρεάζει την ζωή μας.

E κοίταξε όπως είπε και ένας φίλος μια χαρά ήταν η οικονομία πριν έρθουν οι χουντικοί, μονο 7 χρονια κυβέρνησαν ποσα να έτρωγαν? συγκρίνεις από το 74 μέχρι το 2007 που μας είπαν ξέρετε ήρθε η ώρα να σας τα πάρουμε, είναι πολλά τα χρονια της διαφοράς.

Δεν έζησα εκείνη την εποχή αλλα αυτό που βγάζω σαν συμπέρασμα είναι πως η χούντα είχε και καλά και άσχημα. Όμως δεν γίνετε να έρθει πάλι ένα τέτοιο σύστημα εδώ, πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με διαφορετικό τρόπο, τι να το κανεις εάν έχεις μια στανταρ δουλειά και μπροστά σου βρίσκεις πολλά STOP, να είσαι απομονωμένος από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ποιος θα άντεχε να ζει έτσι όλη του την ζωή?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
M'αρέσει ο τρόπος που απαντάς hitman, και δεν το λέω ειρωνικά. E όπως και να το κάνουμε χούντα είχαμε, τι φασισμός, τι ναζισμός, ότι και να ήταν ένα είναι σίγουρο, δεν βασίλευε η ελευθερια. :cheesy:
Εγώ πάντως θα στο θέσω και αλλιώς, άσε έξω εάν έκανε έργα ή όχι η χούντα ή τις διαφθορές, πιστεύεις ότι θα μπορούσε ή θα άντεξε ο κόσμος να συνεχίσει να ζει σε ένα τέτοιο πολίτευμα? Θα αντέχαμε να έχουμε όλα αυτά τα χρονια περιορισμούς στην ελευθερια? Και ας είχαμε οικονομία Ελβετίας.

Και μένα με νοιάζει φιλε, μου είναι αδιανόητο όχι μονο για Έλληνα αλλα και ξένο που ζει εδώ να μην θέλει το καλο της χώρας γιατί αυτό είναι που επηρεάζει την ζωή μας.

E κοίταξε όπως είπε και ένας φίλος μια χαρά ήταν η οικονομία πριν έρθουν οι χουντικοί, μονο 7 χρονια κυβέρνησαν ποσα να έτρωγαν? συγκρίνεις από το 74 μέχρι το 2007 που μας είπαν ξέρετε ήρθε η ώρα να σας τα πάρουμε, είναι πολλά τα χρονια της διαφοράς.

Δεν έζησα εκείνη την εποχή αλλα αυτό που βγάζω σαν συμπέρασμα είναι πως η χούντα είχε και καλά και άσχημα. Όμως δεν γίνετε να έρθει πάλι ένα τέτοιο σύστημα εδώ, πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με διαφορετικό τρόπο, τι να το κανεις εάν έχεις μια στανταρ δουλειά και μπροστά σου βρίσκεις πολλά STOP, να είσαι απομονωμένος από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ποιος θα άντεχε να ζει έτσι όλη του την ζωή?
Νομίζω φίλε μου (και συγνώμη αν απαντάω εγώ ενώ έκανες παράθεση σε άλλον) ότι κάπου κάνεις λάθος!
Έχεις στο μυαλό σου μια κυβέρνηση τυραννίας όπου οι πολίτες ζούσαν χωρίς καμιά ελευθερία!!!
Βέβαια δε φταις εσύ...είπαμε η πλύση εγκεφάλου που γίνεται είναι τρομακτική!
Μα η μόνη διαφορά με τα "δημοκρατικά" πολιτεύματα ήταν η κατάληψη της εξουσίας με τα όπλα!
κατά τα άλλα ο κόσμος περνούσε το ίδιο (αν εξαιρέσεις βέβαια τους κομμουνιστές που ήταν παράνομοι, κάτι σαν τις επαναστατικές-τρομοκρατικές οργανώσεις του σήμερα).

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Συμφωνώ ακριβώς με αυτά που σου είπα ο Σνούπι. Υπήρχε ελευθερία. Όπως και σήμερα. η μόνη διαφορά ήταν ο φόβος για τις πολλές οργανώσεις αριστερών που υπήρχαν τότε. Η κατάληψη έγινε με τα όπλα και αυτά που λένε ότι απαγορεύοταν να περπατάς έξω μετά από κάποια ώρα συνε΄βη μόνο τις πρώτες μέρες. Το ξύλο στη μέση του δρόμου και φοβισμένοι πολίτες δεν συνέβησαν ποτέ.

Όπως τώρα δεν έχεις ελευθερία ψήφου (γιατί τον βενιζέλο δεν τον ψήφισε ο λαός), έτσι ήταν και τότε.

Η τριανδρία πήρε με τον τσαμπουκά τον έλεγχο (το λέω αυτό), με σκοπό να φτιάξει τα πράγματα. Όπως και τότε έτσι και τώρα λέω μέσα μου αν είναι κάποιος να διορθώσει τα πράγματα, μακάρι να τους πετάξει όλους έξω και να αναλάβει.

Δεν είναι τυχαίο που φώναζαν οι δημοσιογράφοι "ας έρθει να μας κυβερνήσει ένας λοχίας μήπως και δούμε βελτίωση"

Ο Στεφανόπουλος έλεγε στους Απριλιανούς, ελάτε να μας πιάσετε και τους 300. Αυτά μείνανε.

Όσο για τη δημοκρατία.. Όταν αναλλάβανε και κυβερνήσανε την χώρα, φτιάξανε σύνταγμα, βάλανε νόμους όπου τηρούνταν και ιδρύσανε κόμμα με αρχηγό τον Μαρκεζίνη. Θα γινόντουσαν εκλογές 2 μήνες πριν το Πολυτεχνείο. Εκεί ο κόσμος θα ψήφιζε και αν δεν έβγαινε το κόμμα του Παπαδόπουλου θα πήγαιναν σπίτια τους. Είχαν αφήσει έργα πίσω τους όμως και η πλειοψηφία του λαού ήταν ικανοποιημένη. Γιατί λοιπόν η αριστεροί δεν περίμεναν τις εκλογές? Τι νόμιμες και δημοκρατικές εκλογές για να ψηφίσουν ότι ήθελαν?

Ο παπανδρέου ήδη έλεγε στους Σουηδούς, να κόψουν πρεσβευτικές σχέσεις με την Ελλάδα γιατί θα τους ρίξει.

Όλες οι άλλες χώρες είχαν πρεσβευτικές σχέσεις κανονικά.

Η σχέση με τη Ρωσσία ήταν τέλεια.

Δε οσυ λέει κάτι το ότι οι αμερικάνοι στήσανε το πολυτεχνείο πριν τις εκλογές?

Θες να σου πω τα 3 λάθη του παπαδόπουλου και γιατί τον ρίξανε?

1) Δε δέχθηκε να πετάνε αμερικάνικα αεροπλάνα με άλλα διακριτικά.

2) Δε δέχθηκε τη συμφωνία με τα κοιτάσματα πετρελαίου με τους αμερικάνους γιατί του ζητάγανε να πάρουν το μεγαλύτερο ποσοστό και στην ουσία θα μας έκλεβαν.

3) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ώστε να μαθαίναμε σήμερα τη δημοκρατική πλευρά της "χούντας" όπως λένε πολλοί.

Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι η 21η απριλίου κράτησε μέχρι και το τέλος της όλης αυτής ιστορίας και στο διάστημα επί Κύπρου.

από 21η Απριλίου του 67 μέχρι 8/10 74 κράτησε. Τα υπόλοιπα είναι των δημοσιογράφων

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω φίλε μου (και συγνώμη αν απαντάω εγώ ενώ έκανες παράθεση σε άλλον) ότι κάπου κάνεις λάθος!
Έχεις στο μυαλό σου μια κυβέρνηση τυραννίας όπου οι πολίτες ζούσαν χωρίς καμιά ελευθερία!!!
Βέβαια δε φταις εσύ...είπαμε η πλύση εγκεφάλου που γίνεται είναι τρομακτική!
Μα η μόνη διαφορά με τα "δημοκρατικά" πολιτεύματα ήταν η κατάληψη της εξουσίας με τα όπλα!
κατά τα άλλα ο κόσμος περνούσε το ίδιο (αν εξαιρέσεις βέβαια τους κομμουνιστές που ήταν παράνομοι, κάτι σαν τις επαναστατικές-τρομοκρατικές οργανώσεις του σήμερα).

Δεν υπάρχει θέμα παράθεσης ούτος η άλλως συζήτηση κάνουμε όλοι μεταξύ μας.
Όχι δεν είπα αυτό, όχι πως δεν υπήρχε καμια ελευθερια, αλλα όχι και δημοκρατία. Ως μονη διαφορα με τα δημοκρατικά πολιτεύματα αυτό βρίσκεις εσύ? Ότι πήραν την εξουσία με τα όπλα? Εντάξει αστο αυτό, είτε είναι πραξικόπημα είτε επανάσταση για άλλους, να κυκλοφορήσεις ελευθερα ότι ώρα γούσταρες σε άφηναν? Να είχες αντίθετη άποψη σε άφηναν?

Θα συμφωνήσω ότι με κάτι τέτοιους φασιστικούς νομους κερδίζαμε εν μέρη την ασφάλεια μας και δεν ζούσαμε την εγκληματικότητα που υπάρχει τώρα. Αλλα για πες μου υπάρχει δικτατορία που να έχει αυξημένη εγκληματικότητα? :cheesy: Ποιος μαλάκας να πάει να κάνει κάτι? θα του γάμαγαν των κώλο. Οι μονοι που μπορούσαν να εγκλιματίσουν χωρίς καμια ευθύνη ήταν οι ίδιοι οι δικτάτορες. ;) Αλλα αυτό δεν είναι δικαιολογία να να πει κάποιος καλύτερα μια χούντα παρα αυτό εδώ.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει θέμα παράθεσης ούτος η άλλως συζήτηση κάνουμε όλοι μεταξύ μας.
Όχι δεν είπα αυτό, όχι πως δεν υπήρχε καμια ελευθερια, αλλα όχι και δημοκρατία. Ως μονη διαφορα με τα δημοκρατικά πολιτεύματα αυτό βρίσκεις εσύ? Ότι πήραν την εξουσία με τα όπλα? Εντάξει αστο αυτό, είτε είναι πραξικόπημα είτε επανάσταση για άλλους, να κυκλοφορήσεις ελευθερα ότι ώρα γούσταρες σε άφηναν? Να είχες αντίθετη άποψη σε άφηναν?

Θα συμφωνήσω ότι με κάτι τέτοιους φασιστικούς νομους κερδίζαμε εν μέρη την ασφάλεια μας και δεν ζούσαμε την εγκληματικότητα που υπάρχει τώρα. Αλλα για πες μου υπάρχει δικτατορία που να έχει αυξημένη εγκληματικότητα? :cheesy: Ποιος μαλάκας να πάει να κάνει κάτι? θα του γάμαγαν των κώλο. Οι μονοι που μπορούσαν να εγκλιματίσουν χωρίς καμια ευθύνη ήταν οι ίδιοι οι δικτάτορες. ;) Αλλα αυτό δεν είναι δικαιολογία να να πει κάποιος καλύτερα μια χούντα παρα αυτό εδώ.
να κυκλοφορήσεις το βράδυ και φυσικά μπορούσες! δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση...μάλλον κάποιοι μπέρδεψαν την χούντα με τη γερμανική κατοχή και γι αυτό το λες κι εσύ.
Αντίθετη άποψη? χμμμμ....τώρα μπορείς? απλά ήταν διαφορετικά τα πράγματα...τώρα σε αφήνουν θεωρητικά να λες ότι θες, αλλά αν ξεφύγεις...την πάτησες/μεγάλη κουβέντα αυτό.
Όσο για τη σύγκριση, εγώ δεν έθεσα τέτοιο θέμα.
Απλά αντιδρώ όταν αναβιώνουν  το θέμα χούντα και πόσο κακή ήταν κοκ θέλοντας ουσιαστικά να σηκώσουν σκόνη για να καλύψουν τις κλεψιές τους και όλες τις συνέπειες που μόνο εμείς θα υποστούμε και όχι αυτοί!
Έτσι όμως και μου βάλει κάποιος το δίλημμα χούντα ή κλεφταράδες που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι...χμμμμ  δεν ξέρω...εσύ τι θα έλεγες?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ ακριβώς με αυτά που σου είπα ο Σνούπι. Υπήρχε ελευθερία. Όπως και σήμερα. η μόνη διαφορά ήταν ο φόβος για τις πολλές οργανώσεις αριστερών που υπήρχαν τότε. Η κατάληψη έγινε με τα όπλα και αυτά που λένε ότι απαγορεύοταν να περπατάς έξω μετά από κάποια ώρα συνε΄βη μόνο τις πρώτες μέρες. Το ξύλο στη μέση του δρόμου και φοβισμένοι πολίτες δεν συνέβησαν ποτέ.

Όπως τώρα δεν έχεις ελευθερία ψήφου (γιατί τον βενιζέλο δεν τον ψήφισε ο λαός), έτσι ήταν και τότε.

Η τριανδρία πήρε με τον τσαμπουκά τον έλεγχο (το λέω αυτό), με σκοπό να φτιάξει τα πράγματα. Όπως και τότε έτσι και τώρα λέω μέσα μου αν είναι κάποιος να διορθώσει τα πράγματα, μακάρι να τους πετάξει όλους έξω και να αναλάβει.

Δεν είναι τυχαίο που φώναζαν οι δημοσιογράφοι "ας έρθει να μας κυβερνήσει ένας λοχίας μήπως και δούμε βελτίωση"

Ο Στεφανόπουλος έλεγε στους Απριλιανούς, ελάτε να μας πιάσετε και τους 300. Αυτά μείνανε.

Όσο για τη δημοκρατία.. Όταν αναλλάβανε και κυβερνήσανε την χώρα, φτιάξανε σύνταγμα, βάλανε νόμους όπου τηρούνταν και ιδρύσανε κόμμα με αρχηγό τον Μαρκεζίνη. Θα γινόντουσαν εκλογές 2 μήνες πριν το Πολυτεχνείο. Εκεί ο κόσμος θα ψήφιζε και αν δεν έβγαινε το κόμμα του Παπαδόπουλου θα πήγαιναν σπίτια τους. Είχαν αφήσει έργα πίσω τους όμως και η πλειοψηφία του λαού ήταν ικανοποιημένη. Γιατί λοιπόν η αριστεροί δεν περίμεναν τις εκλογές? Τι νόμιμες και δημοκρατικές εκλογές για να ψηφίσουν ότι ήθελαν?

Ο παπανδρέου ήδη έλεγε στους Σουηδούς, να κόψουν πρεσβευτικές σχέσεις με την Ελλάδα γιατί θα τους ρίξει.

2) Δε δέχθηκε τη συμφωνία με τα κοιτάσματα πετρελαίου με τους αμερικάνους γιατί του ζητάγανε να πάρουν το μεγαλύτερο ποσοστό και στην ουσία θα μας έκλεβαν.

3) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ώστε να μαθαίναμε σήμερα τη δημοκρατική πλευρά της "χούντας" όπως λένε πολλοί.

Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι η 21η απριλίου κράτησε μέχρι και το τέλος της όλης αυτής ιστορίας και στο διάστημα επί Κύπρου.

από 21η Απριλίου του 67 μέχρι 8/10 74 κράτησε. Τα υπόλοιπα είναι των δημοσιογράφων
καλά αυτό με τα πετρέλαια το σκέφτομαι πολλές φορές και τρελαίνομαι!
καλά είναι δυνατόν να τα σπάσεις με τους αμερικάνους για τη μοιρασιά?
πόσα θέλετε ρε μάγκες? 80 εσείς 20 εμείς?
έγινε!
ποιος θα έλεγε όχι?
τώρα καλύτερα είμαστε δηλ ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε περισσότερα???
(αν και άκουσα ότι η πρόταση ήταν 60-40 υπέρ των αμερικάνων-ακόμα χειρότερα δηλ που αρνήθηκε)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Hitman αφού λες ότι υπήρχε ελευθερια χωρίς διαχωρισμούς πάω πάσο, νομίζω πως κανεις λάθος.

Ναι πήραν την κατάσταση στα χερια τους και έκαναν νομους οι οποιοι τηρούνταν, ας έκανε την μαλακια ο λαός να μην τηρήσει όσα έλεγαν άκλαυτοι θα πήγαιναν. Ναι ζήτησε να γίνουν εκλογές τις οποιες εγώ πιστεύω ότι θα τις κέρδιζε ΑΛΛΑ ποιος μας λέει ότι εάν τις έχανε θα τηρούσε  την απόφαση του λαου? Ενός λαου που ήταν ηδη φοβισμένος να έχει αντίθετες πολιτικές απόψεις. Ένας δικτάτορας ο οποιος πήρε την εξουσία στα χερια του με το έτσι θέλω καταλύοντας το σύνταγμα. Ποιος θα μπορούσε να του πει έχασες κύριε πάρε τα μπογαλάκια σου και φύγε ενώ έκανε ότι γούσταρε, κανεις δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Οποτε αφού δεν έγιναν οι εκλογές να δούμε τι θα έκανε ας μην μιλάμε για αυτό.

Εντάξει τώρα τι συγκρίνεις τους μαλακες που έχουμε τόσα χρονια με εκείνους? Τώρα κυβερνούν δίχως να έχουν ψηφιστεί και εκείνοι κυβερνούσαν χωρίς να τους εκλέξει κανεις. Ναι ξέρω θα πεις το έκαναν για το καλο της χώρας. Ναι μπορεί να είχε θέμα με τα διακριτικά των αεροπλάνων, αλλα την ύπαρξη του στην κυβέρνηση σε ποίους την απέδιδε ο Παπαδόπουλος? :cheesy:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να κυκλοφορήσεις το βράδυ και φυσικά μπορούσες! δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση...μάλλον κάποιοι μπέρδεψαν την χούντα με τη γερμανική κατοχή και γι αυτό το λες κι εσύ.
Αντίθετη άποψη? χμμμμ....τώρα μπορείς? απλά ήταν διαφορετικά τα πράγματα...τώρα σε αφήνουν θεωρητικά να λες ότι θες, αλλά αν ξεφύγεις...την πάτησες/μεγάλη κουβέντα αυτό.
Όσο για τη σύγκριση, εγώ δεν έθεσα τέτοιο θέμα.
Απλά αντιδρώ όταν αναβιώνουν  το θέμα χούντα και πόσο κακή ήταν κοκ θέλοντας ουσιαστικά να σηκώσουν σκόνη για να καλύψουν τις κλεψιές τους και όλες τις συνέπειες που μόνο εμείς θα υποστούμε και όχι αυτοί!
Έτσι όμως και μου βάλει κάποιος το δίλημμα χούντα ή κλεφταράδες που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι...χμμμμ  δεν ξέρω...εσύ τι θα έλεγες?

Αυτό για την κυκλοφορία μπορεί να έκανα και λάθος, αλλα πως μου είχε μείνει πως τους έλεγαν δεν τους άφηναν βραδινές ώρες. Ναι για την κατοχή το γνώριζα.
Αντίθετη άποψη εννοώ την καθημερινή που έχουμε όλοι μας στις καφετεριες στον δρόμο, μεταξύ μας, με αγνωστους. Παλιά επιτρέπονταν αυτό? Κάλλιστα και να μην είχες πει τίποτα εάν κάποιος έλεγε ψέμματα ότι ο τάδε είπε αυτό και αυτό δεν είχες μετά προβλήματα?
Σαφώς και να πας κόντρα στο οποιο σύστημα είναι ακατόρθωτο. Στην χούντα δεν επιτρέπονταν ούτε κιχ να πεις.

Στο δίλημμα που δίνεις δεν μπορώ να το απαντήσω, γιατί και στην χούντα είχαμε κλεφταράδες και τώρα έχουμε, η ζωή μου και οι ζωές μας πως θα γίνει καλύτερη είναι το πρόβλημα. Υπάρχουν άνθρωποι που στο σήμερα δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης, εάν είχαμε όλοι μας μια καλή δουλειά θα προτιμούσα αυτή την εποχή, για την άλλη ακόμα και αν είχα μια καλή δουλειά δεν ξέρω αν θα άντεχα να ζω με τους δικούς τους νομους. Και λέω εάν γιατί εκείνες τις δεκαετίες και τις προηγούμενες μαζί  (αφού είπαμε οικονοιμα ήμασταν στα πάνω μας) είχαμε πολλούς μετανάστες που έφευγαν για το εξωτερικό, εαν ήταν τόσο καλά τα πράγματα γιατί έφευγαν?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ξαναλέω. Η οικονομία που παρέδωσε η χούντα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια μ αυτή που παρέλαβε. Γεμάτα ταμεία παρέλαβε, γεμάτα παρέδωσε (αν θες να το πάμε έτσι). Μόνο που παρέλαβε σχεδόν 0 πληθωρισμό και παρέδωσε πληθωρισμό στο 16%. Επίσης Αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει πως ήταν τοο στράτευμα όταν ξέσπασε η κρίση στη Κύπρο θα σου πει πως ήταν τα μαύρα του τα χάλια. Σχεδον διαλειμένο. Πήγε ο Ιωαννίδης να κάνει τσαμπουκα στη Κύπρο και να ρίξει τον Μακάριο χωρίς να αναλογιστεί τις αντιδράσεις. Όταν είσαι στο σπίτι σου και τα κάνεις πουτάνα δε μπορεί ν έρθει ο γείτονας σου και να σε πετάξει έξω και να βάλει άλλον. ΕΙΔΙΚΑ όταν ξέρει πως έτσι και ο παραδίπλα γείτονας αφορμή ψάχνει για να πάρει το σαλόνι.
Επίσης μ ένα στράτευμα στα μαύρα του τα χάλια τι ακριβώς ήθελες να κάνει ο Καραμανλής; Πόλεμο; Με τι; Το μόνο που σχετικά ήταν σε καλή κατάσταση ήταν το ναυτικό και οι επίλεκτες δυνάμεις. Όλα τ άλλα ήταν σκάτα. Και τ η κύπρος είναι μακρια είχε να κάνει ότι η Κύπρος γεωγραφικά είναι πιο κοντά στη Τουρκία. Για να στείλει 100 άνδρες η Ελλάδα ήθελε 1 μέρα ενώ η Τουρκία 1 ώρα.
Μιλάτε για ανεργεία και σας λέω ότι παρέλαβε ανεργία στο 5% και παρέδωσε στο 2%. Αλλά 5 χρόνια μετά η δημοκρατία τη κατέβασε στο 1.5%. Αυτό που θέλω να πω ήταν ότι ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ τη χούντα η δυναμική της Ελληνικής οικονομίας ήταν τέτοια που η ανεργία θ έπεφτε. Και φυσικά η δυναμική της Ελληνικής οικονομιας είχε να κάνει με τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δυναμική.
Και ξαναλέω. Δεν ήταν μαύρα και αραχνα προ χούντας (όπως κάποιοι θέλουν ν πιστεύουν και να λένε) και ήρθε η χούντα και είδαμε το φως τ αληθινό.
Τι γινόταν στη προ χούντας εποχη ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;

EΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
κορυφαια στιγμη του καραμανλη ηταν η προδοσια της Κυπρου ας ανοιξει ο φακελος αν τολματε δημοκρατες του κωλου.
Η δραματική αυτή άνοδος των τιμών (από 3 δολάρια το βαρέλι το 1973 σε 20 δολάρια το Μάρτιο του 1974)
Η πρώτη πετρελαϊκή κρίση, όπως συνηθίζεται να ονομάζεται, οδήγησε σε τρομακτική άνοδο του πληθωρισμού και τη διεθνή οικονομία σε μακροχρόνια ύφεση. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, το 1973 ο ετήσιος πληθωρισμός ”έτρεχε” με ρυθμό της τάξης του 6,2%, ενώ το 1974 με 11,1%. Για τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 11,7% και 24,5%! Αντε να ξεστραυωθεις
η οικονομιακαι η κοινωνια το 60-66 αριστη καθε δευτερη βδομαδα εκλογες στην βουλη της πουτανας το καγκελο
στους δρομους ολοι απεργιες καθε 2η μερα και ενας λαος στο μηδεν
Λεβεντη με πορδες δεν βαφονται αυγα .
η εε απλως σας παιρνει αυτα που ειχατε το 1967-72 και σας δινει αυτα που κερδισατε με την δημοκρατια του κωλου μια μαντρα @@

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απαγορευση κυκλοφοριας μας εχουν επιβαλει οι μεταναστες που ανεχεται η δημοκρατια στην χωρα σε πολλα μερη και οχι μονο νυκτερινες ωρες.
μακαρι να βγει ενας παπαδοπουλος για να ξαναποκτησουμε το δικαιωμα της ελευθερης κυκλοφοριας σε ολη την χωρα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ  ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τώρα διάβασα περί πρέζας. Γενίκευση ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ναρκωτικά στην Ελλάδα υπήρχαν από την αρχαιότητα. Όσο για τη πρέζα; Πρεζάκιδες υπήρχας και το 30 και μάλιστα παίζει και να πέθαιναν και πιο πολλοί απ ότι σήμερα. Φυσικά κανένας δεν έδινε συμμασία τότε γιατί ήταν κυρίως των χαμηλωτέρων κοινωνικά στρωμμάτων και φυσικά τα ΜΜΕ της εποχής δεν το διαλαλούσαν όπως σήμερα. Φυσικά ΚΑΙ τότε υπήρχαν τα στέκια των πρεζάκιδων στο Πειραιά, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Αλλα στη γενική βλακεία λέμε ότι οι πρεζάκιδες είναι δημιουργημα της δημοκρατίας. Η βλακεία στα καλύτερά της  :headbang: :headbang: :headbang:

ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΓΡΑΦΑ.
Σ'ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΒΙΟΓΡ.ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ"ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΘΕΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΤΑΙ"
1)ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
2)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
3)ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΚΑΖΟΛΑΜΠΑ
4)ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
5)ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΩΜΟΠΟΛΗ
6)ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
7)ΠΑΝΤΟΥ Η ΜΟΜΑ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
8)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
9)ΑΝΕΡΓΙΑ 0.8%
10)ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ 0,3%
11)ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ
ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ"ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 9% ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 5% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

παλαιο κειμενο σημερα τα νουμερα ειναι απλως τραγικα
τα κεφαλαια ειναι γιατι το κειμενο ειναι copy

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μη γραφεις κεφαλαια ευκαιρια ψαχνουν να σε μπαναρουν

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΓΡΑΦΑ.
Σ'ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΒΙΟΓΡ.ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ"ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΘΕΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΤΑΙ"
1)ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
2)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
3)ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΚΑΖΟΛΑΜΠΑ
4)ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
5)ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΩΜΟΠΟΛΗ
6)ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
7)ΠΑΝΤΟΥ Η ΜΟΜΑ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
8)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
9)ΑΝΕΡΓΙΑ 0.8%
10)ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ 0,3%
11)ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ
ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ"ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 9% ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 5% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

παλαιο κειμενο σημερα τα νουμερα ειναι απλως τραγικα
τα κεφαλαια ειναι γιατι το κειμενο ειναι copy

και γιατί κάνεις copy paste ένα ηλίθιο μήνυμα ενός ανώνυμου σε ένα τυχάρπαστο blog; τόσο πολύ σου άρεσε; και που το θυμήθηκες;;;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ  ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

παρομοίως.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και γιατί κάνεις copy paste ένα ηλίθιο μήνυμα ενός ανώνυμου σε ένα τυχάρπαστο blog; τόσο πολύ σου άρεσε; και που το θυμήθηκες;;;
εδώ γράφει για ανεργία στο 0.8% όταν ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία δείχνουν ότι το παρέλαβε στο 5% και τ άφησε στο 2.4% (και μετά από 5 χρόνια αυτό είχε πέσει στο 1.5%. Άκου 0.8% ούτε η Γερμανία δεν εχει σήμερα τέτοιο ποσοστό ή η Ιαπωνία της δεκαετίας του 80 και 90)
και πλυθορισμό 0.3%. Βέβαια αυτό είναι το ποσοστό που ΠΑΡΕΛΑΒΕ ενώ το 73 είχε πάει στο 15.5%, τι να λέμε τώρα.
Το γήπεδο σε κάθε χωριό είναι ο πατέρας του "ΑΕΙ και ΤΕΙ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος". Α! Όσο για το ναυτικό συνάλαγμα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό ερχόταν στην Ελλάδα εξολοκλήρου από την εποχή των Λίμπερτις

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πολυ το συζητατε.
ποτε ειχατε παραπονα απο τους δημοσιους υπαλληλους το 1970 ή το 1985?
ποτε αισθανοσασταν ασφαλεις να περπατησετε βραδυ στο σκοτεινο παρκο το 1970 ή το 2000?
ελυθερια τοτε δεν ειχε το 5% των κομμουνιστων και ο παπαδοπουλος κυβερνουσε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΙΜΗΤΗ
σημερα ελευθερια δεν εχουμε το 90% των Ελληνων που δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε οπου γουσταρουμε βραδυ και ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙς ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πολυ το συζητατε.
ποτε αισθανοσασταν ασφαλεις να περπατησετε βραδυ στο σκοτεινο παρκο το 1970 ή το 2000?
ελυθερια τοτε δεν ειχε το 5% των κομμουνιστων και ο παπαδοπουλος κυβερνουσε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΙΜΗΤΗ
σημερα ελευθερια δεν εχουμε το 90% των Ελληνων που δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε οπου γουσταρουμε βραδυ και ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙς ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

να υποθέσω εσύ όχι μόνο είχες γεννηθεί το 1970 αλλά είχες και την ηλικία να κρίνεις όσα περιγράφεις, σωστά;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πολυ το συζητατε.
1ον Και το 70 και το 85 και το 05. Και ο λόγος είναι πως και το 70 βολεύτηκαν "δικά τους παιδά" που επειδή ήταν πίσω από έναν γκισε νόμιζαν πως είχαν πιάσει τον παπά από τ αρχίδια
2ον Αν περπαατούσαν 5 άτομα 3 μετά τα μεσάνυχτα στη Μεσογείων και τους έβλεπαν αστυνομικοί θα περνούσαν τη νύχτα στο κρατητήριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom