Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
είμαι πολιτης του κόσμου αγαπώ την παγκοσμιοποίηση και αναζητω την ευκαιρία σε γκλομπαλ μαρκετς .....

οσο για τους εγληματίες που αναφέρεσαι ειναι αυτοι που δανείζουν την ελλάδα και αυτοί - σύμφωνα με το μνημονιο - που τους ανήκουν τα αξιόχρεα στοιχεία της χώρας ....

η έκφραση νεότουρκος σε τι αναφέρεται ?   να προσεχουμε πως μιλάμε για τους καλους μας γειτονες .....

για δες τι δηλωσε στη ζι ντοιτσε τσαιτουνγκ χθες ο επικεφαλής της PIMCO .... ελλάδα χωρα για τα μπάζα .... και δεν εχει άδικο .... με τα μυαλά που έχουν νεοέλληνες σαν εσενα ... λαμογια ... με όλη τη σημασια της λέξεως ....

Ευρώ χωρίς τα... τρία γουρουνάκια θέλει η Pimco

Προτείνει ευρωομόλογο, αλλά μόνο για να βοηθηθούν Ισπανία και Ιταλία

Αναδιάρθρωση του χρέους βλέπει για την Ελλάδα την Ιρλανδία και την Πορτογαλία ο Άντριου Μπόσομγουρθ, κορυφαίος μάνατζερ της επενδυτικής εταιρίας Pimco και προτείνει την έξοδό τους από το ευρώ. Πρόκειται για τρία από τα τέσσερα μέλη (το τέταρτο είναι η Ισπανία) των «PIGS», των περιφερειακών δηλαδή οικονομιών της Ευρωζώνης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, ανέφερε ότι η Pimco, ο μεγαλύτερος διαχειριστής ομολογιακών αμοιβαίων κεφαλαίων στον κόσμο, δεν επενδύει πλέον στις τρεις χώρες και έχει αποσυρθεί κατά μεγάλο μέρος από αυτές. Πρόσθεσε ότι έχει περιορίσει τις επενδύσεις και στα κράτη που κινδυνεύουν να "μολυνθούν", όπως η Ισπανία και η Ιταλία.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λαθος!

δεν ειστε ανθρωπος! Ειστε ζωο!

θυμαστε φανταζομαι τα παλαιοτερα σχολια σας περι της αδρεναλίνης που νιωθουν οι ομοιοι σας (θα θελατε να ειστε σαν αυτους αλλα τελος παντων) οταν καταστρεφουν ολοκληρες χωρες και λαους!

Προσωπικα χεστηκα τι ειπε η pimco και η καθε pimco!

Αυτοι που το παιζουν μαγκες να επιστρεψουν τα λεφτα που πηραν ως στηριξη για να μη χρεοκωπησουν και να κανουνε μπιζνες με τα λεφτα τους και οχι με αερα αμα ειναι μαγκες! Αλλα προκειται απλως για αχρηστους αποτυχημενους κακομαθημενους λακαμαδες που εχουν μαθει να τους συγχωρουνται τα παντα! Δεν θα αργησει η στιγμη που τα κρατη θα ξαναπαρουν την εξουσια στα χερια τους! Εκει οδηγειται το συστημα! γιατι δεν γινεται αλλιως!

Περιμενετε να τους σεβαστω ή να τους θαυμασω? Στα παπαρια μου τους εχω! Εχουν την ιδια αξια με ενα σκατο! οπως κι εσεις αλλωστε!

η γνώμη σας δεν γίνεται αποδεκτή ....

τα πραγματα θα ακολουθήσουν την πορεία που προανέφερα το θελετε η οχι.... ειναι αναποφευκτο .... σκεφθειτε ποση ισχυ εχετε εσεις και οι ηλίθιοι καταχρεωμένοι συμπατριώτες σας και ποση η PIMCO και η κάθε παγκόσμια PIMCO ....

και το πλέον σημαντικό .... να εισθε ειλικρινής με τον εαυτό σας στις όποιες μελλοντολογικές προβλέψεις σας .....

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
δικη μου γνωμη ειναι να ανοιξει κατι στο οποιο θα ειναι ειδος πρωτης αναγκης.δηλαδη να μπαινει κοσμος στο μαγαζι και ας μην ειναι μεγαλο το κερδος.βεβαια εκει πας για το μεροκαματο και οχι να τα κονομησεις αλλα την σημερον ημερα καπου εκει γυρο ειμαστε ολοι
απο τα βασικα που πρεπει να προσεξεις ειναι αν εχει περαστικο(αν ειναι ο δρομος κεντρικος εννοω) και αν θα μπορει να σταματησει αυτοκινητο εξω απο το μαγαζι σου​

Επισκέπτης
η γνώμη σας δεν γίνεται αποδεκτή ....

τα πραγματα θα ακολουθήσουν την πορεία που προανέφερα το θελετε η οχι.... ειναι αναποφευκτο .... σκεφθειτε ποση ισχυ εχετε εσεις και οι ηλίθιοι καταχρεωμένοι συμπατριώτες σας και ποση η PIMCO και η κάθε παγκόσμια PIMCO ....

και το πλέον σημαντικό .... να εισθε ειλικρινής με τον εαυτό σας στις όποιες μελλοντολογικές προβλέψεις σας .....
δεν με ενδιαφερει κυριε εαν κανετε η οχι αποδεκτη την αποψη μου!

Εμεις και οι καταχρεωμενοι συμπατριωτες μας (εσεις, σιγουρα πλεον, ειστε αλλοεθνης), εχουμε την δυναμη να χρεοκωπησουμε την pimco και την pomco και την καθε καραγκιοζοεταιριουλα!  Το οτι δεν την χρησιμοποιουμε ακομα ειναι αλλο θεμα! την δυναμη την εχουμε ομως τοσο εμεις οσο και ολοι οι πολιτες ολων των κρατων! Και ξερετε και κατι? εαν το κανουμε θα μας κλασουνε και τα @@ οι κακομοιρηδες! και το ξερουν πολυ καλα και οι ιδιοι!

Δεν περιμενω να το καταλαβετε, συνεχιστε να πλεετε στον ωκεανο της ματαιοδοξιας σας, απλα θυμηθειτε πως ιστορικα ακομη και οι μεγαλυτερες αυτοκρατοριες καταποντιστηκαν εξ αιτιας αυτης ακριβως της ματαιοδοξιας!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν με ενδιαφερει κυριε εαν κανετε η οχι αποδεκτη την αποψη μου!

Εμεις και οι καταχρεωμενοι συμπατριωτες μας (εσεις, σιγουρα πλεον, ειστε αλλοεθνης), εχουμε την δυναμη να χρεοκωπησουμε την pimco και την pomco και την καθε καραγκιοζοεταιριουλα!  Το οτι δεν την χρησιμοποιουμε ακομα ειναι αλλο θεμα! την δυναμη την εχουμε ομως τοσο εμεις οσο και ολοι οι πολιτες ολων των κρατων! Και ξερετε και κατι? εαν το κανουμε θα μας κλασουνε και τα @@ οι κακομοιρηδες! και το ξερουν πολυ καλα και οι ιδιοι!

Δεν περιμενω να το καταλαβετε, συνεχιστε να πλεετε στον ωκεανο της ματαιοδοξιας σας, απλα θυμηθειτε πως ιστορικα ακομη και οι μεγαλυτερες αυτοκρατοριες καταποντιστηκαν εξ αιτιας αυτης ακριβως της ματαιοδοξιας!

καλή επιτυχία στον αγωνα εναντιον της PIMCO και της κάθε PIMCO κύριε Δον Κιχώτη

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ψιλοκατεληξα στον φουρνο.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οχι φούρνο ρε συ...πρατήριο άρτου καλύτερα...έχεις ιδέα τι γαμήσι είναι ο φούρνος;

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πεσε για υπνο τοτε γιατι στις 4 πιανεις δουλεια :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:

Αν πιάσει πάντως δουλειά στο φούρνο στις 4 όχι ψωμί δε θα προλάβει να βγάλει, αλλά ούτε τυρόπιτα...στις 2 παρά, ξυπνάει ένας φίλος μου που έχει φούρνο για να προλάβει...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny: :2funny:

Αν πιάσει πάντως δουλειά στο φούρνο στις 4 όχι ψωμί δε θα προλάβει να βγάλει, αλλά ούτε τυρόπιτα...στις 2 παρά, ξυπνάει ένας φίλος μου που έχει φούρνο για να προλάβει...
το ξερω αλλα επειδη δεν εχει ιδεα απο φουρνο σιγουρα θα ειναι πρατηριο οπως λες και πιο πανω οποτε 5 πρεπει να ειναι εκει να ξεκινησει ζεσταμα φουρνου και ψησιματα :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πως θα κάνεις ρε φουρνο με 50τμ?
ψιλο γαζι μας δουλευεις όλους μου φαινεται....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τα πρατήρια έχουν και φούρνο για (ξανά)ζέσταμα του ψωμιού;

Γιατί είχα την εντύπωση πως πουλάνε το ψωμί που φέρνουν από το φούρνο. Απλά φέρνουν συνεχώς ψωμί (κάθε μια ώρα για π.χ.) και είναι πάντα φρέσκο και (σχεδόν) ζεστό...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχουν ενα φουρνακι για τυροπιτες κλπ, εκτος τη θερμαινόμενη βιτρίνα...
Το ψωμί που ερχεται απο το φουρνο δεν ξαναζεσταινεται ρε μάγκες....
Όλοι οι ειδημονες σ' αυτο το θρεντ μαζευτήκατε  :grin:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχω εναν γνωστο μου που εχει φουρνο αυτος ε θα τα παιρνω απο αυτον και θα τα πουλαω πρατηριο αρτου οπως θες πειτε το.αν κ εχω και 50 τ.μ. υπογειο εκτος απο το ισογειο για τον φιλο.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
εχω εναν γνωστο μου που εχει φουρνο αυτος ε θα τα παιρνω απο αυτον και θα τα πουλαω πρατηριο αρτου οπως θες πειτε το.αν κ εχω και 50 τ.μ. υπογειο εκτος απο το ισογειο για τον φιλο.
καλη επιτυχια φιλαρακι

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Για πρατηριο σου φτάνει. οκ.
θα εχεις και κανα-δυο ψυγεια στο υπόγειο και θα βάζεις και τα καφάσια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Τα πρατήρια έχουν και φούρνο για (ξανά)ζέσταμα του ψωμιού;

Γιατί είχα την εντύπωση πως πουλάνε το ψωμί που φέρνουν από το φούρνο. Απλά φέρνουν συνεχώς ψωμί (κάθε μια ώρα για π.χ.) και είναι πάντα φρέσκο και (σχεδόν) ζεστό...
θελεις για τα σφολιατοειδη και καταψυκτη θες
και πολλα αλλα ειδη που θα βαλεις μεσα στουμπωσε το μαγαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom