Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
στριπτιτζαδικο για μας τους αγαπουληδες!!!! :2funny:
κατι σε χρωματοπωλειο με εργαλεια κτλ κτλ..!!!!! :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ψιλικοκο κωμμοτηρια φαρμακεια υπαρχουν ηδη.Αλλες ιδεες μαγκες.Οχι δεν το νοικιαζω γιατι δεν εχω αλλη δουλεια κ θελω να ασχολιθω με αυτο.δεν θελω να γινω υπαλληλος στην ζωη μου ουτε το δημοσιο εχει κενες θεσεις για να μπω.Αρκετοι μπηκαν με την ψηφο τους.φιλικα παντα!
Κανε ελεγχο τι υπαρχει και τι οχι και δες τι σου αρεσει να κανεις....
Παντως μακρυα απο φρανσαιζ και τετριμενα καθως τα μεν ειναι απατη
τα δε ειναι πολλα ......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βιντεοκλαμπ?

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
studio φιλε μου ανοιξε!!!και θα χεστεις στο χρημα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ετοιμα φαγητα σε πακετο. βρισκεις ενα καλο και φτηνο προμηθευτη - κετερινγκ να μη μπεις στο τριπακι της παραγωγης με τα πολλα παγια εξοδα- κοβεις και σαλατουλες και ολα οκ. ελαχιστο κοστος επενδυσης και καλο roi. μη το σκεπτεσαι. αν ειναι και σχοελιο διπλα, ολες που θα παιρνουν τα παιδια τους θα περνανε και απο εσενα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εμενα μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο μετα απο μια ερευνα που εκανα σε ολη την περιοχη ειναι να ανοιξω κατι με τιτλο π.χ gameland που να εχει παιχνιδια να νοικιαζει κ να πουλαει pc xbox playstation wii να κανω αντιγραφες dvd πωληση κ ενοικιαση κτλπ κ οτι αλλο εχουν αυτα τα μαγαζια.και παντα με λογικες τιμες κ σκεφτομαι κιολας να ειμαι κ ο πιο χαμηλος στο skroutz εφοσον γλιτωνω το ενοικιο κ τον υπαλληλο.εχω ενα τεβε μονο να πληρωνω ουσιαστικα.το κεφαλαιο θα μου το δωσουνε κ δεν θα το χρωσταω.τι λετε πως ακουγεται?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
φιλε, απο τη στιγμη που δεν ξέρεις τι να κανεις σημαίνει πως δεν το έχεις το επιχειρηματικό! Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι να κάνεις αναψυκτήριο που είπαν παραπάνω! αυτή η έλλειψη φαντασίας και επιχειρηματικότητας έχει κάνει τους μισούς να φιάχνουνε καφέ στους άλλους μισούς και τελικά να μη βγάζει λεφτά κανεις!
συμφωνω 100%.οσοι δεν ξερανε τι να κανουν ανοιγανε τυροπιταδικο,μινι μαρκετ,σουβλατζιδικα και λοιπες μικρες επιχειρησεις με αποτελεσμα σε καθε γωνια να υπαρχει απο ενα και να δουλευουν με δημοσιουπαλληλικο χαρακτηρα.βεβαια ολα αλλαζουν αν το μαγαζι ειναι σε πολυ καλο ποστο τα οποια νομιζω εχουν εκλειψει

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
φιλε βάλε αυτοματους πωλητές από όλα τα είδη. Ανοικτό όλο το 24ωρο και με μηδενικά κόστη.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εμενα μια πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο μετα απο μια ερευνα που εκανα σε ολη την περιοχη ειναι να ανοιξω κατι με τιτλο π.χ gameland που να εχει παιχνιδια να νοικιαζει κ να πουλαει pc xbox playstation wii να κανω αντιγραφες dvd πωληση κ ενοικιαση κτλπ κ οτι αλλο εχουν αυτα τα μαγαζια.και παντα με λογικες τιμες κ σκεφτομαι κιολας να ειμαι κ ο πιο χαμηλος στο skroutz εφοσον γλιτωνω το ενοικιο κ τον υπαλληλο.εχω ενα τεβε μονο να πληρωνω ουσιαστικα.το κεφαλαιο θα μου το δωσουνε κ δεν θα το χρωσταω.τι λετε πως ακουγεται?
Εχεις ιδεα τι κεφαλαιο θα χρειαστεις για το εγχειρημα ?
Οταν λες θα στο δωσουν τι εννοεις ?
Δεν μετραει δηλαδη σαν χρημα αυτο ?
Εκτος κι αν εννοεις επιδοτηση απο το κρατος δεν ξερω τι παιζει....

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
αν σε ενδιαφερει παντως αυτοματος πωλητης εχω 3 για dvd απο βιντεο κλαμπ και σε τιμη ευκαιριας απο μεγαλη αλυσιδα

Επισκέπτης
Τίποτα δεν πιάνει πια εκτός απο τα μαγαζιά που εμπορεύονται σπιτικά και αγνά προιόντα.Βιολογικά αν θες αλλά όχι με την έννοια των βιολογικών καταστημάτων που έχουν εξαπλωθεί σαν τους φούρνους.Γλυκά του κουταλιού,παραδοσιακά παρασκευάσματα γενικώς.Αν έχεις καμιά μαμά -γιαγιά βλαχούλα θα σε βοηθήσει.Όλοι ψάχνουν για το αγνό και παραδοσιακό.Τα  fake πέθαναν.Ψάξε βρες παραγωγούς χωριάτες,φέρε γάλα αγνό ,γιαούρτια,τυρια γλυκά του κουταλιού,κρασιά οχι απο παραγωγούς...απο απλούς ανθρώπους σε χωριά.Εστίασε σε κάποιο μέρος ας πούμε Κρήτη,Ιωάννινα ..πήγαινε σε χωριά και ψάξου ..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκα μου μια γνωμη τριτων ανθρωπων ζηταω απαγορευεται?τι δε το εχεις το επιχειρηματικο και αρχιδια μου λες οτι και να κανεις ρισκο ειναι...Εσυ με τι ασχολεισαι δλδ??Και αν σου πω οτι δουλευα σε μια εταιρια και απελυσαν γυρω στα 30 ατομα και ημουνα μεσα σε αυτους τι θα μου πεις?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τίποτα δεν πιάνει πια εκτός απο τα μαγαζιά που εμπορεύονται σπιτικά και αγνά προιόντα.Βιολογικά αν θες αλλά όχι με την έννοια των βιολογικών καταστημάτων που έχουν εξαπλωθεί σαν τους φούρνους.Γλυκά του κουταλιού,παραδοσιακά παρασκευάσματα γενικώς.Αν έχεις καμιά μαμά -γιαγιά βλαχούλα θα σε βοηθήσει.Όλοι ψάχνουν για το αγνό και παραδοσιακό.Τα  fake πέθαναν.Ψάξε βρες παραγωγούς χωριάτες,φέρε γάλα αγνό ,γιαούρτια,τυρια γλυκά του κουταλιού,κρασιά οχι απο παραγωγούς...απο απλούς ανθρώπους σε χωριά.Εστίασε σε κάποιο μέρος ας πούμε Κρήτη,Ιωάννινα ..πήγαινε σε χωριά και ψάξου ..
αυτο ειναι οντως καλη ιδεα..... αν και μπελαλιδικη με ρισκο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αν και η ιδεα ειναι μαλλον παλια πλεον - χωρις να ειναι χάλια- απαιτει αστική περιοχή με σχετικα κάλο purchasing power. Στα γλυκα νερα δεν νομιζω να πιασει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τίποτα δεν πιάνει πια εκτός απο τα μαγαζιά που εμπορεύονται σπιτικά και αγνά προιόντα.Βιολογικά αν θες αλλά όχι με την έννοια των βιολογικών καταστημάτων που έχουν εξαπλωθεί σαν τους φούρνους.Γλυκά του κουταλιού,παραδοσιακά παρασκευάσματα γενικώς.Αν έχεις καμιά μαμά -γιαγιά βλαχούλα θα σε βοηθήσει.Όλοι ψάχνουν για το αγνό και παραδοσιακό.Τα  fake πέθαναν.Ψάξε βρες παραγωγούς χωριάτες,φέρε γάλα αγνό ,γιαούρτια,τυρια γλυκά του κουταλιού,κρασιά οχι απο παραγωγούς...απο απλούς ανθρώπους σε χωριά.Εστίασε σε κάποιο μέρος ας πούμε Κρήτη,Ιωάννινα ..πήγαινε σε χωριά και ψάξου ..
επισης εδω δουλευουν πολυ πιταδικα με παραδοσιακες ομως πιτες της γιαγιας που λεμε που μπορει να συνδυασεις με αλλα αρτοσκευασματα και γλυκα και μαγειρια σαν παραδοσιακα για να παιρνουν σπιτι ο κοσμος μαγειρευτο φαι....και τα δυο ομως προυποθετουν οπως ειπε και η αλιντισσα γιαγια,μαμα με σχετικες γνωσεις που σταδιακα θα αποκτησεις και συ ή εστω ενα ατομο που να εχει εμπειρια σε παραδοσιακη κουζινα.......

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε, απο τη στιγμη που δεν ξέρεις τι να κανεις σημαίνει πως δεν το έχεις το επιχειρηματικό! Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι να κάνεις αναψυκτήριο που είπαν παραπάνω! αυτή η έλλειψη φαντασίας και επιχειρηματικότητας έχει κάνει τους μισούς να φιάχνουνε καφέ στους άλλους μισούς και τελικά να μη βγάζει λεφτά κανεις!

Ρε μαγκα μου μια γνωμη τριτων ανθρωπων ζηταω απαγορευεται?τι δε το εχεις το επιχειρηματικο μου λες οτι και να κανεις ρισκο ειναι.Εσυ με τι ασχολεισαι δηλαδη??Και αν σου πω οτι δουλευα σε μια εταιρια και απελυσαν γυρω στα 30 ατομα και ημουνα μεσα σε αυτους τι θα μου πεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom