kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τι θα ανοιγα?? Ενα μπορντελο!!!!
σιγουρη επενδυση
Τη συγκεκριμενη στιγμη δεν ανοιγεις τιποτα.
Η ελλαδα δεν προσφερει προσφορο εδαφος για καμια ειδους επενδυση η επιχειρηση.
Εχω μαγαζι και ξερω.
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος εχει 5 λεφτακια τα κραταει,αν δε θελει να τα ξοδεψει ας τα κλεισει και περιμενει καποιο σημαδια ανακαμψης στο προσεχες μελλον κ ταυτοχρονα ψαχνει μια δουλιτσα να συντηρειται.
Σε μια χωρα που ειναι εναντιον του ελευθερου επαγγελματια το να ανοιξεις μαγαζι ειναι οικονομικη αυτοκτονια...
Πιστεψτε με,αν το μαγαζι μου δεν ηταν επιχειριση 45 ετων,απο τον πατερα μου φυσικα,θα το χα κλεισει και θα βλεπα τι θα κανα...
Η δικια μου που ειναι Ρωσσιδα,μου λεει οτι αμα δεν τα βγαζω περα εδω να ανεβω ρωσσια να παντρευτουμε και εκει θα μαστε καλυτερα...
Οπως ειδα κ γω πριν 2 μηνες που ημουν στη Μοσχα,δεν εχει και αδικο...
Οχι μαγαζια τη συγκεκριμενη περιοδο που το κρατος περιμενει τον επαγγελματια στη γωνια να τον πηδηξει...
Τη συγκεκριμενη στιγμη δεν ανοιγεις τιποτα.
Η ελλαδα δεν προσφερει προσφορο εδαφος για καμια ειδους επενδυση η επιχειρηση.
Εχω μαγαζι και ξερω.
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος εχει 5 λεφτακια τα κραταει,αν δε θελει να τα ξοδεψει ας τα κλεισει και περιμενει καποιο σημαδια ανακαμψης στο προσεχες μελλον κ ταυτοχρονα ψαχνει μια δουλιτσα να συντηρειται.
Σε μια χωρα που ειναι εναντιον του ελευθερου επαγγελματια το να ανοιξεις μαγαζι ειναι οικονομικη αυτοκτονια...
Πιστεψτε με,αν το μαγαζι μου δεν ηταν επιχειριση 45 ετων,απο τον πατερα μου φυσικα,θα το χα κλεισει και θα βλεπα τι θα κανα...
Η δικια μου που ειναι Ρωσσιδα,μου λεει οτι αμα δεν τα βγαζω περα εδω να ανεβω ρωσσια να παντρευτουμε και εκει θα μαστε καλυτερα...
Οπως ειδα κ γω πριν 2 μηνες που ημουν στη Μοσχα,δεν εχει και αδικο...
Οχι μαγαζια τη συγκεκριμενη περιοδο που το κρατος περιμενει τον επαγγελματια στη γωνια να τον πηδηξει...
Σε μπουρδέλα αναφέρεσαι τύπε?τυπε εγω ξερω ομως ατομα που προσφερουν υπηρεσεις ανοιξαν πριν 2-3 χρονια και ουτε αποδειξεις κοβουν ουτε πληρωνουνε τεβε κ πανε μια χαρα
Σε μπουρδέλα αναφέρεσαι τύπε?
Εμεις μιλαμε αμα θες να εισαι νομιμος και ας φοροδιαφευγεις λιγο μη κοβοντας καμια αποδειξη που κ που.τυπε εγω ξερω ομως ατομα που προσφερουν υπηρεσεις ανοιξαν πριν 2-3 χρονια και ουτε αποδειξεις κοβουν ουτε πληρωνουνε τεβε κ πανε μια χαρα
Χωρια οτι το ιντερνετ τα χει γαμησει ολα.Το ξερω καλα γιατι κ γω απο κει ψωνιζω αμα θελω κατι και οι διαφορες ειναι τεραστιες...Πρίν μερικά χρόνια και σκατά να έδινες στον Έλληνα τα πλήρωνε ευχαρίστως κα σου έλεγε και ευχαριστώ , είτε μιλάμε για αγαθά είτε για υπηρεσίες..
Τώρα πλέον την ψάχνει, κοιτάζει τις τιμές, τις συγκρίνει βλέπει την ποιότητα και σου κάνει και παζάρια απαιτώντας να ρίξεις την τιμή λόγω κρίσης ενω δεν ξέρει το κόστος
Πρίν μερικά χρόνια και σκατά να έδινες στον Έλληνα τα πλήρωνε ευχαρίστως κα σου έλεγε και ευχαριστώ , είτε μιλάμε για αγαθά είτε για υπηρεσίες..
Τώρα πλέον την ψάχνει, κοιτάζει τις τιμές, τις συγκρίνει βλέπει την ποιότητα και σου κάνει και παζάρια απαιτώντας να ρίξεις την τιμή λόγω κρίσης ενω δεν ξέρει το κόστος
πεινα καταραμενη
Μωρε καλά κάνει και την ψαχνει , αλλα παει στο αλλο ακρο ως συνηθως και γινεται παραλογος
Τι μαγαζι τυπε?εγω εχω σε τουριστικο νησι μαγαζι 21 χρονια το παλεύουμε παλια εβαζες λεφτα στην ακρη τωρα δεν βαζεις τιποτα πιο πολυ δουλευουμε για εφορια και τραπεζες. το μαγαζι το εχω αγοραση με δανειο απο τραπεζα σε 6 χρονια θα ειναι δικο μου
εγω εχω σε τουριστικο νησι μαγαζι 21 χρονια το παλεύουμε παλια εβαζες λεφτα στην ακρη τωρα δεν βαζεις τιποτα πιο πολυ δουλευουμε για εφορια και τραπεζες. το μαγαζι το εχω αγοραση με δανειο απο τραπεζα σε 6 χρονια θα ειναι δικο μου
Κατσε, να μας πει τι μαγαζι εχει κι αν τωρα κοβει αποδειξεις.παλια σκαπουλαρατε φπα και γαμιοσασταν στην αισχροκαιρδια μαν
Κατσε, να μας πει τι μαγαζι εχει κι αν τωρα κοβει αποδειξεις.
παλια σκαπουλαρατε φπα και γαμιοσασταν στην αισχροκαιρδια μαν