Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
είμαι απόλυτα σύγουρος ότι ο δρομος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποι δεξιοί λαικιστες που είναι ετοιμοι να συμμαχίσουν μαζί του είναι η οριστική καταστροφή του τόπου, θα πάμε 100 χρονια πίσω....

Συνημμένα

• stedon1.jpg
    stedon1.jpg
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 18

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.334
Πόντοι
1.106
Είμαι δεξιός από μικρός, μελος της ΔΑΠ και της ΝΔ, ΔΕΝ ειμαι βολεμένος ετσι όπως το ορίζεις. Είμαι ελευθερος επαγγελματίας, βλέπω τις δυσκολίες και τα λάθη αλλά είμαι απόλυτα σύγουρος ότι ο δρομος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποι δεξιοί λαικιστες που είναι ετοιμοι να συμμαχίσουν μαζί του είναι η οριστική καταστροφή του τόπου, θα πάμε 100 χρονια πίσω....
μαλιστα ειναι χαρακτηριστικη η αναφορα 25 σελιδων του υπευθυνου οικονομικων του ΣΥΡΙΖΑ που θελει να γινει και υπουργος οικονομικων, περι ελληνικης οικονομιας. Αναφερει μονο θετικα σχολια για την χρεωκοπια της Ελλαδας το 1896 και το 1932. Εκτοξευση των εξαγωγων, αναπτυξη κλπ...
Δε χρειαζεται να εισαι οικονομολογος για να καταλαβεις οτι λεει μονο τη μιση αληθεια

Επισκέπτης
Είμαι δεξιός από μικρός, μελος της ΔΑΠ και της ΝΔ, ΔΕΝ ειμαι βολεμένος ετσι όπως το ορίζεις. Είμαι ελευθερος επαγγελματίας, βλέπω τις δυσκολίες και τα λάθη αλλά είμαι απόλυτα σύγουρος ότι ο δρομος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποι δεξιοί λαικιστες που είναι ετοιμοι να συμμαχίσουν μαζί του είναι η οριστική καταστροφή του τόπου, θα πάμε 100 χρονια πίσω....
Το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι για τον πούτσο.Ρε ηλίθιε αν είναι ο Σύριζα και λοιποί δεξιοί λαϊκιστές η καταστροφή του τόπου και πισωγύρισμα 100 χρόνων η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τί είναι,πισωγύρισμα 500 χρόνων;
Από το 09-10 όταν μας έβαλε ο άλλος ο ηλίθιος ο ΓΑΠ στο μνημόνιο και ΔΝΤ έπρεπε να είχαμε βαρέσει χρεοκοπία και έξοδο από την Ε.Ε.,θα είχαμε τελειώσει τώρα,δεν θα αρχίζαμε...

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
25 Μαϊου. Είναι ψήφος διαμαρτυρίας.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Χρονια πολλα! Ζητω η Επανασταση της 21ης Απριλη!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
25 Μαϊου. Είναι ψήφος διαμαρτυρίας.
Ψήφος ζωής η θανάτου είναι,η επιλογή της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ,ΠΟΤΑΜΙΟΥ και λοιπές πίπες οδηγεί προς τον θάνατο.

Οι Έλληνες/ίδες πρέπει να επιλέξουν τους απέναντι: Σύριζα,Χ.Α.,ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,ΕΠΑΜ.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τι πάθαμε δηλαδή που επί Κωσταντίνου Καραμανλή υπήρχαν δασμοί; Γιατί να μην μπορούμε να έχουμε και τώρα δασμούς;

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ πάντως τον πιστεύω τον στέκα όταν λέει πως δεν είναι βολεμένος.
Ο δείκτης ευφυίας του δικαιολογεί το να γράφει τις μαλακίες που γράφει χωρίς να παίρνει κάποιο αντίτιμο..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εγώ πάντως τον πιστεύω τον στέκα όταν λέει πως δεν είναι βολεμένος.
Ο δείκτης ευφυίας του δικαιολογεί το να γράφει τις μαλακίες που γράφει χωρίς να παίρνει κάποιο αντίτιμο..
Είναι η μαλακία που έχουμε στον εγκέφαλο εμείς οι δεξιοί. Ούτε μια απάτη δε μπορούμε να κάνουμε, ούτε μια συζήτηση χωρίς να μας καταλάβουνε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Τι πάθαμε δηλαδή που επί Κωσταντίνου Καραμανλή υπήρχαν δασμοί; Γιατί να μην μπορούμε να έχουμε και τώρα δασμούς;

Οι δασμοι διεθνως εχουν περιοριστεί ή καταργηθει, διαβασε για τον GAT - Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τα λέμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom