Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επισης εδω δουλευουν πολυ πιταδικα με παραδοσιακες ομως πιτες της γιαγιας που λεμε που μπορει να συνδυασεις με αλλα αρτοσκευασματα και γλυκα και μαγειρια σαν παραδοσιακα για να παιρνουν σπιτι ο κοσμος μαγειρευτο φαι....και τα δυο ομως προυποθετουν οπως ειπε και η αλιντισσα γιαγια,μαμα με σχετικες γνωσεις που σταδιακα θα αποκτησεις και συ ή εστω ενα ατομο που να εχει εμπειρια σε παραδοσιακη κουζινα.......
Ακριβώς.Δεν έχει κορεστεί αυτού του είδους η επιχείρηση ακόμα.Αλλά με την προυπόθεση να μην είναι προιόντα "φίρμας" τύπου παραδοσιακού ,να είναι όντως αυθεντικά και αγνά.Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για μένα.Ακόμα και σεμεδάκια,εργόχειρα θα έβαζα μην σου πω .. :rockon:
Πάνε βρες γιαγιάδες σε χωριά λέμε :boobies:
Καλά αυτά πεθάναν προ πολλού...sex shop πολύ προτιμότερο είναι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε σεις, τα γαλακτοκομικα-πρωτες υλες, αγνες ή μη, θελουν καποια εμπειρια διαχειρησης και εχουν και ημερομηνια ληξης...το παλικαρι εδω που ρωτησε δεν τον κοβω να ειναι ικανος να διαχειριστει πολυπλοκοτητες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κάνε μια χαρτογράφηση της περιοχής και δες τί λείπει...
Κόψε και τί κόσμος κυκλοφορεί και με τί εισοδήματα.
Και φυσικά δες και τις δικές σου δεξιότητες και δημόσιες σχέσεις γιατί αν δεν κάνεις καλά αυτό που κάνεις σε μια κορεσμένη αγορά και δεν σε ξέρει κανείς, δεν πα να πουλάς την κότα με τα χρυσά αυγά σε τιμή ευκαιρίας, την έχεις κάτσει.
Το σίγουρο είναι πως ό,τι και και να ανοίξεις, θα ματώσεις και αν δεν έχεις και γνώση του αντικειμένου, θα ματώσεις διπλά.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω ενα μαγαζι 50 τ.μ ισογειο και 50 τ.μ. υπογειο ειναι διπλα σε σχολειο και καθε τεταρτη εχει λαικη.Τι μπορω να το κανω εκτος απο το να το νοικιασω?Απο επανω ειναι πολυκατοικια με 5 διαμερισαμτα.

Αδερφέ ΜΟΝΟ φαγαδικο!

Κάντο ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΑ...παρε και ενα δυο ντελιβεραδες και θα βγει το μεροκαματο!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κάνε μια χαρτογράφηση της περιοχής και δες τί λείπει...
Κόψε και τί κόσμος κυκλοφορεί και με τί εισοδήματα.
Και φυσικά δες και τις δικές σου δεξιότητες και δημόσιες σχέσεις γιατί αν δεν κάνεις καλά αυτό που κάνεις σε μια κορεσμένη αγορά και δεν σε ξέρει κανείς, δεν πα να πουλάς την κότα με τα χρυσά αυγά σε τιμή ευκαιρίας, την έχεις κάτσει.
Το σίγουρο είναι πως ό,τι και και να ανοίξεις, θα ματώσεις και αν δεν έχεις και γνώση του αντικειμένου, θα ματώσεις διπλά.

Γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξος γενικα.εκανες κατι στο παρελθον και δεν πηγε καλα?τα εξοδα τα δικα μου ειναι το τεβε μου μονο.δεν θα εχω τιποτα αλλο.πιστευω οτι θα ειμαι πολυ μαλακας αν δεν κανω κατι δικο μου και ξαναστελνω cv για εταιριες των 800 ευρω με μπατσελορ και μαστερ.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αλλη ΙΔΕΑ που δεν υπάρχει ελλαδα.... VIDEO CLUB all you can watch
15 Ευρώ το μηνα πάγιο και ας βλεπουν οσες ταινιες γουσταρουν!!!!
Εννοειται την κατηγορια ημερας παιρνουν μεχρι 2 και τις επιστρεφουν σε μια ημερα...
Τις πιο παλιες μεσα σε μια εβδομαδα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ρε σεις, τα γαλακτοκομικα-πρωτες υλες, αγνες ή μη, θελουν καποια εμπειρια διαχειρησης και εχουν και ημερομηνια ληξης...το παλικαρι εδω που ρωτησε δεν τον κοβω να ειναι ικανος να διαχειριστει πολυπλοκοτητες...

Μην το λες, μην το λες .....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
αλλιως πέτα 5 6 πλυντηρια ΤΩΝ 10 ΚΙΛΏΝ με κερμα και αλλα τοσ στεγνωτηρια παρτα με Leasing και εγγυηση και απλά κόβε χρήμα!!!!

Επισκέπτης
Μην του απαντάτε άλλο μωρέ,να τσακωθεί ψάχνεται..χέστηκε για τις ιδέες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οτι και αν ανοιξει
να φροντισει να κανει
και να προσεχει πραγματα που δεν προσεχουν
οι γυρω του ειναι πολυ ανοητο αυτο που θα πω
αλλα οσοι ανοιγουν μαγαζια νομιζουν οτι απευθυνονται
σε ζωα και οχι ανθρωπους ωστε να πλουτισουν γρηγορα και ευκολα
και οταν κλεισουν νομιζουν πως κλεινουν επειδη εφταιξε η τυχη
η πουτανα η κοινωνια οι πολιτικοι κτλπ κτλπ ενω οι ιδιοι
ητανε μαλακες και δεν το βλεπανε  :2funny: :2funny: :2funny:
αν προσεξει αυτο και γινει διαφορετικος απο τους υπολοιπους θα πιασει
οτι και αν ανοιξει  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συγχρονως ανοητο αλλα και αυτονοητο αυτο
που λεω  ανοητο για τους ανοητους και αυτονοητο για τους ξυπνιους :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οτι και αν ανοιξει
να φροντισει να κανει
και να προσεχει πραγματα που δεν προσεχουν
οι γυρω του ειναι πολυ ανοητο αυτο που θα πω
αλλα οσοι ανοιγουν μαγαζια νομιζουν οτι απευθυνονται
σε ζωα και οχι ανθρωπους ωστε να πλουτισουν γρηγορα και ευκολα
και οταν κλεισουν νομιζουν πως κλεινουν επειδη εφταιξε η τυχη
η πουτανα η κοινωνια οι πολιτικοι κτλπ κτλπ ενω οι ιδιοι
ητανε μαλακες και δεν το βλεπανε  :2funny: :2funny: :2funny:
αν προσεξει αυτο και γινει διαφορετικος απο τους υπολοιπους θα πιασει
οτι και αν ανοιξει  ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξος γενικα.εκανες κατι στο παρελθον και δεν πηγε καλα?τα εξοδα τα δικα μου ειναι το τεβε μου μονο.δεν θα εχω τιποτα αλλο.πιστευω οτι θα ειμαι πολυ μαλακας αν δεν κανω κατι δικο μου και ξαναστελνω cv για εταιριες των 800 ευρω με μπατσελορ και μαστερ.
ρευμα δεν θα εχεις?υπαλληλους δεν θα πληρωνεις?πρωτες υλες δεν θα πληρωνεις?εφορια δεν θα πληρωνεις?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
1 ευρω το τυλιχτο δεν ειναι κακη ιδεα παντως.δεν ξερω να το εχει και κανεις.απλα τι περιθωρια κερδους εχω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρευμα δεν θα εχεις?υπαλληλους δεν θα πληρωνεις?πρωτες υλες δεν θα πληρωνεις?εφορια δεν θα πληρωνεις?

μην φερνεις τον αποκλεισμο
αν οντως ενδιαφερεται να ανοιξει κατι
και να πιασει θα τα σκεφτει αυτα και θα τα κονφιγκιουραρει
καταλληλα...
το θεμα ειναι να εχει ορεξη για αυτο που θα ανοιξει
το παν ειναι η ορεξη παιδια...το παν  :rockon: :rockon: :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αρχηγε οτι εχει σχεση με σουβλακια-γυρους-τυροπιτες,και αλλες τετοιες μαλακιες,αστο καλυτερα.εχει βρομισει ο τοπος.
αν θελεις να ασχοληθεις με φαγητο,η γνωμη ειναι να κανεις ενα μαγαζακι,με μαγειρευτα φαγητα,και θα δινεις και πακετο για το σπιτι,βαλε και ενα ντιλιβερι αν θελεις να κανει διανομες.
εμπορικο μαγαζι ουτε για πλακα να μην κανεις.
και μην σε ξεγελαει το γεγονος οτι δεν εχεις ενοικιο,και εχεις ετοιμο κεφαλαιο,καλα θα κανεις να τα υπολογισεις και αυτα σαν εξοδα τις επιχειρησεις που θα στησεις.αν κατεχεις το επιχειρην μεγαλε ολα αυτα πρεπει να τα υπολογισεις.
γιατι αμα δεν εχει δουλεια το μαγαζι,δεν παει να ειναι και δικο σου,καποια μερα θα το κλεισεις.

Επισκέπτης
τα εξοδα τα δικα μου ειναι το τεβε μου μονο.δεν θα εχω τιποτα αλλο.

δηλαδή δεν θα πληρώνετε φπα 13 εως 23 %? δεν θα πληρώνετε φόρο? ΔΕΗ? ΟΤΕ? Δημ.Τελη? το κόστος των προμηθευτών? Λογιστή? Υπάλληλο? ΙΚΑ? Καθαρίστρια? τυπογράφους?(για τα διαφημιστικά), πρόστιμα? (μη μου πειτε οτι θα ειστε νομοταγής γιατί τα πρόστιμα στην Ελλάδα επιβαλλονται οταν οτο κρατος εχει αναγκη χρημάτων και οχι επειδη κανεις παραβαση) Τα έχετε υπολογίσει όλα αυτά? Την απόσβεση του κεφαλαίου που θα ρίξετε για να φιάξετε το κάταστημα? Τι τζίρο πιστευετε ότι θα κάνετε ώστε να τα καλύψετε όλα και να σας μένει και κέρδος? και πως μπορείτε να εξασφαλίσετε σταθερό τζίρο σε εποχές που δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο?

σας είπα και πιο πριν δίχως να θέλω να σας προσβάλω ότι δεν το κατέχετε το άθλημα! Κινδυνεύετε όχι απλά να μην βγάζετε, αλλα να μπαίνετε μέσα κι όλας! Για το καλό σας τα λέω πιστέψτε με!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1 ευρω το τυλιχτο δεν ειναι κακη ιδεα παντως.δεν ξερω να το εχει και κανεις.απλα τι περιθωρια κερδους εχω?

αν βαζεις 1 ευρω το τυλιχτο μπορει να χεις ζημια...
η ντοματα που θα βαζεις πες μπορει να σου τρωει
20 λεπτα... το τζατζικι αλλα 20 η πιττα αλλα 10 νατο το
50λεπτο και το κρεας? 50 λεπτα το καλαμακι για ενα καλο?
κρεμμυδι δεν θα βαζεις? η πατατα αλλο ενα 20λεπτο?
1.20 ως τωρα και το δινεις 1?
Ξεκινα με καλο ΚΡΕΑΣ... και καλα ολα... ας σου φευγουν 1.20 για το καθε
σουβλακι και βαλε τιμη 1.60

στην αρχη δεν θα χεις κερδος αλλα θα φτιαξεις
πελατεια τα περισσοτερα σουβλακια ειναι για πεταμα
γιατι τα δινουν 2 ευρω και τους κοστιζουν 50 λεπτα ολα μαζι
με χαλια κρεας χαλια πατατες εμποριου κτλπ κτλπ
για ολα τα αλλα συμβουλεψου εναν λογιστη
εγω ειμαι κομπιουτερας  :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έχω δει το "θάνατο του εμποράκου" πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, ακόμη και πριν την κρίση...
Κοινός παρανομαστής είναι ότι όλοι είχαν μια φοβερή ιδέα που δεν θα αποτύγχανε με τίποτα...Και ότι ήθελαν να κάνουν κάτι δικό τους πάση θυσία.
"Τι μπορεί να πάει στραβά" αναρωτιούνταν και σχεδόν έβριζαν όποιον έλεγε το αντίθετο... Στην καλύτερη ως Κασσάνδρα, στη χειρότερη ως γκαντέμη...
Όταν έτρεχαν να κλείσουν το μαγαζάκι, συνήθως έχοντας αφήσει φέσια δυσανάλογα του μεγέθους της επιχείρησης, τότε κάποιοι (όχι όλοι) καταλάβαιναν τί πήγε στραβά...
Αλλά ήταν αργά.
Άλλοι πάλι έμεναν με την απορία...
Κάποιοι δεν μαθαίνουν ποτέ τελικά.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

υπαλληλους οχι θα ειμαι εγω μην ακους που λενε για δουλιες με προσωπικο γιατι δεν το πολυψηνω μονο ντελιβεραδες.ποσο να εινια το ρευμα ρε φιλε ?τις πρωτες υλες μια φορα θα τις παρεις κ οταν τις πουλησεις θα βαλεις τα λεφτα στην ακρη κερδη κ αρχικα κ ξαναδινεις τα αρχικα θα γυρνας το χρημα.εφορια ποσο ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom