Νέα

Τι επιχείρηση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μκρό κεφάλαιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mikros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο φίλος του Χρήστος Ζαλοκώστας τον περιγράφει ως ένα μαθητή μέτριο στην στρατιωτική σχολή και ως άτομο που κατά τα νεανικά του χρόνια διακρινόταν για τον ατίθασο χαρακτήρα του, τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο και την αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Ήπιος γενικά χαρακτήρας ένιωθε συχνά να τον καταπιέζει η αυλική εθιμοτυπία και είχε ροπή στα ξενύχτια και το τάβλι, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα για τις κρατικές υποθέσεις μα πιο πολύ για τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Στις 8 Ιουλίου 1920 επισκέφθηκε το Δεδέαγάτς ο βασιλιάς Αλέξανδρος και ο δήμαρχος Εμμανουήλ Αλτιλναμτζής, προσφωνώντας τον βασιλιά , είπε ότι η πόλη προς τιμήν του μετονομάζεται σε Αλεξανδρούπολη.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πέθανε ξαφνικά, στις 12 Οκτωβρίου / (25 Οκτωβρίου με το νέο ημερολόγιο) 1920 από σηψαιμία. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε μόλυνση η οποία προκλήθηκε όταν ένας από τους δύο μακάκους (Macaca sylvanus) που είχε για κατοικίδια, στο βασιλικό κτήμα Τατοΐου τον δάγκωσε. Αναλυτικότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου (με το νέο ημερολόγιο), καθώς ο Αλέξανδρος έκανε περίπατο στο βασιλικό κτήμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο σκύλος του ενεπλάκη με έναν απ´ τους μακάκους-κατοικίδια του Γερμανού φύλακα του βασιλικού κτήματος. Ενώ ο Αλεξανδρος προσπαθούσε να διαχωρίσει τα δύο ζώα, ο δεύτερος μακάκος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο πόδι και τον κορμό. Λίγο αργότερα, υπηρέτες κατέφτασαν και έδιωξαν τους Μακάκους, τους οποίους και σκότωσαν μετά τον θάνατο του βασιλιά. Οι πληγές του βασιλιά δέχτηκαν ιατρική περίθαλψη αλλά όχι και καυτηριασμό, γεγονός που οδήγησε στη μόλυνσή τους. Τέσσερις εβδομάδες αργότερα και αφού είχαν μεσολαβήσει εφτά εγχειρήσεις ο 27χρονος βασιλιάς υπέκυψε στην ασθένειά του. Είναι πολύ πιθανότερο ο Βασιλιάς να είχε επιζήσει εάν είχε ακρωτηριαστεί, αλλά κανένας απ´ τους ιατρούς δεν θέλησε να πάρει την ευθύνη για κάτι τέτοιο.

Μη χασεις γεροξούρα!!! Να μας την πεις αμέσως!!! :P :P :P :P :P :P

Ε αφού ηταν σύγχρονός σου ξέρεις καλύτερα δεν άντιλέγω!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο φίλος του Χρήστος Ζαλοκώστας τον περιγράφει ως ένα μαθητή μέτριο στην στρατιωτική σχολή και ως άτομο που κατά τα νεανικά του χρόνια διακρινόταν για τον ατίθασο χαρακτήρα του, τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο και την αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Ήπιος γενικά χαρακτήρας ένιωθε συχνά να τον καταπιέζει η αυλική εθιμοτυπία και είχε ροπή στα ξενύχτια και το τάβλι, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα για τις κρατικές υποθέσεις μα πιο πολύ για τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Στις 8 Ιουλίου 1920 επισκέφθηκε το Δεδέαγάτς ο βασιλιάς Αλέξανδρος και ο δήμαρχος Εμμανουήλ Αλτιλναμτζής Κωνσταντίνος Αλτιναμάζης , προσφωνώντας τον βασιλιά , είπε ότι η πόλη προς τιμήν του μετονομάζεται σε Αλεξανδρούπολη.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Βλέπω να εξελίσσεται μαπετ σοου τώρα που μπήκε κι ο τράμυ...!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κοινώς ολίγον ρεμάλι ο Μεγαλειότατος εδώ που τα λέμε τελικά ε;;; :think: :think: :think: :think:

Γκαζιάρης, τεμπελχανάς, μουνάκιας!!! Εντάξει τον Αντρέα μου θυμίζει!!! Πάω στοίχημα ότι θα τον ψηφίζαμε και να μην ήταν βασιλιάς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ως νευρα το εξελαβες??  :effemine:

Εγώ για την υγεία σου ενδιαφέρομαι!!! :P :P :P :P

Αν έκανα λάθος διάγνωση αναιρώ....Αλλά θα περιμένω να μπει και ο πουλής να δώσει κι αυτός την ιατρική του γνωμάτευση ως αυθεντία και μετά θα την αποσύρω οριστικά!!! ;) ;) ;) ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτοντως, ο γιος του Αλεξανδρου της Γιουγκοσλαβιας που εχω στο αβαταρ και η κορη του Αλεξανδρου της Ελλαδας, παντρευτηκαν και ο γιος τους ειναι σημερα ο διαδοχος του θρονου της Γιουγκοσλαβιας Αλεξανδρος Β.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δε μου λες τριανταφυλλένια μου... στο σεξ με τον άλεξ χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα;;;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ για την υγεία σου ενδιαφέρομαι!!! :P :P :P :P

Αν έκανα λάθος διάγνωση αναιρώ....Αλλά θα περιμένω να μπει και ο πουλής να δώσει κι αυτός την ιατρική του γνωμάτευση ως αυθεντία και μετά θα την αποσύρω οριστικά!!! ;) ;) ;) ;)
Ειδικα απο σεξ τελευταια εχω υπερκαλυφθει, ουτε να ακουσω δεν θελω για ενα δεκαημερο τουλαχιστον!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Παρεμπιπτοντως, ο γιος του Αλεξανδρου της Γιουγκοσλαβιας που εχω στο αβαταρ και η κορη του Αλεξανδρου της Ελλαδας, παντρευτηκαν και ο γιος τους ειναι σημερα ο διαδοχος του θρονου της Γιουγκοσλαβιας Αλεξανδρος Β.

Ποια Γιουγκοσλαβία βρε δράκουλα;;;Πόσα χρόνια έχεις κλεισμένος στο φέρετρο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ειδικα απο σεξ τελευταια εχω υπερκαλυφθει, ουτε να ακουσω δεν θελω για ενα δεκαημερο τουλαχιστον!!!

Όπως είχα ακούσει να λέει και μια κορασίδα στη Φυλής κάποιο πρωί που είχε φούλ δουλειά: Πολλή πούτσα σήμερα δόξα το Θεό!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom