Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το σημαντικότερο παγκοσμίως  γργονός που έγινε την Παρασκευή 21η Απριλίου 1967 είναι το ότι τότε γεννήθηκα εγώ :rockon: :think:

Παιρνατε και επιδομα τυπε, ε; εχω φιλο που ηταν γεννημενος 21 Απριλιου και τους εδιναν επιδομα.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Παιρνατε και επιδομα τυπε, ε; εχω φιλο που ηταν γενημμενος 21 Απριλιου και τους εδιναν επιδομα.
έδιναν λέει αλλά επειδή ο πατέρας μου απολύθηκε ανήμερα με δήλωσε 20 Απριλίου :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κατ' αρχας ο "στρατηγος" Παττακος ειναι εδω και δεκαετιες καθαιρεμενος και καταδικασμενος σε θανατο επι εσχατη προδοσια, οποτε η προσφωνηση ακυρη. Και οσο για την τιμιοτητα και τις κλεψιες ας μας πει με ποιες "διαφανεστατες" διαδικασιες πηρε ο κουνιαδος του εργολαβια τοσα τα εργα του Δημου Αθηναιων επι επτατετιας. Ας μας πει επισης ο τιμιος εσχατογερος γιατι διεταξε να διατεθουν το συντομοτερο στην κυκλοφορια τα γνωστα κρεατα Μπαλοπουλου.

Ζήσε τότε με τη δημοκρατία του Τζοχατζόπουλου εσύ... Αυτοί του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο τιμιοι ε?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ζήσε τότε με τη δημοκρατία του Τζοχατζόπουλου εσύ... Αυτοί του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο τιμιοι ε?

Απαντηση σ αυτα που σε ρωτησε εχεις; ασε τα ποστ δημοτικου "μα κυρια εκεινος μου πηρε την γομα."

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
1) Ναι
2) Ναι - και υπόψη οτι πιο Στρατηγός δε γίνεται
3) Υπήρξαν αλλά τι σημασία έχει ?  στην ελλάδα του σήμερα δεν υπάρχουν ?

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.

Σταχυολογω μονο 3 πραγματα, δεν αξιζει να μπει κανεις στην ουσια.

1) Επανασταση;;;;
2) Στρατηγος ο πατακος;;;;;
3) ΔΕΝ υπηρξαν βασανισμοι επι χουντας;;;;;;;;;;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1) Ναι
3) Υπήρξαν αλλά τι σημασία έχει ?  στην ελλάδα του σήμερα δεν υπάρχουν ?

Στο 1 και στο 2 ξερεις οτι διαφωνουμε.

Πες μου για το 3 που ο εσχατογερος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, υποννοεις οτι ειπε ψεμματα;;;;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
μαν, ο τυπος εκανε τον εαυτο του απο συνταγματαρχη στρατηγο σε μια νυχτα με διαταγμα δικο του

δηλαδη δεν τον προηγαγε κανεις σε στρατηγο. Στο στράτευμα μεχρι συνταγματαρχης εφτασε ο Στελιος.

αμα ειναι ο Παττακος στρατηγος, ο Γκιαπ και ο Νασουτιον τι να πουν?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

Πες μου για το 3 που ο εσχατογερος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, υποννοεις οτι ειπε ψεμματα;;;;
Παίζει το ενδεχόμενο να είχε άγνοια; Γιατί, αν δεν κάνω λάθος ο Ιωαννίδης ήταν υπεύθυνος για τους βασανισμούς.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το δια ταύτα είναι ότι καθένας θα πει ψέματα όταν είναι να σώσει το τομάρι του, είτε τον λένε παττακό είτε τον λένε ΓΑΠ, οι πολιτικοί αυτό έκαναν ανέκαθεν είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που λέμε

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Sine diabolo nullus dominus  :2funny:

Για τα δικα σας κουβεντα ε; Κατ ευθειαν τι κανουν οι αλλοι;

Και αφου το θετεις ετσι ναι αναμεσα στα δυο προτιμαμε εστω τη δημοκρατια του Τσοχατζοπουλου γιατι αυτον τουλαχιστον μπορουμε να τον διωξουμε με την ψηφο, ενω τα χουντικα σκατα μονο μετα απο πολυνεκρες εξεγερσεις και εθνικες τραγωδιες πανε στο διαολο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ηταν ενα μεγαλο πλασματικο σχεδιο ....που θα οδηγουσε την χωρα απο κει και περα σε ενα απεραντο μπουρδελο μεταξουργειου,που θα μπαιναν οι παντες και θα πηδαγαν τις πουτανες-Λαο που θα ειχε μεσα το τσαρδακι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
:s&m_3:

Συνημμένα

• fgjfgjh.jpg
    fgjfgjh.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 21

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Sine diabolo nullus dominus  :2funny:

Για τα δικα σας κουβεντα ε; Κατ ευθειαν τι κανουν οι αλλοι;

Και αφου το θετεις ετσι ναι αναμεσα στα δυο προτιμαμε εστω τη δημοκρατια του Τσοχατζοπουλου γιατι αυτον τουλαχιστον μπορουμε να τον διωξουμε με την ψηφο, ενω τα χουντικα σκατα μονο μετα απο πολυνεκρες εξεγερσεις και εθνικες τραγωδιες πανε στο διαολο.

Επειδή κάποιος είπε να απαντήσω όπως θέλει αυτός και όχι με τη γλώσσα του δημοτικού...

Καταρχάς διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμα βλέπω ότι δε γνωρίζετε τα συμβάντα με τις χρονικές στιγμές που έλαβαν μέρος.

Διώξε τον Βενιζέλο. Μπορείς? Όχι βέβαια γιατί παρόλο που δε βγήκε από ψήφους στον επέβαλαν !

Πολύνεκρες επιθέσεις? Πολλές ταινίες βλέπεις. Την ημέρα του Πολυτεχνείου υπήρξαν νεκροί ??? Λόγω του τανκ???

Την ιστορία με την κοπέλα στο σαμπουάν τη ξέρεις? Ονοματεπώνυμα και όχι μόνο ονόματα νεκρών ξέρεις?

Συγγενείς ανθρώπων που χάθηκαν ξέρεις?

Ο άντρας που έβγαινε τότε στους δημοσιογράφους και έλεγε ότι ψάχνει το πτώμα της κοπέλας του την ξέρεις την ιστορία? ΠΟυ δημοσιοποίησαν και φωτογραφία της ότι αναζητήται η τάδε και μετά από έρευνες, το πρόσωπο της κοπέλας που δώσανε στις εφημερίδες αποδείχθηκε ότι είναι μοντέλο από τη Σουηδία και το πρόσωπό της ήταν σε ετικέτα σαμπουάν και ότι μετά ο άντρας της ως δια μαγείας τα ξέρεις?

Το μακελειό φίλε μου δεν έγινε τη μέρα του Πολυτεχνείου. Η μάχη η μεγάλη έγινε την επομένη. Εκείνες τις μέρες ούτε ο Παττακός και ούτε ο Παπαδόπουλος κυβερνούσαν τη χώρα αλλά ο Ιωαννίδης.

Και μια και εγώ απάντησα  για πες μου και εσύ κάτι..
Όταν ο Παπαδόπουλος βγήκε και είπε ότι θα φτιάξουν κόμμα και θα γίνουν εκλογές, και όχι με αυτόν προωθυπουργό αλλά με τον Μαρκεζίνη, αφού λοιπόν ήταν τόσο σκάρτος και αντιπαθής, γιατί όλοι οι σημερινοί πασόκοι δεν τον άφησαν να κάνει εκλογές και να φάει τα μούτρα του???
Γιατί λίγες μέρες πρίν τις εκλογές τον ρίξανε και στήσανε το Πολυτεχνείο???

Για τη γυναίκα του Ιωαννίδη ξέρεις? Ποιοι τα κάνανε όλα αυτά ξέρεις?

Τα χρήματα απου δώσανε στον Αντρέα οι Αμερικάνοι και τη σύμβαση για να ιδρύσει το πασοκ τα ξέρεις?

Οι όροι αμερικάνων και παπανδρέου ήταν ότι μπορεί να διαφωνεί ΛΕΚΤΙΚΑ μαζί τους αλλα πράτοντας τα θελήματά τους.

Αν λοιπόν συνεχίζει και σαρέσει αυτή η δημοκρατία, η φεσωμένη δημοκρατία επί ετων όπου δανειζόταν ο αντρέας για να πληρώνεις χαράτσια σήμερα τότε θα πρέπει να είσαι χαζός.

Θα πρέπει να είσαι χαζός για να πιστεύεις ότι ο κόσμος υπέφερε τότε. Ρώτα μη πολιτικοποιημένους να σου πούνε αν υπέφεραν.

Μόνο ο θορωράκης και αριστεροί γκρίνιαζαν. Τους είδα τους αριστερούς του πολυτεχνείου. Την είδα τη δαμανάκη σου.

Και έτσί για το γαμώτο.. μέσα σε 3 χρόνια η Ελλάδα πήρε βραβείο νόμπελ όσον αφορά την οικονομία της.. Και τώρα παίρνεις νόμπελ αλλά στο βάζουν από πίσω. και σε σένα και σε μένα.

Ο παπαδόπουλος πέθανε και σαν ακίνητη περιουσία έχει ένα σπίτι 140 τετραγωνικά στην πάρνηθα.

Θες να μετρήσουμε τα ακίνητα όοοοολων? Μέχρι και τα γιουσουφάκια ο Κοσκωτάς έφαγε.

Ελπίζω να μη θεωρείς την απάντησή μου ως απάντηση δημοτικού.... ξέρω ότι διαφωνείς... αλλά η διαφωνία είναι στα πλαίσια του διαλόγου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ημερα μνημης του παυλου φυσσα σαν σημερα οι φασιστες σκοτωσαν το γελαστο παιδι επειδη τον ενοχλουσαν τα τραγουδια του
ποτε ξανα φασισμος ρατσισμος στην ελλαδα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ημερα μνημης του παυλου φυσσα σαν σημερα οι φασιστες σκοτωσαν το γελαστο παιδι επειδη τον ενοχλουσαν τα τραγουδια του
ποτε ξανα φασισμος ρατσισμος στην ελλαδα

ότι μα ότι να ναι.. Τον σκότωσαν λέει επειδή ενοχλούσαν τα τραγούδια του. Τι άλλο να πεί κανείς?

Η ανθρώπινη ζωή είναι το μέγιστο.. Όπως θα λυπηθώ για τον οποινδήποτε φύσσα θα λυπηθώ και για τους 2 χρυσαυγίτες. Γιαυτους να μαντέψω πως χάρηκες για να μην το αναφέρεις καν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom