Ο θάνατος, η βία και η καταστροφή ήταν, είναι και θα είναι στοιχείο της ιστορικής εξέλιξης.
για το "εξέλιξης" διαφωνώ...
Ο θάνατος, η βία και η καταστροφή ήταν, είναι και θα είναι στοιχείο της ιστορικής εξέλιξης.
δεν είπα να βγάλεις φωτοτυπίες, στο κάτω κάτω δέχτηκα αυτά που έγραψες χωρίς να σου ζητήσω πηγές κλπ, οπότε χαλάρωσε
όλοι λοιπόν που δεχτήκαν κάποια δίωξη ήταν προδότες; στο κάτω κάτω δεν ισχύει το όποιος είναι αριστερός είναι και ΚΚΕ...
στις άλλες χώρες εκτελούσαν τους κομμουνιστές; σε συνθήκες δημοκρατίας; με εισαγωγικά ή χωρίς...
αυτοδυναμία δε θα πάρει, αλλά οφείλεις να απαντήσεις και για τα λαμόγια ΠΑΣΟΚους που βρίσκονται πλέον στο κόμμα σου.
Υ.Γ. μήπως παίρνεις ψυχοφάρμακα? ξέρω έναν καλό ψυχίατρο....βγαίνει και στην τιβι τελευταία!
κόψε τις μαλακίες με τους κλώνους γιατί δεν είμαι αυτός που ελπίζεις (δεν ξέρω γιατί) να είμαι.
δες εξέλιξη του ΚΚΕ....και δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε:για το "εξέλιξης" διαφωνώ...
για το "εξέλιξης" διαφωνώ...
οι πρώην πασόκοι έχουν βρεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από δρόμους σύγκρουσης με τις μνημονιακές πολιτικές..
όσο για κλώνος δεν ξέρω αν είσαι, απ' ό,τι θυμάμαι είσαι προϊόν μετεμψύχωσης...
α εσείς πήρατε τους τίμιους ΠΑΣΟΚους ε?οι πρώην πασόκοι έχουν βρεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από δρόμους σύγκρουσης με τις μνημονιακές πολιτικές..
όσο για κλώνος δεν ξέρω αν είσαι, απ' ό,τι θυμάμαι είσαι προϊόν μετεμψύχωσης...
πάμε πάλι
απ το τέλος!
άτομα που αποδεδειγμένα είναι προδότες της πατρίδας τους εκτελούνται.
τελεία εδώ.
πάρακάτω.....
όποιος λέει Ελλάδα μέχρι τον Όλυμπο, ανεξάρτητη Μακεδονία, ανεξάρτητη Θράκη, πατρίδα μου είναι η ΕΣΣΔ (αλλά θέλω να κυβερνήσω την Ελλάδα)....σαν αρχή αυτά....σου φτάνουν για να χαρακτηρίσεις κάποιον προδότη ή για σένα δεν είναι προδότης?
το κόμμα που υποστηρίζει τέτοιες θέσεις, πιστεύεις ότι πρέπει να είναι εκτός νόμου ή μπορεί να υπάρχει στη βουλή και ίσως και να κυβερνήσει κάποια μέρα...?
δες εξέλιξη του ΚΚΕ....και δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε:
πες μου και για το αν είναι προδότες ή θες κι άλλες αποδείξεις.
Στ) Φθινόπωρο του 1948, ο Μάρκος Βαφειάδης στην «Πλατφόρμα», λέγει: «Η στρατολογία των νέων ανταρτών δεν αποτελείτο ούτε κατά 10% από Έλληνες…η στρατολογία του Δ.Σ.Ε (Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας) επετυγχάνετο κατ’ ουσία και εξ’ ολοκλήρου δια της βίας».
Ζ) Ν. Ζαχαριάδης Ιαν. 1949 Πέμπτη Ολομέλεια ΚΚΕ: «Αν δεν κάναμε την Βάρκιζα, η ήττα μας θα ήταν συντριπτική…Η Βάρκιζα μας έδωσε τη δυνατότητα να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε προς το καινούριο ξεσήκωμα».
Η) Οι διαταγές: 206/9-5-43 και 4.372/30-5-43 εντολή του κομιτάτου των Βουλγάρων στην Περλεπέ προς τα παραρτήματα τους στην Καστοριά: «Να ενταχθεί η δίωξη των Ελλήνων πατριωτών και να αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με τους αντάρτες του Ε.Α.Μ. Ε.Λ.Α.Σ Αν συλαμβάνονται Βούλγαροι παρά των ανταρτών του Ε.Λ.Α.Σ. έχει προβλεφθεί να μην θίγονται».
Θ) 13-1-44 Υπογραφή συμφωνίας από το 5ο σύνταγμα του Ε.Λ.Α.Σ και της Αλβανικής «τσέτας»: «Συμφωνία για την παροχή βοήθειας από τους αλβανούς στον Ε.Λ.Α.Σ στον αγώνα του εναντίον του Ε.Δ.Ε.Σ (Ζέρβας)»!
Ι) 30-3-44 Χωρίον Κόλινες Κυνουρίας: «Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών, όπου ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην χτυπήσει τους Γερμανούς κατά την αποχώρηση τους από την Ελλάδα»!!!
Οι τύποι που ξεκίνησαν τον αγώνα του '21 (καθόλου δημοκρατικά), εκείνοι που διπλασιάσαν το μέγεθος της χώρας στους βαλκανικούς (και πάλι καθόλου δημοκρατικά), εκείνοι που πολέμησαν το '40, '41 στα βουνά, όπως και εκείνοι που οργάνωσαν ένα από τα μεγαλύτερα αντάρτικα της Ευρώπης αργότερα (και εκεί καθόλου δημοκρατικά), ίσως έχουν αντίθετη γνώμη.
Πάντως έτσι κι αλλιώς η εναλλακτική της δικτατορίας στην Ελλαδα του σήμερα είναι αδύνατη κυρίως λόγω αντικειμενικών συνθηκών ... άσχετα από ιδεολογικές προτιμήσεις.
ουτε γινονται βουλευτες και αρχηγοι κομματωνσε ρώτησα κάτι αλλά δεν απαντάς... σε ποιές χώρες έχουν εκτελεστεί κομμουνιστές; επίσης όλοι είχαν πρόβλημα όπως λες ήταν κομμουνιστές ή απλά δεν ήταν με το καθεστώς;
οι προδότες δεν εκτελούνται,
σε άλλες χώρες δεν εκτελούνται κομμουνιστές...εκτελούνται ΠΡΟΔΟΤΕΣ!σε ρώτησα κάτι αλλά δεν απαντάς... σε ποιές χώρες έχουν εκτελεστεί κομμουνιστές; επίσης όλοι είχαν πρόβλημα όπως λες ήταν κομμουνιστές ή απλά δεν ήταν με το καθεστώς;
οι προδότες δεν εκτελούνται, δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής, αλλά τιμωρούνται σκληρά...
όσο για το κόμμα που έχει τέτοιες απόψεις, προφανώς και διαφωνώ με τις απόψεις αυτές... βέβαια από την άλλη ανεχόμαστε και ένα κόμμα που έχει φιλο-ναζιστικές ιδέες και έχει μπει και στην βουλή...
ουτε γινονται βουλευτες και αρχηγοι κομματων
για βία δεν έλεγες?άσχετο;
σε άλλες χώρες δεν εκτελούνται κομμουνιστές...εκτελούνται ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
3 φορές το έγραψα ρε φίλε. δε φταίω εγώ αν τα συνδέεις....
όσο για τη χα...τι να πω? άλλο ένα θύμα των ΜΜΕ
η χα λέει ότι δεν είναι ναζί - το ΚΚΕ πιστεύει ό,τι ακριβώς πίστευε και τότε: ανεξάρτητη Μακεδονία, ανεξάρτητη Θράκη, Ελλάδα ως τον Όλυμπο
η χα λέει ότι σέβεται τον κοινοβουλευτισμό - το ΚΚΕ λέει ότι δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό...
το ΚΚΕ υπάρχει απ το 74 - η χα ένα χρόνο!
Ποιον ανεχόμαστε λοιπόν πιο πολύ?
ε?
πάρε κάτι για το σε ποιες χώρες εκτελούνται προδότες:σε ρώτησα κάτι αλλά δεν απαντάς... σε ποιές χώρες έχουν εκτελεστεί κομμουνιστές; επίσης όλοι είχαν πρόβλημα όπως λες ήταν κομμουνιστές ή απλά δεν ήταν με το καθεστώς;
οι προδότες δεν εκτελούνται, δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής, αλλά τιμωρούνται σκληρά...
όσο για το κόμμα που έχει τέτοιες απόψεις, προφανώς και διαφωνώ με τις απόψεις αυτές... βέβαια από την άλλη ανεχόμαστε και ένα κόμμα που έχει φιλο-ναζιστικές ιδέες και έχει μπει και στην βουλή...