Νέα

Τι επιχείρηση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μκρό κεφάλαιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mikros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καφέ/παγωτο/βάφλες κλπ....γρήγορη απόσβεση...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τη συγκεκριμενη στιγμη δεν ανοιγεις τιποτα.
Η ελλαδα δεν προσφερει προσφορο εδαφος για καμια ειδους επενδυση η επιχειρηση.
Εχω μαγαζι και ξερω.
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος εχει 5 λεφτακια τα κραταει,αν δε θελει να τα ξοδεψει ας τα κλεισει και περιμενει καποιο σημαδια ανακαμψης στο προσεχες μελλον κ ταυτοχρονα ψαχνει μια δουλιτσα να συντηρειται.
Σε μια χωρα που ειναι εναντιον του ελευθερου επαγγελματια το να ανοιξεις μαγαζι ειναι οικονομικη αυτοκτονια...
Πιστεψτε με,αν το μαγαζι μου δεν ηταν επιχειριση 45 ετων,απο τον πατερα μου φυσικα,θα το χα κλεισει και θα βλεπα τι θα κανα...
Η δικια μου που ειναι Ρωσσιδα,μου λεει οτι αμα δεν τα βγαζω περα εδω να ανεβω ρωσσια να παντρευτουμε και εκει θα μαστε καλυτερα...
Οπως ειδα κ γω πριν 2 μηνες που ημουν στη Μοσχα,δεν εχει και αδικο...
Οχι μαγαζια τη συγκεκριμενη περιοδο που το κρατος περιμενει τον επαγγελματια στη γωνια να τον πηδηξει...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχω μαγαζι και ξερω.
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος εχει 5 λεφτακια τα κραταει,αν δε θελει να τα ξοδεψει ας τα κλεισει και περιμενει καποιο σημαδια ανακαμψης στο προσεχες μελλον κ ταυτοχρονα ψαχνει μια δουλιτσα να συντηρειται.
Σε μια χωρα που ειναι εναντιον του ελευθερου επαγγελματια το να ανοιξεις μαγαζι ειναι οικονομικη αυτοκτονια...
Πιστεψτε με,αν το μαγαζι μου δεν ηταν επιχειριση 45 ετων,απο τον πατερα μου φυσικα,θα το χα κλεισει και θα βλεπα τι θα κανα...
Η δικια μου που ειναι Ρωσσιδα,μου λεει οτι αμα δεν τα βγαζω περα εδω να ανεβω ρωσσια να παντρευτουμε και εκει θα μαστε καλυτερα...
Οχι μαγαζια τη συγκεκριμενη περιοδο που το κρατος περιμενει τον επαγγελματια στη γωνια να τον πηδηξει...

καλα τα λες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχω μαγαζι και ξερω.

τυπε εγω ξερω ομως ατομα που προσφερουν υπηρεσεις ανοιξαν πριν 2-3 χρονια και ουτε αποδειξεις κοβουν ουτε πληρωνουνε τεβε κ πανε μια χαρα
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε εγω ξερω ομως ατομα που προσφερουν υπηρεσεις ανοιξαν πριν 2-3 χρονια και ουτε αποδειξεις κοβουν ουτε πληρωνουνε τεβε κ πανε μια χαρα
Σε μπουρδέλα αναφέρεσαι τύπε?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εμεις μιλαμε αμα θες να εισαι νομιμος και ας φοροδιαφευγεις λιγο μη κοβοντας καμια αποδειξη που κ που.
Απο κει κ περα και τα ναρκωτικα και η πορνεια καλα πανε,ομως....

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.837
Πόντοι
456
Πρίν μερικά χρόνια και σκατά να έδινες στον Έλληνα τα πλήρωνε ευχαρίστως κα σου έλεγε και ευχαριστώ , είτε μιλάμε για αγαθά είτε για υπηρεσίες..

Τώρα πλέον την ψάχνει, κοιτάζει τις τιμές, τις συγκρίνει βλέπει την ποιότητα και σου κάνει και παζάρια απαιτώντας να ρίξεις την τιμή λόγω κρίσης ενω δεν ξέρει το κόστος  :jerking:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πρίν μερικά χρόνια και σκατά να έδινες στον Έλληνα τα πλήρωνε ευχαρίστως κα σου έλεγε και ευχαριστώ , είτε μιλάμε για αγαθά είτε για υπηρεσίες..

Τώρα πλέον την ψάχνει, κοιτάζει τις τιμές, τις συγκρίνει βλέπει την ποιότητα και σου κάνει και παζάρια απαιτώντας να ρίξεις την τιμή λόγω κρίσης ενω δεν ξέρει το κόστος  :jerking:
Χωρια οτι το ιντερνετ τα χει γαμησει ολα.Το ξερω καλα γιατι κ γω απο κει ψωνιζω αμα θελω κατι και οι διαφορες ειναι τεραστιες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Τώρα πλέον την ψάχνει, κοιτάζει τις τιμές, τις συγκρίνει βλέπει την ποιότητα και σου κάνει και παζάρια απαιτώντας να ρίξεις την τιμή λόγω κρίσης ενω δεν ξέρει το κόστος  :jerking:

πεινα καταραμενη  :2funny:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
εγω εχω σε τουριστικο νησι μαγαζι 21 χρονια το παλεύουμε παλια εβαζες λεφτα στην ακρη τωρα δεν βαζεις τιποτα πιο πολυ δουλευουμε για εφορια και τραπεζες. το μαγαζι το εχω αγοραση με δανειο απο τραπεζα σε 6 χρονια θα ειναι δικο μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω εχω σε τουριστικο νησι μαγαζι 21 χρονια το παλεύουμε παλια εβαζες λεφτα στην ακρη τωρα δεν βαζεις τιποτα πιο πολυ δουλευουμε για εφορια και τραπεζες. το μαγαζι το εχω αγοραση με δανειο απο τραπεζα σε 6 χρονια θα ειναι δικο μου
Τι μαγαζι τυπε?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

παλια σκαπουλαρατε φπα και γαμιοσασταν στην αισχροκαιρδια μαν

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
παλια σκαπουλαρατε φπα και γαμιοσασταν στην αισχροκαιρδια μαν

αυτο ακομα το κανουν πολλα μαγαζια. ξερω πολλους αγοραζουν λιανικη και δεν κοβουν τιμολογια.

δεν λεει κατι αυτο σεο ολες της δουλειες βλεπουν να μην κοβουν αποδειξης οπως να σου πω ηλεκτρολογο δεν εχω παρει ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom