The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.209
- Πόντοι
- 25.467
εγω θα ρωτησω το μυστικο τυπε
πολυ της την μπαινεις
Ναι. Της την μπαίνω γιατί αρνήθηκε τον έρωτά μου.
εγω θα ρωτησω το μυστικο τυπε
πολυ της την μπαινεις
Εγω ειχα και δικο μου θρεντ, φροντισε ο μακαριτης!!!Εξαλλου Ροζυ μου, κι εσυ εξαιτιας μου ακουσες πολλά.
Στην αρχη ησουν κλωνος μου, μετά ησουν γκέι, μετα οταν αποδειχθηκε οτι εισαι γυναικα και εισαι μαζι μου, εγινες χοντρη, πουτανί, δυστυχο, με κερατωνες στη Θεσσαλονικη, ησουν ανοητη και προστατευτικη για εναν αχρηστο κλπ κλπ.
Απο ποτε ενδιαφερεστε εσεις για βυζι??Προτιμώ να μου δώσετε κανα βυζοσκάμπιλο. Να δω κι εγώ ο δυστυχής και κάνα βυζί...
Αυτος ειχε τα δικα του κολληματα, που ηταν μεχρι ενος βαθμου σεβαστά.Εγω ειχα και δικο μου θρεντ, φροντισε ο μακαριτης!!!
Αυτος ειχε τα δικα του κολληματα, που ηταν μεχρι ενος βαθμου σεβαστά.
Καποιοι αλλοι ομως προκαλουν θλιψη.
Απο ποτε ενδιαφερεστε εσεις για βυζι??
Ο αγιος εχει αδυναμια στα κωλαρακια. ;)το ακουει και το λενε και θελει να δει πως ειναι και τι ειναι
Αλλαξες υπογραφη?
Προβληματικες καταστασεις ολοι αυτοι.
τυπε εισαι φίρμα πως να το κάνουμεAγαπη μου, όπου ποσταρω το απογευμα εμφανιζονται αυτοματως καποιοι....
Εγω τύπε ειμαι ενας απλος χασοδικης, με το ζορι προσπαθουν καποιοι να με κανουν φιρμα.τυπε εισαι φίρμα πως να το κάνουμε
Ναι χθες.Αλλαξες υπογραφη?
Ναι. Της την μπαίνω γιατί αρνήθηκε τον έρωτά μου.
και εκει γκαντεμης εισαι... ναι εχουμε πολυ φαντασια ααα η αληθεια να λεγετε
Και για σενα μικρη ειναι.ειναι μικρη για σας
τραβας τον σταυρο του μαρτυρίουΤύπε μην μπερδευεσαι. Εγω ειμαι το προβλημα για καποιους. Οχι τα κοριτσια. Μεσω αυτών στοχευομαι εγω.
Εχουμε γινει πολυ intellectuels.Ναι χθες.
Κ εσυ ματια μου αλλαξες!!!
Ποια ειρωνεια καλε??καλα εκανε
η ειρωνεια δεν περναγε
Το γνωριζω ότι εκτός από φαντασμενοι, είστε και φαντασιόπληκτοι, Εκτιμώ πάντος ότι είχατε το σθένος να το δηλώσετε και εγγράφως.
Πλεον τιποτα με εχουν αφησει ησυχη γτ ξερουν οτι ειμαι σε σχεση.
Αυτα συνεβαιναν μεχρι να πιστεψουν οτι ειναι αληθεια.