avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Οι πικεριστες θεωρουμε τους ομοφυλοφιλους συνοδοιπορους και συμπολεμιστες αρκει να μην υποστηριζουν το γελοιο θεσμο του γαμου. Θα συμμετασχουμε και εμεις στο αθενς πραιντ με συγκεντρωση στην πλατεια Αυδη.
Το έλυσα ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Δεν έφταιγε κανένα adblocker. Corrupted files και reload την page κρατώντας πατημένο το αριστερό shift. Απίστευτο tip που έλυσε το πρόβλημα!!! Και τι δεν είχα δοκιμάσει (σβήσιμο cookies, cash κλπ).Εχεις καποιο adblocker;
The purpose of reloading web page(s) and bypass the cache is to get a fresh copy of possibly outdated or corrupted files currently stored in the disk cache. You can do this as the first attempt if a normal reload doesn't seem to be giving an up to date version of a website or if you otherwise experience issues with a website.
We usually advice this in case of issues:
Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.
Hold down the Shift key and left-click the Reload button
Καλημέρα, από χτες προσπαθώ να ανεβάσω μία κριτική και μου βγάζει αυτό το πράγμα για σφάλμα. Τι παίζει ??
Σφάλμα βάσης δεδομένων τη είναι ρε παιδιά όλο έτσι μου βγάζει δεν μπορεί να βγει κανένα μην
Καθε τρεις και λιγο μου πεταει αυτην εδω την μαλακια.
Επισης μερικες φορες μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα να ποσταρω... Γκρρρρ