Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μάλλον πορτοκαλί προν τιμή του Νωντα του φίλου μου

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
φίλτατε που αναρωτιέσαι τι θέλεις να ανοίξεις,

α)σκέψου σε ΤΙ είσαι καλός να κάνεις, δηλαδή τι δεξιότητες έχεις.
β)να είσαι επαγγελματίας σε ότι κάνεις και να προσπαθείς να είσαι άψογος.
γ)επειδή θα είναι δική σου δουλειά να θυμάσε οτι θα δουλεύεις επί 24ωρου βάσεως, ακόμη και όταν θα κοιμάσε που λέει ο λόγος.
δ)κυνήγησε τη δουλειά σου για να σε κυνηγήσει εκείνη αργότερα(με τη καλη έννοια αυτό).
ε)να θυμάσε ''ο τολμών νικά'' και έχει μεγάλη σημασία στη περίπτωση σου.
στ)καποιές ιδέες περί ταχυφαγείου που κατέθεσαν οι λοιποί συνάδελφοι είναι αρκετά καλές, αλλα πρέπει να κάνεις έρευνα αγοράς επί τούτου και να εισάγεις μια κενοτομία που δε θα έχουν τα άλλα ταχυφαγεία(σουβλάκια, πίτσες, τυροπιτάδικα) ώστε να αποκτήσεις μια αναγνωρισιμότητα. Και φυσικά να είσαι καθαρός με καλά υλικά.
ζ)ο ελεύθερος επαγγελματίας είναι αγώνας και να έχεις σιδερένια άντερα με τη γραφειοκρατεία.
η)καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε σε τι τελικά κατέληξες.

ελπίζω να βοήθησα

Επισκέπτης
Φιλε majestic το video club ξεχνα το. Σε video club δουλευω μερικες μερες τη βδομαδα και σου λεω οτι η δουλεια αυτη πεθανε. Για το αλλο με τα video games και τις κοπιες αστο καλυτερα γιατι θα πρεπει να ξερεις απο τσιπαρισματα, service και γενικα να εισαι της τεχνολογιας. Aσε που αν σε πιασουν με κοπιες θα σε γαμησουν στην κυριολεξια. Για ψιλικατζιδικο ή σαντουιτσαδικο-τυροπιταδικο, αμα εισαι σε καλη γειτονια οπως λες με σχολεια πιστευω θα πιασει. Αρκει να εχεις τα παντα. Εχω δει ψιλικατζιδικα σε γειτονιες στην Αθηνα που ειναι σαν super market. Και εννοειτε κονομανε. Εγω πριν μερικους μηνες την εψαχνα για περιπτερο να νοικιασω, αλλα μου ζητησαν τρελο αερα κι εκανα πισω. Για φαγαδικο παλι, αν δεν εισαι της δουλειας το πιθανοτερο ειναι να τον πιεις. Καλη επιτυχια παντως σε οτι κανεις.

Καλη χρονια επισης σε ολους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Να ξεμουταριστει ο λάστ τώρα λέμε !

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κι εγω που νομιζα για δονητες ....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

υγ.
το μαμησατε το θρεντ .....  :-
Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο....ετσι και αλλιως ο ματζεστικ μαλακιες γραφει,τον χαβαλε του κανει..
μεχρι σημερα εχει ανοιξει ενα μαγαζι ο φιλος του στην αγ.παρασκευη....ι ιδιος αγορασε ενα σαλε στην ελβετια...και εχει σκοτωσει κατι αντικες...και χρυσα δοντια του μακαριτη..συν πουλησε και καμια 20αρια πλακες χρυσου.. :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο....ετσι και αλλιως ο ματζεστικ μαλακιες γραφει,τον χαβαλε του κανει..
μεχρι σημερα εχει ανοιξει ενα μαγαζι ο φιλος του στην αγ.παρασκευη....ι ιδιος αγορασε ενα σαλε στην ελβετια...και εχει σκοτωσει κατι αντικες...και χρυσα δοντια του μακαριτη..συν πουλησε και καμια 20αρια πλακες χρυσου.. :2funny:
Κανένα γυναικάκι δεν πουλάει ο πούστης!!! :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πουλησε και ενα αιφον..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Εγω πριν μερικους μηνες την εψαχνα για περιπτερο να νοικιασω, αλλα μου ζητησαν τρελο αερα κι εκανα πισω.
Kανε μια γυρα στην ομονοια τυπε μου
εχουν πεσει οι τιμες εκει και ο αερας εχει γινει ειδος προς εξαφανιση
τωρα με την κριση

Θελει ψαξιμο παντως.....  ;)

Παντως το ενοικιο παει στο χιλιαρικο ..... ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε συ τυπε majestic τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν έχει βγει ΚΑΝΈΝΑ συμπέρασμα για το ποια κάνει καλή πίπα κι εσύ ψάχνεις συμβουλές για το τι επένδυση επιχείρηση να κάνεις ;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σιγά μωρέ μαλάκα,σιγά μην αγοράσουμε κ κρεβάτια,τζάμπα έξοδα,στο πάτωμα,μονοπώλειο θα έχουμε άλλωστε!!! :2funny:
Τυπε το ενδεχομενο της αναδουλειας το εχεις σκεφτει?παιζει σε αυτην την περιπτωση να αρχισουμε τα αλλαξωκολια..... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πλακα πλακα να τι θα ανοιξεις...μαγαζι με κινητα...ανταλλαγες και πωλησεις μεταχειρισμενων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom