Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε παιδια γιατι δεν βαζετε τις διαφημησεις απο την αλλη πλευρα και να αφησετε την αριστερη οπως ηταν;ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι

Μπορούμε να έχουμε την δεξιά αντί της αριστερής? Νιώθω πιο άνετα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ώπα...τι πρόβλημα υπάρχει?

Έχω το NITRO σπίτι μου και μου αδειάζει το ψυγείο ο παλιοτρακαδόρος, και ενώ έχει κλείσει το PC του στην GIANT, τον δείχνει Online.

Πως γίνεται αυτό?

Να του πω να πάρει τηλέφωνο τον Παρασκευά να πάει να ελέγξει εάν κάποιος χρησιμοποιεί το PC του?

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ελεος με το imageshack
τι επαθε παλι γμτ

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδιά..... σβήνονται ολόκληρα θέματα;;

πριν λίγο, εκεί που διάβαζα ένα θέμα που άνοιξε ο παραγωγός και τα έχωνε στον
παπαγιώργη, πάω ν' απαντήσω και μου έβγαλε σφάλμα και πως δεν υπάρχει θέμα... :think:

τι έγινε;;;

υπάρχει μήπως κάτι που δεν πρέπει να ξέρουμε;;  :rolleyes: :think:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε παιδιά..... σβήνονται ολόκληρα θέματα;;

πριν λίγο, εκεί που διάβαζα ένα θέμα που άνοιξε ο παραγωγός και τα έχωνε στον
παπαγιώργη, πάω ν' απαντήσω και μου έβγαλε σφάλμα και πως δεν υπάρχει θέμα... :think:

τι έγινε;;;

υπάρχει μήπως κάτι που δεν πρέπει να ξέρουμε;;  :rolleyes: :think:

καποιος εβαλε χερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Μιλα για το θρεντ παπαρογιωργης?

μαλλον μεταφερθηκε στο θρεντ τραβελια με προσοντα  :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ααα.... για αυτό ένιωσα κάτι στον κώλο μου;;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί όμως;;;  :rolleyes:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Με τα ανήλικα που ποστάρεις μάλλον εσένα θα στην πέσουν, μπουχαχαχαχαχα....μετράς τα λεφ΄τα σου ακόμα ?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι στέρηση ήταν αυτή όλο το πρωϊ??????????????

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.427
Πόντοι
12.056
Kατι παει να κανει τωρα...
Ψιλοδουλευει... :think:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Κάντε το site συνδρομητικό. Να μείνουν λίγοι και εκλεκτοί.....

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
μετα απο 2 ωρες τωρα μπηκα
:jerking: :jerking:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
με το μαλακο μη μας πεσει παλι. Και εσυ alphonso που τον παιζεις προσεξε που θα χυσεις. μπορει να ριξεις παλι το σαιτ.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Από ΙΕ 7 μου βγάζει το disclaimer όταν πάω να μπω στο site αλλά δεν υπάρχει επιλογή είμαι πάνω από 18 ετών!!! Με άλλα λόγια δεν μπαίνει και δείχνει αυτό

bourdela.com disclaimer

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών/μελών της για θέματα σχετικά με περιεχόμενο για ενηλίκους, και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εγγεγραμένων μελών της για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Παιδιά και Eνήλικοι

Η παρούσα ιστοσελίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, σύμφωνα με το Δίκαιο της κατοικίας του κάθε χρήστη (στην Ελλάδα ενήλικος θεωρείται όποιος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του).

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης

Η παρούσα ιστοσελίδα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως) και συνεπώς ουδεμία ευθύνη φέρει για τις απόψεις που εκφράζουν τα εγγεγραμένη μέλη στο δημόσιο forum, στη δημόσια συζήτηση (chat), στις κριτικές ή/και για το περιεχόμενο τυχόν links που παραθέτουν. Η επίσημη άποψη της παρούσας ιστοσελίδας εκφράζεται αποκλειστικά από τους Διαχειριστές της (Administrators).

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Για κάθε μέλος που εγγράφεται στη παρούσας ιστοσελίδα, τα απαραίτητα στοιχεία για να συμπληρώνει είναι όνομα χρήστη (nickname), διεύθυση e-mail (ηλεκτρονικό ταχυδρομίο), και ένα συνθηματικό (password). Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την εγγραφή στην ιστοσελίδα και δεν θα χρησιμοποιηθούνε για κανέναν άλλο λόγο. Η διεύθυνση email ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletters). Εφόσον ο χρήστης δεν επιθυμεί να δέχεται ενημερωτικά δελτία (newsletters), ο χρήστης έχει το δικαίωμα να διαγράψει τη διεύθυνση email του από τη βάση δεδομένων πατώντας το σχετικό σύνδεσμο (link).

Διαφημιστικές προβολές

Η ιστοσελίδα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως, εταιρίας, συνεταιρισμού, franchise) και συνεπώς φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιώς των διαφημιζόμενων δια της παρούσας ιστοσελίδας.

Δικαιώματα έργων διάνοιας

Το σήμα, το λογότυπο, τα γραφικά, τα animation, ο ήχος, και ο γενικότερος διασχηματισμός της παρούσας ιστοσελίδας προστατεύονται από την εκάστοτε ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χωρίς την έγγραφη συναίνεση των Διαχειριστών αναδημοσίευση ολικά ή μερικά από οποιονδήποτε τρίτο περιεχόμενου του bourdela.com (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρονται το γραφικό του γλόμπου, αποσπάσματα από το δημόσιο forum, άρθρα της ιστοσελίδας, κριτικές υπηρεσιών). Επιτρέπεται όμως η παράθεση σχετικού link.

Με την αποδοχή τον όρων, ο χρήστης δηλώνει ότι είναι ενήλικος σύμφωνα με το Δίκαιο της χώρας στην οποία κατοικεί και έλαβε σαφή γνώση των ανωτέρω όρων και κανόνων λειτουργίας, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Κατεβαίνω κατεβαίνω και όλο αυτό μου σκρολάρει!!! Επιλογή αποδέχομαι τους όρους πουθενά... Στο Mozilla όλα δουλεύουν σωστά!!!!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Παιδια να ρωτησω κατι; Γιατι οταν παω να δω τα πμ μου ενω στο φακελο των εισερχομενων φαινονται ολα, στο φακελο των απεσταλμενων(οταν εχω στειλει εγω πμ αλλου) δε μου βγαζει τπτ σα να μην εστειλα ποτε; (ασχετα αν οντως το στειλα και παντα μου απανταει το μελος που το ελαβε)
Γιατι γινεται αυτο με τα απεσταλμενα;

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια να ρωτησω κατι; Γιατι οταν παω να δω τα πμ μου ενω στο φακελο των εισερχομενων φαινονται ολα, στο φακελο των απεσταλμενων(οταν εχω στειλει εγω πμ αλλου) δε μου βγαζει τπτ σα να μην εστειλα ποτε; (ασχετα αν οντως το στειλα και παντα μου απανταει το μελος που το ελαβε)
Γιατι γινεται αυτο με τα απεσταλμενα;
Γιατί όταν πας να στείλεις ένα pm υπάρχει μια επιλογή που λέει αποθήκευση αντιγράφου στα απεσταλμένα την οποία πρέπει να ενεργοποιήσεις!!!

Υ.Γ. Το πρόβλημα μου λύθηκε!!!! :thumbsup: :dancing:

Επισκέπτης
Εμενα μου κολλαει αναμεσα  στο _smf/itemid συνεχεια και κανει κανα διλεπτο να ξεκολλησει ρε πουστη μου!!!

Παρακαλω τους υπευθυνους του σαιτ να καθαρισουν το δρομο απο τυχον πετρες και διαφορα αλλα εμποδια!!!!!

Ενας απελπισμενος οδηγος.Ευχαριστω

Πολυ λακουβα ρε παιδι μου........

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom