Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σας είπα και πιο πριν δίχως να θέλω να σας προσβάλω ότι δεν το κατέχετε το άθλημα! Κινδυνεύετε όχι απλά να μην βγάζετε, αλλα να μπαίνετε μέσα κι όλας! Για το καλό σας τα λέω πιστέψτε με!

θα βρει εναν καλο λογιστη να του τα πει ολα αυτα
που του ειπες πιο πανω καποια ειναι προαιρετικα
ενω καποια αλλα σαν εξοδα ειναι 3μηνα
και οχι μηνας μπαινει μηνας βγαινει
μην τον φορτωνεις επειδη εχει αγνοια τσαμπα
και βερεσε τον ανθρωπο αμα εχει ορεξη να ψαχτει
θα την βρει την ακρη χεχεχε  :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδή δεν θα πληρώνετε φπα 13 εως 23 %? δεν θα πληρώνετε φόρο? ΔΕΗ? ΟΤΕ? Δημ.Τελη? το κόστος των προμηθευτών? Λογιστή? Υπάλληλο? ΙΚΑ? Καθαρίστρια? τυπογράφους?(για τα διαφημιστικά), πρόστιμα? (μη μου πειτε οτι θα ειστε νομοταγής γιατί τα πρόστιμα στην Ελλάδα επιβαλλονται οταν οτο κρατος εχει αναγκη χρημάτων και οχι επειδη κανεις παραβαση) Τα έχετε υπολογίσει όλα αυτά? Την απόσβεση του κεφαλαίου που θα ρίξετε για να φιάξετε το κάταστημα? Τι τζίρο πιστευετε ότι θα κάνετε ώστε να τα καλύψετε όλα και να σας μένει και κέρδος? και πως μπορείτε να εξασφαλίσετε σταθερό τζίρο σε εποχές που δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο?

σας είπα και πιο πριν δίχως να θέλω να σας προσβάλω ότι δεν το κατέχετε το άθλημα! Κινδυνεύετε όχι απλά να μην βγάζετε, αλλα να μπαίνετε μέσα κι όλας! Για το καλό σας τα λέω πιστέψτε με!

+10.000...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Εχω ενα μαγαζι 50 τ.μ ισογειο και 50 τ.μ. υπογειο ειναι διπλα σε σχολειο και καθε τεταρτη εχει λαικη.Τι μπορω να το κανω εκτος απο το να το νοικιασω?Απο επανω ειναι πολυκατοικια με 5 διαμερισαμτα.

Συμπληρώματα διατροφής & βιολογικά προϊόντα
Στάνταρ πελατεία και καλό περιθώριο κέρδους
Αν σε ενδιαφέρει την ψάχνω επίσης για αυτή την περιοχή. Στείλε πμ για λεπτομέρειες

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
1 ευρω ΑΤΥΛΙΧΤΟσκετο κρεας με μια φετα ψωμι!!!
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΟΝΟ και μονο αν τα φτιαχνεις μονος!!!

Φαρμα σου βρισκω εγω με 3 ευρω το φρεσκο ΧΟΙΡΙΝΟ το κιλο χωρις κοκαλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω του προτεινω να μιλησει
με 2 ατομα παντως
με εναν που ειναι στην δουλεια χρονια
και με εναν που ειναι σωστος λογιστης
ολοι οι αλλοι απλα θα τον φορτωσουν με εγνοιες
διχως λογο... τυποι οσοι δεν εχετε δουλεψει παρομοιο
καταστημα ειστε ασχετοι μην δινετε συμβουλες  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε θα σου πω τι συγκεκριμένα να κάνεις, αλλά θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποιους άξονες να σκεφτείς.  
Το πρώτο είναι το γνωστό, " αγόρασε φτηνά, πούλα ακριβά". Ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν είναι. Πρέπει να δεις συγκριτικά και καθαρά, δλδ συγκριτικά με άλλες χρονιές, με το ποσοστό επί του εισοδήματος , αποπληθωριστικά κλπ να κάνεις χίλιες δυο συγκρίσεις για να κάνεις τις αποτιμήσεις σου.

Το άλλο είναι να μη μπεις κάπου που ήδη υπάρχει υπερπροσφορά. Μπαίνεις κάπου που δεν υπάρχει προσφορά προιόντος. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και παγίδα. Επειδή μπορεί να μην υπάρχει προσφορά, απλά επειδή δεν υπάρχει ζήτηση π.χ.Ή υπάρχει μεν, αλλά η εφαρμογή του πρώτου κανόνα είναι δύσκολη δλδ το " αγόρσε φτηνά". πχ δεν υπάρχουν συνθήκες προμήθειας κλπ.

Επομένως το επόμενο είναι να δεις τη ζήτηση. Δλδ να δεις τι λείπει από την περιοχή, τι ζητάει ο κόσμος?

Το άλλο είναι να ξέρεις πως ρίσκο- κέρδη είναι ανάλογα. Αποφάσισε τι θες? Χαμηλό ρίσκο, χαμηλά πλην εγγυμένα κέρδη? Ή υψηλό ρίσκο και άμα κάτσει πολλά λεφτά? Δες τι σε παίρνει να κάνεις και αποφάσισε .

Το άλλο είναι το κεφάλαιο που είσαι διατεθειμένος να βάλεις και η απόσβεση. Έχεις κεφάλαια? Αν όχι να ξέρεις πως οι τράπεζες είναι ιδιαίτερα σφιχτές αυτή την περίοδο.

Το άλλο είναι , ότι και να κάνεις να τα έχεις όλα στα κιτάπια σου ξεκάθαρα. Το κόστος για το κάθε τι, προμήθεις, φόροι,τέλη, πάγια, αναλώσιμα και οτιδήποτε άλλο. Και να υπολογίσεις το κέρδος που θα σου αποδοθεί. Κάντο με τη μονάδα πχ στο ευρώ πόσα παίρνεις πίσω? 1,2? 1,5? 2? Από το κάθε ευρώ που δίνεις, να προσδοκείς να πάρεις πίσω κάτι παραπάνω. Αυτό να το έχεις προυπολογίσει, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις. Και να κοιτάξεις να καθορίσεις από πριν το χρονικό ορίζοντα που ένας τέτοιος υπολογισμός θα ισχύει.

Γενικότερα η όλη φιλοσοφία είναι " βρες κάτι που θέλουν οι άλλοι". Τους λείπει, εξασφάλισέ το με ένα τρόπο και δόσε τους το. Θες να το παράγεις εσύ, όπως είπε η άλλη με τα παραδοσιακά προιόντα? Θες να το βρεις από προμηθευτή? Θες να το βρεις από το έγκλημα ή τη μαύρη αγορά? Θες να το βγάλεις από ένα μαγικό καπέλο? Βρες τον τρόπο.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θα βρει εναν καλο λογιστη να του τα πει ολα αυτα
που του ειπες πιο πανω καποια ειναι προαιρετικα
ενω καποια αλλα σαν εξοδα ειναι 3μηνα
και οχι μηνας μπαινει μηνας βγαινει
μην τον φορτωνεις επειδη εχει αγνοια τσαμπα
και βερεσε τον ανθρωπο αμα εχει ορεξη να ψαχτει
θα την βρει την ακρη χεχεχε  :rockon:

ναι ρε φιλε πεστα γιατι μερικοι εδω μεσα πραγματικα δεν τους καταλαβαινω.Εγω ζητησα να ακουσω καποιες ιδεες εννοειται οταν θα καταληξω καπου θα το ψαξω να δω τι γινεται ποια ειναι τα εξοδα μου κτλπ.Αλλα ο φιλαρακος τι δουλεια κανει δεν μας ειπε ακομη??

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οτι και αν ανοιξει
να φροντισει να κανει
και να προσεχει πραγματα που δεν προσεχουν
οι γυρω του ειναι πολυ ανοητο αυτο που θα πω
αλλα οσοι ανοιγουν μαγαζια νομιζουν οτι απευθυνονται
σε ζωα και οχι ανθρωπους ωστε να πλουτισουν γρηγορα και ευκολα
και οταν κλεισουν νομιζουν πως κλεινουν επειδη εφταιξε η τυχη
η πουτανα η κοινωνια οι πολιτικοι κτλπ κτλπ ενω οι ιδιοι
ητανε μαλακες και δεν το βλεπανε  :2funny: :2funny: :2funny:
αν προσεξει αυτο και γινει διαφορετικος απο τους υπολοιπους θα πιασει
οτι και αν ανοιξει  ;)

φιλε Βολδεμορτη  :rockon:
Εχω διαβάσει να γραφεις βλακείες -οπως ολοι μας βεβαια  ;)  Η συγκεκριμενη συμβουλή σου ομως για εμενα αποδεικνυει οτι εισαι ενας πολύ εξυπνος ανθρωπος                                                                            

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Έχω μια καλή ιδέα να σου προτείνω, αλλά θέλω ποσοστα επί των πωλήσεων :-)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε ματζεστικ ανοιξε ενα αντικαδικο να πουλας τις αντικες που σου αφισε ο μακαριτης... :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
η δική μου συμβουλη ειναι οτι και αν κάνεις φιλε ματζεστικ ειναι, χτισε πανω σε αλήθειες και μετα αφαιρεσε τα πιθανα λάθη-ψεματα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχω ενα μαγαζι 50 τ.μ ισογειο και 50 τ.μ. υπογειο ειναι διπλα σε σχολειο και καθε τεταρτη εχει λαικη.Τι μπορω να το κανω εκτος απο το να το νοικιασω?Απο επανω ειναι πολυκατοικια με 5 διαμερισαμτα.

Γραφειο τελετων.
Θα εχεις σιγουρη δουλεια για παντα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε Βολδεμορτη  :rockon:
Εχω διαβάσει να γραφεις βλακείες -οπως ολοι μας βεβαια  ;)  Η συγκεκριμενη συμβουλή σου ομως για εμενα αποδεικνυει οτι εισαι ενας πολύ εξυπνος ανθρωπος                                                                            

επιτηδες τα κανω αυτα τυπε
για να τους την σπαω και μετα να γελαω
μονος μου στο μικρο μου δωματιακι σαρδονια
μετα η θα παω μπουρδελοτσαρκα η θα αραξω να λινουξαρω
μορτη μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΛΙΝΟΥΞ ΙΣ ΕΒΡΙΘΙΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΡΙΘΙΝ
μικρα μου πονυ  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε τα λένε απλά γραφεία κηδειων και τα λένε τελετών αφού μόνο κηδείες κανουν

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε πεστα γιατι μερικοι εδω μεσα πραγματικα δεν τους καταλαβαινω.Εγω ζητησα να ακουσω καποιες ιδεες εννοειται οταν θα καταληξω καπου θα το ψαξω να δω τι γινεται ποια ειναι τα εξοδα μου κτλπ.Αλλα ο φιλαρακος τι δουλεια κανει δεν μας ειπε ακομη??
κατασχέσεις κάνω σε ιδιόκτητα μαγαζιά ανθρώπων που άνοιξαν επιχείρηση διχως να έχουν ιδέα!  :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εξαλου δεν υπάρχει περίπτωση να τρομάζει ο κόσμος από το όνομα αφού πάντα πάμε για να θαψουμε τους άλλους και ποτέ εμάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom