majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
με το προπο φιλε νταβατζιλικι δεν ειναι ρε με οπαπ τωρα.τι ποσοστο παιρνεις απο τα δελτια μπορεις να μου πεις?
κ τα δυο τα κανει...δουλεψα κ ξερω ;)
με το προπο φιλε νταβατζιλικι δεν ειναι ρε με οπαπ τωρα.τι ποσοστο παιρνεις απο τα δελτια μπορεις να μου πεις?
σιγα μην ανηκει και σε γετες......έχει και πολυ καλυτερο απο ελλάδα .... ντονερ γύρο τουρκικο ....
εδω πλεον τον γυρο αλβανοι τον ετοιμάζουν ..... στην αθηνα η πλειοψηφία των σουβλατζιδικών ανηκει σε ιλύριους ....
Το κοστος ενος καφε σε πλαστικο ποτηρι, δεν ειναι ουτε 10 λεπτα.
λυπαμαι που στο ξανα-λεω αλλα σχεδον ολα τα κανουν διπλα (διοργανωση-εκδοση εισητηριων)...ως γνωστο ενα ταξιοτικο δεν λειτουργει παντα αυτονομα...συνεργαζεται κ με αλλα πρακτορεια. ;)Δουλεψες σε ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο που οργανωνε και εκδρομες.
Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ολα ετσι.
Μαγαζί με φρουτάκια (όχι καρποί) τώρα που νομιμοποιήθηκαν, δε μπορείς να ανοίξεις;
Δε χρειάζεται πολλά τ.μ. και είναι σχετικά γρήγορα επικερδής επιχείρηση!
Στα μείον βέβαια είναι ότι θα συναναστρέφεσαι και με υπόκοσμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
κανετε λάθος κυριε μονεταριστά!πρακτικά είμαστε μια χώρα που ονομάζεται ευρώπη .... με 570εκ κατοίκους ..... γιατι να υπάρχουν διαφορές ? δεν βλεπω την τραγικότητα του πράγματος ....
τραγικό θα ειναι οταν η ψωροκωσταινα βρεθει εκτος ΟΝΕ και ισως εκτος ΕΕ .... τοτε πραγματικα θα είναι δραμα .....
για ψαχτο λιγο δεν ειναι η αρχαια φυλη των ιλλυριων οι προγονοι των αλβανων ειναι λιγο πιο συνθετο.έχει και πολυ καλυτερο απο ελλάδα .... ντονερ γύρο τουρκικο ....
εδω πλεον τον γυρο αλβανοι τον ετοιμάζουν ..... στην αθηνα η πλειοψηφία των σουβλατζιδικών ανηκει σε ιλύριους ....
Το ποσοστο παντως ειναι 8-12% αναλογα το παιχνιδι.
φρουτάκια σε mall πιστευω θα είναι μια καλη επένδυση ....
στα περισσότερα βρετανικά αεροδρόμια και mall υπάρχουν τετοια καταστηματα ....
για μεταβιβαση μιλησε το παλλικαρι πραγμα που πλεον γινετε αλλα και παλι τα πραγματα και εκει ειναι ποολυ πεσμενα.τεραστιος ανταγωνισμος απ το ιντερνετ και γενικως εχει μοιραστει η πιτα.το ποσοστο που δουλευει ενα πρακτορειο ειναι 8% στο στοιχημα 9% στο κινο και 7% νομιζω στον οδιε.καλο μεροκαματο βγαινει αν κανεις καλους τζιρουςΟΠΑΠ ξεχνα το.
Μισο εκατομμυριο αιτησεις περιμενουν.
δλδ για ενα καλο μεροκαμματο πρεπει να κανεις δελτια 1200 ευρω ημερισιως.και μην σου πω οτι δεν βγαινεις ουτε με αυτα.εσυ τι λες?
Το κοστος ενος καφε σε πλαστικο ποτηρι, δεν ειναι ουτε 10 λεπτα.
Από ότι θυμάμαι, κάπου στο 8% από το στοίχημα και γύρω στο 12% από το προπό!
Εγώ δε θα έκανα αίτηση για νέα άδεια, αλλά θα αγόραζα από κάποιον ολυμπιονίκη που ήθελε να μου τη πουλήσει λόγω της γνωριμίας μας...
+100000000000000000κανετε λάθος κυριε μονεταριστά!
βρισκόμαστε σε μια ευρώπη με 10.οοο,οοο Έλληνες, 10.000.000 πορτογαλους, 80.000.000 Γερμανους κ.ο.κ.! Και κάθε χώρα έχει ανάγκη να παράγει τα δικά της προϊόντα και να έχει τις δικές της παραγωγικες μονάδες και επιχειρήσεις! Ειδάλλως το συστημα δεν δουλευει! Δεν ειναι δυνατο να υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη μονον 10-20-30 επιχειρήσεις κολοσσοί και όλοι οι κάτοικοι όλωντων χωρών να δουλευουν ως υπάλληλοι! Δεν βγαίνει η εξίσωση ουτε καν μαθηματικά!
Μακάρι να βγει και εκτος ΟΝΕ και εκτος ΕΕ ! Οι μόνοι που θα χασουν θα είναι οι πολυαγαπημενοι σας τραπεζίτες! Οι υπολοιποι θα αναδιοργανωθουν και θα ευημερίσουν όπως γινοταν την δεκαετια του 70 και 80 και αρχες του 90!!! Καμια χωρα και κανεις πολιτης δεν εχει αναγκη των εικονικων αναγκων και του υπερδανεισμου που επιχειρουν καποιοι κουστουμακηδες να επιβαλουν για να ελεγχουν ολοκληρες χωρες απο το κομπιουτερ τους! Αμα το καταλαβετε αυτο ισως γινετε καλυτερος ανθρωπος τουλαχιστο!
σιγα μην ανηκει και σε γετες......
δεν παω σε τετοια μπας κλασ μερη..... ;)??????
για περνα απο κυψέλη παγκρατι πατησια ομονοια και βάλε και μετα κατσε να δεις τους γετες ....