pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δύο.κρεμαλα παιζουμε μηπως εχει πολλα Α![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα_α_α
Άντε 2 γραμματάκιa ακόμα έμειναν...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δύο.κρεμαλα παιζουμε μηπως εχει πολλα Α![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω που νομιζα για δονητες ....Ρε τυπε πουτσες θα πουλανε...οχι καλαμαριεριδες...![]()
Να σερβίρουμε κ πορτοκάλια στην είσοδο για να τον τιμήσουμε ακόμα περισσότερο τον μακαρίτη...Μάλλον πορτοκαλί προν τιμή του Νωντα του φίλου μου
Ελααααααααα λεμε εγω βαζω τον εξοπλισμο....Ναι τον ξέχασα αυτόνα που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...
Εεε άντε να βάλουμε μπροστά την επιχείρηση λοιπόν!!!![]()
Λ και ΚΔύο.
Μα_α_α
Άντε 2 γραμματάκιa ακόμα έμειναν...![]()
Σιγά μωρέ μαλάκα,σιγά μην αγοράσουμε κ κρεβάτια,τζάμπα έξοδα,στο πάτωμα,μονοπώλειο θα έχουμε άλλωστε!!!Ελααααααααα λεμε εγω βαζω τον εξοπλισμο....![]()
Μπράβο το βρήκες!!!Λ και Κ![]()
![]()
να σε δω ρε παπαδοπαιδι να κανεις σαλοναρισμα ετσι και τι στο κοσμο![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο....ετσι και αλλιως ο ματζεστικ μαλακιες γραφει,τον χαβαλε του κανει..κι εγω που νομιζα για δονητες ....![]()
![]()
![]()
![]()
υγ.
το μαμησατε το θρεντ ..... :-
Κανένα γυναικάκι δεν πουλάει ο πούστης!!!Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο....ετσι και αλλιως ο ματζεστικ μαλακιες γραφει,τον χαβαλε του κανει..
μεχρι σημερα εχει ανοιξει ενα μαγαζι ο φιλος του στην αγ.παρασκευη....ι ιδιος αγορασε ενα σαλε στην ελβετια...και εχει σκοτωσει κατι αντικες...και χρυσα δοντια του μακαριτη..συν πουλησε και καμια 20αρια πλακες χρυσου..![]()
πουλησε και ενα αιφον.....Ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο....ετσι και αλλιως ο ματζεστικ μαλακιες γραφει,τον χαβαλε του κανει..
μεχρι σημερα εχει ανοιξει ενα μαγαζι ο φιλος του στην αγ.παρασκευη....ι ιδιος αγορασε ενα σαλε στην ελβετια...και εχει σκοτωσει κατι αντικες...και χρυσα δοντια του μακαριτη..συν πουλησε και καμια 20αρια πλακες χρυσου..![]()
Kανε μια γυρα στην ομονοια τυπε μουΕγω πριν μερικους μηνες την εψαχνα για περιπτερο να νοικιασω, αλλα μου ζητησαν τρελο αερα κι εκανα πισω.
monkey or original ?πουλησε και ενα αιφον.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κινεζικο...πουλησε και ενα αιφον.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε το ενδεχομενο της αναδουλειας το εχεις σκεφτει?παιζει σε αυτην την περιπτωση να αρχισουμε τα αλλαξωκολια.....Σιγά μωρέ μαλάκα,σιγά μην αγοράσουμε κ κρεβάτια,τζάμπα έξοδα,στο πάτωμα,μονοπώλειο θα έχουμε άλλωστε!!!![]()