Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Σέρβος είσαι ?? :S
Ειχαμε και εμεις βασιλια Αλέξανδρο ( και οχι δεν εννοω τον Γ, τον Μακεδον, τον επονομαζόμενο και Μέγα )
Σέρβος είσαι ?? :S
Aυτός ήταν δικτάτορας και εθνικιστής αλλά υπάρχουν και χώρες όπου ο βασιλιάς είναι εγγύηση σταθερότητας. Πχ. Μαρόκο και Ιορδανία που δεν επηρεάστηκαν από τις πρόσφατες ταραχές. Εν μέρη ήταν και η Ελλάδα...
Ο ΣέρβοςΠοιος ρε?
Ο Σέρβος
Ναι, αυτον που τον δαγκωσε η μαϊμούΕιχαμε και εμεις βασιλια Αλέξανδρο ( και οχι δεν εννοω τον Γ, τον Μακεδον, τον επονομαζόμενο και Μέγα )
Που??Ναι, αυτον που τον δαγκωσε η μαϊμού
Στο χερι
Καταλαβες που πηγε το μυαλο μου??Στο χερι
Και στα δυο μεσα επεσες!!!Στο ..χέρι...πρόστυχο μυαλο και μεγάλο βυζί!!!
Καταλαβες που πηγε το μυαλο μου??
Και στα δυο μεσα επεσες!!!
Που εισαι εσυ βρε??
Προτρεχεις, δεν φανταστηκα αυτο που νομιζεις!!!Δε θέλει και μεγάλη φαντασία...!!!
Να σε ενημερώσω ότι ήταν 12 χρονών παιδί πάντως πριν αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα!!!!
Προτρεχεις, δεν φανταστηκα αυτο που νομιζεις!!!
Οταν τη βαλω αβαταρ θα τη δεις κ εσυ!!Εγώ για 3 όργανα μίλησα...Εσύ ποια 2 εννοείς;;; ;) ;) ;) ;)
Θέλω να σου πω ότι απέχω από το bou ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν έχω δει τη φώτο με το στήθος σου!!!Μάλλον πρέπει να είμαι ο τέλευταίος!!! Τι θα κάνεις γι' αυτό;;Το βαστάει η ψυχή σου;;;
προστυχο μυαλο ειπεςΠου ξέρεις τι νομίζω;;;; :-* :-* :-* :-* :-*
Ποιος ηταν 12 ετων?Δε θέλει και μεγάλη φαντασία...!!!
Να σε ενημερώσω ότι ήταν 12 χρονών παιδί πάντως πριν αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα!!!!
Δε θέλει και μεγάλη φαντασία...!!!