Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ότι μα ότι να ναι.. Τον σκότωσαν λέει επειδή ενοχλούσαν τα τραγούδια του. Τι άλλο να πεί κανείς?

Η ανθρώπινη ζωή είναι το μέγιστο.. Όπως θα λυπηθώ για τον οποινδήποτε φύσσα θα λυπηθώ και για τους 2 χρυσαυγίτες. Γιαυτους να μαντέψω πως χάρηκες για να μην το αναφέρεις καν?

παντα λυπαμε για το θανατο οποιουδηποτε ανθρωπου ανεξαρτητος θρησκειας και πιστευω ειδικα οταν προκειτε για δολοφονια απο οποιον πολιτικο χωρα και να προερχετε
για την ακριβεια μονο τους παιδεραστες δεν λυπαμε

εσυ στη φωτο του προφιλ σου εχεις εναν ανθρωπο που βασανιζε συναθρωπους του και υπευθυνο για την δολοφονια παιδιων και αλλων στο πολυτεχνειο ομως καθως εδινε εντολες

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
παντα λυπαμε για το θανατο οποιουδηποτε ανθρωπου ανεξαρτητος θρησκειας και πιστευω ειδικα οταν προκειτε για δολοφονια απο οποιον πολιτικο χωρα και να προερχετε
για την ακριβεια μονο τους παιδεραστες δεν λυπαμε

εσυ στη φωτο του προφιλ σου εχεις εναν ανθρωπο που βασανιζε συναθρωπους του και υπευθυνο για την δολοφονια παιδιων και αλλων στο πολυτεχνειο ομως καθως εδινε εντολες

Ενημερώσου φίλε μου.. Δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Ποτέ δε δώθηκαν ονόματα. Όταν δώθηκαν μετά από καιρό απλά αναγραφόντουσαν με τα μικρά τους. Γιώργος Γιάννης μητσος κλπ..

Γίνανε έρευνες και ποτέ δε βρέθηκε ένας συγγενής να μιλήσει για τα θύματα..

Εδώ βάλανε σε εφημερίδες σου λέω φωτογραφία μοντέλου από το εξωτερικό που μετά αποκαλύφθηκε ότι ήταν στημμένο. Και όταν προσπάθησαν να βορύν αυτόν που την έψαχνε και την είχε δηλώσει ως αγνοούμενη ή δολοφονημένη δεν τον βρήκανε μετά. Ξύπνα και μη πιπιλάς τα ψέμματα αριστερών.. Έλεος διαβάστε λίγο ιστορία.. μιλήστε με ανθρώπους που ήταν εκεί μέσα.. Αντικειμενικούς όσο μπορείτε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τυχαίνει να γνωρίζω δυο μπαρμπάδες που ήταν φαντάροι επί χούντας, κλοτσομπούνι και "ταξιδάκια" για πολιτικούς λόγους έπευτε αβέρτα, αλλά φόνο δεν είδε κανείς...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η αριστερά έβγαλε 300 εφημερίδες, 500 εκπομπες και πιπίλαγαν ότι μαλακία τους ερχόταν...

Γιαυτό και ο κοσμάκης που δεν το έζησε από μέσα μασάει και καταπίνει αυτό που ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαφθορά στην χούντα? Όχι παιδί μ! Ρουσφέτια στην Χούντα? Τι λες τώρα! Εκείνοι έφεραν πρώτοι των νομο περί ευθύνης υπουργών? Ποιος τα λέει αυτά αποκλείεται! Μάζευαν τα λεφτά του κοσμάκη για δήθεν έργα? Ψέμματα! Μονο 1 ακίνητο 140τμ είχε ο Παπαδόπουλος? Και στην βίλα στο Λαγονήσι ποιος κοιμόταν? A ναι κάποιος που του έμοιαζε. Ήταν η χούντα ένα ανελέητο πάρτυ διαφθοράς όπου όλοι τρώγανε με χρυσά κουταλια και μοίραζαν δεξιά και αριστερά έργα με βολεψιες στους συγγενείς? Σε παρακαλώ πολύ ποιοι συκοφάντες τα λένε αυτά? Αυτά και αλλα πολλά σκάνδαλα για τους καλους μας "πατριώτες" που τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Αμερικανους! Μέχρι και βασικοί χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας του Nixon ήταν οι φλου ακρο-δεξιοί.

Μονο ένα πράγμα τους αναγνωρίζω, κυβέρνησαν για ποσο 7 χρονια? Δεν είχαν αρκετό χρόνο για να φάνε όσα έφαγαν οι άλλοι μετά το 74... οι "δημοκρατικοί"!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενημερώσου φίλε μου.. Δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Ποτέ δε δώθηκαν ονόματα. Όταν δώθηκαν μετά από καιρό απλά αναγραφόντουσαν με τα μικρά τους. Γιώργος Γιάννης μητσος κλπ..

Γίνανε έρευνες και ποτέ δε βρέθηκε ένας συγγενής να μιλήσει για τα θύματα..

Εδώ βάλανε σε εφημερίδες σου λέω φωτογραφία μοντέλου από το εξωτερικό που μετά αποκαλύφθηκε ότι ήταν στημμένο. Και όταν προσπάθησαν να βορύν αυτόν που την έψαχνε και την είχε δηλώσει ως αγνοούμενη ή δολοφονημένη δεν τον βρήκανε μετά. Ξύπνα και μη πιπιλάς τα ψέμματα αριστερών.. Έλεος διαβάστε λίγο ιστορία.. μιλήστε με ανθρώπους που ήταν εκεί μέσα.. Αντικειμενικούς όσο μπορείτε.

επειδη μαλλον εισαι υποστηρικτης της χουντας και κατ επεκταση του ναζιστικου εθνικιστηκου κομματος χρηση αυγη αρνουμε να συνδιαλαγω μαζι σου καλη συνεχεια
απλα εκανα μια παρεμβαση μιας και σημερα ειναι μια μερα εναντια στο φασισνο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή κάποιος είπε να απαντήσω όπως θέλει αυτός και όχι με τη γλώσσα του δημοτικού...

Καταρχάς διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμα βλέπω ότι δε γνωρίζετε τα συμβάντα με τις χρονικές στιγμές που έλαβαν μέρος.

Διώξε τον Βενιζέλο. Μπορείς? Όχι βέβαια γιατί παρόλο που δε βγήκε από ψήφους στον επέβαλαν !

Πολύνεκρες επιθέσεις? Πολλές ταινίες βλέπεις. Την ημέρα του Πολυτεχνείου υπήρξαν νεκροί ??? Λόγω του τανκ???

Την ιστορία με την κοπέλα στο σαμπουάν τη ξέρεις? Ονοματεπώνυμα και όχι μόνο ονόματα νεκρών ξέρεις?

Συγγενείς ανθρώπων που χάθηκαν ξέρεις?

Ο άντρας που έβγαινε τότε στους δημοσιογράφους και έλεγε ότι ψάχνει το πτώμα της κοπέλας του την ξέρεις την ιστορία? ΠΟυ δημοσιοποίησαν και φωτογραφία της ότι αναζητήται η τάδε και μετά από έρευνες, το πρόσωπο της κοπέλας που δώσανε στις εφημερίδες αποδείχθηκε ότι είναι μοντέλο από τη Σουηδία και το πρόσωπό της ήταν σε ετικέτα σαμπουάν και ότι μετά ο άντρας της ως δια μαγείας τα ξέρεις?

Το μακελειό φίλε μου δεν έγινε τη μέρα του Πολυτεχνείου. Η μάχη η μεγάλη έγινε την επομένη. Εκείνες τις μέρες ούτε ο Παττακός και ούτε ο Παπαδόπουλος κυβερνούσαν τη χώρα αλλά ο Ιωαννίδης.

Και μια και εγώ απάντησα  για πες μου και εσύ κάτι..
Όταν ο Παπαδόπουλος βγήκε και είπε ότι θα φτιάξουν κόμμα και θα γίνουν εκλογές, και όχι με αυτόν προωθυπουργό αλλά με τον Μαρκεζίνη, αφού λοιπόν ήταν τόσο σκάρτος και αντιπαθής, γιατί όλοι οι σημερινοί πασόκοι δεν τον άφησαν να κάνει εκλογές και να φάει τα μούτρα του???
Γιατί λίγες μέρες πρίν τις εκλογές τον ρίξανε και στήσανε το Πολυτεχνείο???

Για τη γυναίκα του Ιωαννίδη ξέρεις? Ποιοι τα κάνανε όλα αυτά ξέρεις?

Τα χρήματα απου δώσανε στον Αντρέα οι Αμερικάνοι και τη σύμβαση για να ιδρύσει το πασοκ τα ξέρεις?

Οι όροι αμερικάνων και παπανδρέου ήταν ότι μπορεί να διαφωνεί ΛΕΚΤΙΚΑ μαζί τους αλλα πράτοντας τα θελήματά τους.

Αν λοιπόν συνεχίζει και σαρέσει αυτή η δημοκρατία, η φεσωμένη δημοκρατία επί ετων όπου δανειζόταν ο αντρέας για να πληρώνεις χαράτσια σήμερα τότε θα πρέπει να είσαι χαζός.

Θα πρέπει να είσαι χαζός για να πιστεύεις ότι ο κόσμος υπέφερε τότε. Ρώτα μη πολιτικοποιημένους να σου πούνε αν υπέφεραν.

Μόνο ο θορωράκης και αριστεροί γκρίνιαζαν. Τους είδα τους αριστερούς του πολυτεχνείου. Την είδα τη δαμανάκη σου.

Και έτσί για το γαμώτο.. μέσα σε 3 χρόνια η Ελλάδα πήρε βραβείο νόμπελ όσον αφορά την οικονομία της.. Και τώρα παίρνεις νόμπελ αλλά στο βάζουν από πίσω. και σε σένα και σε μένα.

Ο παπαδόπουλος πέθανε και σαν ακίνητη περιουσία έχει ένα σπίτι 140 τετραγωνικά στην πάρνηθα.

Θες να μετρήσουμε τα ακίνητα όοοοολων? Μέχρι και τα γιουσουφάκια ο Κοσκωτάς έφαγε.

Ελπίζω να μη θεωρείς την απάντησή μου ως απάντηση δημοτικού.... ξέρω ότι διαφωνείς... αλλά η διαφωνία είναι στα πλαίσια του διαλόγου

Στα γεγονοτα του Πολυτεχνειου χυθηκε αιμα. Μεσα, εξω στον περιβολο, στις 15, στις 18  ειναι αδιαφορο. Χυθηκε αιμα. Τελος.
Τωρα για τα σαμπουαν κτλ δεν τα εχω μελετησει αλλα καθε σημαινον ιστορικο γεγονος εκτος απο την ιστορια κουβαλαει και τη μυθολογια του.
Εγω αυτο που κραταω απο το Πολυτεχνειο ειναι οτι ενα δικτατορικο καθεστως χρησιμοποιησε βαριες στρατιωτικες μοναδες για να καταστειλει εξεγερση πολιτων και χυθηκε αιμα._

Περα απο τους βασανισμους που ειναι προσβολη για καθε πολιτισμενο ανθρωπο, το οτι οι φιλησυχοι δεν ειχαν να φοβηθουν τιποτα να το πειτε σε συγγενεις μου που δεν μπορουσαν να βγαλουν αδεια για μαγαζι και αδεια οδηγησης επι χουντας επειδη ειχαν θειο ΕΛΑΣιτη.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Διαφθορά στην χούντα? Όχι παιδί μ! Ρουσφέτια στην Χούντα? Τι λες τώρα! Εκείνοι έφεραν πρώτοι των νομο περί ευθύνης υπουργών? Ποιος τα λέει αυτά αποκλείεται! Μάζευαν τα λεφτά του κοσμάκη για δήθεν έργα? Ψέμματα! Μονο 1 ακίνητο 140τμ είχε ο Παπαδόπουλος? Και στην βίλα στο Λαγονήσι ποιος κοιμόταν? A ναι κάποιος που του έμοιαζε. Ήταν η χούντα ένα ανελέητο πάρτυ διαφθοράς όπου όλοι τρώγανε με χρυσά κουταλια και μοίραζαν δεξιά και αριστερά έργα με βολεψιες στους συγγενείς? Σε παρακαλώ πολύ ποιοι συκοφάντες τα λένε αυτά? Αυτά και αλλα πολλά σκάνδαλα για τους καλους μας "πατριώτες" που τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Αμερικανους! Μέχρι και βασικοί χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας του Nixon ήταν οι φλου ακρο-δεξιοί.

Μονο ένα πράγμα τους αναγνωρίζω, κυβέρνησαν για ποσο 7 χρονια? Δεν είχαν αρκετό χρόνο για να φάνε όσα έφαγαν οι άλλοι μετά το 74... οι "δημοκρατικοί"!

Ε ρε φίλε όταν λες για τη βίλα στο Λαγονήσι δεν υπάρχει λόγος καν να συζητάμε...

Το ξαναείπα.. ενημερωθείτε..

Η βίλα στο Λαγωνήσι ήταν του Ωνάση. Του την παρείχε για να μένει.. Πως είναι τώρα το μέγαρο μαξίμου. Αυτό δε σε ενοχλεί. Σε ενοχλεί η βίλα του Ωνάση που δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο του Παπαδόπουλου.. Πραγματικά δεν έχει νόημα..

Κουτόχορτο και πάι κουτόχορτο.

Και μετά αναρωτιέστε όλοι πως φτάσαμε ως εδώ και ότι φταίνε οι πολιτικοί. Εσείς φταίτε ρε που τους ψηφίσατε. Έξυπνος λαός οι Έλληνες.

Λέτε για αμερικάνους. Ναι ο Ιωαννίδης λειτουργούσε με Ευραίους και αμερικάνους. Ο παπαδόπουλος δεν έχει σχεση. Ο παττακός και η ιστορία το λέει ότι μετά επί Κύπρου και όλα τα συναφή δε διοικούσαν οι ίδιοι. Ναι την Κύπρο την γάμησε ένας χουντικός. Ο ιωαννίδης. Αλλά με διαφορετικά πιστεύω από τους υπόλοιπους. Να λέμε αλήθειες και όχι μαλακίες.

Καληνύχτα παίδες..

Α και κάτι ακόμα.. όποιος είναι χουντικός.. δε σημαίνει πως είναι και ΧΑ. Ορισμένες αντιλήψεις περί πατρίδος υπάρχουν. Αλλά πολλά άλλα είναι αντίθετα. Την καληνύχτα μου.. :)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ε ρε φίλε όταν λες για τη βίλα στο Λαγονήσι δεν υπάρχει λόγος καν να συζητάμε...

Η βίλα στο Λαγωνήσι ήταν του Ωνάση. Του την παρείχε για να μένει.. Πως είναι τώρα το μέγαρο μαξίμου. Αυτό δε σε ενοχλεί. Σε ενοχλεί η βίλα του Ωνάση που δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο του Παπαδόπουλου.. Πραγματικά δεν έχει νόημα..

Και μετά αναρωτιέστε όλοι πως φτάσαμε ως εδώ και ότι φταίνε οι πολιτικοί. Εσείς φταίτε ρε που τους ψηφίσατε. Έξυπνος λαός οι Έλληνες.

Λέτε για αμερικάνους. Ναι ο Ιωαννίδης λειτουργούσε με Ευραίους και αμερικάνους. Ο παπαδόπουλος δεν έχει σχεση. Ο παττακός και η ιστορία το λέει ότι μετά επί Κύπρου και όλα τα συναφή δε διοικούσαν οι ίδιοι. Ναι την Κύπρο την γάμησε ένας χουντικός. Ο ιωαννίδης. Αλλά με διαφορετικά πιστεύω από τους υπόλοιπους. Να λέμε αλήθειες και όχι μαλακίες.

Καληνύχτα παίδες..

Α και κάτι ακόμα.. όποιος είναι χουντικός.. δε σημαίνει πως είναι και ΧΑ. Ορισμένες αντιλήψεις περί πατρίδος υπάρχουν. Αλλά πολλά άλλα είναι αντίθετα. Την καληνύχτα μου.. :)

Μαν καθε δικτατορικο καθεστως, απο τον Μαρκος μεχρι τον Μποκασα και απο τον Σαλαζαρ μεχρι τον Σομοζα, ηταν ΟΛΑ βουτηγμενα στη διαφθορα, την κακοδιαχειρηση και τις παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων. Μας λες τωρα  σοβαρα οτι οι Απριλιανοι ηταν η παγκοσμια και μοναδικη εξαιρεση σε ολα αυτα;

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Καληνύχτα παίδες..

Για να στάθηκες μονο στην βίλα και να έκανες γαργάρα την διαφθορά κάτι σημαίνει. :cheesy:
Ναι αλλα δεν μας λες γιατί ο Ωνάσης του παραχώρησε την βίλα! Λες να τον συμπάθησε και του λέει έλα μείνε στο φτωχικό μου κοτζάμ πρωθυπουργός μην έχεις το αχούρι των 140τμ.  Η μήπως γιατί είχε ευνοική μεταχείριση από τον Παπαδόπουλο ε? Λέω εγώ τώρα...πήγαινε το ρουσφέτι σύννεφο.
Αν μπορείς σύγκρινε το με το μέγαρο μαξίμου και άσε τα κουτόχορτα!

A μάλιστα ο Ιωαννίδης δηλαδή τη ήταν? Δεν ήταν χουντικός? Σαν να λέμε δηλαδή επί Σαμαρά κυβέρνηση έφερε ένας υπουργός μια τροπολογία, εκείνη πέρασε, γαμήθηκε ο δίας και φτάει μονο εκείνος! Μην προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις hitman.

χαχα hitman! Μιχαλολιάκος και Παπαδόπουλος υπηρετούσαν κάποτε την ίδια ιδεολογία. Ήταν μαζί στην ίδια ομάδα. ΕΠΕΝ! Αρχηγός ο Παπαδόπουλος, γενικός γραμματέας νεολαίας ο Μιχαλολιάκος. Τώρα εάν άλλαξε ή όχι είναι άλλο θέμα. Πάντως χουντικός ήταν και γούσταρε.

Αλλα τέλος πάντων, για εμενα στην βουλή και οι 300 είναι ίδιοι. Βλέπεις την αντιπολίτευση και τα αλλα κόμματα να σκούζουν, να φωνάζουν στα κανάλια και όταν πάνε στην βουλή για ένα μείζον σκάνδαλο ή θέμα προς ψήφισμα φωνάζουν ΠΑΡΩΝ! Και λες δεν γίνετε έχουν πιει ληγμένα!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαν καθε δικτατορικο καθεστως, απο τον Μαρκος μεχρι τον Μποκασα και απο τον Σαλαζαρ μεχρι τον Σομοζα, ηταν ΟΛΑ βουτηγμενα στη διαφθορα, την κακοδιαχειρηση και τις παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων. Μας λες τωρα  σοβαρα οτι οι Απριλιανοι ηταν η παγκοσμια και μοναδικη εξαιρεση σε ολα αυτα;

Μα φτιάξανε δρόμους ρε φιλε! Για αυτό οι δημοκράτες φτιάξανε γέφυρες και μετρό, τους πρόλαβαν οι άλλοι.  :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι κουτόχορτο τρώτε ρε εδερφέ!
30 χρόνια τώρα συνεχίζετε και το μασάτε!!!
ρε πουλήσανε τη χώρα αλλά συνεχίζουν να σας παραμυθιάζουν για την κακή χούντα!!!
και θέλοντας να καλύψουν τις κλεψιές δισεκατομμυρίων συνεχίζουν να σας ταίζουν το παραμύθι..."μα και επί χούντας ρουσφέτια γινόταν"!!!!

Ξυπνάτε ρεεεεεε!
ούτε χρέη είχε η Ελλάδα επί χούντας, ούτε νεκρούς στο πολυτεχνείο!
είδατε ποτέ κανέναν να βγει στην τουβου και να πει
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ/ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ/ κοκ  το τανκ!!!
βγήκε???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δείτε αυτό γιατί μου φαίνεται τα ξεχάσατε όλα!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να στάθηκες μονο στην βίλα και να έκανες γαργάρα την διαφθορά κάτι σημαίνει. :cheesy:
Ναι αλλα δεν μας λες γιατί ο Ωνάσης του παραχώρησε την βίλα! Λες να τον συμπάθησε και του λέει έλα μείνε στο φτωχικό μου κοτζάμ πρωθυπουργός μην έχεις το αχούρι των 140τμ.  Η μήπως γιατί είχε ευνοική μεταχείριση από τον Παπαδόπουλο ε? Λέω εγώ τώρα...πήγαινε το ρουσφέτι σύννεφο.
Αν μπορείς σύγκρινε το με το μέγαρο μαξίμου και άσε τα κουτόχορτα!

A μάλιστα ο Ιωαννίδης δηλαδή τη ήταν? Δεν ήταν χουντικός? Σαν να λέμε δηλαδή επί Σαμαρά κυβέρνηση έφερε ένας υπουργός μια τροπολογία, εκείνη πέρασε, γαμήθηκε ο δίας και φτάει μονο εκείνος! Μην προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις hitman.

χαχα hitman! Μιχαλολιάκος και Παπαδόπουλος υπηρετούσαν κάποτε την ίδια ιδεολογία. Ήταν μαζί στην ίδια ομάδα. ΕΠΕΝ! Αρχηγός ο Παπαδόπουλος, γενικός γραμματέας νεολαίας ο Μιχαλολιάκος. Τώρα εάν άλλαξε ή όχι είναι άλλο θέμα. Πάντως χουντικός ήταν και γούσταρε.

Αλλα τέλος πάντων, για εμενα στην βουλή και οι 300 είναι ίδιοι. Βλέπεις την αντιπολίτευση και τα αλλα κόμματα να σκούζουν, να φωνάζουν στα κανάλια και όταν πάνε στην βουλή για ένα μείζον σκάνδαλο ή θέμα προς ψήφισμα φωνάζουν ΠΑΡΩΝ! Και λες δεν γίνετε έχουν πιει ληγμένα!
Ή βίλα στο λαγονήσι είχε δωθεί στον Παπαδόπουλο από τον Ωνάση για ν έχει καλύτερη μεταχείρηση και ν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Και δεν ήταν μόνο η βίλα. Πχ επί χούντας ξεκίνησε η διαδικασία για το 3ο δυιλιστήριο. Ο Ωνάσης το ήθελε σα τρελλός. Εκείνη τη περίοδο το λοιπόν υποσχέθηκε στον Παπαδόπουλο τρελλέ φράγκα γι αυτόν και την γυναίκα του (ή ερωμένη του, δε θυμάμαι πότε πέρασε το νόμο που ίσχυσε για 2-3 μέρες απλά για να τη παντρευτεί). Μάλιστα στ προκαταβολή παρέδωσε στη βίλα μια βαλίτσα με 5εκ δολλάρια. Και έτσι το πήρε ο Ωνάσης. Αλλά λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ο γιος του δολοφονήθηκε ( ο Ωνάσης έλεγε πως ήταν Αμερικάνοι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήταν αντίπαλοι του που ήθελαν το 3ο δυιλιστήριο) μετά ο Ωνάσης κατέρρευσε σε θέμα υγείας και τελικα δεν ασχολήθηκε καν
Αλλά δεν είναι μόνο η βίλα. Επί 7ετίας έργα μακέττα είδαν ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όπως πχ η εκκλησία (ή νέα Μητρόπολη θα σε γελάσω και βαριέμαι να ψάχνω) που χωρίς να πέσει ούτε μία φτυαριά κόστισε γύρω στα 500εκ δραχμές (ή κάτι τέτοιο). Για να μη πούμε για τον Πάππας κτλπ κτλπ.
Φυσικά και η Χ.Α έχει τις ρίζες της στη χούντα. Η ΦΥΣΙΚΗ συνέχεια της Χούντας είναι η ΕΠΕΝ (που την ίδρυσε ΜΕΣΑ από τη φυλακή ο Παπαδόπουλος). Ο Μιχαλολιάκος ήταν ΜΕΛΟΣ της ΕΠΕΝ. Όπως μέλος και πρόεδρος της νεολαίας ήταν και ο Βορίδης όπως και κανένας δυο ακόμα που αυτλη τη στιγμή είναι στους κόλπους της Ν.Δ όμως. Να τα λέμε ΟΛΑ. Τόσο ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος της Χ.Α το λοιπόν ΟΣΟ και ένας από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του πρώτου κόμματος ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ. Και ενώ τους μεν προσπαθούμε (με λάθος τρόπο) να τους εξαφανίσουμε τους δε τους χαϊδεύουμε. Στο τέλος όμως ΚΑΙ ο Βορίδης, όταν του δωθεί η ευκαιρία θα θυμήθει το παρελθόν του που ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχει ξεχάσει ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι κουτόχορτο τρώτε ρε εδερφέ!
30 χρόνια τώρα συνεχίζετε και το μασάτε!!!
ρε πουλήσανε τη χώρα αλλά συνεχίζουν να σας παραμυθιάζουν για την κακή χούντα!!!
και θέλοντας να καλύψουν τις κλεψιές δισεκατομμυρίων συνεχίζουν να σας ταίζουν το παραμύθι..."μα και επί χούντας ρουσφέτια γινόταν"!!!!

Ξυπνάτε ρεεεεεε!
ούτε χρέη είχε η Ελλάδα επί χούντας, ούτε νεκρούς στο πολυτεχνείο!
είδατε ποτέ κανέναν να βγει στην τουβου και να πει
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ/ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ/ κοκ  το τανκ!!!
βγήκε???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δείτε αυτό γιατί μου φαίνεται τα ξεχάσατε όλα!!!
Ξέρεις ότι υπάρχει σχετική έρευνα από εισαγγελέα.
Επίσης ξέρεις όταν λέμε "οι νεκροί των γεγονότων του πολυτεχνείου" ΔΕΝ εννοούμε νεκρούς του πολυτεχνείου αλλά νεκρούς που έπεσαν από σφαίρες τις ημέρες του Πολυτεχνειου. Όπως πχ στους νεκρούς του Ελληνο-ιταλικού πολέμου συγκαταλέγονται ΚΑΙ οι πολίτες που σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της Αθήνας και του Πειραιά από εχθρικά αεροπλάνα.
Επίσης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ρουσφέτια έγιναν και μάλιστα πολλά επί χούντας. Δεν είναι δικαιολογία για τα σημερινά ρουσφέτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και καθαρά χέρια όπως τη παρουσιάζουν.
Όσο για το χρέος, για ξαναψάξτο. Γιατί δε γίνεται η Ελλάδα ν έχει ένα σκασμό χρέος στις 20 Απριλίου του 67 και στις 20 Απριλίου του 70 να έχει μηδενικό χρέος. (τυχαίες ημερομηνίες)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις ότι υπάρχει σχετική έρευνα από εισαγγελέα.
Επίσης ξέρεις όταν λέμε "οι νεκροί των γεγονότων του πολυτεχνείου" ΔΕΝ εννοούμε νεκρούς του πολυτεχνείου αλλά νεκρούς που έπεσαν από σφαίρες τις ημέρες του Πολυτεχνειου. Όπως πχ στους νεκρούς του Ελληνο-ιταλικού πολέμου συγκαταλέγονται ΚΑΙ οι πολίτες που σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της Αθήνας και του Πειραιά από εχθρικά αεροπλάνα.
Επίσης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ρουσφέτια έγιναν και μάλιστα πολλά επί χούντας. Δεν είναι δικαιολογία για τα σημερινά ρουσφέτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και καθαρά χέρια όπως τη παρουσιάζουν.
Όσο για το χρέος, για ξαναψάξτο. Γιατί δε γίνεται η Ελλάδα ν έχει ένα σκασμό χρέος στις 20 Απριλίου του 67 και στις 20 Απριλίου του 70 να έχει μηδενικό χρέος. (τυχαίες ημερομηνίες)
βρε 40 χρόνια έχει βγει ποτέ κανείς στην τουβου να πει για το παιδί του, μπαμπά του, αδερφό του που σκοτώθηκε εκείνες τις μέρες????
για ξανασκέψου το

ο Φύσσας σκοτώθηκε και είδαμε κ τον μπαμπά του, κ τη μαμά του κ το θείο του, τους φίλους του κοκ
εγω δεν εχω δει κανεναν συγγενή θύματος της εποχης εκεινης!!!

ξανασκέψου το και μετά πες μου για άλλοθι και ποιους εξυπηρετεί η αναβίωση της ιστορίας! ;)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τί είναι αυτό στήν wiki τότε; :think:

"Η πρώτη λίστα με τους καταγεγραμμένους νεκρούς της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπως δόθηκε σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο υφυπουργός της Χούντας Σπύρος Ζουρνατζής στις 19 Νοεμβρίου 1973, από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Δημήτρη Καψάσκη. Αναφέρονται τα ονόματα των νεκρών που είχαν νεκροτομηθεί ως το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973."

20_November_1973.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρε 40 χρόνια έχει βγει ποτέ κανείς στην τουβου να πει για το παιδί του, μπαμπά του, αδερφό του που σκοτώθηκε εκείνες τις μέρες????
για ξανασκέψου το

ο Φύσσας σκοτώθηκε και είδαμε κ τον μπαμπά του, κ τη μαμά του κ το θείο του, τους φίλους του κοκ
εγω δεν εχω δει κανεναν συγγενή θύματος της εποχης εκεινης!!!

ξανασκέψου το και μετά πες μου για άλλοθι και ποιους εξυπηρετεί η αναβίωση της ιστορίας! ;)
Επειδή το λοιπόν δε βγήκαν στη Τβ σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και νεκροί. Μάλιστα. Δηλαδή για ν είναι κάποιος νεκρός θα πρέπει να βγει ένας δικός στου στη τηλεόραση και να αρχίσει να λέει. Άμα δε γουστάρει (για τον δικό του λόγο) τότε δεν υπάρχει νεκρός

Τί είναι αυτό στήν wiki τότε; :think:

"Η πρώτη λίστα με τους καταγεγραμμένους νεκρούς της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπως δόθηκε σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο υφυπουργός της Χούντας Σπύρος Ζουρνατζής στις 19 Νοεμβρίου 1973, από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Δημήτρη Καψάσκη. Αναφέρονται τα ονόματα των νεκρών που είχαν νεκροτομηθεί ως το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973."

20_November_1973.jpg

Λάσπη είναι. Στα γεγονότα του Πολυτεχνείου στην ευρύτερη περιοχή (Εξάρχεια, Πεδίο του Άρεως, Πλατεία Βικτωρίας κτλπ) αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής πετούσαν λουλούδια οι χουντικοί και αν κυκλοφορούσες στον δρόμο σ έκαναν συστάσεις μιλώντας σου με το σεις και με το σας.
Επίσης η Ελλάδα κατάφερε δια μαγείας ν εξαφανίσει το χρέος, δεν υπήρχε ανεργεία (άσε που και πρι χούντας η ανεργεία δεν ήταν και σημαντική) δεν υπήρχαν απεργείες (άσχετα που είχαμε στρατιωτικό καθεστώς και πάλι προ χούντας η απεργεία ήταν παράνομη και όποτε γινόταν έπεφτε το ξύλο της αρκούδας και φακελωνόσουν) και όλα ήταν όμορφα αγγελικά πλασμένα. Α! Και ΦΥΣΙΚΑ στη Μπουμπουλίνας δεν έκαναν φάλλαγες. Ανέκδοτα τους έλεγαν και οι κρατούμενοι φώναζαν να σταματήσουν γιατί δεν άντεχαν άλλο.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
1.Επειδή το λοιπόν δε βγήκαν στη Τβ σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και νεκροί. Μάλιστα. Δηλαδή για ν είναι κάποιος νεκρός θα πρέπει να βγει ένας δικός στου στη τηλεόραση και να αρχίσει να λέει. Άμα δε γουστάρει (για τον δικό του λόγο) τότε δεν υπάρχει νεκρός

2.Και ΦΥΣΙΚΑ στη Μπουμπουλίνας δεν έκαναν φάλλαγες. Ανέκδοτα τους έλεγαν και οι κρατούμενοι φώναζαν να σταματήσουν γιατί δεν άντεχαν άλλο.
1. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν νομί<ω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο!!!!  :uglystupid:

2. έχεις δει θύματα βασανιστηρίων στην τουβου για τα παραπάνω?
εγώ πολλά! με πολλές λεπτομέρειες....συνέχεια! μας πρήξανε 40 χρόνια!!!!

και επανέρχομαι.....για ξύλο που έφαγαν διάφορα μπουμπούκια της εποχής έχουμε δει ζιλιάδες εκπομπές, καταγγελίες, μυθιστορήματα, ταινίες και δε συμμαζεύεται!!!
Για τους δήθεν νεκρούς του πολυτεχνείου το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ???????
ούτε ένας να βγει και να πει μου σκοτώσαν το παιδί μου???
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μόνο μια λίστα που μας δίνουν στο σχολείο κάθε χρόνο με ονόματα?

σιγά μην προσπαθήσω να σας πείσω...συνεχίστε το κουτόχορτο.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
[quote author=hitman7771
[/quote]
Τουλάχιστον ο Παπαδόπουλος είχε τ αρχίδια να μείνει στη φυλακή και να μη ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος ακόμα και παρά τα χρόνια προβλήματά υγείας που είχε πριν πεθάνει.
Ο Πατακός μετά από 15 χρονάκια παρακαλούσε σα ξεσκισμένη πουτάνα με δάκρυα στα μάτια να τον αφήσουν ελεύθερο λόγο προβλήματος υγείας που είχε. Η δημοκρατία που κράζεις το λοιπόν σεβάστηκε τη τελευταία του επιθυμία (ο ίδιος φυσικά όσο ήταν στην εξουσία δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε κάποιον δολοφόνο) και 20 χρόνια τώρα ο γαμημένος δε λέει να ψοφίσει.
Α!  Και από τη στιγμή που ΔΕΝ έχει αποστρατευτεί, αλλά έχει ΕΚΔΙΩΧΤΕΙ από το στράτευμα δε μπορεί να προσφωνείτε ούτε καν σαν "οπλίτης". Ακόμα και στρατάρχη να είχε κάνει τον εαυτό του από τη στιγμή που ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΕ είναι απλά ΠΟΛΙΤΗΣ. Καλό θα είναι ορισμένοι που το παίζουν και γνώστες να γνωρίζουν τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ κανόνες που αφορούν τον στρατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom