Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Μην το λες αυτο.....
Το παν ειναι η αρχη και το καλο κουμαντο για να φτιαξεις ενα πρωτο κεφαλαιο
Μετα ολα επονται αναλογα με το.... τι στοχους εχεις βαλει.
Εννοειται εναν καθε βημα και μικρους ωστε να ειναι πραγματοποιησιμοι
και φυσικα λιγη τυχη και καθαρο μυαλο.....

Ποσοι νομιζεις οτι διαθετουν προγραμματισμο και καθαρο μυαλο σε μερικες καταστασεις ?
δεκτο... πιστευεις ομως οτι τα αφεντικα ολων των επιχειρησεων που κλεινουν δεν γνωριζουν την εννοια του προγραμματισμου!?
η αγορα δεν κινειται καθολου δυστυχως!! εκει ειναι η ριζα του προβληματος κατα την γνωμη μου!  :)

Επισκέπτης
το νοημα ηταν οπως και το δικο σου αν δε καταλαβες,30 τμ 1.800 ευρω ειναι πολλα για τη καθε συνοικια εκτος αν ειναι "το σημειο κοφτηρι",με τετοιες τιμες πας συνταγμα-κολωνακι και ανοιγεις.

υ.γ.μαλλον δε λεω πολλα τ.μ. τρες. 25 τμ επι της βουλης,20 μετρα απο ερμου,πολυ καλο περασμα για τετοια δουλεια,ηταν στο 2.2 την ανοιξη,τωρα ζητα 1.7 και εχει και αλλο κατω :grin: δεν εννοω επι της πλατειας,αλοιμονο
στην Καλλιθεα απεναντι απο τα goodys για 16 τετραγωνικα ζητουν 2450 και 10(!!!) νοικια εγγυηση! ετσι για να παρετε μια ιδεα....

σιγα το κεντρικο σημειο που ειναι τα στενα του συνταγματος! εχετε υπ οψιν σας ποσα αντιστοιχα μαγαζια υπαρχουν σε καθε στενο?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
δεκτο... πιστευεις ομως οτι τα αφεντικα ολων των επιχειρησεων που κλεινουν δεν γνωριζουν την εννοια του προγραμματισμου!?
η αγορα δεν κινειται καθολου δυστυχως!! εκει ειναι η ριζα του προβληματος κατα την γνωμη μου!  :)
Τωρα η εποχη δεν ειναι για ανοιγματα αλλα για συντηρηση δυναμεων και καταστρωση σχεδιων και επιφυλακη για την ευκαιρια.... που πιθανον προκυψει

Οσο για την αγορα που δεν κινειται ....
Αυτο ηταν αναμενομενο να συμβει καποια στιγμη ....
Δεν μπορει καμια αγορα να κινειται συνεχως με δανεικα....

Τα αφεντικα των καταστηματων επιχειρησεων που κλεινουν οσοι ειναι παλιοι εχουν κανει τον κυκλο τους απλα
οσοι ομως ειναι νεοι ηταν απερισκεπτοι και απετυχαν

Αλλωστε οι εποχες αλλαζουν διαρκως και οι σωστοι επιχειρηματιες πρεπει παντα να εχουν ετοιμο στα σκαρια ενα δευτερο πλανο αναλογικα με την οικονομικη ανεση που διαθετουν....

Συγνωμη αν τα λεω καπου λαθος καθως δεν εχω σπουδασει
ενα λυκειο εβγαλα μονο κι αυτο κουτσουρεμενο για αλλους λογους
Απλα αυτη ειναι η αποψη μου

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
το συγκεκριμενο ηταν με γυναικεια αξεσουαρ, παντως ναι ολο πρωην ρουχαλαδικα ηταν εκει και τωρα ειναι στη σειρα 5-6 αδεια μαγαζια...

Και μιλάμε για το πιο εμπορικό κομμάτι της Καλλιθέας... Σιβιτανίδου-Δαβάκη
και Θησέως απο Χαροκόπου μέχρι Φιλαρέτου....

Επισκέπτης
Γενικά, αυτη τη στιγμη η Ελλάδα δεν είναι για επιχειρήσεις!!! Ουαι σε οποιον το τολμήσει! Κρατήστε τα λεφτουδάκια σας! έρχονται πείνες!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα η εποχη δεν ειναι για ανοιγματα αλλα για συντηρηση δυναμεων και καταστρωση σχεδιων και επιφυλακη για την ευκαιρια.... που πιθανον προκυψει

Τα αφεντικα των καταστηματων επιχειρησεων που κλεινουν οσοι ειναι παλιοι εχουν κανει τον κυκλο τους απλα
οσοι ομως ειναι νεοι ηταν απερισκεπτοι και απετυχαν

Αλλωστε οι εποχες αλλαζουν διαρκως και οι σωστοι επιχειρηματιες πρεπει παντα να εχουν ετοιμο στα σκαρια ενα δευτερο πλανο αναλογικα με την οικονομικη ανεση που διαθετουν....

Συγνωμη αν τα λεω καπου λαθος καθως δεν εχω σπουδασει
ενα λυκειο εβγαλα μονο κι αυτο κουτσουρεμενο για αλλους λογους
Απλα αυτη ειναι η αποψη μου
δεν χρειαζεται να απολογησε!!! η μορφωση του καθενος δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη του αποψη..!!! :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
στην Καλλιθεα απεναντι απο τα goodys για 16 τετραγωνικα ζητουν 2450 και 10(!!!) νοικια εγγυηση! ετσι για να παρετε μια ιδεα....

σιγα το κεντρικο σημειο που ειναι τα στενα του συνταγματος! εχετε υπ οψιν σας ποσα αντιστοιχα μαγαζια υπαρχουν σε καθε στενο?
η ιδεα ποια ειναι φιλε μου? το ποσα ζηταει ο καθε μουρλος?

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά, αυτη τη στιγμη η Ελλάδα δεν είναι για επιχειρήσεις!!! Ουαι σε οποιον το τολμήσει! Κρατήστε τα λεφτουδάκια σας! έρχονται πείνες!
Δυστυχως εχεις απολυτο δικιο..!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
το κακο φιλε μου ειναι οτι βρισκονται κοροϊδα που τα δινουν! και μετα ψαχνονται γιατι χρεοκωπουν....
Αυτα τα κοροιδα οσο παει και λιγοστευουν και σε λιγα χρονια η ισογεια ιδιοκτησια θα εχει πολυ μειωμενη αξια σε σχεση με σημερα
σε αυτο αλλωστε θα συμβαλει το ανοιγμα και η καθιερωση των εμπορικων κεντρων

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το νοημα ηταν οπως και το δικο σου αν δε καταλαβες,30 τμ 1.800 ευρω ειναι πολλα για τη καθε συνοικια εκτος αν ειναι "το σημειο κοφτηρι",με τετοιες τιμες πας συνταγμα-κολωνακι και ανοιγεις.

υ.γ.μαλλον δε λεω πολλα τ.μ. τρες. 25 τμ επι της βουλης,20 μετρα απο ερμου,πολυ καλο περασμα για τετοια δουλεια,ηταν στο 2.2 την ανοιξη,τωρα ζητα 1.7 και εχει και αλλο κατω :grin: δεν εννοω επι της πλατειας,αλοιμονο

Εχεις δίκιο...μετά το κατάλαβα το νόημα αυτών που έγραψες...ως γνωστό, ο γραπτός λόγος, υστερεί του προφορικού...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα τα κοροιδα οσο παει και λιγοστευουν και σε λιγα χρονια η ισογεια ιδιοκτησια θα εχει πολυ μειωμενη αξια σε σχεση με σημερα
σε αυτο αλλωστε θα συμβαλει το ανοιγμα και η καθιερωση των εμπορικων κεντρων

το μέλλον στο εμπόριο ανήκει στα mall ειδικά στον ελληνικό χώρο όπου αναλογούν 58m2 ανα 1000 κατοίκους σε σχέση με τα 250m2 που ειναι ο ευρωπαικός μέσος όρος.

το μεγαλύτερο mall της ευρώπης βρίκεται στην Ισταμπούλ και μερικά πολυ μεγαλύτερα των ελληνικών λειτουργούν ήδη σε σόφια και βουκουρέστι.

μονον εκει αξιζει σημερα να επενδύσεις.

οι ελληνικές παράγκες των 20-50μ2 είναι για τα μπάζα - είναι τελειωμένες καταδικάσμένες.

ο κόσμος άλλαξε και οι ελληνες κοιμουνται ακομα ....

η σφαλιάρα που θα φανε τα επόμενα χρόνια θα είναι αξέχαστη και φρικτή ..... καταστροφική

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παγκοσμιοποίηση γαρ...

Επισκέπτης
Παγκοσμιοποίηση γαρ...
το αστείο είναι πως αν σου κλεισουν τα ματια και σε αφήσουν μεσα σε ένα οποιοδήποτε mall της Ευρώπης, δεν θα μπορεις να ξερεις σε ποια χωρα βρίσκεσαι!!! Σε όλα τα mall λειτουργούν οι ιδιες ακριβως επιχειρήσεις με ελάχιστες εξαιρεσεις!!!! Εγω αυτο το βρισκω τραγικο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το αστείο είναι πως αν σου κλεισουν τα ματια και σε αφήσουν μεσα σε ένα οποιοδήποτε mall της Ευρώπης, δεν θα μπορεις να ξερεις σε ποια χωρα βρίσκεσαι!!! Σε όλα τα mall λειτουργούν οι ιδιες ακριβως επιχειρήσεις με ελάχιστες εξαιρεσεις!!!! Εγω αυτο το βρισκω τραγικο!
εχει γυρο προεδρικο και ντερλικατεσεν και στο λονδινο ρε τυπε; :think: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ανοιξε μεσαιωνικο βασανηστηριο...

χρυσες δουλειες σε κανα χρονο..

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ταξιδιωτικο γραφειο η internet cafe πως ακουγεται??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom