Νέα

Τι επιχείρηση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μκρό κεφάλαιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mikros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θελω να πω δηλαδη οτι συνομωσιολογω. Οτι δεν ηταν και τοσο "τυχαιος" ο θανατος αυτος. Οτι μου φαινεται too much ενας βασιλιας να παει απο δαγκωμα μαιμους. Τεσπα, ειναι και βραδυ, ηπια και λιγο κρασακι... :grin:
Οντως ενας τοσο γελοιος θανατος θα ηταν αδυνατον να μην εγειρει υπονοιες συνωμοσιας.
Αλλά ποτέ δεν αποδειχθηκε κατι αλλο...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οπως λοιπον ηρθε βασιλιας απο τη Δανια στην Ελλαδα, μπορει να παει στην Σερβια βασιλιας απο την Γιουγκοσλαβια. Απλο δεν ειναι? Απλώς θα λεγεται τοτε Αλεξανδρος της Σερβιας, οικος Γιουγκοσλαβιας, οπως ο δικος μας λεγοταν Κωνσταντινος της Ελλαδας, οικος των Γλυξμπουργκ.

Επίσης μπορεί να κάνει και εγχείρηση αλλαγής φύλου και να γίνει βασίλισσα και όχι βασιλιάς!!! Που μας οδηγεί αυτή ή συζήτηση;;; :think: :think: :think:

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο τίτλος Βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας;Αντιπροσωπεύει κάτι; ΌΧΙ!! Άρα γιατί τον χρησιμοποιείς;

Όταν αποκτήσει κάποια πραγματική χρήση και έχει κάποια σημασία πέραν της συναισθηματικής τότε με την ευχή μου!!!

Θα τον τρελάνουμε το χασοδίκη σίγουρα ναι!!!!

ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επίσης μπορεί να κάνει και εγχείρηση αλλαγής φύλου και να γίνει βασίλισσα και όχι βασιλιάς!!! Που μας οδηγεί αυτή ή συζήτηση;;; :think: :think: :think:

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο τίτλος Βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας;Αντιπροσωπεύει κάτι; ΌΧΙ!! Άρα γιατί τον χρησιμοποιείς;

Όταν αποκτήσει κάποια πραγματική χρήση και έχει κάποια σημασία πέραν της συναισθηματικής τότε με την ευχή μου!!!

Θα τον τρελάνουμε το χασοδίκη σίγουρα ναι!!!!

ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εγω τον χρησιμοποιω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ιδού κυριές και κύριοι ένορκοι το πειστήριον του εγκλήματος!!!

Παρεμπιπτοντως, ο γιος του Αλεξανδρου της Γιουγκοσλαβιας που εχω στο αβαταρ και η κορη του Αλεξανδρου της Ελλαδας, παντρευτηκαν και ο γιος τους ειναι σημερα ο διαδοχος του θρονου της Γιουγκοσλαβιας Αλεξανδρος Β.

Και τώρα παρακαλώ να αποσυρθείτε δια την ετυμηγορίαν σας!!!Πως;Δε χρειάζεται;;;Ομοφώνως ένοχος ο κκ Χασοδίκης;;;Πως;;; Εις θάνατον τρις;; Είναι τελεσίδικη η αποφασή σας;;;Καλώς!!!

Αστυφύλαξ!! Πάρε τον καταδικασθέντα στη φυλακή μέχρι να ετοιμαστεί το εκτελεστικό απόσπασμα!!! Και ειδοποίησε σε παρακαλώ να μην αργήσουν γιατί υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να μιλάει πάλι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δηλαδή η δική σας διάθεση καθορίζεται με βάση αυτόν τον παράγοντα και μόνον;

Εννοείται άγιέ μου τι ρωτάτε κι εσεις;Τα αυτονόητα;;; Αφού το κάνει σπάνια δεν είναι λόγος χαράς;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom