Το σημαντικότερο παγκοσμίως γργονός που έγινε την Παρασκευή 21η Απριλίου 1967 είναι το ότι τότε γεννήθηκα εγώ
Παιρνατε και επιδομα τυπε, ε; εχω φιλο που ηταν γεννημενος 21 Απριλιου και τους εδιναν επιδομα.
Το σημαντικότερο παγκοσμίως γργονός που έγινε την Παρασκευή 21η Απριλίου 1967 είναι το ότι τότε γεννήθηκα εγώ
έδιναν λέει αλλά επειδή ο πατέρας μου απολύθηκε ανήμερα με δήλωσε 20 ΑπριλίουΠαιρνατε και επιδομα τυπε, ε; εχω φιλο που ηταν γενημμενος 21 Απριλιου και τους εδιναν επιδομα.
Κατ' αρχας ο "στρατηγος" Παττακος ειναι εδω και δεκαετιες καθαιρεμενος και καταδικασμενος σε θανατο επι εσχατη προδοσια, οποτε η προσφωνηση ακυρη. Και οσο για την τιμιοτητα και τις κλεψιες ας μας πει με ποιες "διαφανεστατες" διαδικασιες πηρε ο κουνιαδος του εργολαβια τοσα τα εργα του Δημου Αθηναιων επι επτατετιας. Ας μας πει επισης ο τιμιος εσχατογερος γιατι διεταξε να διατεθουν το συντομοτερο στην κυκλοφορια τα γνωστα κρεατα Μπαλοπουλου.
Ζήσε τότε με τη δημοκρατία του Τζοχατζόπουλου εσύ... Αυτοί του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο τιμιοι ε?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.
Σταχυολογω μονο 3 πραγματα, δεν αξιζει να μπει κανεις στην ουσια.
1) Επανασταση;;;;
2) Στρατηγος ο πατακος;;;;;
3) ΔΕΝ υπηρξαν βασανισμοι επι χουντας;;;;;;;;;;;
1) Ναι
2) Ναι - και υπόψη οτι πιο Στρατηγός δε γίνεται
3) Υπήρξαν αλλά τι σημασία έχει ? στην ελλάδα του σήμερα δεν υπάρχουν ?
μαν, ο τυπος εκανε τον εαυτο του απο συνταγματαρχη στρατηγο σε μια νυχτα με διαταγμα δικο του2) Ναι - και υπόψη οτι πιο Στρατηγός δε γίνεται
Παίζει το ενδεχόμενο να είχε άγνοια; Γιατί, αν δεν κάνω λάθος ο Ιωαννίδης ήταν υπεύθυνος για τους βασανισμούς.Στο 1 και στο 2 ξερεις οτι διαφωνουμε.
Πες μου για το 3 που ο εσχατογερος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, υποννοεις οτι ειπε ψεμματα;;;;
Παίζει το ενδεχόμενο να είχε άγνοια; Γιατί, αν δεν κάνω λάθος ο Ιωαννίδης ήταν υπεύθυνος για τους βασανισμούς.
Στο 1 και στο 2 ξερεις οτι διαφωνουμε.
Πες μου για το 3 που ο εσχατογερος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, υποννοεις οτι ειπε ψεμματα;;;;
Ζήσε τότε με τη δημοκρατία του Τζοχατζόπουλου εσύ... Αυτοί του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο τιμιοι ε?
Ηταν ενα μεγαλο πλασματικο σχεδιο ....που θα οδηγουσε την χωρα απο κει και περα σε ενα απεραντο μπουρδελο μεταξουργειου,που θα μπαιναν οι παντες και θα πηδαγαν τις πουτανες-Λαο που θα ειχε μεσα το τσαρδακι
Sine diabolo nullus dominus
Για τα δικα σας κουβεντα ε; Κατ ευθειαν τι κανουν οι αλλοι;
Και αφου το θετεις ετσι ναι αναμεσα στα δυο προτιμαμε εστω τη δημοκρατια του Τσοχατζοπουλου γιατι αυτον τουλαχιστον μπορουμε να τον διωξουμε με την ψηφο, ενω τα χουντικα σκατα μονο μετα απο πολυνεκρες εξεγερσεις και εθνικες τραγωδιες πανε στο διαολο.
ημερα μνημης του παυλου φυσσα σαν σημερα οι φασιστες σκοτωσαν το γελαστο παιδι επειδη τον ενοχλουσαν τα τραγουδια του
ποτε ξανα φασισμος ρατσισμος στην ελλαδα
Η ανθρώπινη ζωή είναι το μέγιστο..