wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πλεον τιποτα με εχουν αφησει ησυχη γτ ξερουν οτι ειμαι σε σχεση.Τι τραβας κι εσυ κοριτσι μου
Αυτα συνεβαιναν μεχρι να πιστεψουν οτι ειναι αληθεια.
Πλεον τιποτα με εχουν αφησει ησυχη γτ ξερουν οτι ειμαι σε σχεση.Τι τραβας κι εσυ κοριτσι μου
κακιουλα αλλα με χιουμοριστικη πινελια ...
οταν το πετας ετσι...ο καθε ενας καταλαβαινει οτι θελει αλλη φορα γραφε για ποιον παει η κακια... στη λιστα που εχω γραψει στα σκελια μου εισαι ...χαχαχα μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτουλη σου ομως..και ισως..... ειναι και το μονο μεγαλο πανω σου..... ;)
Αλλα πραγματα...
απο παπουληδες καθολου?
Ούτε καν σας είχα απευθύνει γραπτό λόγο εκείνη την στιγμή.
Άρα, ή έχετε κάποιο πρόβλημα κατανόησης, ή πάσχετε από αυτό που με κατηγορειτε, και νομίζετε ότι όλοι ασχολούνται με εσάς.
Αλλα πραγματα...
Πλεον τιποτα με εχουν αφησει ησυχη γτ ξερουν οτι ειμαι σε σχεση.
Αυτα συνεβαιναν μεχρι να πιστεψουν οτι ειναι αληθεια.
Περα απο τη χιουμοριστικη πλευρα, ορισμενους τους εχει λυπηθει η ψυχη μου, πρεπει πραγματικα να ειναι ακρως δυστυχισμενα και προβληματικα ατομα.επεσες απο τα συννεφα?
Περα απο τη χιουμοριστικη πλευρα, ορισμενους τους εχει λυπηθει η ψυχη μου, πρεπει πραγματικα να ειναι ακρως δυστυχισμενα και προβληματικα ατομα.
μαλλον εσυ πασχεις γιατι πετας κακιες χωρις λογο.... βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω τι ειπα και τι ειπες πριν 7 ωρες... παρατα με
Κλασική περίπτωση. Όταν υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων, το ρίχνουμε στην βαρεμάρα και τον αυταρχισμό.
Περα απο τη χιουμοριστικη πλευρα, ορισμενους τους εχει λυπηθει η ψυχη μου, πρεπει πραγματικα να ειναι ακρως δυστυχισμενα και προβληματικα ατομα.
μπραβο το βρηκες.... ελα απο δω να σου δωσω το βραβειο ανοιχτης παλαμης.... ξερεις τι ειναι παλαμη??
εγω θα ρωτησω το μυστικο τυπεΓραψτε ότι σας είχα στείλει και εγώ φωτό του μορίου μου, για να διασκεδάσει η ομήγυρη.
Προτιμώ να μου δώσετε κανα βυζοσκάμπιλο. Να δω κι εγώ ο δυστυχής και κάνα βυζί...
τοσο προβλεψιμος.......
Βλέπετε, όταν μοίραζε ο θεός την την φαντασία, την πήρατε όλη εσείς.