You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι επιχείρηση να ανοίξω??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 399
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και συνεργείο ποδηλάτων παράλληλα...;
Στο υπόγειο?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εσυ φιλε μπορει να μενεις και στην Ολλανδια αποτι το νικ σου αλλα στην ελλαδα θελουνε μερκεντε.το κανανε κ αλλοι στην αθηνα με ποδηλατα κ πηγανε για φουντο.Ο φιλος μου που εχει φουρνο τον εχει ανοιξει κ παει γαματα πολυ καλα.Για πχ μια φρατζολα ψωμι ποσο τι δινουν χοντρικη ξερει κανεις κ ποσο την πουλας?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
κ ποσο χοντρικη?
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
κ ποσο χοντρικη?
παρε προσφορες ..
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όπου ευκαιρία και ρίσκο πρόεδρε.Αgree !!
Αλλα θελει αρχιδια και οχι απλως αρχιδια αλλα πολλα αρχιδια Yorgos !! ;)
Αν μπορούσε να το κάνει ο καθένας, δεν θα ήταν ευκαιρία, αλλά νορμαλιτέτ.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
θα το ρωτησω και θα μαθω τωρα μου εσκασε η ιδεα για τον φουρνο δεν το ηξερα κ απο πριν.γιαυτο ανοιξα κ το θρεντ.Οποιος ξερει γενικα απο πρατηρια και παρελκομενα ας βοηθησει....
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
θα το ρωτησω και θα μαθω τωρα μου εσκασε η ιδεα για τον φουρνο δεν το ηξερα κ απο πριν.γιαυτο ανοιξα κ το θρεντ.Οποιος ξερει γενικα απο πρατηρια και παρελκομενα ας βοηθησει....
:'( :'( :'( :'( :'(
το εχω πει ... αλλα δεν μ ακουτε για αρτοποιειο ... :'( :'(
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εχω ενα μαγαζι 50 τ.μ ισογειο και 50 τ.μ. υπογειο ειναι διπλα σε σχολειο και καθε τεταρτη εχει λαικη.Τι μπορω να το κανω εκτος απο το να το νοικιασω?Απο επανω ειναι πολυκατοικια με 5 διαμερισαμτα.
Η φτώχεια που έρχεται (θα δείτε το 2011) κάνει καλές τις δουλειές που έχουν αντικείμενο τη θεραπεία της κακομοιριάς και της μιζέριας.
Τι playstation και κουραφέξαλα λέτε τώρα, άμα ο άλλος δεν έχει σπίτι να βάλει τα παιδιά του μέσα γιατί του το πήρε η τράπεζα, με γκάτζετ θα ασχοληθεί?
Δυο ιδέες που μου ήρθαν:
1) Κάτι τύπου "χρυσό ψαλίδι", "τακούνι express" και τέτοια. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα πηγαίνουν για μπάλωμα, δε θα πετιώνται για να πάρουμε καινούρια. Άνεργες γαζώτριες που ψάχνουν δουλειά υπάρχουν. Στήσε ένα τέτοιο, και βάζεις σόλες, μαντάρεις ρούχα, τέτοια.
2) (Για ακόμα πιο κακομοιριά): Dormitorium. Όποιος δεν έχει που να κοιμηθεί και στο παγκάκι του πάρκου θα ξεπαγιάσει αν την πέσει, θα σου δώσει 2 ευρώ για να τον αφήσεις να κοιμηθεί σε μια γωνιά, κάπως ζεστή, που δε θα βρέχεται. Θα νοικιάζεις και (φουσκωτά) στρώματα αντί 0,50 τη νύχτα για πιο μαλακά. ΚΑΜΜΙΑ άλλη παροχή (μπάνιο, σεντόνια, κλπ). Μόνο ο χώρος. Ένα WC στο υπόγειο να μη χέζονται πάνω τους, και τέλος.
Το πρωϊ ώρα 09:00 αφύπνηση και έξω.
Νομίζω θα πιάσει.
οτι καλυτερο μπιζνες πλαν,το 2 εννοω,,αλλα πολυ φοβαμαι,οτι μολις κονομισεις τα πρωτα φραγκα,θα στην πεσει η SDOE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙΗ φτώχεια που έρχεται (θα δείτε το 2011) κάνει καλές τις δουλειές που έχουν αντικείμενο τη θεραπεία της κακομοιριάς και της μιζέριας.
Τι playstation και κουραφέξαλα λέτε τώρα, άμα ο άλλος δεν έχει σπίτι να βάλει τα παιδιά του μέσα γιατί του το πήρε η τράπεζα, με γκάτζετ θα ασχοληθεί?
Δυο ιδέες που μου ήρθαν:
1) Κάτι τύπου "χρυσό ψαλίδι", "τακούνι express" και τέτοια. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα πηγαίνουν για μπάλωμα, δε θα πετιώνται για να πάρουμε καινούρια. Άνεργες γαζώτριες που ψάχνουν δουλειά υπάρχουν. Στήσε ένα τέτοιο, και βάζεις σόλες, μαντάρεις ρούχα, τέτοια.
2) (Για ακόμα πιο κακομοιριά): Dormitorium. Όποιος δεν έχει που να κοιμηθεί και στο παγκάκι του πάρκου θα ξεπαγιάσει αν την πέσει, θα σου δώσει 2 ευρώ για να τον αφήσεις να κοιμηθεί σε μια γωνιά, κάπως ζεστή, που δε θα βρέχεται. Θα νοικιάζεις και (φουσκωτά) στρώματα αντί 0,50 τη νύχτα για πιο μαλακά. ΚΑΜΜΙΑ άλλη παροχή (μπάνιο, σεντόνια, κλπ). Μόνο ο χώρος. Ένα WC στο υπόγειο να μη χέζονται πάνω τους, και τέλος.
Νομίζω θα πιάσει.
οτι καλυτερο μπιζνες πλαν,το 2 εννοω,,αλλα πολυ φοβαμαι,οτι μολις κονομισεις τα πρωτα φραγκα,θα στην πεσει η SDOE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Άμα τα παλουκάρια τις ΣΔΟΕ πιούν τον ¨καφέ τους¨ δεν λένε τίποτις.
Είναι ορκισμένοι εχθροί του παράνομου πλουτισμού και γιάυτό τον πολεμάνε
το 2ο ειναι γεματο στο κεντρο με τα πακιαΗ φτώχεια που έρχεται (θα δείτε το 2011) κάνει καλές τις δουλειές που έχουν αντικείμενο τη θεραπεία της κακομοιριάς και της μιζέριας.
Δυο ιδέες που μου ήρθαν:
Νομίζω θα πιάσει.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ΟΠΑΠ ξεχνα το.
Μισο εκατομμυριο αιτησεις περιμενουν.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο ματζέστικ τα τελευταία 20 χρόνια ρωτάει τι δουλειά να κάνει, τι σάιτ να ανοίξει, πόσο πάει ο χρυσός, τι κάνουν τα παιδιά στο ΧΑΑ.... και άλλα πολλά τέτοια.
από χθες μέχρι σήμερα 22 σελίδες μαλακίες
από χθες μέχρι σήμερα 22 σελίδες μαλακίες
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Mακαρι να μπορουσες να ανοιξεις τετοια δουλεια ....με το προπο φιλε νταβατζιλικι δεν ειναι ρε με οπαπ τωρα.τι ποσοστο παιρνεις απο τα δελτια μπορεις να μου πεις?
Θα γινοσουν ανθρωπος υπο την προυποθεση του οτι ειναι σκληρη εργασια
και δεν το κλεινεις ποτε
6 μερες τον χρονο κλεινει μονο ενω αν πεις παω διακοπες εχασες τους πελατες.....
τα ποσοστα ειναι χαμηλα εν μερει αλλα ειναι ευρειας καταναλωσης το προιον και ειδικα αν εισαι σε καλη περιοχη κανεις τρελους τζιρους.....
Θες ατομα ομως για να την κανεις και δεν εννοω υπαλληλο....
Υπαλληλο θα βαλεις μονο οταν δεις τι παιζει και τι σου μενει
ενω εχε υποψιν σου οτι φορολογησαι μονο απο το 42,5 % του συνολου των προμηθειων
δηλαδη για καθε 10.000 που βγαζεις προμηθεια θα θεωρειται οτι εβγαλες 4.250 ευρω.....
ενα συμμαντικο μειον που θαεχεις ειναι η σωματικη φθορα καθως θα πρεπει να εισαι ανοικτος απο τις 10 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ
ενω θα διατρεχεις κινδυνο ληστειας
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ποσο ηθελε να σου την πουλησει ?Από ότι θυμάμαι, κάπου στο 8% από το στοίχημα και γύρω στο 12% από το προπό!
Εγώ δε θα έκανα αίτηση για νέα άδεια, αλλά θα αγόραζα από κάποιον ολυμπιονίκη που ήθελε να μου τη πουλήσει λόγω της γνωριμίας μας...
η αδεια δεν μεταβιβαζεται ευκολα
θα επρεπε νομιζω να μπεις συννεταιρος και μετα να αποχωρησει αυτος
δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο
σωστα τα λεςποσο ηθελε να σου την πουλησει ?
η αδεια δεν μεταβιβαζεται ευκολα
θα επρεπε νομιζω να μπεις συννεταιρος και μετα να αποχωρησει αυτος
δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 581
- Εμφανίσεις
- 108K