Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θυμαμαι παντως εναν φιλο μου που ανοιξε μια καφετερια (απλή) πριν λιγα χρονια.
Σε δυο μερες ηρθαν οι νταβαδες για προστασια.
Σε τρεις η εφορια.
Σε τεσσερις το υγειονομικο.
Σε πεντε τον δειρανε οι νταβαδες, επειδη τους ειπε δεν πληρωνω.
Σε εξι εκλεισε.

εφορία και νταβάδες ειναι πάγια έξοδα ....

να συνυπολογισθούν .....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
:uglystupid: 10 λεπτα κανει μονο το πλαστικο ποτηρι!

Χονδρική που το αγοράζουν αυτοί και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες δε κοστίζει ούτε ένα λεπτό!
Μάλιστα πολλές εταιρείες με καφέ, σου δίνουν με κάθε σου παραγγελία καφέ που θα κάνεις, δωρεάν πλαστικά ποτήρια, χαρτοπετσέτες, ζαχαρίτσες και λοιπές τέτοιες χαζομάρες, με τις οποίες όμως κάνεις τη δουλειά σου και έχεις και από αυτά κέρδος μακροπρόθεσμα...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ειδη δωρων?καβα?με κινητα?(η εχουν πεθανει κ αυτα θα μου πειτε?)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δε προσπαθείς να ανοίξεις υποκατάστημα του e-shop.gr?
Εγώ προσωπικά κυνηγάω να ανοίξω του getitnow.gr, μιας και e-shop υπάρχει στη περιοχή μου...

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
δλδ για ενα καλο μεροκαμματο πρεπει να κανεις δελτια 1200 ευρω ημερισιως.και μην σου πω οτι δεν βγαινεις ουτε με αυτα.εσυ τι λες?
1200 τζιρος ειναι πρωινος τζιρος για ενα μετριο προπο.πλεον ο οπαπ εχει γινει μηχανη ξεπλυματος μαυρου χρηματος.οποιοι εχουν εσοδα που δεν μπορουν να δηλωθουν τα παιζουν στον οπαπ

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μπορω να ανοιξω μαγαζι που να πληρωνουν ολους τους λογαριασμους??

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κανετε λάθος κυριε μονεταριστά!

βρισκόμαστε σε μια ευρώπη με 10.οοο,οοο Έλληνες, 10.000.000 πορτογαλους, 80.000.000 Γερμανους κ.ο.κ.! Και κάθε χώρα έχει ανάγκη να παράγει τα δικά της προϊόντα και να έχει τις δικές της παραγωγικες μονάδες και επιχειρήσεις! Ειδάλλως το συστημα δεν δουλευει! Δεν ειναι δυνατο να υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη μονον 10-20-30 επιχειρήσεις κολοσσοί και όλοι οι κάτοικοι όλωντων χωρών να δουλευουν ως υπάλληλοι! Δεν βγαίνει η εξίσωση ουτε καν μαθηματικά!

Μακάρι να βγει και εκτος ΟΝΕ και εκτος ΕΕ ! Οι μόνοι που θα χασουν θα είναι οι πολυαγαπημενοι σας τραπεζίτες! Οι υπολοιποι θα αναδιοργανωθουν και θα ευημερίσουν όπως γινοταν την δεκαετια του 70 και 80 και αρχες του 90!!! Καμια χωρα και κανεις πολιτης δεν εχει αναγκη των εικονικων αναγκων και του υπερδανεισμου που επιχειρουν καποιοι κουστουμακηδες να επιβαλουν για να ελεγχουν ολοκληρες χωρες απο το κομπιουτερ τους! Αμα το καταλαβετε αυτο ισως γινετε καλυτερος ανθρωπος τουλαχιστο!

ζεις ακομα στην ελλάδα ευρώπη του 80 .... εποχή αντρέα .....

ζωή εκτος ΟΝΕ και ΕΕ δεν υπάρχει ..... ενα δραμα μια καταστροφή ναι υπάρχει ... αλλά ζωή με προοπτικές και μέλλον με τιποτα .....

και αυτοι που θα χάσουν φυσκά δεν θα ειναι οι χρηματοδοτικοι οργανισμοί .... το α ντιθετο ... πρακτικά ολα θα υποθηκευθούν θα κατασχεθούν θα παγωσουν .....

εδω ειμαστε προς τα εκει που λες βαδιζουμε και εσυ θα γευτεις το κοκο που ονειρευεσαι ,,,,

εσυ και οι όμοιοί σου ... τα λαμόγια οι νεοέλληνες ,.....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
getitnow και eshop ποσα ζητανε ? και τι προμηθειες δινεις τον χρονο.ρε φιλε να σου πω κατι παω να ανοιξω ενα μαγαζι και εχω ενα πλεονεκτημα οτι δεν εχω ενοικιο αν εινια να το δινω στο φρανσαιζ δεν ηταν κ οτι καλυτερο.ασε που πλαισιο eshop k getitnow εχουν πεθανει λογω του skroutz.τι λες?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
getitnow και eshop ποσα ζητανε ? και τι προμηθειες δινεις τον χρονο.ρε φιλε να σου πω κατι παω να ανοιξω ενα μαγαζι και εχω ενα πλεονεκτημα οτι δεν εχω ενοικιο αν εινια να το δινω στο φρανσαιζ δεν ηταν κ οτι καλυτερο.ασε που πλαισιο eshop k getitnow εχουν πεθανει λογω του skroutz.τι λες?
το σκρουτζ δεν πουλαει συγκρινει τιμες

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ειδη δωρων?καβα?με κινητα?(η εχουν πεθανει κ αυτα θα μου πειτε?)
καβα...δε θα μπορεις να παιξεις στις τιμες τους σουπερμαρκεταδες κλπ με τιποτα;) αν μπλεξεις με χονδρικη,την δεις να προμηθευεις μαγαζια δηλαδη,ετοιμασου να χασεις καμια πολυκατοικια,φοβεροι φεσαδοροι :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ανοιξε ενα ζαχαροπλαστειο αρκει να βρεις καλο προμηθευτη και να εισαι σε καλο σημειο,
το καλο ειναι οτι δεν θα εχεις την ταλαιπωρια αφου θα ειναι ετοιμα συν οτι αν εισαι καλος θα εχεις δουλεια το πλην ειναι οτι εχεις αναλωσιμα προιοντα που αν κανεις λαθος σε παραγγελειες θα πετας πολυ πραμα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δε προσπαθείς να ανοίξεις υποκατάστημα του e-shop.gr?
Εγώ προσωπικά κυνηγάω να ανοίξω του getitnow.gr, μιας και e-shop υπάρχει στη περιοχή μου...

οχι φιλε μου ,,,,, και οι 2 επιχειρήσεις που αναφέρεις εχουν τρομερά προβλήματα ,,,, η πρώτη παει φούντο γι αυτό ο κυρ Σιμος ανοιξε τα PC1 και η δευτερη βασίζεται προς το παρον στα κεφάλαια του κ. Πάνου χωρίς να έχει κερδη ,,, μαλλον ζημιές μονο έχει προς το παρον ...

ιντερνετικο κατάστημα με  φορολογική βάση σε Κύπρο η Βουλγαρρία και απευθείας λοτζιστικς απο τους προμηθευτές σε Κινα χονγκ Κονγκ  .....

δες αυτους που πουλάνε κινητα και γκατζετ στο ρικαρντο ....

Επισκέπτης
ζεις ακομα στην ελλάδα ευρώπη του 80 .... εποχή αντρέα .....

ζωή εκτος ΟΝΕ και ΕΕ δεν υπάρχει ..... ενα δραμα μια καταστροφή ναι υπάρχει ... αλλά ζωή με προοπτικές και μέλλον με τιποτα .....

και αυτοι που θα χάσουν φυσκά δεν θα ειναι οι χρηματοδοτικοι οργανισμοί .... το α ντιθετο ... πρακτικά ολα θα υποθηκευθούν θα κατασχεθούν θα παγωσουν .....

εδω ειμαστε προς τα εκει που λες βαδιζουμε και εσυ θα γευτεις το κοκο που ονειρευεσαι ,,,,

εσυ και οι όμοιοί σου ... τα λαμόγια οι νεοέλληνες ,.....
χα χα χα ειναι αστειο να μιλανε για λαμογια οι εφευρετες και οι υποστηρρικτες του χρηματιστηριου, των παραγωγων των spreads και του τραπεζικου τζογου! Γιατι αυτοι δεν ειναι απλα λαμογια, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

εσεις να υποθεσω οτι ειστε νεοΤουρκος για να αποφαινεστε κατ αυτον τον τροπο?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το σκρουτζ δεν πουλαει συγκρινει τιμες

ναι φιλε ομως οταν θελω να παρω κατι μπαινω σκρουτζ κ μου λεει τον φθηνοτερο και παω κ το παιρνω.τα γνωστα brands εινια τα πιο ακριβα παντα.πλαισιο eshop multirama getitknow

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ναι φιλε ομως οταν θελω να παρω κατι μπαινω σκρουτζ κ μου λεει τον φθηνοτερο και παω κ το παιρνω.τα γνωστα brands εινια τα πιο ακριβα παντα.πλαισιο eshop multirama getitknow
οκ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ανοιξε ενα ζαχαροπλαστειο αρκει να βρεις καλο προμηθευτη και να εισαι σε καλο σημειο,
το καλο ειναι οτι δεν θα εχεις την ταλαιπωρια αφου θα ειναι ετοιμα συν οτι αν εισαι καλος θα εχεις δουλεια το πλην ειναι οτι εχεις αναλωσιμα προιοντα που αν κανεις λαθος σε παραγγελειες θα πετας πολυ πραμα.
μπορει και να τα τρωει μονος του ομως ....απλα θα γινει σαν τον νωντα.... :grin: :grin: :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
οχι φιλε μου ,,,,, και οι 2 επιχειρήσεις που αναφέρεις εχουν τρομερά προβλήματα ,,,, η πρώτη παει φούντο γι αυτό ο κυρ Σιμος ανοιξε τα PC1 και η δευτερη βασίζεται προς το παρον στα κεφάλαια του κ. Πάνου χωρίς να έχει κερδη ,,, μαλλον ζημιές μονο έχει προς το παρον ...

ιντερνετικο κατάστημα με  φορολογική βάση σε Κύπρο η Βουλγαρρία και απευθείας λοτζιστικς απο τους προμηθευτές σε Κινα χονγκ Κονγκ  .....

δες αυτους που πουλάνε κινητα και γκατζετ στο ρικαρντο ....

Α ρε μεγαλε αντονιομαζι
όλα τα ξέρεις  :rockon: :rockon: :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χα χα χα ειναι αστειο να μιλανε για λαμογια οι εφευρετες και οι υποστηρρικτες του χρηματιστηριου, των παραγωγων των spreads και του τραπεζικου τζογου! Γιατι αυτοι δεν ειναι απλα λαμογια, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

εσεις να υποθεσω οτι ειστε νεοΤουρκος για να αποφαινεστε κατ αυτον τον τροπο?

είμαι πολιτης του κόσμου αγαπώ την παγκοσμιοποίηση και αναζητω την ευκαιρία σε γκλομπαλ μαρκετς .....

οσο για τους εγληματίες που αναφέρεσαι ειναι αυτοι που δανείζουν την ελλάδα και αυτοί - σύμφωνα με το μνημονιο - που τους ανήκουν τα αξιόχρεα στοιχεία της χώρας ....

η έκφραση νεότουρκος σε τι αναφέρεται ?   να προσεχουμε πως μιλάμε για τους καλους μας γειτονες .....

για δες τι δηλωσε στη ζι ντοιτσε τσαιτουνγκ χθες ο επικεφαλής της PIMCO .... ελλάδα χωρα για τα μπάζα .... και δεν εχει άδικο .... με τα μυαλά που έχουν νεοέλληνες σαν εσενα ... λαμογια ... με όλη τη σημασια της λέξεως ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θυμαμαι παντως εναν φιλο μου που ανοιξε μια καφετερια (απλή) πριν λιγα χρονια.
Σε δυο μερες ηρθαν οι νταβαδες για προστασια.
Σε τρεις η εφορια.
Σε τεσσερις το υγειονομικο.
Σε πεντε τον δειρανε οι νταβαδες, επειδη τους ειπε δεν πληρωνω.
Σε εξι εκλεισε.

εντελως λαθος η σειρα που ειπες.

Επισκέπτης
είμαι πολιτης του κόσμου αγαπώ την παγκοσμιοποίηση και αναζητω την ευκαιρία σε γκλομπαλ μαρκετς .....

οσο για τους εγληματίες που αναφέρεσαι ειναι αυτοι που δανείζουν την ελλάδα και αυτοί - σύμφωνα με το μνημονιο - που τους ανήκουν τα αξιόχρεα στοιχεία της χώρας ....

η έκφραση νεότουρκος σε τι αναφέρεται ?   να προσεχουμε πως μιλάμε για τους καλους μας γειτονες .....

για δες τι δηλωσε στη ζι ντοιτσε τσαιτουνγκ χθες ο επικεφαλής της PIMCO .... ελλάδα χωρα για τα μπάζα .... και δεν εχει άδικο .... με τα μυαλά που έχουν νεοέλληνες σαν εσενα ... λαμογια ... με όλη τη σημασια της λέξεως ....
λαθος!

δεν ειστε ανθρωπος! Ειστε ζωο!

θυμαστε φανταζομαι τα παλαιοτερα σχολια σας περι της αδρεναλίνης που νιωθουν οι ομοιοι σας (θα θελατε να ειστε σαν αυτους αλλα τελος παντων) οταν καταστρεφουν ολοκληρες χωρες και λαους!

Προσωπικα χεστηκα τι ειπε η pimco και η καθε pimco!

Αυτοι που το παιζουν μαγκες να επιστρεψουν τα λεφτα που πηραν ως στηριξη για να μη χρεοκωπησουν και να κανουνε μπιζνες με τα λεφτα τους και οχι με αερα αμα ειναι μαγκες! Αλλα προκειται απλως για αχρηστους αποτυχημενους κακομαθημενους λακαμαδες που εχουν μαθει να τους συγχωρουνται τα παντα! Δεν θα αργησει η στιγμη που τα κρατη θα ξαναπαρουν την εξουσια στα χερια τους! Εκει οδηγειται το συστημα! γιατι δεν γινεται αλλιως!

Περιμενετε να τους σεβαστω ή να τους θαυμασω? Στα παπαρια μου τους εχω! Εχουν την ιδια αξια με ενα σκατο! οπως κι εσεις αλλωστε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom