Νέα

Τι επιχείρηση να ανοίξω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και συνεργείο ποδηλάτων παράλληλα...;

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εσυ φιλε μπορει να μενεις και στην Ολλανδια αποτι το νικ σου αλλα στην ελλαδα θελουνε μερκεντε.το κανανε κ αλλοι στην αθηνα με ποδηλατα κ πηγανε για φουντο.Ο φιλος μου που εχει φουρνο τον εχει ανοιξει κ παει γαματα πολυ καλα.Για πχ μια φρατζολα ψωμι ποσο τι δινουν χοντρικη ξερει κανεις κ ποσο την πουλας?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το μισό κιλό έχει 90 λεπτά!

Δε ξέρω με την αύξηση του ΦΠΑ τι γίνεται, αν ακρίβυνε ή όχι...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κ ποσο χοντρικη?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δε μπορώ να το απαντήσω!
Πρέπει να στο πει κάποιος του επαγγέλματος. Με το φίλο σου που θα συνεργαστείτε, δε τα έχετε κουβεντιάσει αυτά τα πράγματα;

Μόνο για πουτάνες λέτε; (πλάκα κάνω)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αgree !!
Αλλα θελει αρχιδια και οχι απλως αρχιδια αλλα πολλα αρχιδια Yorgos !! ;)
Όπου ευκαιρία και ρίσκο πρόεδρε.

Αν μπορούσε να το κάνει ο καθένας, δεν θα ήταν ευκαιρία, αλλά νορμαλιτέτ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θα το ρωτησω και θα μαθω τωρα μου εσκασε η ιδεα για τον φουρνο δεν το ηξερα κ απο πριν.γιαυτο ανοιξα κ το θρεντ.Οποιος ξερει γενικα απο πρατηρια και παρελκομενα ας βοηθησει....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
θα το ρωτησω και θα μαθω τωρα μου εσκασε η ιδεα για τον φουρνο δεν το ηξερα κ απο πριν.γιαυτο ανοιξα κ το θρεντ.Οποιος ξερει γενικα απο πρατηρια και παρελκομενα ας βοηθησει....
:tickedoff:
:'( :'( :'( :'( :'(

το εχω πει ... αλλα δεν μ ακουτε για αρτοποιειο ...  :'( :tickedoff: :'(
:s&m_2:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εχω ενα μαγαζι 50 τ.μ ισογειο και 50 τ.μ. υπογειο ειναι διπλα σε σχολειο και καθε τεταρτη εχει λαικη.Τι μπορω να το κανω εκτος απο το να το νοικιασω?Απο επανω ειναι πολυκατοικια με 5 διαμερισαμτα.

Η φτώχεια που έρχεται (θα δείτε το 2011) κάνει καλές τις δουλειές που έχουν αντικείμενο τη θεραπεία της κακομοιριάς και της μιζέριας.
Τι playstation και κουραφέξαλα λέτε τώρα, άμα ο άλλος δεν έχει σπίτι να βάλει τα παιδιά του μέσα γιατί του το πήρε η τράπεζα, με γκάτζετ θα ασχοληθεί?

Δυο ιδέες που μου ήρθαν:

1) Κάτι τύπου "χρυσό ψαλίδι", "τακούνι express" και τέτοια. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα πηγαίνουν για μπάλωμα, δε θα πετιώνται για να πάρουμε καινούρια. Άνεργες γαζώτριες που ψάχνουν δουλειά υπάρχουν. Στήσε ένα τέτοιο, και βάζεις σόλες, μαντάρεις ρούχα, τέτοια.

2) (Για ακόμα πιο κακομοιριά): Dormitorium. Όποιος δεν έχει που να κοιμηθεί και στο παγκάκι του πάρκου θα ξεπαγιάσει αν την πέσει, θα σου δώσει 2 ευρώ για να τον αφήσεις να κοιμηθεί σε μια γωνιά, κάπως ζεστή, που δε θα βρέχεται. Θα νοικιάζεις και (φουσκωτά) στρώματα αντί 0,50 τη νύχτα για πιο μαλακά.  ΚΑΜΜΙΑ άλλη παροχή (μπάνιο, σεντόνια, κλπ). Μόνο ο χώρος. Ένα WC στο υπόγειο να μη χέζονται πάνω τους, και τέλος.
Το πρωϊ ώρα 09:00 αφύπνηση και έξω.
Νομίζω θα πιάσει. 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η φτώχεια που έρχεται (θα δείτε το 2011) κάνει καλές τις δουλειές που έχουν αντικείμενο τη θεραπεία της κακομοιριάς και της μιζέριας.
Τι playstation και κουραφέξαλα λέτε τώρα, άμα ο άλλος δεν έχει σπίτι να βάλει τα παιδιά του μέσα γιατί του το πήρε η τράπεζα, με γκάτζετ θα ασχοληθεί?

Δυο ιδέες που μου ήρθαν:

1) Κάτι τύπου "χρυσό ψαλίδι", "τακούνι express" και τέτοια. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα πηγαίνουν για μπάλωμα, δε θα πετιώνται για να πάρουμε καινούρια. Άνεργες γαζώτριες που ψάχνουν δουλειά υπάρχουν. Στήσε ένα τέτοιο, και βάζεις σόλες, μαντάρεις ρούχα, τέτοια.

2) (Για ακόμα πιο κακομοιριά): Dormitorium. Όποιος δεν έχει που να κοιμηθεί και στο παγκάκι του πάρκου θα ξεπαγιάσει αν την πέσει, θα σου δώσει 2 ευρώ για να τον αφήσεις να κοιμηθεί σε μια γωνιά, κάπως ζεστή, που δε θα βρέχεται. Θα νοικιάζεις και (φουσκωτά) στρώματα αντί 0,50 τη νύχτα για πιο μαλακά.  ΚΑΜΜΙΑ άλλη παροχή (μπάνιο, σεντόνια, κλπ). Μόνο ο χώρος. Ένα WC στο υπόγειο να μη χέζονται πάνω τους, και τέλος.
Νομίζω θα πιάσει.  
οτι καλυτερο μπιζνες πλαν,το 2 εννοω,,αλλα πολυ φοβαμαι,οτι μολις κονομισεις τα πρωτα φραγκα,θα στην πεσει η SDOE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :s&m_3:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
οτι καλυτερο μπιζνες πλαν,το 2 εννοω,,αλλα πολυ φοβαμαι,οτι μολις κονομισεις τα πρωτα φραγκα,θα στην πεσει η SDOE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :s&m_3:

Άμα τα παλουκάρια τις ΣΔΟΕ πιούν τον ¨καφέ τους¨ δεν λένε τίποτις.

Είναι ορκισμένοι εχθροί του παράνομου πλουτισμού και γιάυτό τον πολεμάνε :jerking:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Δυο ιδέες που μου ήρθαν:

2) (Για ακόμα πιο κακομοιριά): Dormitorium. Όποιος δεν έχει που να κοιμηθεί και στο παγκάκι του πάρκου θα ξεπαγιάσει αν την πέσει, θα σου δώσει 2 ευρώ για να τον αφήσεις να κοιμηθεί σε μια γωνιά, κάπως ζεστή, που δε θα βρέχεται. Θα νοικιάζεις και (φουσκωτά) στρώματα αντί 0,50 τη νύχτα για πιο μαλακά.  ΚΑΜΜΙΑ άλλη παροχή (μπάνιο, σεντόνια, κλπ). Μόνο ο χώρος. Ένα WC στο υπόγειο να μη χέζονται πάνω τους, και τέλος.
Νομίζω θα πιάσει. 
το 2ο ειναι γεματο στο κεντρο με τα πακια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο ματζέστικ τα τελευταία 20 χρόνια ρωτάει τι δουλειά να κάνει, τι σάιτ να ανοίξει, πόσο πάει ο χρυσός, τι κάνουν τα παιδιά στο ΧΑΑ.... και άλλα πολλά τέτοια.
από χθες μέχρι σήμερα 22 σελίδες μαλακίες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
με το προπο φιλε νταβατζιλικι δεν ειναι ρε με οπαπ τωρα.τι ποσοστο παιρνεις απο τα δελτια μπορεις να μου πεις?
Mακαρι να μπορουσες να ανοιξεις τετοια δουλεια ....
Θα γινοσουν ανθρωπος υπο την προυποθεση του οτι ειναι σκληρη εργασια
και δεν το κλεινεις ποτε
6 μερες τον χρονο κλεινει μονο ενω αν πεις παω διακοπες εχασες τους πελατες.....
τα ποσοστα ειναι χαμηλα εν μερει αλλα ειναι ευρειας καταναλωσης το προιον και ειδικα αν εισαι σε καλη περιοχη κανεις τρελους τζιρους.....

Θες ατομα ομως για να την κανεις και δεν εννοω υπαλληλο....
Υπαλληλο θα βαλεις μονο οταν δεις τι παιζει και τι σου μενει
ενω εχε υποψιν σου οτι φορολογησαι μονο απο το 42,5 % του συνολου των προμηθειων
δηλαδη για καθε 10.000 που βγαζεις προμηθεια θα θεωρειται οτι εβγαλες 4.250 ευρω.....

ενα συμμαντικο μειον που θαεχεις ειναι η σωματικη φθορα καθως θα πρεπει να εισαι ανοικτος απο τις 10 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ
ενω θα διατρεχεις κινδυνο ληστειας

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Από ότι θυμάμαι, κάπου στο 8% από το στοίχημα και γύρω στο 12% από το προπό!
Εγώ δε θα έκανα αίτηση για νέα άδεια, αλλά θα αγόραζα από κάποιον ολυμπιονίκη που ήθελε να μου τη πουλήσει λόγω της γνωριμίας μας...
ποσο ηθελε να σου την πουλησει ?
η αδεια δεν μεταβιβαζεται ευκολα
θα επρεπε νομιζω να μπεις συννεταιρος και μετα να αποχωρησει αυτος
δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0