Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αντιποινα του Picker για το μπαναρισμα

FC42QQm.jpg

Και που του εκαναν το νημα μουνι η Δώρα με τους πιρφορους της

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
αυριο θα ειναι απασχολημενος με το gay pride, αρα λογικα θα ησυχασουμε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Οι πικεριστες θεωρουμε τους ομοφυλοφιλους συνοδοιπορους και συμπολεμιστες αρκει να μην υποστηριζουν το γελοιο θεσμο του γαμου. Θα συμμετασχουμε και εμεις στο αθενς πραιντ με συγκεντρωση στην πλατεια Αυδη.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καθε τρεις και λιγο μου πεταει αυτην εδω την μαλακια.
Επισης μερικες φορες μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα να ποσταρω... Γκρρρρ

Συνημμένα

• μπου.jpg
    μπου.jpg
    479,5 KB · Εμφανίσεις: 58

Karoubalo

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πως μπορώ να στέλνω PV μηνύματα δε βλέπω πουθενά επιλογή σε κανένα προφίλ κάτι λεει ότι πρέπει να συμπληρώσω 5 ποστ στο φόρουμ το έχω κάνει αλλά ακόμα τίποτα!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Υπάρχει τρόπος όταν κάποιος παραθέτει ένα σχόλιο σε μια κριτική πού έχεις γράψει να σού έρχεται μία ειδοποίηση?

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Εδώ και περίπου 5 μέρες δεν μπορώ να δω το site σωστά. Έχει φύγει όλο το γραφικό περιβάλλον και εμφανίζεται περίπου ως text μορφή. Σε κανένα άλλο site δεν συμβαίνει αυτό. Χρησιμοποιώ firefox 64x πλήρως ενημερωμένο και win7 64x με όλα τα update. Παραθέτω και σχετική εικόνα. Κάποια εξήγηση;  :think:

Επισκέπτης
Εδώ και περίπου 5 μέρες δεν μπορώ να δω το site σωστά. Έχει φύγει όλο το γραφικό περιβάλλον και εμφανίζεται περίπου ως text μορφή. Σε κανένα άλλο site δεν συμβαίνει αυτό. Χρησιμοποιώ firefox 64x πλήρως ενημερωμένο και win7 64x με όλα τα update. Παραθέτω και σχετική εικόνα. Κάποια εξήγηση;  :think:

Εχεις καποιο adblocker;

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Εχεις καποιο adblocker;
Το έλυσα ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Δεν έφταιγε κανένα adblocker. Corrupted files και reload την page κρατώντας πατημένο το αριστερό shift. Απίστευτο tip που έλυσε το πρόβλημα!!! Και τι δεν είχα δοκιμάσει (σβήσιμο cookies, cash κλπ).

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Κολπάκια του firefox αν κάτι πάει στραβά:

The purpose of reloading web page(s) and bypass the cache is to get a fresh copy of possibly outdated or corrupted files currently stored in the disk cache. You can do this as the first attempt if a normal reload doesn't seem to be giving an up to date version of a website or if you otherwise experience issues with a website.

We usually advice this in case of issues:

Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

Hold down the Shift key and left-click the Reload button

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
13
Like
419
Πόντοι
290
Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.

Εμένα δεν μου φορτώνει τον πορνοχάρτη με τα μπουρδέλα

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Σφάλμα βάσης δεδομένων τη είναι ρε παιδιά όλο έτσι μου βγάζει δεν μπορεί να βγει κανένα μην

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καθε τρεις και λιγο μου πεταει αυτην εδω την μαλακια.
Επισης μερικες φορες μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα να ποσταρω... Γκρρρρ

Κάθε φορά που μπαίνω μου πετάει robot control.

Έχω βαρεθεί να κλικάρω αμάξια, σηματοδότες και γέφυρες.

Θα περάσει ποτέ αυτός ο εφιάλτης?

vera24

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να δω παλιά μηνύματα που μου είχαν στείλει και διαγράφηκαν και αυτά που είχα στείλει;

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ρε παιδια μια ερωτηση, οι ειδοποιησεις οταν καποιος απανταει σε σχολιο μου και σε θεμα που συμμετεχω γιατι δεν μου ερχονται με καποια ειδοποιηση πχ οπως το facebook που δειχνει ενα κοκκινο σημαδι ? Πρεπει για να δω ειδοποιησεις μου να αφησω το βελακι πανω στο ''forum'' και μετα να πατησω απαντησεις, γιατι δεν το φτιαχνεται οπως το facebook ?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για να μπω πριν λίγο μου ζήτησε σερί 10-15 φορές πάλι να βρω πινακίδες του δρόμου

σε κάθε είσοδο το ίδιο αλλά πρώτη φορά τόσες φορές

συμβαίνει και σε άλλους?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom