- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.651
- Πόντοι
- 17.085
III UPLOADER ;)
πως ειναι το link???III UPLOADER ;)
μαστορα το προβλημα του αποκατασταθηκε τελικα..Ναι, το δοκίμασα και αλλού. Φταίει το freeimagehost μάλλον.
καποιο αλλο που να μπορω να ανεβαζω πανω απο 10 φωτο???
Mατιασμένο είναι ... μήν αγχώνεσαι ...!Τώρα αυτό που βλέπω είναι ότι όλες οι ρυθμίσεις του λογαριασμού μου (όπου μπήκα για να βάλω νέο κωδικό ποου θα θυμάμαι πιο εύκολα).....παρουσιάζονται στα Αγγλικά.
Όπως επίσης και οι επιλογές για απάντηση-παράθεση στο φόρουμ.
Και δεν βρήκα απο κάπου να μπορώ να το αλλάξω.
Φιλη Bite.....thx a lot.@theblade
το menu σου - ρυθμισεις - προφιλ - ρυθμισεις λογαριασμου (Account Related Settings) κ κοιταξε μην εχεις τη γλωσσα στα ινγκλιζ
Νά'σαι καλά ρε φίλε κι έχω φάει τ'α@@@δια μου από το μεσημέρι να δω τι γίνεται κι έχω σκυλοβρίσει και την HOL.Απιστευτα πραματα..
www.postchronicle.com/news/original/article_212125521.shtml#]Rapidshare.com Down: RapidShare Rumored To Have Been Shut Down[/url]
Και λεμε για το bourdela.com.. εδω ειναι κατω το Rapidshare
απο το μεσημερι..
Απιστευτα πραματα..
www.postchronicle.com/news/original/article_212125521.shtml#]Rapidshare.com Down: RapidShare Rumored To Have Been Shut Down[/url]
Και λεμε για το bourdela.com.. εδω ειναι κατω το Rapidshare
απο το μεσημερι..
Νά'σαι καλά ρε φίλε κι έχω φάει τ'α@@@δια μου από το μεσημέρι να δω τι γίνεται κι έχω σκυλοβρίσει και την HOL.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμία σχέση μεταξύ των δύο, ρε φίλε.
Ο Rapidshare πάει για κλείσιμο.
Η ΑΕΠΙ της Γερμανίας κέρδισε προσωρινά μέτρα στο δικαστήριο εναντίον του.
Μάγκες, ότι κατεβάσατε, κατεβάσατε.
(εντάξει μπορεί να το παλέψουν σε ανώτερο δικαστήριο, αλλά ΔΥΣΚΟΛΑ τα πράγματα).