alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το ξερω καλη μου.Αγαπη μου σαφως κ δεν μιλουσαμε, αφου εγω μολις τωρα μπηκα δεν ειχα κανει καν ανανεωση σελιδας.
Το ξερω καλη μου.Αγαπη μου σαφως κ δεν μιλουσαμε, αφου εγω μολις τωρα μπηκα δεν ειχα κανει καν ανανεωση σελιδας.
Αγαπη μου σαφως κ δεν μιλουσαμε, αφου εγω μολις τωρα μπηκα δεν ειχα κανει καν ανανεωση σελιδας.
Εγω κανω περισσοτερεςΝτσκ, ντσκ, ντσκ...
Τι τραβάτε κι εσείς... Σας έχει ταράξει στις σκηνές ζηλοφθονίας η ψωνάρα...
Αγαπη μου σαφως κ δεν μιλουσαμε, αφου εγω μολις τωρα μπηκα δεν ειχα κανει καν ανανεωση σελιδας.
Δεν εχω μυστικα από τον Αλεξ.Έτσι μπράβο ρόζυ πες του την αλήθεια!!! Να μη νομίζει ο άνθρωπος ποιος ξέρει τι για σενα...Εντάξει μια πλάκα έκανα άλεξ!!!Φιλαράκια οκ;;
Ρόζυ...σωστή!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν εχω μυστικα από τον Αλεξ.
Δεν εχω μυστικα από τον Αλεξ.
Εγω κανω περισσοτερες
Φυσικά και δεν τρεχει τιποτα.Μα φυσικά!!! Ποιος λέει το αντίθετο;;; Αλεξ ακους;;;Δεν έχει το κορίτσι μυστικα!!! Ξεκάθαρα πράγματα δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας!!!!
Κακώς.
Πρέπει να κατανοήσετε πως όλες οι γυναίκες του κόσμου πρέπει να γνωρίσουν τον τέλειο άνδρα που ενσαρκώνεται με μοναδικό τρόπο στο πρόσωπο Άλεξ. Κι από την άλλη, ο Άλεξ, σαν πολέλεος που είναι, οφείλει να κάνει όλες τις γυναίκες να χαίρονται. Άλλωστε μην ξεχνάτε, πώς όλα αυτά είναι παροδικά, κι ότι μόνον εσείς έχετε την τύχη να στέκεται πάντα στο πλευρό σας.
Φυσικά και δεν τρεχει τιποτα.
[/b]
Εδω το χασατε λιγακι
Απλα επεσημανα το τρανταχτο σημειο χαριν οικονομιας ;)Σαν να λέμε δηλαδή ότι όλο το υπόλοιπο είναι εντάξει...
Απλα επεσημανα το τρανταχτο σημειο χαριν οικονομιας ;)
Γιατι αγχωνεσαι?Αυτό λέω κι εγώ!!! Με πιστεύεις έτσι;;; Φιλαράκια ναι;;;
Ανησυχείτε για την τυχη μου αγαπητε?Ναι.
Ξέρω.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ατράνταχτα.
Γιατι αγχωνεσαι?
Η τυχη σου ειμαι εγω.Ανησυχείτε για την τυχη μου αγαπητε?
Η τυχη σου ειμαι εγω.